Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - somniphorius

Sivuja: 1 2
16
Itse laitoin (käsittääkseni) reilun kokoisen printin puoliksi puolen litran rasioihin, eli noin kahdeksaan desiin maissia.
Hyvin onnistui. Olisiko siis printti per max. litra jyviä melko hyvä nyrkisääntö.

Aika lähelle voi olla, minulla oli varmaan päälle litra ja juuri äsken sekoittelin samaisen yhdestä printistä jatketun läsehs kolmen litran  rihmaston noin viiteen litraan bulkkia  :D ::)

17
Kuulostaa yllättävän helpolta! Itiöt ovat tulossa ja en malta odottaa että pääsen kokeilemaan ensimmäistä kasvatusta! :) Voisiko joku viisaampi valaista montako rasiaa yhdellä printillä saa aikaiseksi?

Koko printti 0,5l maissia näin ainakin itse tein ja onnistuin.

Minä taasen rapsuttelin printin kolmeen pakasterasiaan, olisivatko ollut 4dl kipale eli ei aivan litraa hätäsesti laskettuna ottaen huomioon ettei purkkeja ängetä täyteen vaan jätetään reilu tila, onnistui jokainen, tästä sitten viel tuplasin rihmaston:
http://www.taikasieni.net/smf/index.php?topic=1447.0

18
Tietoa kasvattamisesta / Vs: Kasvatussanastoa
« : Joulukuu 28, 2012, 16:42 »
Tänne olisi asiallista lisätä myös erilaiset versiot kasvatustiloista -  shotgun, pmp, monotube jne...

19
Olipas mieltä lämmittävää lukea näitä läpi, suurimmaksi osaksi kuitenkin suht positiivinen jälkimaku suurimmassa osassa kirjoituksia.

Itselläni on diagnosoitu kaksisuuntainen mielialahäiriö ja olen myöskin potenut jonkinasteista masennusta läpi elämäni teini-iästä lähtien.
Ihmeparantumisen kaltainen ensikokemukseni sienten parissa tapahtui vuosia sitten(2004?) suurten elämänmuutosten yhteydessä itseni etsimis- ja karkumatkalla Hollantiin kylmästä ja niin ahdistavasta Suomesta. Trippi oli keskimäärin tasoa 4 vaikka mielestäni nuo tasot on aika hataraa ohjeviittaa antavia.
Taikamaailmassa sulauduttuani ensin seinään ja kadoten mystisiin maailmoihin järjestelin ihan konkreettisesti asioita avaten taikamaailman laatikoita ja sukeltaen sinne järjestelmään asioita. Trippi oli sanoinkuvaamaton. Tämä asioiden järjestely koski lähinnä juurikin omaa käytöstä, suhtautumista asioihin(asennetta) ja itsetuntoa suhteessa henkilökohtaisiin tapahtumiin elämäni aikana joita riittää lapsuuden adoptiosta laitoselämään kuin vanhempana perhe-elämän ongelmiin, lapset, eksät, oma päihteiden käyttö jne you name it.
Lopputuloksena vahvempi itsetunto joka aiemmin aiheutti jos jonkinlaista päänvaivaa, aivan uudenlainen maailmankatsomus ja suhtautuminen asioihin.

Sittemmin olen vain muutaman kerran satunnaisesti törmännyt taikasieniin ja trippi on ollut lähinnä viihdekäytöllistä, joskin taas kuitenkin jonkin verran hohtoa elämään tuovaa.
Niin tai näin, olen ollut masentunut ja ollut iloinen kuten elämään yleensä kuuluu. Tunnen kuitenkin että olen kokenut jotain suurta ja sanoinkuvaamatonta, maistanut niin vahvaa mystisen mittakaavan omaavaa lääkettä ettei itsetuntoani saa horjumaan samalla tavalla kuin ennen. 

Jokainen ihminen omaa omanlaisen maailmansa, psyykkeen ominaisuuksineen ja minuus on niin erilainen jokaisella että lähtökohtaisesti tottakai suosittelen tutustumaan aiheeseen huolella ja sopivan varoen :)

Itselläni tämä toimii  ;D

20
Vapaa aihe / Vs: Palstalaisten taidenäyttely
« : Joulukuu 11, 2012, 14:45 »
 :) Täällä oli tällainenkin, hienoa!

Voi mennä naamaan kurkkimaan mun tekosia  ;)

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150512438214293.397168.623694292&type=3

21
btw. Does anybody know wheres a good place to buy cheap brown rice flower here in Finland ?
Rye flour works as well (in finnish: ruisjauho), can be found at almost any grocery store.

Another question. Where do you guys get syringes, scalpels, isopropyl alcohol, surgical masks and all that "lab related" things from. Are there any local shops/onlineshops that sell that stuff or do you order it from Outside of finland ?
At any local pharmacy/drug store (apteekki in finnish).

I live in a suburban in Turku and there is three grocery store here, only one of them has rice flour and it's white . . . u got 2 go to bigger market with bigger selection of goods.

22
Vapaa aihe / Vs: Dokkarit.
« : Joulukuu 05, 2012, 11:34 »
Jokohan tämä toimisi  :-\

http://www.thespiritmolecule.com/

Sivuja: 1 2