Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - jesus.hoo.ristus

Sivuja: 1 [2] 3
21
Tämä selvä. Ei apteekin kyselyihin tarvitse mielestäni edes vastata, mitä se niille kuuluu. Toki kauppa kuin kauppa voi kieltäytyä myymästä tuotteitaan kenelle tahansa. Sähkötupakkatarvikkeita myyvistä verkkokaupoista löytyy yleensä myös monenlaista neulavalikoimaa, niitä käytetään noiden nikotiininesteiden siirtelyyn säiliöihin.

22
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Sumutinpullon sterilointi
« : Huhtikuu 04, 2012, 20:18 »
Mulla ei ole kokemusta, joten kyselen tällaisia mieleentulevia, jotka voi olla "tyhmiä" kysymyksiä. Jostain luin, että työskentelytilan ilmaa voi vetellä sumutella "varmuuden vuoksi" mutta tämä ei kai sitten päde jos on joku steriiliyttä vaativa työvaihe eli onko silloin parempi mennä sillä ilmalla mikä on kuin mahdollisesti levittää vedessä oleva bakteereja ilmaan? Vai mietinkö asioita liian vaikean kautta  O0

23
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Sumutinpullon sterilointi
« : Huhtikuu 04, 2012, 16:17 »
Hmm. Jos sumutinpulloon jää pöpöjä, niin vaikka keittäisi veden niin luulisi sen sekoittuvan eli ainoa varma konsti olisi tuo Mädin ehdottama sterilisointi (edes joskus). Monen monituisessa paikassa asuneena väitän ettei edes kraanavesi ole aina 100% puhdasta. Ei tarvita kuin pieni häikkä vedensekoittimessa ja kylmään veteen pääsee lämmintä mukaan. Kiitos vastauksista !

24
Kysymyksiä kasvattamisesta / Sumutinpullon sterilointi
« : Huhtikuu 04, 2012, 03:07 »
Tätä olen miettinyt jo hetken, enkä ole vastausta löytänyt ... vaikka lähtee kasvatuksessa millä tekniikalla liikkeelle tahansa, tai vaikka noilla grow-bageilla, sumutinpulloa tarvitsee ilmeisesti melkein heti. Mutta miten hoidatte sumutinpullon puhdistuksen, kuinka kauan voi käyttää samaa vettä jne. ? Tuntuisi että siellä vedessä voi alkaa äkkiä pesimään jotain. Onko mitään vinkkejä tähän ?

25
Olen muuten ajatellut kirjoittaa sellaisen "Quick start" -version Hullu Mykologista, jossa olisi vain olennainen info ensimmäiseen kasvatukseen.

Kannatan suuresti. Oppaan olen lukenut useaan otteeseen, kokemusta ei ole ja etenkin useasta lähteestä tietoa hankkiessa kokemattomalle koko puuha voi tuntua vaikeammalta ja vaikeammalta. Tälle olisi taatusti tilausta.

27
Vielä tuosta ketjun tuotteen kasvatuspussista; tuli mieleen voisiko samanlaisen askarrella itse ? Jos alkuperäinen vaikka hajoaa tms. Lähinnä tuli mieleen about A4 kokoinen minigrip-pussi, johon puhkaista reikä kylkeen ja teipata esim. hengityssuoja päälle (http://www.apteekkituotteet.fi/epages/Kaupat.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/Eura/Products/201272). Vai onko tuollainen toimenpidemaski riittämätön ilmafiltterinä? Nyt varmaan kehoitetaan PMP rakentelemaan, mutta kiinnostaa tämäkin.

28
Kiitos selvennyksestä. Nyt on pakko kysyä kauan mietityttänyt kysymys; millä ihmeellä ihmiset puntaroi noita? En minä ainakaan löydä googlesta tarpeeksi tarkkoja vaakoja. Sairautta hoitaessa toi hienosäätö voi olla iso juttu; moni varmasti haluaa parantua, mutta samalla eivät halua "päihtyä". Toinen puuttuva nyyppätieto omalla kohdalla on se, että miten sieniä ylipäätään käytetään? Kuivattuna, oletan, mutta lakki vai jalka vai molemmat vai jauhettuna vai ...  :-[

29
Myönnän heti etten laiskuuttani jaksanut lukea tarkasti koko ketjua, jos tämä on jo katettu aihe. Lähinnä tuli mieleen onko kasvatusalustaa ym. työskentelyä varten parempi olla tylppä (blunt) neula kuin terävä ? Tällaista tarkoitan:

http://www.esmokeronline.com/components/com_virtuemart/shop_image/product/Blunt_needle_for_4f43fb304ab77.jpg

Itse en edes harkitsisi meneväni tuttuun apteekkiin, vaan täytyy tarkistella nettiä.

30
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Denaturoitu isopropanoli ?
« : Maaliskuu 22, 2012, 12:09 »
Sinol polttonestettä, normaalia tai 100:sta. Löytyy huoltoasemalta ja useimmasta paikasta missä myydään autotarvikkeita.

Sellaisenaan vai laimennettuna? Onko tämä ehdotus kustannussyistä verrattuna Neo Amiseptiin vai eikö Neo Amisept riitä?

Sivuja: 1 [2] 3