Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Sclerotia

Sivuja: 1 2 3 ... 7
1
Stiletti Ana - Universe Carrier
https://www.youtube.com/watch?v=xMSmHCQMsZM

Connan Mockasin / Devonté Hynes - Feelin' Lovely
https://www.youtube.com/watch?v=DPwyBfJjBmk

Dungen - Franks Kaktus
https://www.youtube.com/watch?v=0jWvIE3UFMg

3
Toimisto / Vs: Foorumin käyttäminen Tor-verkon kautta
« : Tammikuu 10, 2016, 21:19 »
Tor browserissa on turvallisuussyistä Noscript lisäosa joka estää javascriptin mitä tuo chatti varmaan tarvitsee. Noscript kuvaketta klikkaamalla voit sallia javascriptit jos tarvitset, mutta se on pieni riski. Täällä näkyis kyllä olevan salattu yhteys käytössä mikä vähentää riskejä vähän.
Huomasin Noscriptin, ja tosiaan chatti toimii kun klikkaa sen pois päältä.

4
Toimisto / Vs: Foorumin käyttäminen Tor-verkon kautta
« : Joulukuu 22, 2015, 19:38 »
Kai sen pitäis toimia. Itellä toiminut moitteetta sekä chat- että foorumipuoli Tor selaillessa.
Muistelen, että mullakin olis joskus toiminut. Nyt kun tuonne chatin puolelle menee, ei siellä näy ketään, eikä siellä voi tehdä mitään. Ehkä uusimmassa TOR-selaimessa on jotain ajax-javascript settejä disabloitu.
Täytyy tutkia tarkemmin paremmalla ajalla.

5
Toimisto / Vs: Foorumin käyttäminen Tor-verkon kautta
« : Joulukuu 21, 2015, 21:58 »
Sivusto tuntuu toimivan TOR-selaimella, mutta chat ei. Pitäisikö sen toimia?

6
Vapaa aihe / Vs: Palstalaisten taidenäyttely
« : Kesäkuu 26, 2015, 23:00 »
Fjori, Upeita!

10
En usko että Mik.is kuin itsekkään ole dekriminalisaatiota vastaan, mutta jos ihan järjellä kelailet niin asiaan ei vaikuta 50k niminen adressi, hamppumarssit tai muut säkkijärvellä alasti pilkkimisetkään.
Nyt ei kuitenkaan ole kyse adressista vaan kansalaisaloitteesta joka eduskunnan on käsiteltävä jos aloite saa 50k kannatusta.
Tämmöisillä toimilla saadaan lievää näkyvyyttä kannabikselle ja sen ympärillä pyörivälle "paskalle" kansalaisten keskuudessa, jota näkyvyys osiltaan tuo sitä lievää asennemuutosta, mutta kuten jo edellä mainittu, tälläiset yritykset ovat LÄHES turhia. Kansalaiset kun niitä päätöksiä ja lakeja eivät säädä.
Tämä kansalaisaloite on uusi 1.3.2012 käytäntöön pantu valtiollisen tason vaikuttamiskeino, eikä sen todellista vaikutusta olla vielä kunnolla päästy testaamaan.
..., koska tällä tai vastaavalla toiminnalla ei asenteita eikä lakia tulla koskaan muuttamaan hamppumyönteiseksi niiden henkilöitten kohdalta jotka voisivat astiaan vaikuttaa.
Mihin tämän väitteen perustat. Osalla asenteet johtuvat pääosin tietämättömyydestä, ja tällaiset aloitteet lisäävät aiheen näkyvyyttä ja sitä kautta tuovat tietoa ihmisille. Nyt viimeaikoina aihe on ollut muutenkin kovasti tapetilla tiedotusvälineissä. Viimeisten parin viikon aikana on joka päivä ollut  5-15 uutisointia kannabiksesta, ja vaikka kaikki eivät ole olleet hirveän positiivisia, asiasta sentään keskustellaan. Esimerkkinä viime perjantain A-studio: Stream http://areena.yle.fi/tv/1785814
Olen sitä mieltä, että ne asenteet muuttuvat pikkuhiljaa kunhan aihe saa näkyvyyttä ja siitä keskustellaan julkisesti. Asia on vanhemmalle väestölle vielä vaikea, mutta nuorten asenteet ovat jo melko myönteisiä. Tästä kertoo myös kokeilujen suuri määrä. Näitä faktoja on nykypäivänä vaikea päättäjienkään enää sivuuttaa, ja olisi ihan mielenkiintoista nähdä miten eduskunnassa perusteltaisiin tämän lakiehdotuksen hylkääminen.
Ainoa asia mihin uskon tai oikeastaan ajattelen että se on mahdollista, on kun maassamme vaihtuu täysin uusi sukupolvi johtamaan ja politikoimaan asioitamme, voi tämä Hampuusimyönteinen polvi vaikuttaa asiaan lakia muuttavasti, mutta en silti nää adressien tai marssien vaikutusta edes tulevaisuudessa.

