Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Joonas

Sivuja: 1 2 3 4
16
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakkihavainnot 2010
« : Syyskuu 27, 2010, 19:16 »
Oulun läheltä löytyi tänään n. 40 kappaletta, alue jäi melkein kokonaan kuitenkin vielä tutkimatta -> todennäköisesti tässä oli vain murto-osa paikalla vielä lojuvista sienistä. Vaikuttavan kokoisia alkavat olla nuo sienet jo, lakit vähintäänkin peukalon pään kokoisia, mutta myös muutama suurempi.

17
Psilosybiini lääkkeenä ja päihteenä / Vs: Annostus
« : Syyskuu 27, 2010, 02:04 »
Oletko tutkinut asiaa lainkaan omatoimisesti? Kärpässienen käyttämisestä löytyy netistä vaikka kuinka paljon tietoa.

18
Ensimmäistä kertaa ku nautin silokkeja söin niitä tyhjään mahaan jotai 15-20 ja oli todellakin VAJARIT.

No, ota seuraavalla koittamalla kerralla 30 kpl?

Joskus trippi menee ihan sivu suun jos vaikutuksia jännää liikaa, mulle on käyny jopa yli 2 gramman annoksella cubensista silleen, että ei ole tullu mitään muuta ku ihan vähän hassu olo.

EDIT: Niin ja tosiaan, joku 40-50 silokkiakaan ei vielä ole kai välttämättä mikään hurjan suuri annos. Käsittääkseni etelän sienet ovat vähän tehottomampia ku pohjoisen?

19
Käyttökokemukset / Vs: Eka kokeilu ruskokärpässienellä
« : Syyskuu 22, 2010, 20:18 »
Määrän vähyys ja kertojan kuvaus tiloista ainakin itseäni kummastuttaa. Toisaalta kertoja poltti pilveä ainakin tarinan lopussa
ja vihjasi polttaneensa aikaisemminkin niin tämä tietysti voi vaikuttaa.
Mun elimistö tuppaa olemaan silloin tällöin melko herkkä psykoaktiivisia aineita kohtaan.

Ja joo, kyllä sillä pilvellä varmasti oli jotain tekemistä, itse mietin että se ehkä aiheutti niin voimakkaita assosiaatioita jotka helpottivat "hallusinaatioiden" monipuolisuutta?

20
Kasvit, päihteet ja lääkkeet / Vs: Alkoholi
« : Syyskuu 20, 2010, 00:32 »
En kyllä niin sanonut, käsitit pikkusen väärin, ensinnäkään en koe psykoaktiivisten aineiden luovan sitä mitä olen, oot varmaan vähän jossain sfääreissä, opettele lukemaan ensin..
Mutta psykedeelit kuitenki tekee ihmisestä hipin ja viina jonku muun?

21
Kasvit, päihteet ja lääkkeet / Vs: Alkoholi
« : Syyskuu 19, 2010, 22:49 »
Musta siinä ei oo mitään järkeä yrittää laittaa alkoholia psykedeeleihin, ku ei se vaan oo psykedeeli, vaikka sillä saattaa joillakin olla psykedeelisiä vaikutuksia, kyllä mullakin alkaa näkyyn värejä yms (tosin ennenku olin kokeillut psykedeelejä, ei tuollasia vaikutuksia ollu), mut se hilpeys astekin on sienet 100 alkoholi 10 (hamppu 95) ja sekavuus-aste taas toisinpäin, jos alkoholi ois psykedeeli niin miksei täällä oo hipimpää porukkaa straight from the 60 luvulta, kaikkihan suomessa juo viinaa, ei sillä ettenkö iteki sitä tykkäis juoda pieniä määriä, taitaa olla terveellistäkin..

Joillain on ehkä mennyt termit sekasin, psychoactive on eri kuin psychedelik.. mut oikeastaan just tajusin tärkeimmän pointin eli ihan vitun sama..  >:D :D
Tuon saa sanottua lyhyemminkin: "Koen psykoaktiivisten aineiden luovan sen, mitä minä olen."

Haluaisin tietää, miten suhtaudut tuohon mun aikaisempaan kysymykseen: Miksi syytät ainetta omasta suhtautumisestasi? Oikeastaan onko tuo nyt yleistämistä kummoisempaa...

22
Kasvit, päihteet ja lääkkeet / Vs: Alkoholi
« : Syyskuu 19, 2010, 17:53 »
Moni ihminen, joka käyttää/on käyttänyt vain alkoholia, ei mitä luultavammin ajattele alkoholia mahdollisena psykedeelinä.
Kyllä mää oon havainnu, että aika moni, joka pitäytyy alkoholissa (kofeiinia ja nikotiinia lukuunottamatta tietenkään) suhtautuu siihen jokseenkin psykedeelinä; joskin hän ei välttämättä ilmaise sitä tietenkään samalla välttämättä samalla termillä. Etenkin jotku vanhemmat juopot joiden kanssa on joskus tullu puistoissa rupateltua on musta mainioita esimerkkejä. Joidenkin kohdalla ongelmana ei ole heidän alkoholinkäyttönsä vaan yksinkertaisesti ympäristön sopeutumattomuus ja hänen päihdetottumuksiinsa kohdistuva syrjintä, tulee mieleen joku keskustelupalsta jossa teinit puhuivat, että ruvetaan boikotoimaan Brad Pittiä kun se polttaa pilveä, niin se näkee pilven aiheuttamat haittavaikutukset.

