Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Sieniherra

Sivuja: 1 2 3 4
16
Vapaa aihe / Vs: Mitä biisiä fiilistelet tällä hetkellä?
« : Joulukuu 02, 2012, 00:29 »
Parempaa pitää etsiä yksinäiseen iltaan.
Trio Tetris - Tattarmosshen

17
Ompas komeita kasveja!
Ensimmäisenä tuli mieleeni, että "luonnollisen näköisiä".. mitä tuo sitten ikinä tarkoittaakaan :)

Onko tuo postauksesi ensimmäinen kasvi (nuorin yksilö) passiivihydrossa vai missä?

Aika luonnollisilla menetelmillä ollaan kyllä liikenteessä :) Orgaaniset lannotteet, aurinko valonlähteenä ja multa kasvualustana. Kasvualustasta löytyy kuitenkin perliittiiä, vermikuliittia ja lecasoraa.. Mut Enimmäkseen aika luonnollista..

Kiva kun kiinnitit huomiota tuohon nuorimpaan yksilöön. Eli vahinko-passiivi-hydo-kapistus kyseessä. Musta vaasi on tilavuudeltaan hitusen liian suuri muoviselle kukkaruukulle. Päädyin laittamaan Vaasin pohjalle lecasoraa sen verran että ruukku olisi sopivasti vaasin pinnan kohdalla. Sekä ruukun ympärille tukemaan ruukkua vaasin keskellä. En ole tarkistanut mitä ruukun pohjalla on tapahtunut.. Mutta oletan että juuret ovat kyllä kasvaneet ruukun pohjasta läpi, vaasin pohjalle. Joutunut kastelemaan hiukan harvemmin kun kerralla kastelee kunnolla. Varmasti on kuitenkin vettä pohjalla.

18
Elikkä, tässä olisi tämän vuoden jälkeläisiä. Valona toimii Ikkuna -pohjoisella puolella :)

[smg id=3860] Tässä nuorin yksilö. [smg id=3861] Toiseksi nuorin verrattuna nuorimpaan [smg id=3862] Kolmanneksi nuorin mukana [smg id=3863] Äiti [smg id=3864] Isoäiti [smg id=3865] Äidit verrattuna nuorimpaan [smg id=3866] Yhteiskuvaa

19
BigHat: Ei ole suippumadonlakkeja. Väärän väriset jalat. Liian suuria. Lakin ulkonäkö ei täsmää. Vertaa Oikeisiin niin huomaat eron.

20
Vapaa aihe / Vs: Mitä biisiä fiilistelet tällä hetkellä?
« : Toukokuu 19, 2012, 14:24 »
Camel - Air Born

nerokkaan kaunista

21
Vapaa aihe / Vs: Ekstraterrestriaaliset elämänmuodot
« : Huhtikuu 23, 2012, 10:06 »
Selailin eilen illalla yuutubeee. Törmäsin jännään McKennan luentoon hänen näkemyksestään Ulkopuoliseen elämään.

Tosi mageesti mies löytäny vaihtoehtoja ! Suosittelen.

TERENCE MCKENNA - UFO: The Inside Outsider

22
Salvia kasvattaa juurensa varsin nopeasti. Suosittelisin vaihtamaan 1-2 viikkoa istuttamisen jälkeen 10 L ämpäreihin, vähän enempi mustaa multaa tällä kertaa.

Yksi asia joka vaivaa, on että Salvian uudet kasvukärjet joissakin yksilöissä on aivan kuolleet ja mustat. En tiiä mistäköhän se johtuisi. Mutta oma epäilykseni on lämpö?

Hyvän kokoset salviat sulla taitaa olla, kun eihän noin suurta purkkia tarvii, kun vasta metrin mittaset kasvit..

Mulla noi kärjet näyttäis ruskistuvan valon puutteesta. Heti kun joku kärki kasvaa pois valon alta niin se lopettaa kasvun ja mustuu.

Kyllä niistä metrin pituisia about kasvaa 10 L ämpäreissä, 250w Spna Cooltube aurinkona toiminu, yleensä laittanu jotain varjoksi salvioille, lämmöt siinä 20-26 sopivasti. En usko että valon puutteesta johtuisi tuo kärkien ruskettuminen. Miettinyt enemmänkin johtuisiko liiasta valosta/kuivuudesta/kylmyydestä/seisovasta ilmasta..

Muuton jälkeen settingit vähän muuttuuneet. Aurinkona toimii 175w Sininen Esli, 4 pistokasta jotka juuri lähteneet kasvamaan 30L muuttolaatikossa. Elmukelmuterraariossa.