Vaan se muutos tulee jostain "suuremmasta" (kuten jo yllä mainittiin), aikanaan.
Voi olla, että tämä aloite on vaan pisara valtameressä, mutta juuri näistä pisaroistahan se valtameri koostuu. Se, että yhdysvalloissa on osavaltioissa alettu laillistamaan, on myös varmasti yksi vaikuttava tekijä. Ja se johtava sukupolvikaan ei vaihdu mitenkään ykskaks vaan vähitellen. Onhan meillä jo nyt paljon kannabismyönteisiä kansanedustajia, ja varmasti ministereitäkin(jotka vielä toistaiseksi pitävät asian omana tietonaan)
Jopa poliisi on arvioinut kannabiksen käytön olevan laillista vuonna 2020. http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/122288-arvio-%E2%80%9Dkannabiksen-kaytto-laillista-suomessa-2020%E2%80%9D
Itse olen täysin dekriminaalisaation puolesta taisteleva yksilö ja pajaria polttelisin mielummin laillisena, puhtaana, verotettuna "apteekki" tuotteena, kuin masemannen väsäämänä lakkabudina ja kaikenlisäksi saan siitä rikollisen maineen, mutta silti tiedostan totuuden, etteivät nämä liirumlaarumit mitään muuta.
Ainakaan noin negatiivinen asennoituminen ei edistä mitään.
Mutta hienoa, että väki jaksaa nähdä edes pientä vaivaa jonkun asian eteen, minkä näkevät oikeaksi, vaikka se ei muuttaisikaan mitään. Pitäkää aatteistanne kiinni.

Pahoittelen vastaan sekä ristiin taistelevaa tekstiäni, mutta selventääkseni vielä. Kannatan itse dekriminalisaatiota.- Jatkakaa vastaan taistelua, kannatan sitä.

Peace and love, 420 ja niin edelleen.. Jatketaan..
Kai nyt kuitenkin annoit kannatuksesi myös kyseiselle aloitteelle?
Peace!

11
Mielestäni tuollaiset kansalaisaloitteet on IHAN TURHIA, kun ylivoimaisesti suurin osa eduskunnasta SEKÄ ylipäätään SUOMEN KANSALAISISTA on kannabiksen (ym huumeiden) dekriminalisointia vastaan. Tämä on tutkittu useaan otteeseen. Eli tuollainen lakiehdotus ei mene läpi.
Että ei tuolla kansalaisalotteella ole mielestäni mitään virkaa, ennen kuin asenteet muuttuu hieman yleisemmin.
Paremmin ne asenteet muuttuu, jos niiden muuttamiseksi tehdään jotain. Tämä on yksi keino saada asia esille, ja ihmiset ajattelemaan. Ja onhan ne asenteet hurjasti jo muuttuneet varsinkin nuoremman väestön keskuudessa.

Jos aloite saa 50000 kannatusta, on eduskunnan käsiteltävä se. Vaikka aloite ei eduskunnassa läpi nyt vielä menisikään, heidän on perehdyttävä asiaan jotta he pystyvät päätöksensä edes jotenkin perustelemaan.
En pidä missään nimessä turhana näitä aloitteita.

12
Vapaa aihe / Vs: Mitä biisiä fiilistelet tällä hetkellä?
« : Tammikuu 17, 2013, 21:38 »
Tame Impala - Feels Like We Only Go Backwards
Valkkasin parhaan laadun, laitoin koko ruudulle ja lähdin matkalle. Kyllä ihmiset tekee upeita asioita!

13
Huomenta kaikille. Olen uusi täällä. Olin eilen kaverini kanssa hänen tarjoamillaan tripeillä. Lajikkeena taisi toimia tuo Psilocybe cubensis. Kaverin piti annostella mulle semmonen pieni alottelijan määrä, mutta homma menikin vähän deepimmäksi kuin mitä oli tarkoitettu. Noh yhdessä pidettiin ajatukset mahdollisimman positiivisissa asioissa. Itsellä vähän loppua kohden meni ahdistuksen puolelle, mutta hyvin selvisin. Purettiin tilanne jälkikäteen, kaveri pahoitteli, että meni vähän överiksi. Ihan hyvä fiilis kuitenkin jäi.

Kysyisin nyt juuri heränneenä, että lähteekö tämmönen pieni "jälkihöpö" olo poies tässä tämän päivän tai viimeistään huomisen aikana?
Uskoisin, että huomisaamuna olo on aikalailla normaali. Yksilökohtaisia juttujahan noi vähän on, ja sellainen miellyttävä afterglow voi tietysti jatkua pitempäänkin.

15
Tietoa kasvattamisesta / Vs: GrowBoxit
« : Syyskuu 20, 2012, 17:50 »
Kasvatuksissani olen tuuletellut heti nesteytyksen jälkeen kun kasvualusta on ollut täysin kolonisoitunut antaakseni rihmastolle raitista ilmaa sienten muodostamista varten.
En ole kuitenkaan täysin varma miten growboxien kohdalla tulisi menetellä.

Sivuja: 1 2 3 ... 7