Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - pietari

Sivuja: 1 2 [3]
31
Muu sienikeskustelu / Vs: Sieniaiheinen kirjallisuus
« : Tammikuu 08, 2012, 02:29 »
Tämä nyt ei liity suoranaisesti sieniin, mutta niin oleellisesti niiden käyttöön, että on pakko täällä suositella. Eli Markku Siivolan depersonalisaatiohäiriöiksi psykiatrian kentällä luokiteltuja olomoodeja käsittelevä artikkeli: http://www.netlife.fi/~msiivola/omia/depersonalisaatio.html


32
Kiitos!

Ilmanvaihto oli tosiaan alkuvaiheessa turhan suurta, eikä ylettömälläkään sumuttelulla saanut ilmankosteutta nostettua, vain vetisyyttä. Nyt taitaa olla ilmanvaihto ihan ok, mutta kosteutta uupunee vieläkin, sen verran hitaanlaisesti pikkuväki kasvaa. Koitan sumutella sopivammin.

On se hakemista näin aloittelijalle.


33
[smg id=1940]

Pariin kakkuun on pukannut kuvassa esiintyvää valkoista juttua. Lieneekö jonkun pöpön aiheuttamaa?

Kakut puskivat tuota juttua päivän-pari ennen ensimmäisiä nuppeja. Tässä välissä teippasin osan shotgunin rei'istä umpeen ja vähensin sumuttelua, joten ehkä kyseessä voisi olla joku vetisyyden aiheuttama häiriökin?

Miten lie?

34
Muu sienikeskustelu / Vs: Sieniaiheista aineistoa
« : Lokakuu 25, 2011, 23:10 »
Castaneda sai varmasti enemmän sanottua kaunokirjallisuuden keinoin kuin olisi ikinä tietokirjallisuuden keinoin ollut mahdollista. Täysin relevanttia ja monin tavoin opettavaista scifiä se on vieläkin, toisin kuin suurin osa samaan aikaan kirjoitetuista tiedeteksteistä.
Castanden kirjallisuuteen kannattaa suhtautua, niin kuin kaunokirjallisuuteen aina, 100% tosissaan, eli uskoa kaikki mitä tekstissä sanotaan. Asiaproosalle kannattaakin väittää vastaan, mutta kaunokirjallisuus antaa annettavansa vain kun sille antaudutaan täysin.

Heidegger hylkäsi viimevuosisadalla filosofian ja kallistui runouden puoleen, C. taas hylkäsi tieteen ja lähti proosan kelkkaan. Sama tyytymättömyys filosofian ja tieteen edustamaa "järkeä" kohtaan vaikutti kummankin tekemisten taustalla.

Sivuja: 1 2 [3]