Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Joonas

Sivuja: 1 2 3 4
46
Itse olen kokeillut kerran. Söin 14 grammaa tuoretta cubensista ja tein myös pienestä määrästä teetä jota hörpin siinä samalla. Koin miellyttävän nousun, pysyin paikallani ja meditoin, välillä rummutin udu-rumpujani ja hymäilin jotain mieleen juolahtavia melodioita. Muutaman tunnin jälkeen alkoi olla aika höykytetty olo, mutta tunsin kuin olisin parantunut todella pitkään kestäneestä sairaudesta. Päätin koittaa älyttää melko voimakasta sativaista lajiketta, en kyllä muista että mikä oli nimeltään. Trippi lähti jonnekkin aivan uusille ulottuvuuksille, kaikki keveni erittäin huomattavasti ja tripin visuaalisuus tehostui. Päässäni soi Beatles, välillä kuuntelin sitä youtubesta, mutta valtaosan ajasta en ollut varma kuulinko musiikkia vai oliko päähäni jumittunut musiikkia. Kikattelin ja hirisin ja istuin kannettavan äärellä, ja aloin huomata että yritin kamppailla itseni kanssa pitääkseni ajantajuni.

Sanoisinko että tässä pätee ehkä sama kuin sienten syömisessä ylipäätään; pitää vaan repäistä kunhan siltä tuntuu että on valmis. Mutta voin kyllä kuvitella että jos siinä tilassa kovin suurta kontrollia yrittää saavuttaa, varmaan seurauksena on suuremman luokan paniikki.

Jos en syyllistyisi laittomuuksiin, suosittelisin kyllä kokeilemaan. Pienet ja varovaiset annokset olisi tietenkin ihan hyvä idea, itsellä meni ehkä vähän liikaa uhkarohkeuden puolelle tuo kokeilu, mutta hyvinhän siinä kävi.

47
Joonas kyllähän nuo Ruskokärpässieniltä näyttävät, A. regalis.
Pantterikärpässieni on myös ruskea, mutta tässä tapauksessa kallistuisin A. regalikseen..Nämä kaksi lajia erottuisi helpommin toisistaan jos olisit kuvannut jalan kokonaisuudessaan.

E: Itse en nauttisi Kärpässieniä, mutta tämä on makuasia.
Eli en ole voinut sekoittaa mihinkään niin myrkylliseen sieneen, että henki lähtee kun koitan syödä yhden lakin?

Kiitos avusta!

48
[smg id=198]

Nämä löyty ison männyn juurelta. Mitä nyt itse jaksoin perehtyä asiaan niin luulen että nää olis ruskokärpässieniä, mutta enpä osaa olla kovinkaan varma asiasta. Kaikissa oli se "kaulus" / rengas, mikä se sitten onkaan nimeltään.

Apua pliis.

Sivuja: 1 2 3 4