Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Eni

Sivuja: 1 2 3 4 5 ... 24
31
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Agar kysymyksiä
« : Syyskuu 16, 2019, 22:55 »
Lasipullo (ehkä jopa patenttikorkilla) tai korkea säilykepurkki käy mainiosti. Jos oikein haluat hifistellä, niin ainakin panimotarvikekaupat myyvät pyrex-hiivapulloja, jotka ovat kyllä ihan vimpan päälle hyviä. Kolmanneksen kun jättää ilmatilaa, niin hyvä tulee.

33
Mitä enemmän asiasta etsin tietoa, sitä paremmalta kysymyksesi vaikuttaa, eikä ihan suoraa vastausta tunnu löytyvän.
Ilmeisesti sivistyneempien sieni-ihmisten konsensus on, että 60-70 C parin tunnin ajan ei juuri psilosybiiniä tuhoa (tosin psilosiinistä hajoaa jo 60 asteessa kuivatessa n. 90 %).
Psilosybiini ei silläkään perusteella lie kamalan lämpölabiilia, että taikateet voi hyvin tehdä kiehuvaan veteen, joskin kuuma-aika on toki verrattain lyhyt kuivaukseen verrattuna.
Psilos(yb)iini "hajoaa" hapettumisen seurauksena ja korkeampi lämpötila nopeuttanee reaktiota. Vaihtokaupassa arvotaan sitten, hapettuuko enemmän tajustetta matalammassa lämpötilassa pidemmällä ilma-altistuksella, vai lyhyemmässä ilma-altistuksessa korkeammassa lämpötilassa.
Optimi olisi tietysti inertti kaasuvirtaus (vaikkapa typpi) ja noin 60 C lämpötila, mutta kotioloissa tämä lienee hankala toteuttaa.
En kuitenkaan olisi järin huolissani taika-ainekadosta 70-asteisessa uunissa luukku raollaan kuivatessa, kunhan ei koko yötä pashda tattejaan.

34
No ei buustaa. Mutta oudokseltaan toki metsänpeikot saattaa olla jännempiä, kuin kaupunkipeikot.
Nelonen cubeja on aimo annos jo kuitenkin. Minkä verran olet aiemmin matkaillut ja millaisilla annoksilla?

35
Ihan vaan muotoon rypistelemällä purkin oman rei'itetyn kannen päälle painekeiton ajaksi laitettu foliokansi suojaa microporea mahdollisilta vesiroiskeilta. Kaasunvaihtoläven filtteri (micropore tai tyvek tms.) ei saa kastua, koska silloin siitä pääsee paskaa läpi.

36
Jos se kansi on aivan tiivis, niin jättäisin pois.

37
Tuskin on katastrofi. Tuuleta hyvin ennen lähtöä ja heti palatessa.

39
Tietoa kasvattamisesta / Vs: Riisitek
« : Heinäkuu 16, 2019, 15:58 »
Ei, vaan saman printin itiöt eivät ole klooneja keskenään, vaan korkeintaan ehkä serkkuja. Muutenkin rihmaston muodostumiseen vaaditaan kaksi itiötä. Näistä kahdesta itiöstä kasvanut rihmasto on yksi kanta. Kakuissasi on varmastikin heti monta kantaa kilpailemassa elintilasta.
Toisessa kakuistasi nyt on vaan kehnommin fruittaava kanta hallitsevana.

40
Tietoa kasvattamisesta / Vs: Riisitek
« : Heinäkuu 15, 2019, 11:57 »
Jos olet ihan vaan printistä itiöillä inokuloinut ilman mitään eristämistä, niin niissä kakuissa on täysin eri kannat kasvamassa. Toinen on vaan parempi fruittaamaan.

41
Voit kumota maissikakun terraan ilman rasiaa. Nesteytys on kyllä hyvä idea, mutta ilmankin on onnistuttu. Terraario tai fruiting chamber on siis se laatikko, jossa varsinaiset itiöemät kasvatetaa rihmastosta. Mitä tarkoitat suljetulla pussilla tässä?
Kannattaa lukea Hullu mykologi läpi, jollet ole sitä vielä tehnyt.

42
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Homeiden tunnistuspyynnöt
« : Heinäkuu 05, 2019, 21:37 »
Jääkarhu, tuskin on hometta. Näyttää ihan vaan höttörihmastolta, joka litistyy dunkkauksessa melkein näkymättömäksi. Hyvin normaalia.

43
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakki kasvatus?
« : Kesäkuu 30, 2019, 13:41 »
Tuossa hakusanalla "silokkien kasvatus" löytyvä vanha vastaus kysymykseesi.
Jos kasvattaminen on sinulle kuitenkin mahdollista, niin mikset kasvata pienemmällä vaivalla cubea?

44
Vapaa aihe / Vs: Mitä näet tripillä?
« : Kesäkuu 15, 2019, 18:16 »
No eipä ole itsellänikään leffatyyppisiä hallusinaatioita näkynyt. Pinnat toki elää ja värivääristymiä tulee. Eiköhän nuo elokuvissa nähdyt lie enemmänkin hollywoodin, kuin sienten taikaa.

45
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Kummallinen väritys?
« : Kesäkuu 09, 2019, 13:24 »
En heittäisi vielä mäkeen. Jos rihmasto kasvaa kuitenkin tasaisesti, niin odota ihmeessä umpeenkasvua ja nuuski avatessa.

Sivuja: 1 2 3 4 5 ... 24