23
Kasvit, päihteet ja lääkkeet / Vs: Alkoholi
« : Syyskuu 18, 2010, 15:53 »
En kyl itekään oikeen tajuu miten alkoholi voi olla psykedeelinen, nytkin karpulassa eilisen viskipullon jäljiltä, jos oisin sieniä mutustellut tai jotain _:psykedeeliä, nyt mulla ei ois krapulaa, ja itelle psykedelia tarkoittaa jotain niin mahtavaa ettei sitä sanoilla voi kuvata kuinka innostavia kokemuksia ne on olleet, alkoholista en voi sanoa samaa, tylsintä kamaa joka vaan lamauttaa, jossain tilanteissa ihan hyvä kohtuudella, vaikka muutama kylmä kelja auringon paisteessa, mut valtaosalta ihmisistä pitäs pullot piilottaa, aiheuttaa idiotismiä, väkivaltaa, raiskauksia, tappoja ja puukotuksia nakkikioskeilla, sitäpaitsi se on myrkkyä, liuotinta, ihmisen keksimää kamaa, sen juominen on kuin jumalan pakottaminen anaaliseksiin, eli tuhmaa
Käyneet hedelmät sisältävät alkoholia. Ja pihlajanmarjatkinhan sisältävät alkoholia. Eli ei kyllä ole ihmisen keksimä. Ehkä alkoholin valmistaminen on ihmisen keksimää, mutta niin on sienien kasvattaminenkin.

Entäs ibogaiini sitten? Myrkyllinen psykedeeli sekin.

Ja tunnen ihmisiä, joilla on sienistä vain negatiivisia, ei-psykedeelisiä kokemuksia: Sekava (tästä johtuen käytännössä lamautunut; toimintakyky heikentynyt) mielentila ja ahdistuneisuus.

Yksinkertaisimmillaan: Miksi syytät(te) ainetta omasta suhtautumisesta? Pahat tripit hoituu kun ottaa oman asenteensa käsittelyyn, miksei alkoholia voisi ajatella niin, että kun sitä kerran ollaan totuttu nii huolettomasti juomaan, niin siitä seuraa useimmilla lähes poikkeuksetta "huono trippi" - kykenemättömyys kiinnittää huomio psykedeliaan, kun kiinnittää huomion häiritsevämpiin vaikutuksiin?

Sitä paitsi jos jotain voi tapahtua niin jumala sen on sallinut tapahtuvaksi. Ainakin sen mukaan, mikä on mun käsite jumalasta / jumalallisuudesta.

24
Kasvit, päihteet ja lääkkeet / Vs: Alkoholi
« : Syyskuu 18, 2010, 10:39 »
tekeekö se aineesta psykedeelisen?
Miksei se mielestä tekisi aineesta psykedeelistä?

Ehkä sulla on rima vaan liian korkealla :D

25
Kasvit, päihteet ja lääkkeet / Vs: Alkoholi
« : Syyskuu 18, 2010, 10:24 »
matyas: sanoit aikasemmin jossain keskustelussa jotenkin näin: "itse koen lakoholin ehdottomasti psykedeelinä" samalla puhut tieteestä parhaana mahdollisena tapana psykedeelisyyden mittaamiselle, joka ei ole todennut alkoholia psykedeeliksi.
Tiede myöntää kyllä ne alkoholin vaikutukset, jotka ainakin minä luokittelen psykedeelisiksi. Tuo psykedeeli-sanalla kikkailu on näyttää häiritsevän sun kykyä tajuta tätä asiaa.

26
Kasvit, päihteet ja lääkkeet / Vs: Alkoholi
« : Syyskuu 18, 2010, 02:28 »
Mm. suomalaiset shamaanit ovat sitä paitsi käyttäneet olutta/sahtia tai viinaa siinä missä he ovat käyttäneet punakärpässientäkin; "kiihottamaan", mikä auttaa heitä vaipumaan ekstaattiseen transsitilaan. Alkoholin aiheuttama nousuhumala varsinkin on musta täynnä samaa euforiaa, kun sieninousutkin.
Tätä lausuntoa tukemaan kyllä kaipaisin muutamia lähdeviitteitä. Ei ole vaikuttanut siltä että suomalainen "shamanismi" olisi sävyttäytynyt minkäänlaisella sienten käytöllä.

Mut joo: Alkoholin käyttö loveen lankeamisen edesauttajana on käsittääkseni Suomessakin ihan yleisesti tunnettu kikka.

