Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - bambuintiaani

Sivuja: 1
1
Onko siitä hirveästi haittaa, jos pf-tek -kakkua ei nesteytyksen jälkeen päällystäkään vermikuliitilla? Ei riittänytkään viimeiselle kakkuselle jonka jätin kokonsa vuoksi hieman muita pidemmäksi aikaa kolonialisoitumaan. Lasiin on jo tullut ihan mukavan kokoisia pinnejä, kai ne ilman vermikuliittikerrostakin lähtee kasvamaan ja ottaa kosteutta?

2
Vapaa aihe / Vs: Tiedät että tatit alkavat vaikuttaa kun...
« : Kesäkuu 14, 2012, 23:51 »
...alkaa haukotuttaa. Se tuntuu mukavalta, ja tekee mieli haukotella vähän lisää.
...tietyt sanat, varsinkin sosiaalisiin toimintoihin ja rooleihin liittyvät, tuntuvat mukavilta sanoa (sinä, minä, jakaa, antaa).
...maailma hehkuu ja liikkuu yhtenäisenä.
...normaalisti ei-visuaaliset ajatukset leijuvat silmien edessä konkreettisina.
...muutut osaksi pintaa jolla sillä hetkellä oleilet.

4
Muu sienikeskustelu / Vs: Hallusinogeeniturismi
« : Toukokuu 28, 2012, 17:03 »
Miten muuten Hollannissa nykyään/tulevaisuudessa kun budi menee turisteilta pannaan, koskeeko sama sittentsaikedeelejä? Varsinkin poltettavia, kuten vaikka salvia? En oo ite kuullu että näin kävis. Musta se ontosi kummallista, että smartshopit jäis turistien käyttöön muttei koffarit.

5
Itseasiassa mulla meinas vähän ollakin ongelmia tuon nimiasian kanssa, kun tavara tuli kirjattuna kirjeenä. Henkkareissa ja kirjeessä erit nimet, ja pitihän sitä sitten vähän selvitellä. Sain kuitenkin pakettini ja tuumauksen että tilailehan ensi kerralla omalla nimellä niin ei tarvi säätää.

6
innerspace.nl:stä Poste restanteen väärällä nimellä parisataa grammaa tryffeleitä = no problem. Kotiosoitteeseen en kyllä koskaanikinä lähtis mitään tilailemaan, siihen ei riitä pokka ja järkikin tulee jo vastaan.

7
Tietoa kasvattamisesta / Vs: Itiöiden hankkiminen
« : Huhtikuu 13, 2012, 15:57 »
Free Spore Ring Earthilta tuli parissa viikossa, tänään oli kolahtanut kirje postilaatikkoon :--)

Sivuja: 1