23
Suosittelisin henk. kohtaisesti todellakin laittamaan elmukelmun sisälle pistokkaan, kun olet sen istuttanut ruukkuusi.
1 viikon päästä voit alkaa rei'ittää kelmua, jos haluat.

Kokeilin laittamalla yhden ruukun ympärille 5 rautalankaa, (ylhäällä myös rautalankaa tukemassa kattomaisesti) teipaten ruukun reunoihin, niin että rautalangat menevät yläviistoon. Ympärille ilmatiiviisti elmukelmua (suihkuttele sisätila ennen kokonaan sulkemista). Muista pitää kosteus, jos on 100% tiivis ei suihkuttelua tarvitse lähes ollenkaan.

Toisen ruukun jätin hifistelemättä, suihkuttelin vaan päivittäin. Ero oli silmin-nähtävä ! Elmukelmussa ollut salvia lähti kasvamaan muutamassa päivässä ja 2 viikossa oli 2x suurempi ja terveemmän näköinen kuin toverinsa ilman elmukelmu viritystä.

Huomasin myös että Salvia on kova kasvamaan leveyttä, joten rautalankaa saa taivuttaa mahd. leveäksi sekä korkeaksi jotta on tilaa kasvaa.

Itse muistelisin käyttäneeni multasekoituksena: mustaamultaa 1/3, kaktusmultaa 1/3 ja 1/3 perliittiä.

Salvia kasvattaa juurensa varsin nopeasti. Suosittelisin vaihtamaan 1-2 viikkoa istuttamisen jälkeen 10 L ämpäreihin, vähän enempi mustaa multaa tällä kertaa.

Yksi asia joka vaivaa, on että Salvian uudet kasvukärjet joissakin yksilöissä on aivan kuolleet ja mustat. En tiiä mistäköhän se johtuisi. Mutta oma epäilykseni on lämpö?

Kenelläkään kokeneemmalla tästä tietoa?

24
Vapaa aihe / Vs: Mitä biisiä fiilistelet tällä hetkellä?
« : Helmikuu 10, 2012, 19:31 »
Kiitos :)

On aina mukavaa kuulla ulkopuolistenkin mielipiteitä !

Korjasin soittolistan uusiksi kun ainoastaan Muurahais kappale toimi kunnolla.

Nyt pitäisi muutkin toimia !

25
Vapaa aihe / Vs: Palstalaisten taidenäyttely
« : Helmikuu 10, 2012, 19:29 »
Työharjoittelu Omnian Bändipajalla oli sangen mukavaa.

Vaikka Olikin työharjoittelu, yllätyksekseni pääsi myös 2 toveriani mukaan työharjoitteluun.

6 kuukautta meni vierähtämällä soittamassa tilaisuuksissa, kouluissa sekä lastentarhoissa.

Ennen Työharjoittelun loppua saimme kyseisen lafkan alla 7 päivää studio aikaa omaan käyttöömme.

Siinä sitten keksin muutaman(Muurahainen, Käärme, Tapio)kappaleen pojille soitettavaksi kun kerran mahdollisuus oli, ja lopputuloksena 4 varsin mukavaa jouluista sinfoniaa syntyikin mielestäni.

Voisin tässä jakaa linkin mikseriin - johonka upotin kipaleet. Toivottavasti maistuu :)

http://www.mikseri.net/artists/taikarumpu.142145.php

(Ps. Teimme Musavideon "käärme" kappaleesta, mutta se on vielä työn alla.)

Siitä sitten lisää tulevaisuudessa.26
Vapaa aihe / Vs: Mitä biisiä fiilistelet tällä hetkellä?
« : Helmikuu 10, 2012, 10:54 »
Ei perhana.

Tajusin että kun yritin Converttaa kappaleet Mpeg-4 tiedostoista - Mp3 muotoon, on kappaleihin ilmestynyt Convert ohjelman mainokset mukaan 5 sekunnin välein. Aika kusetust. Täytyy metsästää toista ohjelmaa

27
Vapaa aihe / Vs: Mitä biisiä fiilistelet tällä hetkellä?
« : Helmikuu 09, 2012, 12:33 »
Tässä Talven tuotoksia Työharjoittelussa Bändipajalla. Enjoi

http://www.mikseri.net/artists/?id=142145

29
Kopioinpa tähän omia viestejäni tietoiseen-foorumilta:

18.10.2010:
Mulla on ollut viisivuotiaasta asti migreeni, jota on esiinytnyt säännöllisen epäsäännöllisesti ehkä noin kerran kuussa tai useammin. Söin sieniä ensimmäisen kerran tämän vuoden toukokuussa, eli kohta viisi kuukautta sitten. Migreenit hävisivät kokonaan kuin seinään tuohon, eivätkä ole palanneet.
Normaalia päänsärkyä esiintyy toisinaan, melko harvoin.

