Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - pietari

Sivuja: 1 [2] 3
16
Käyttökokemukset / Vs: Psilosybiinisienet suurilla annoksilla
« : Tammikuu 24, 2013, 13:42 »
Onkin pitänyt kysyä millä jengi katkaisee tripit jos on aivan pakko saada trippi poikki.

Tulsi saattaa toimia. Kerran juotiin ennen tattien syömistä Tulsi rauha -nimisestä sekoituksesta (sis. tulsia, vihreää rooibosta, inkivääriä, kanelia, rautrohtoyrttiä...) tehtyä hauduketta. 50g tuoretta cubensista toimi suunnillen yhtä voimakkaasti kuin 5g normaalisti.

Ite en kyllä lähtis trippiä katkaisemaan. Tuntuu jotenkin liian väkivaltaiselta teolta.

17
Vapaa aihe / Vs: Psykedeelisiä elokuvia ja videoita
« : Tammikuu 14, 2013, 01:42 »
Tarkovskit on psykedeliaa parhaimmillaan. Ainakin Stalker ja Peili tullee joskus tulevaisuudessa katsottua pienen sieniannoksen herkistämällä mielellä.

Peilin arvostelu: http://www.elitisti.net/artikkeli/2005/02/004305/the_mirror_1975_peili.html
Ja Stalkerin: http://www.elitisti.net/artikkeli/2005/02/004306/stalker_1979_andrei_tarkovsky.html

Zerkalo trailer

Stalker trailer


Godfrey Reggion Koyaanisqatsi voisi myös olla vaikuttavaa katseltavaa sienissä(kin).


Koyaanisqatsi trailer

18
Käyttökokemukset / Vs: Psilosybiinisienet suurilla annoksilla
« : Joulukuu 25, 2012, 17:06 »
Isoilla annoksilla kannattaa näin talvella varmistaa jotenkin, että jos tulee ulos lähdettyä, tulee riittävästi vaatetta päälle ja avaimet mukaan. Muisti pelaa kuitenkin kuin vaikeasti dementoituneella.19
Elämäntavat ja harjoitteet / Vs: Överimätöt
« : Lokakuu 12, 2012, 23:31 »
Eikös kukkakaali sisällä n.30-40% yliarvostettua proteiinia?

Alle 2%.

Riippuu paljolti elämäntavasta paljonko sitä protskua tarvitsee, mutta kyllä niihin mättöihin tosiaan jotain parempia proteiinilähteitä kannattaisi laittaa.

http://www.vegaaniliitto.fi/proteiini.html

20
Vapaa aihe / Vs: Mitä biisiä fiilistelet tällä hetkellä?
« : Syyskuu 21, 2012, 22:13 »
Terry Rileyltä löytyy kyllä vänkää poppia!

Täällä on fiilistelty viime aikoina karjalaista ambientia L.A.D.O:n muodossa. Havaittu hyväksi myös matkaillessa.

Lunar Abyss Deus Organum

21
Vapaa aihe / Vs: Avartavia dokumentteja suomeksi tekstitettynä
« : Heinäkuu 31, 2012, 19:46 »
Siinä dokkarissa korostettiin kyllä sitä, että psykoosiriski koskee nimenomaan tiettyä pienehköä riskiryhmää ja mainittiin, että suurimmalle osalle käyttäjistä ei käytöstä seuraa ikävyyksiä. Lisäksi pätkässä tuli hyvin esiin se, että psykoosiriski koskee nimenomaan pitkälle jalostettuja kannabislajikkeita, joissa THC on hilattu tappiinsa ja CBD käytännössä olemattomiin. Hippien höpöheinästä dokkari antoi ihan positiivisen kuvan.

22
Vapaa aihe / Vs: Avartavia dokumentteja suomeksi tekstitettynä
« : Heinäkuu 23, 2012, 17:10 »
En ole itse vielä katsonut ja hieman epäilen tämän dokkarin todellista antia mutta laitetaan nyt tänne kun hieman liittyy aiheeseen. Tiededokumentti: Pilvellä psykoosiin, poistuu Yle areenasta 20.8.2012

http://areena.yle.fi/tv/956832

Mun mielestä toi dokkari oli oikein mainio. Toi objektiivisuuteen pyrkien esille ihan todellisia ongelmia.

23
Hyvin oli tosiaan porukkaa. Vähän myöhässä paikalle saapuneena minullakaan ei ollut mitään toivoa mahtua sisään.
Kivaa, että keskustelua pääsee ihmettelemään, vaikka ei itse tilaisuuteen mahtunutkaan.

24
Saattaa olla vähän tyhmä kysymys mutta onko sillä merkitystä miten "hyvin" kuivat sienet pureskelee?

Perusoletus on, että mitä hienommaksi ne jauhaa sen nopeammin vaikuttavat aineet pääsevät verenkiertoon. Kaikkialta vain lukee, että maistuvat aivan hirveälle niin jos joskus muka ehkä sattuisin sieniä kokeilemaan, jos laki niin sallisi, ei kyllä varmaan tee mieli jauhaa niitä ihan pikkuhiluiksi suussa. Itselle tulee mieleen "nenästä kiinni ja ykkösellä alas" taktiikka.

