Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - jesus.hoo.ristus

Sivuja: 1 2 [3]
32
Itse olen foorumia opiskelemassa siksi, että kiinnostukseni on sienet vain ja ainoastaan lääkekäytössä. En ole kiinnostunut minkään tasoisesta päihdekäytöstä. Jos olen ymmärtänyt oikein, lähestulkoon joka tapauksessa kun psilosybiiniä käytetään yrityksenä vaikuttaa johonkin sairauteen, annostus on aina sitä luokkaa että juuri mitään huumaantunutta, trippaavaa oloa ei pitäisi tulla. Käsitystäni saa korjata jos on tietoa.

33
 :)

34
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Cubensis mushroom growkit
« : Maaliskuu 20, 2012, 15:29 »
Ymmärsinköhän nyt oikein , eli linkeissä näkyvät Cubensis mushroom growkit ja Myceliumbox growkit kasvatetaan aikalailla erilailla, toista kastellaan ja annetaan ilmaa ja toista ei ... ?

35
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Cubensis mushroom growkit
« : Maaliskuu 20, 2012, 14:51 »
Sumuttelu ja tuulettelu muutamakerta päivässä. Mulla poksi ainakin juuri uusiokäytössä... pussin tilalla PMP..
Selaa sivuja löytyy tietoa aika reilusti =)

Minua kiinnostavat nämä ihan samat kysymykset. Mikä on PMP? Tuossa ohjeessahan sanotaan että "Keep the bag closed do not interfere with the kit" eli tästäkö huolimatta pussia tulisi availla ja sumutella vaikka ohje nimenomaisesti kieltää? Joka paikassa törmää tuohon kontaminaatioherkkyyteen.

Sivuja: 1 2 [3]