Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Fasilitaattori

Sivuja: 1
1
Vapaa aihe / Vs: Unilanka - Unet ja painajaiset
« : Helmikuu 13, 2014, 15:23 »
Aika outoa mullakin on tuota tullut, ihan kuin sähköä kulkisi varpaista päähän todella nopeasti ja sitten kuin räjähtäisi päässä siihen sitten säpsähtää kunnolla.
Kuulin nuorempana naisen puhetta, se kuiskaili tosi kauniisti jotain kieltä/tunteita(?) mitä en ymmärtänyt. On noita säpsähdyksiä tullu itsellekkin myös ja kai sitä sähköisyyttäkin. Huminaa ja tuntuu kun joku spiraali lähtis nostamaan ylös on tullut koettua kanssa.
Onko toi pään sisällä räjähtäminen jotain tän kaltaista, ja voiskohan toi sähköinen ääni liittyä kanssa? Räjähtävän pään oireyhtymä

Juurikin noin, tapahtuu just ennen kuin pääsee uneen tai heti kun nukahtaa.

Sama. Itte kuvailisin kuin sähkötainnutinta annettas niskaan josta sitten säpsähdän. Tapahtuu tosiaan helpommin kun on unettomia öitä, mutta pari kertaa viikossa muuten vaan.

Nostetaanpa taas aihetta ihan vaan pikkuisen ja olkoon tämä samalla myös ensimmäinen postaukseni tällä foorumilla.  :)

Tämä on myös itselleni aika tuttu "efekti", joskin nykyään tapahtuu aika harvoin, joskus nuorempana, varsinkin lapsena, oli paljon yleisempää. Käsittääkseni tämähän liittyy siihen, kun normaalisti unessa kehomme on tilapaisesti täysin halvaantunut (jotta emme liikkuisi sängyssä "unien mukana"). Muistan lukeneeni jostain että nämä säpsähdykset tapahtuisivat jostain syystä juurikin tämän "halvaantumisen" hetkellä. En tiedä onko tälle mitään oikeaa suomenkielistä termia mutta englanninkielinen lienee "Hypnic jerk".
http://en.wikipedia.org/wiki/Hypnic_jerk

Sivuja: 1