Ei ne niin pahan makuisia ole. Minulla tai yhdelläkään kanssamatkaajalla ei ole kertaakaan ollut mitään ongelmia kuivien sienten kanssa. Maku on mielestäni miedohko ja neutraali.
Tuoreiden sienten maku alkoi kerran tympiä, mutta silloin lautasella olikin n. 60g. Mistä tuli mieleen, että kannattaa matkailun yhteydessä välttää rauhoittavia luontaistuotteita siinä missä bentsojakin. Tuo mainittu 60g:n matka ei koskaan lähtenyt. Syynä ennen sienten syöntiä juotu rauhoittava ayurvedinen tulsi-hauduke.

25
Elämäntavat ja harjoitteet / Vs: Veganismi yms.
« : Heinäkuu 18, 2012, 21:18 »
Kieli on "keinotekoinen ideaali" ja kaikki arvot performatiivisia. Arvoja siis tuotetaan puheella/käytöksellä eivätkä ne ole mitään ihmisistä riippumattomia objekteja.
Veganismin pointti on nähdäkseni siinä, että aatteen kannattajien mielestä eläinrääkkäys ei ole kiva ilmiö. Näin ollen he pyrkivät muuttamaan lainsäädäntöä eläinten oloja paremmin huomioon ottavaksi ja irtikytkemään oman kulutuksensa elukoille kärsimystä aiheuttavista käytännöistä.

Täällä on nyt pari jäbää asettunut veganismia vastaan, mikä vähän ällistyttää minua. Mikä on pointti? Miten asia liittyy johonkin myyttiseen "omilla aivoilla ajattelemiseen"? Saati siihen, että aina välillä jossain jotkut ovat niin pahassa tilanteessa, että joutuvat syömään lapsensa? Miten se, että jossain sotaoloissa on käyttäydytty jollain tavalla, liittyy siihen miten nyt olisi hyvä käyttäytyä?
Tai no, nyt olisi ehkäpä hyvä käyttäytyä kuin kriisitilanteessa, eli aloittaa energian käytön säännöstely. Yksi helppo tapa energian säästämiseen on kasvisravintoon siirtyminen.

26
Elämäntavat ja harjoitteet / Vs: Veganismi yms.
« : Heinäkuu 15, 2012, 20:00 »
Hyvä, että jaksat puolustaa.

Mää vaan pelkään, että veganismi ei ole lopullinen ja paras ratkaisu. Se on yksioikoinen ja selkeä, mutta... mulla se kaatui siihen hypoteesiin, että en nähnyt järkevänä tilaa/maailmaa jossa jokainen on vain vegaani. Se tuntui epäinhimilliseltä.

Eipä sen mikään lopullinen totuus tarvitsekaan olla. Tässä historiallisessa tilanteessa ja tällä maantieteellisellä alueella veganismi on kuitenkin erittäin varteenotettava vaihtoehto. Siinä on sentään jotain yritystä tolkullistaa kuluttamista.

27
Elämäntavat ja harjoitteet / Vs: Veganismi yms.
« : Heinäkuu 15, 2012, 18:04 »
Ennen idioottimaista leimakirveiden heiluttelua voisi olla paikallaan tutustua itse aiheeseen. Veganismiin tutustuminen onnistuu helposti vaikkapa Vegaaniliiton sivuja selailemalla: http://www.vegaaniliitto.fi/_tietoa.html

28
Terve!

1. Tuo 1:1:2 koskee varsinaista kakkuainesta, ei filtterikerrosta.

2. Päällystämiseen ja paikkaukseen ei vermistä tarvitse välttämättä lainkaan. Itse en ole huomannut päällystämisessä mainittavaa hyötyä ja kolojen paikkaamista en ole edes kokeillut. Ihan mukavista sadoista olen päässyt silti nauttimaan.

3. Perliitin voi käyttää useamman kerran. Se ei sisällä ravinteita, joten pöpöt eivät siinä kovin hyvin viihdy. Ja perliitin voi aina steriloida uunissa, jos sen steriiliys aiheuttaa huolta.
29
http://omakaupunki.hs.fi/paakaupunkiseutu/uutiset/huumaavien_sienien_kasvattamisesta_tuomio/

Lainaus
Huumaavien sienien kasvattamisesta tuomio

Helsinki. Huumaavien Psilosybe-sienien kasvatus ja myynti on tuonut ehdollista vankeutta ja yhdyskuntapalvelua vantaalaismiehelle. Helsingin käräjäoikeuden mukaan mies kasvatti pannuhuoneessaan lähes neljä kiloa sieniä eli vajaat 800 kerta-annosta.
Neljästä kilosta kuivatettuna saa 400 grammaa, jos oletetaan että 90% sienistä on vettä, jolloin yhteen kerta-annokseen tulee 0,5 grammaa? Itselläni 0,5g ei vaikuta mitenkään. Virhe?

Veikkaan, että 4kg on kuivapaino. Tuskin kotikasvattajalta sentään neljää kiloa tuoretta sientä on löytynyt. Ja 5g kuivaa cubensista on varsin kohtuullinen kerta-annos.

30
Muu sienikeskustelu / Vs: Taikasienet julkisuudessa
« : Tammikuu 27, 2012, 16:08 »
Olisi varsin toimivaa, jos esim. Hesari rupeasi vaatimaan ihmisiä kirjoittamaan oikealla nimellään.

Näin saataisi ainakin karsittua kriittistä ajattelua kommenteista. Julkisesta "huumemyönteisyydestä" saattaisi monillekin seurata ongelmia esim. koulussa tai työpaikalla.

Sivuja: 1 [2] 3