Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - VXA

Sivuja: 1 2
1
haulla etsin ni ei löytyny kyllä tuota hiihtodopingia  :-[

2
Selasin läpi tämän foorumin alueen topiccien otsikot. En näistä kyennyt löytämään vastaavaa ketjua, vaikka muistelisinkin foorumilla olevan ketju jossa joku kertoo juoksulenkistään, jonka vetäsi sienipäissään. Tässä ketjussa joku kertoi sienien esim. parantavan hapenottokykyä/edistävän hapenkuljetusta lihaksille serotonergisen vaikutuksen kautta.

No, otin tässä pari päivää sitten 6 silokkia parilla ruokalusikallisella raakakaakaota buustittuna. Olen myös mao-b-inhibiittorikuurilla. Mao-B-I:n lähteenä käytän mustapippuria ja ruusujuurta. Nautin tripin aikana myös mustaa teetä ja espresson.

Olo oli miedosti trippaava ja nousujen jälkeen, ja, sanoisinko, varsinkin laskujen alkuvaiheessa hyväntuulinen, euforinen ja mielettömän kevyt ja energinen (vaikka samalla väsyttikin). Jossain vaiheessa selväpäinen seuralaiseni lähti leikillään minua pakoon. Lähdin juoksemaan perään, ilma humisi ympärilläni ja vauhti oli hurmaavaa. Very cool.

Sitten kokeilinkin parkouraamista kaupungin keskustassa ja leikkipuistossa. Liikkeeni olivat paljon rohkeampia ja itsevarmempia, intoa ja energiaa oli vaikka kuinka eikä fyysiset suoritukset tuntuneet siinä keveydessä lainkaan rasittavilta. Motoriikka ei ollut mitenkään heikentynyt ja tein nopeasti luovia ratkaisuja liikkumisessani.

munamies pomppufiilis

mites te muut koette liikunnan sienipäissänne?

3
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakkihavainnot 2013
« : Syyskuu 24, 2013, 05:23 »
juu, espoo, 20 lakkiaista, muutamissa minuuteissa. semmosta.

4
Otin kerran pienen dosen tatteja gummihuascalla. En ollut syönyt mitään kaheksaan tuntiin, kahvia olin juonut paljonkin.

Vaan silti iski lihasjännitykset ja jalka kramppaskin kerran. Oli muutama päivä sen jälkeenkin lihakset jumissa. Ei taida sopia mulle.

Ikään kuin toi tapaus ois jättäny mulle useammaksi kuukaudeksikin häröjä, ikäviä tuntemuksia esim. päätä nopeasti kääntäessä, mutta ne on kadonnut sittemmin. En mä kyllä tiiä oisko se nyt tosta keissistä ees johtunu.

5
Muu sienikeskustelu / Vs: Tinnitus
« : Lokakuu 19, 2012, 02:33 »
Joo, tätä on nykyään aina. Ei sitä yleensä huomaa. Johtuu siitä että korvassa on liikaa vaikkua, no joo, saattaa siinä olla kanssa kovien äänien aiheuttama pysyvä häiriö lisäksi.

No, vaikkujen imurointi terveysasemalla auttas tietty. Voisha sitä, vaik onki vähä tuskaisaa. Ja ne vaikut tulis takas kyllä. Mun korvakäytävä vaan tuottaa sitä niin reteesti.

Kännissä tinnittää sitten ihan vitusti.

6
kun alkaa tulee yöpakkasia, ni sit viimesiä taidetaan viedä jo. Mitäs se nyt meinaakaa, PKS pitäs viel olla viikko aikaa ainaki ilmatieteen laitoksen mukaan.

7
Muu sienikeskustelu / Vs: Psilosybiini julkisuudessa
« : Syyskuu 28, 2012, 21:11 »
Jos mahdollista, niin nuo voisivat olla hieman isompana. Minä en ainakaan näe noita noin pienenä lukea.

En mä tiedä miten ne saa upittua isompina. Mut ku niitä painaa ja tulee se katselutila ni siinhä o joku valinta siinä mistä saa vielä isommaks kuvan. Mulla ainaki tulee sit tarpeeks isoks lukea.

8
Muu sienikeskustelu / Vs: Psilosybiini julkisuudessa
« : Syyskuu 28, 2012, 19:21 »
Jotta Nyt 28.9.2012, Helsingin sanomien liite, omasi itsessään Ayahuascasta ja jossain määrin myös muista serotonergisistä psykedeeleistä kertovan artikkelin tullessaan kotiini tänään. Oikein yllätyin. Koska en ole paha tyyppi, ajattelin täten jakaa tämän artikkelin kaikkien niidenkin kesken, joille ei Hesaria tule. Tsempatkaa et upotus onnistuu.

