Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - master.joda

Sivuja: 1
1
Haluaisin vaihtaa nimimerkkiäni tällä foorumilla. Onko mitenkään mahdollista?

On. Laita minulle yksityisviestinä haluamasi nimimerkki.


hei mäkin olisin valmis vaihtaa nicknamea, sendin viestiä sinulle   C:-)

2
Vapaa aihe / Vs: Vitsi
« : Syyskuu 25, 2011, 12:00 »
somali pyöräili maaseudulla reppu täynnä neekerinpusuja ja kaatui pellolle, neekerinpusut lensi repusta . seurauksena somali ja pusut makasivat pellolla.  juntti huomasi tilanteen ja juoksi tallomaan neekerinpusuja ja huusi naapurin sedälle: Tule auttaa tallomaan , yks on jo kuoriutunut!

3
Käyttökokemukset / kärppistestaus
« : Syyskuu 03, 2011, 08:55 »
n. 5 pieniä ja suuria lakkeja teen muotoon väsättynä. oireet : 30min juonnin jälkeen todella voimakas pahoinvointi. oksentamista. paskaa oloa ja masennusta. pari tuntia eteenpäin pahoinvointi alkaa lakkaamaan , huh. todella just ryynikänni tyyli olo, askel heittää ajatukset takkuilee keskittyminen tuntuu kömpelöltä. 4 h eteenpäin fiilistelen Laulurastas - Sienet ja LSD tätä kun huomaan katto alkoi tanssimaan, kehon valtas hyvänolon tunne ja positiiviset ajatukset ajatus kulkee taas. laitan silmät kiinni supermario kävelee sellasen tatin kaa pääni ohi mitä niis peleis kerätään, kyl te tiiätte. tapetit väreilee ja kosketan seinää se muuttui vihreänkeltaiseksi, naurattaa . seinäl alkaa kävelee neljä ötökkää ei ne häiritse mua mut huomaan ku meen lähempää tsiikaa ni ne on vaan naulanpaikkoja seinissä :D mut joo nauttimisesta on nyt n 5 tuntia hyvä olo täällä jatkuu .. oli pakko tulla avautuu jo nyt ku tajusin miten aliarvostettu toi amanita on. päässä soi paulakoivuniemi :( pakko laitaa reggaee soimaan.  ja mitäs muuta. elämä on laiffii ainakin. mut lisäilen jatkoa jos jotain suuria muutoksia puhaltaa! kiitos. oottehyväyleisö, oon todella iloinen. :) :P ;) ai ni pohjil alkoholia ja on amfetamiinia (vituhyvää) :D

4
Psilosybiini lääkkeenä ja päihteenä / Vs: Kuivaamisesta
« : Syyskuu 03, 2011, 07:03 »
voisko tuo homma skulàta jos niitä sieniä ei kuivattais ollenkaa tai jos ne ois esim 80c  vajaan puol tuntii ja duunais teen?

5
Psilosybiini lääkkeenä ja päihteenä / Vs: Kuivaamisesta
« : Syyskuu 03, 2011, 05:31 »
miten tuo uunikuivaus kannattaa hoidella ja millä asteilla ja kauan paistoaika?  :-[ O:-)
50 astetta, luukku raollaan ja yön yli.

mul oli kärppäreit n,15 h kuivumas uunis, ja tein teetä niistä n. 4-5 kpl. vaikutukset : oksennus 25 min nauttimisen jälkeen 90 min menny nauttimisesta outo olo . onko toi oksennusrefleksi normaalia. (hyisatana) pitäiskö olla kohta psykedeli oloja? jotenki o levollinen olo.

6
Psilosybiini lääkkeenä ja päihteenä / Vs: Kuivaamisesta
« : Syyskuu 01, 2011, 13:12 »
hey mul ollu sienet uunis 50 astees luukku raollaan n.15 -20h onko jo ready vai pitääkö venailla vielä ? kuinka kuivia niiden pitä olla?   :P

7
Psilosybiini lääkkeenä ja päihteenä / Vs: Kuivaamisesta
« : Elokuu 31, 2011, 14:45 »

ty

9
Psilosybiini lääkkeenä ja päihteenä / Vs: Kuivaamisesta
« : Elokuu 31, 2011, 13:56 »
miten tuo uunikuivaus kannattaa hoidella ja millä asteilla ja kauan paistoaika?  :-[ O:-)

Sivuja: 1