Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Joonas

Sivuja: 1 2 3 4
31
Kärpässienet / Vs: Kärpässienten käyttäminen
« : Syyskuu 16, 2010, 14:18 »
Pöksäytin polttaa tuossa viikonloppuna trippivahtina ollessani hamppupäissäni pari kärpässienisätkää omaa oloanikin tripauttavammaksi saadakseni. Eihän ne palaneet edes niin hirveän hyvin eikä tullut ilmeisestikään placeboa kummempaa vaikutusta. Pienen pieni pelko käväisi hetken ja keskittyminen herpaantui, mutta sekin hiipui sitten pois. Kärpässienihän on suht pitkä vaikutusajaltaan nimenomaan syötynä, ja taas poltettuna vaikutukset pysyvät päällä lyhyemmän aikaa, sen vuoksi olisi kiva saada siitä irti enemmän poltettaessa. Onko olemassa mitään syömisestä eroavia määriä polttamiseen vai onko sitä tosiaan poltettava MONTA pesällistä/sätkää (n.2-3 lakkia)? ???
Kyllä mää olen kokenut sen vaikutuksen jotenki rauhalliseksi poltettuna, mutta ei se kyllä mikään hirmuisen voimakas tila ole, ellei jopa täysin placeboa. Jos uskot tarpeeksi että siitä tulee sulle rauhallinen olo, niin mikseipä tulisi. Joku tieteellinen tutkimus ois kyllä jees nähä tai sitte tosiaan polttais jonku 2-3 lakkia. Ehkä viimeistään tässä kannattaa hyödyntää sitä, että vaikuttavia aineita on ilmeisesti eniten siinä lakin punaisessa nahassa ja sen alla olevassa punertavassa osassa. Eli siis periaatteessa kuivaa ja polttaa punaiset osat kärpässienestä ? 8)

32
Jossain vaiheessa (ja aika pian) tuli kuitenkin huomattua, että olin hakenut kannabikselta sitä, mitä ihan oikeasti saan psykedeeleiltä - jolloin kannabis alkoi vaikuttamaan kaiken kaikkiaan hyvin voimakkaasti ajatustoimintaa pirstaloivalta aineelta verrattuna todellisten psykedeelien nesteyttämään ja kirkastamaan aivokemiaan.
Huomasin saman ku olin nauttinu ensimmäisiä kertoja sieniä, ja sitte joskus laskuissa poltin savut. Huomasin että heti ku aloin tuntea pilven vaikutukset, oli sellanen olo että hamuilin takasin niitä sienten tuomia fiiliksiä.

Nyt kesällä melko raskaan tripin jälkeen tuumailin laskuissa yks aamuyö, että sienet on tehneet tehtävänsä vähäksi aikaa, ja se kokemus muutti mun kannabiksen käyttökokemuksia hetkeksi. Sen tripin jälkeen pilven poltto tuntui paljon sujuvammalta jutulta, eikä siihen turtunu millään vaikka poltteli kuinka, mieli pysyi kirkkaana ja niin edespäin. Sitte kyllä jossai välissä tuli jatkettua sitä sienten syömistä ja se puolestaan tuntui sitten latistavan tulevat pajauttelut, mutta pajauttelu kyllä jatkui siitä huolimatta...

Vasta sen jälkeen poltin ekaa kertaa savut itse tripillä.

Niin ja olen polttanu viime syksystä lähtien väh. kerran viikossa.

33
Käyttökokemukset / Vs: Eka kokeilu ruskokärpässienellä
« : Syyskuu 14, 2010, 23:23 »
Onko rusko- ja punakärpäsienten vaikutukset samanlaiset? Eivätkö ruskokärpässienet ole kuin punakärpässienet paitsi ruskeita?
Ruskokärpässienessä on enemmän vaikuttavia ainesosia (ts. myrkkyjä)
Paljonko?

34
Jos johonkin asiaan keskittyminen on ahdistavaa/vaikeaa, niin edestakaisin hönttääminen ja esim. hyräily tai ylipäätänsä keskittymisen herpaannuttaminen on auttanut.
Mun huonoin trippi ikinä pääty siihen, että jonku kolmen kauhuntäyteisen tunnin (tripillä aika kyllä tuntu paljon pidemmältä, ikävä kyllä) jälkeen nuokuin silleen rauhallisesti eestaas istuma-asennossa, ja soitin kitaralla C-duuria. Puol tuntia sitä kesti mutta sen jälkeen olin taas järjissäni.

35
Kärpässienet / Vs: Kärpässienet
« : Syyskuu 13, 2010, 18:19 »
Ite olen kyllä uskaltautunu keräämään sieniä syrjäisten teiden varsilta, joista ei moni auto päivässä aja ohi. Onkohan silti kuinka vaarallista?