[smg id=3413]

[smg id=3414]

[smg id=3415]

Artikkelin kirjoitti Ann-Mari Huhtanen ja kuvituksesta vastasi Sakke Soini

Onnistuihan se, lopulta.

9
Muu sienikeskustelu / Vs: Psilosybiini julkisuudessa
« : Syyskuu 24, 2012, 12:09 »
Tein uutisen. Pohjana käytin tätä http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012090516044099_uu.shtml

VARO TÄTÄ UUTISTA!

Nämä uutiset aiheuttavat noloja harhakäsityksiä!

Näitä pelotteluprogandaksi luokiteltavia uutisia on luultavimmin luettu runsaasti koko Suomen alueella. Sellaisen on nettisivuillaan julkaissut esimerkiksi Ilta-lehti, Iltasanomat ja MTV.

Nämä artikkelit aiheuttavat todellisuudentajun heikentymistä sekä itsemääräämisoikeuksistaan tietoisen kansanryhmän vainoamista. Niissä kerrotaan näin syksyn tultua joidenkin ihmisten lähtevän poimimaan päihdyttäviä sieniä niityille ja syövän niitä huumaantuen. Ilmiöstä saa kuitenkin vääristyneen, demonisen kuvan.

"Tämä ei ole aivan uutta", kertoo sienimestari Hippi Trippinen. "Myös Pyhäjokiseudun nettisivuilla, muistaakseni viime vuonna, kerrottiin 'hengenvaarallisesta suippumadonlakista'. Yleensä tällaisia juttuja ei ole kuitenkaan julkaistu näin montaa yhden sesongin aikana. Kyseessä on jonkinlainen buumi, josta pitäisi nyt päästä mahdollisimman pian. Emme voi hyväksyä tällaista mustamaalausta."

"Pyydän, että kaikille kyseisistä uutisista vaikutteita ottaneille tarjottaisiin annos psykedeelisiä suippumadonlakkeja, ja että levittäisitte tätä kirjoitusta eteenpäin, jotta ihmiset tietäisivät suhtautua Iltalehden ja muiden uutispalveluiden höpinöihin asiaankuuluvalla välinpitämättömyydella tai naurulla." Trippinen jatkaa ja hymyilee silmät punaisina.

10
Muu sienikeskustelu / Vs: Pidätkö ruokasienistä?
« : Heinäkuu 13, 2012, 14:28 »
En oikeen näistä perusta. Jotenkin vähän inhottavia.

Kanttarellikeittoo vedin kerran ABCn ravintolas ja se oli kyl  :P :P :P

Vois joku päivä tehä ite.

12
Tuli tossa alotettua lenkkeily-ilman kenkiä. Onhan tää nyt paljon lystimpää puuhaa ku kenkien kanssa, ku huonot jalkaterätki ni vähänkö on vaikea löytää edes toimivia lenkkikenkiä.  :D Tässä nyt muutamat lenkit vetässy, ja olisin nytki tuolla varmaan kirmaamassa mutta kun pohje vielä kipeä enkä rakoiltakaan säästyny viime lenkillä. Vie jonkin verran aikaa ennen kuin jalan lihakset ja jalkapohja tottuu erilaiseen rasitukseen kuin mitä juoksukengillä.

Tässä vähän lukemista aiheesta: http://jussipeltonen.com/2010/04/avojaloin-juoksun-biomekaniikka/

13
No itellähän ei hatsi edes toiminut psykedeelisesti ennen muutamaa sienitrippiä. Ja hyvin monillahan melkein minkä tahansa deelin kiskominen tekee elämästä psykedeelisempää niin selvin- kuin hatsipäissäänkin.

Mut ei mul kyl mitää hallui tai mitää.

14
Vapaa aihe / Vs: Kirjoja
« : Toukokuu 01, 2012, 22:57 »
Semmonen nidos kuin Prinssi Faisalin sormus. Semmonen merirosvoseikkailu, erittäin viihdyttävä!  O0 Luin tosin joskus ala-asteella, pitääpä lukasta uudestaan joskus. Löytysköhän kirjastosta...

15
Käyttökokemukset / Vs: Tutustumismatka Psilocybe Cubensis
« : Maaliskuu 16, 2012, 21:21 »
Tunnistin osasta tekstiä vähän aikaisemman itseni.

Liikaa "ideoita" kuosaukseen liittyen. Kannattaa droppaa odotukset ja tarkat suunnitelmat.

Ja kokemushakuisuus osittain. Kuosata pitkälti huvin ja hyödyn vuoksi.

Elikkäs, mainio trippistoori harvoin käytetystä näkökulmasta.

Sivuja: 1 2