Huomautettakoot kuitenkin, että hyvin harva ihminen onnistuu käyttämään alkoholia siten kuin on tarkoitus; suurin osa jengistä menee doupista kuin doupista pelkästään sekaisin.
Kirja oli Anna-Leena Siikalan suomalainen shamanismi. Kahlasin kirjan vähän pikaisesti läpi tosiaan... Ehkä vain käytin termejä liian löyhästi.

27
Kasvit, päihteet ja lääkkeet / Vs: Alkoholi
« : Syyskuu 18, 2010, 02:04 »
itteä ei kauheesti tollaset kemialliset hölönpölökooditvaimitälie kauheesti kiinnosta, onko sull jotain konkreettista näyttöä/kokemusta sen psykedeelisyydestä?
Musta pikemminkin niin päin, että miksi sun käyttötottumukset alkoholin suhteen, tai sun kokemukset alkoholin käyttötottumuksista estää sitä olemasta psykedeelinen?

En tiedä itse humalasta, kyllä olen havainnut jo kauan aikaa, että mieto nousuhumala kyllä tuntuu voimakkaastikin psykedeeliseltä tilalta, mutta siitä eteenpäin se meinaa vain pitää pään melko sekaisin, toisaalta niinhän tekee hullu annos psilosybiiniäkin. Mutta krapula sitten on asia erikseen, se on melko raskaskin psykedeelinen kokemus. Koen, että krapulan kokeminen auttamatta negatiivisena oireena edellispäivän huvista on ikäänkuin "bad trip"; pelkotiloja yms yms, yleensäkkin kaikki krapulan negatiivisuus on itseaiheutettua, eikä sitä edes koiteta kohdella pahana trippinä joka pitää kääntää hyvään suuntaan. Kun juon krapulahakuisesti alkoholia, krapulasta tulee yleensä melko nautinnollinen ja ennen kaikkea pitkäkestoinen psykedeelinen tila. Krapulassa kaipaa melko usein hiljaisuutta ja rauhallisuutta, ja päällä on jatkuvasti herkistynyt tunnetila. Meditoiminen krapulassa on aika siistiä.

Toisaalta ymmärrän kyllä myös sen, että on äärettömän helppo kokea alkoholi vaikka täysin psykedeelin vastakohdaksi.

Mm. suomalaiset shamaanit ovat sitä paitsi käyttäneet olutta/sahtia tai viinaa siinä missä he ovat käyttäneet punakärpässientäkin; "kiihottamaan", mikä auttaa heitä vaipumaan ekstaattiseen transsitilaan. Alkoholin aiheuttama nousuhumala varsinkin on musta täynnä samaa euforiaa, kun sieninousutkin.

Ja vielä mitä nuihin "hölönpölökoodeihin" tulee, niin mun mielestä tuntuu että kyllä sulla ne koodit siinä määrin kiinnostaa, että kun alkoholia ei kerran ole määritelty psykedeeliksi, ei sitä sellaisena voi kohdella.

28
Vapaa aihe / Vs: Aika ja muut mysteerit
« : Syyskuu 17, 2010, 20:43 »
Kerran tripillä mää rupesin miettiin, että mitä jos kuolemaa ei ehdi tuntea, jos ajan saa tuntumaan siltä, että se vaan hidastuu ja hidastuu. Että rupeaa kulkemaan suoralla ajan viivalla sivulle päin, aistimaan viimeisen elämässä jäljellä olevan minuutin tuhansina vuosina jne. Se oli iha crazy meininki

29
Musta paastoaminen tekee ennen kaikkea sellasen kevyen ja puhtaan olon. Kyllähän se myös siihen imeytymiseen vaikuttaa, eli ainakin nuo seikat huomioon ottaen se on (mulle) melko olennainen osa valmistautumista trippiin.

Kasvisruoka sulaa viimeistään 4 tunnin päästä mahalaukussa, ja luulis että kaikki muukin siinä 6 tunnissa alkaa olla sulanu. Joten se 6 tuntia on musta sellane vähimmäissuositus, jos haluaa varsinaisesti jonkusortin paaston vetää.

Kärpässienet myös tuntuu oksettavan huomattavasti enemmän, jos vatsalaukussa on tavaraa.

30
Kärpässienet / Vs: Kärpässienet
« : Syyskuu 16, 2010, 22:58 »
tuolla yhdellä hautausmaalla kasvoi ainakin 2 punakärpässientä. Lieneekö se puhdas & turvallinen paikka poimia? :D Ja lukemani mukaan moni tykkää poltella pilveä kärpässienten kera, niin olisiko alkoholi juomat mitään sienten kanssa?
Kenties maaginen paikka poimia, ei sitä tiedä.

Pilvi helpottaa pahoinvointia, varmaan alkoholi myös jonku verran, mutta kannattaa muistaa olla varovainen. Ja sekä punakärpässienet että alkoholi kyllä rasittaa maksaa...

Sivuja: 1 2 3 4