36
Sattui käymään kohtalaisen nolo moka... Kuivasin saunassa noin viisi tuntia kärpässieniä, tämän jälkeen iskin ne uuniin juuri pitsan paistamisen jälkeen ja asteita oli tietenkin liikaa (noin 200). Tätä en kännissä huomioinut. Huomasin mokan parinkymmenen minuutin jälkeen, sienet olivat jo varsin tummuneita. Onko noista enää mihinkään vai ovatko kaikki psykoaktiiviset ainekset jo tuhoutuneet lämmössä? Vitutttaa.
Viimeksi kun kuulin jonkun kokemuksen liian kuumassa uunissa kuivatuista kärppäreistä oli, että päihdyttäviä vaikutuksia ei tullut mutta maha meni vitun kipeäksi ja oksetti.

37
Kärpässienet / Vs: Vs: Kärpässienihavainnot 2010
« : Syyskuu 10, 2010, 18:20 »
Onko noi punakärpässienet kuinka yleisiä sienie? Tai siis kasvaako niitä noin paljon aina? Ja kannattaakoha niitä kerätä autotien vierestä, vai onko ne saastunut liikenteen päästöistä? :( :)
Kyllä ite olen ainaki nuita punakärpässieniä melkoisesti löytäny.

Sienet kai jotai metalleja pystyy käyttään ravintona, ehkä myös raskasmetalleja?

38
Secret Garden - Silent Wings :) mulle tulee tästä ainaki jotenki rohkaistunut olo, ei vaan sellane että rauhottuu, vaan että piristyy ja uskaltaa viedä itsensä hyvään paikkaan.

39
naminami tykkäsin tarinastasi

Kiitos jakamisesta :)

40
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakkihavainnot 2010
« : Syyskuu 04, 2010, 16:07 »
Kempeleessä näkyi kymmenisen pientä yksilöä kun kävin pikaisesti vilkuilemassa.

41
Mulla on sellanen tunne, että mun värinäkö on muuttunu sienten popsimisen myötä. En oikein osaa sanoa tarkalleen miten, tuntuu että ehkä vähän tarkentunu näkö, erotan värejä ja sävyjä paremmin.

Myös ensimmäisen sienitripin jälkeen olen "nähnyt" joka yö unta, eli siis herännyt siinä unen vaiheessa, että muistan unen. Tai sitten olen alkanut vaan muistaan unet, heräsinpä sitten missä tahansa vaiheessa. En tiedä, joka tapauksessa olen nyt kohta vuoden nähnyt unia silleen, että veikkaisin, että alle 10 päivänä en ole tiennyt, mitä unta näin yöllä.

Jos jollakin on kumpaankaan noihin aiheeseen liittyvää infoa / teorioita / vastaavaa, niin kiinnostas tosiaan. Etenkin tuo unihomma.

42
Käyttökokemukset / Vs: Eka kokeilu ruskokärpässienellä
« : Syyskuu 03, 2010, 14:28 »
Onks nää todellisia vaikutuksia vai joku paska trolli?  :o
Mikä houkuttelee epäilemään, etteivät olisi todellisia vaikutuksia?

43
Psilosybiini lääkkeenä ja päihteenä / Vs: Sienireseptit
« : Syyskuu 01, 2010, 16:16 »
En ole itse kokeillut reseptiä, mutta rupesin miettimään että kun punakärpässieni on kerran päässyt lääkeainelistalle (mutta käsittääkseni sen sisältämät yhdisteet ovat vielä OK), niin jos kuumottaa säilyttää isompaa läjää sieniä nurkissasi:

Kiehauta vettä kattilassa, siirrä pois levyltä ja anna sen jäähtyä hieman (80-90 astetta ilmeisesti muuttaa iboteenihapon muskimoliksi aika hyvin) ja nakkaa sienet 20 minuutiksi veteen. Tämän jälkeen muskimoli ja kumppanit ovat liunneet veteen, ja teen voi kerätä talteen, ja sienet heittää pois. Teehen suositeltiin myös jossain videossa lisättäväksi (runsaasti?) C-vitamiinia (luonnosta sitä varmaan saa kaikkein parhaiten hankittua havunneulasista). Sitten vaan tee pakastimeen.

En ole varma, mutta jostain sain sellaisen käsityksen, että jos tekniikka menee nappiin, jonkun verran yli 80 asteinen vesi hävittää pahoinvointia aiheuttavat aineet, mutta myös osan vaikuttavista aineista. Lähdettä en muista, mutta jos jollain on jotain tieteellisempää pohjaa tälle teorialle, niin kiinnostaisi kyllä kuulla.

EDIT: Unohin jotain...

44
Käyttökokemukset / Eka kokeilu ruskokärpässienellä
« : Elokuu 31, 2010, 23:43 »
Eräänä päivänä kävin pyöräilemässä ympäri kotipaikkakuntaani ja etsiskelin punakärpässieniä, ja törmäsin yhden puun juurella kasvaviin "ruskeisiin kärpässieniin". Mietin, että luinkohan joskus, että jokku "ruskokärpässienet" oli punakärpässienen tavoin käytettävissä tajunnanlaajentamiseen. Tarkistin asian, ja olihan ne, joten lähdin keräämään sienet.