Tämä vain väliaikatietona, koska taisin luvata tiedottaa tänne tilastani. Juoksin migreenini kanssa aikanaan jos jonkinmoisella lääkärillä, joilta en saanut pillereitä parempaa lääkettä. Siitä oli apua joskus, mutta ei suinkaan aina.
Hämmentää vähän kyllä vieläkin, ettei ole tullut minkäänlaista merkkiä kohtausten palaamisesta.

Lämpimät terveiset kaikille minua tutkineille lääkäreille. <3

--

28.9.2011
Vaikka hortonin oireyhtymä on todennäköisesti paljon pahempi vaiva kuin migreeni, en itse koe silti mitään tarvetta vähätellä migreenin ikävyyttä. Kyllä sekin ihmisen aika toimntakyvyttömäksi vetää. Itse en paimmillaan pystynyt muuta tekemään kuin makaamaan pimeässä huoneessa mahdollisimman hyvässä aistiärsyke-eristyksessä.
Ei sellaisessakaan tilassa voi tehdä mitään muuta kuin odottaa, että kohtaus menee ohi. Yleensä se vaati pitkät unet poistuakseen. Eikä kuitenkaan sellaisen kivun kanssa ole yleensä kovin helppoa nukahtaa.

Nyt ensimmäisesti sienikokemuksestani on hujahtanut jo vuosi ja neljä kuukautta, eikä migreenejä ole ollut. Tuona aikana olen kyllä nauttinut psykedeeleistä toisinaan.
Tavallista jännityspäänsärkyä esiintyy ajoittain niska- ja hartiajäykkyyden vuoksi, mutta ei mitään sellaista kuin migreeni.

Yhdyn.

Itselläni oli myös migreeni nuorempana. Muistan kuinka kivuliasta se oli toisinaan, ei tosiaan voinut muuta tehdä kuin maata pimeessä kärsimässä kunnes loppuu, jotenkin valo tuntui pahentaavan särkyä. Muistan myös että joissain migreeni tapauksissani olin ihan oudoissa paikoissa. Yksi toistuva "migreeni trippi" oli erittäin epämukavan tuntuinen. Sitä on vähän vaikea kuvailla. Vähän kuin olisi suolisto putkessa, joka on kaikkia vastakohtia samaan aikaan. Eli Tuntui kuin putoaisin,nousisin,venyisin, kutistuisin, itkisin, nauraisin, vihaisin ja rakastaisin samaan aikaan. Ja sitä ei vaan mitenkään kyennyt kestämään. Jäljellä onkyllä vain pieni haalea muisto siitä, mutta muistan että jotain kammottavaa se oli. onneksi ei ole väääähäään aikaan toistunut.

Minullakin katosi migreenit, tosin heti sen jälkeen kun kokeilin kannabista. Tästä en ole edes vanhemmilleni vielä kertonut, he kyllä olivat iloisia kun saivat kuulla kohtauksien vähentyyn. Nykyään psykedeeleihin tutustuttuani on päänsäryt lähes tyystin kadonneet. Lohduttavaa.

30
Inkivääri.

Jos olet ajatellut jatkossa taikasieniä käyttää, kokeile teenä.

Lämmitä vesi kattilassa.

Lisää teen puruja, raastettua inkivääriä sekä sitruuna/limetiivistettä. Anna hetki hautua.

Siivilöi lämmin mutta ei kiehuva inkivääritee mukiin - haluamasi sienimäärä sekaan.

Juo sellaisenaan sienien kanssa tai heitä sienimössö roskiin, itselläni tapana syödä nykyään mukin pohjalta kaikki limalakit ^^

Olen huomannut että tätä ohjetta käyttäen olen päässyt suurinpiirtein kaikista nausean oloisesta irti taikasieniä syödessäni. Tuo inkivääri TODELLA vähentää vatsanauseaa,.

Ennen sain yleisesti vatsaväänteitä ja kipuja, mutta inkiväärin lisääminen(ehkä myös sitruuna sen happoisuuden takia) vie kyllä väänteet pois :)

Suosittelen lämpimästi kaikille.

Sivuja: 1 2 3 4