Seuraavana aamuna, kuivattuani sienet 90% päätin koittaa osaa. Laitoin niitä kuivuriin pienen määrän, olisiko reilu gramma (?), ja annoin olla jossain 50-60 asteessa vajaan tunnin. Sitten söin ne.

Sieni aiheutti pahoinvointia ja oksensin ja säikähdin vähän että mitä tuli tehtyä, oksennanko nyt monta tuntia epätoivon vallassa, mutta tajusin että turha lähteä edes ajattelemaan tuohon malliin. Poltin rohkeasti savut ja sain lievitettyä pahaa oloa, mutta sitten aloin tuntea ihmeen vahvasti että TASAN KOLMASOSA PAHASTA OLOSTA SÄILYI VIELÄ. Poltin sitten lisää.

Yökkäsin jostain syystä vielä ja syljin jotain punaista nestettä, olin muutama tunti aikaisemmin puuroa ja mustikoita mikä ei kai sitten ollut hyvä idea. Sitten tuli tosi helpottunut olo ja ajattelin lähteä nukkumaan. Otin monta peittoa, asetin yhden sohvalle, menin sen päälle alasti makaamaan ja vedin muutaman peiton päälleni ja suljin silmäni. Rentoutunut olotila valtasi minut, kaikki oli hyvin kaikki oli hyvin kaikki oli hyvin jne.

En tiedä kauanko siinä makasin ja mietin: "vaikuttaakohan nää, mulla on tosi ilonen olo, toivottavasti jotain kivaa tapahtuu, onpa mukava fiilis, ei haittaa vaikka mitään ei tapahdu, mulla on ollut ikävä itseäni makaamassa alasti." Sitten kuulin JYLHÄISEN, voimakkaan mutta kerrassaan läpikotaisin lempeän äänen, jonka sanoi joku kivestä rakennettu jättiläiskuningas, ja se sanoi "TEHKÄÄ MAA JA SINÄ". Sitten avasin silmät ja mietin että missä vitussa olen, no olen kotona yksin, no kuka helvetti tuon sitten sanoi, no ei kukaan, mitä vittua. Innostuin huomatessani että olin kokenut aidoimman aistiharhan ikinä.

Aistiharhoja alkoi vilistä päässäni, puoliksi TUNSIN harhan, puoliksi koin sen joko kuulo- tai näköaistillani. Olin metsässä josta vaaleatukkainen nainen johdatti minut keskiaikaiseen kylään, jossa ihmiset hurrasivat minun saapumistani ja minä heidän olemassaoloaan. Aloin tajuta että olin ajautunut syvälle aistiharhaan ja ettei mikään tästä ollut todellista, ja äänet alkoivat vaimenemaan. Sitten kyselin "saanko tulla takaisin jos uskon paremmin? saanko tulla takaisin jos en ajattele tätä kauempaa?" ja yhtäkkiä katkaisin ajatteluni, pääsin takaisin. Haahuilin ympäriinsä, yhdessä välissä näin ystäväni joka seisoi minun edessäni, löi puiselle pöydälle meidän välillämme leivänpaahtimen ja sanoi "SAAT MYÖS LEIVÄNPAAHTIMEN". Tätä tapahtui reilu tunti.

Aistiharhojeni jälkeen tajusin että minulla oli erittäin KITKATON olo. Maailma ja minä tunnuimme olevan paremmassa synkronisaatiossa. Asiat olivat kuin olivat ja jos minun piti olla niistä jotain mieltä, minun oli sama olla onnellinen. Tämä asenne onnistui säilymään tripin jälkeenkin ehkä vähän lievempänä, mutta säilyipä kuitenkin, ja sitä haluan haalia. Koin suurta euforiaa ja elinvoimaisuutta, mutta kuitenkin ettei mitään tarvinut tehdä, että minä pystyin tekemään vaikka mitä, mutta pakkoa ei ollut lainkaan.

Poltin vielä vähän pilveä ja fiilistelin hyvää oloani koneen ääressä ja rumpua soitellessa, oli helppo ja levollinen olo.

Muskimoli tuntuu luonnollisimmalta hallusinogeeniltä mitä olen tähän mennessä kokenut. En malta odottaa seuraavaa kokeiluani, mutta maltanpa kuitenkin vielä jonkin aikaa.

45
Kärpässienet / Vs: Kärpässienet
« : Elokuu 30, 2010, 18:18 »
Korjaan, puna-, rusko- ja pantterikärpässienissä ei ole samat myrkyt eri määrissä.

Wikipedian mukaan ainakin ruskokärpässieni ei sisällä muskariinia tai tryptamiineja, joten sen myrkyt ovatkin hyvin pitkälti muskimoli ja iboteenihappo, joten oikein käsiteltynä ruskokärpässieni sisältää lähinnä muskimolia. Jos tämä pitää paikkansa, ruskokärpässieni on toki huomattavasti parempi valinta ku punakärpässieni. Jos vaan löytää.

Sivuja: 1 2 3 4