Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Ju55i

Sivuja: 1 2 3
1
Ei se rihmasto sitä vettä ime, vaan substraatti. Varmaan aikanaan kastuu koko kaakku yhdenkin kulman kautta, mutta ei niitä ole tarkoitus viikkoa liottaa.
Ja siis, tee ihan miten lystäät, jos väkisin haluat hankaloittaa yksinkertaisia asioita. Jos kokeilet riittävästi molempia tapoja ja toteat kakkujen kelluttamisen paremmaksi, nii jaa sitten ihmeessä kokemustasi muillekin.

No ensimmäinen vähä nopeempi kakku meni nyt "puolikellutuksella", täytyy jatkoon kehittää joku systeemi miten ne saa pinnan alle.. Vinkkejä? Joo ja senhän takia täällä tulee pyörittyy et ei tarttis tehä asioita niin vaikeasti ;)

2
Luulis kuitenki et se rihmasto on yhtenäinen, et jos yks kulma/puolet on veden alla niin imis KOKO rihmastoon vettä, ei vaan veden alla olevaan kohtaan...?

3
pikku kyssäri PF-tek kakkujen dunkkauksesta. Eli siis riittääkö et kelluu vaan siin vedessä (kannen alla) , vai pitäiskö olla upoksissa kokonaan ? Kyllähän se todennäkösesti ainaki jossain määrin nesteytyy vaikka ei kokonaan upoksissa ookkaan.

4
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Itiöiden kostutus
« : Marraskuu 27, 2018, 02:31 »
kannattaa varmaan ainakin ravistella ruiskua ennen inokulointia. Itsellä ei oo vaikutusta onko itiöt "nesteytyneet" , vaikka ei siitä varmaan haittaakaan oo. Yleensä tehny ruiskun ja heti käyttäny, voi olla et vaikuttaa kyl rihmastoitumisen nopeuteen, jos itiöt on jo valmiiks imeny itteensä kosteutta.

5
Joo näköjään ei kannata huolestuu jos ei parissa viikossakaan mitään näy, sieltähän se rihmasto viimein saapu lasien reunoillekkin. Keskelle ruiskutettu. Toisaalta jos pistää keskelle ni ei tarvi mietiskellä fruittaukseen siirtäessä et onkohan kakut kolonisoitunu keskeltä..

6
Onkohan ihan normaalia että kahden viikon jälkeen inokuloinnista ei oo viel näkyvää rihmastoa PF-tek kakuissa? Yhen kakun uhrasin tieteen nimissä ja avasin folio kannen, niin neulanreijässä oli jotain joka aluksi näytti rihmastolta mut en oo vieläkään varma mitä se oli saatto olla cobwebbiäkin.

Tutkiskelin kakkua vielä vähän lisää ja lusikalla otin sieltä substraattia poies ja nuuskuttelin eikä vieläkään oikeen näkyvää rihmastoa, mut tuoksu oli sienimäinen kylläkin ei ollenkaan paha, laseissa ei myöskään näy minkäänlaisia kontaminaatioita ulospäin.

 Nää on steriloitu normaalis kattilassa , ku lainaan saatu P-keitin ei käynykkään induktio liedelle.

Aijoin pitää näitä kyllä vielä jonkun aikaa ja kattoo mitä tapahtuu, laitoin uudet PF-tekit myöskin tulemaan muutama päivä sitten ja tein kaiken paljon huolellisemmin.

Kannattaisko noi aikasemmat vaan suosiolla viskata menemaan vai ootella rauhassa vielä jonkin aikaa, 2 vk kuitenki kulunut eikä ulkopuolella näkyvää kasvua.

7
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Rihmaston jatkaminen...
« : Marraskuu 12, 2018, 11:22 »
Kauankohan ottaa että toissijainen kolonisoituu (kookos,vermis,kahvi)? Jokasessa about 1/4 suhteella kolonisoituneita jyviä joissain voi olla 1/6. Varmaan jostain viikosta puhutaan?

8
onks kellään mitän tietoa et mikä on se "myrkky" sienissä joka aiheuttaa vähän suuremmilla annoksilla ton pahan olon ja mahdolliset oksentamiset? vai onko vaan niin et on tullu sillon otettuu liikaa? vaik olo tietenki helpottaa heti oksentamisen jälkeen mut ainaki itellä oksentaminen on pari kertaa vieny trippii vähän ahdistavaan suuntaan , joka ei sinäänsä kyl oo kestäny koskaan kauaa tai siis ei ikinä oo ollu pelkästään huonoa trippiä vaan jos on ollu huonohko trippi ni se on aaltoillu eli välil on kivaa välil ei. mut siis pääsääntösesti joka tripistä tajuu ittestään jotain uutta ja sekös pelottavaa toisaalta onki, vielku muistais kaikki "tajutut" asiat viel aamul, pitäis alkaa kirjottaa ylös kaikkee trippien aikana,mut toisaalta se vois olla surullista luettavaa , koska adhd ja yleistä ahdistusta muutenkin "sairastaa"

9
Tietoa kasvattamisesta / Vs: Painekattilat
« : Lokakuu 27, 2018, 15:28 »
Ebaystakin näköjään saa noita isompia kattiloita halvemmalla ku suomen kaupoista, jos tarvii isompaa.

10
Toimisto / Vs: Yksityisviestien tietoturva
« : Lokakuu 27, 2018, 13:38 »
thänks!

11
Toimisto / Vs: Yksityisviestien tietoturva
« : Lokakuu 27, 2018, 02:19 »
Ei nyt välttämättä tietoturvaan liity suoranaisesti, mut en löytäny mistään tuolta oman profiilini yksityisviesti osiosta lähetettyjä viestejä, sellanen linkki kyl oli siellä mut ei näkynyt mitään viestejä et ois lähetetty ainoot mitä näky oli saapuneet vaikka oon lähettäny viestejä, ois kiva tarkistaa mitä on tullu sanottuu et mihin ihmiset tarkalleen vastaa :D

12
Tietoa kasvattamisesta / Vs: Painekattilat
« : Lokakuu 27, 2018, 02:08 »
on kyl ihan älyttömän kalliita noi painekattilat :/ jopa ihan 6 L joutuu maksaa 70-90€ ja sellanen on varmaan liian pieni kyllä,
 ja sitku mennään yli 10 L mikä jo varmaan alkaa olee sopiva ni hinnat pyörii 150-220 :O

No mut jokuhan tässäkin periaatteessa ilmasessa harrastuksessa on maksettava..  tuolla ei varmaan tee mitään ? : https://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/50286745/  jotenkin korkeus 22cm kuulostaa pieneltä , jos purkit ei saa olla ihan kiinni pohjassa et täytyy olla joku "koroke" niin ei kovin isoja laseja tohon kyl mahtuis.   Minkäkosil kattiloilla ihmiset vetää tääl yli päätään? ja mikä ois hyvä olla ns.minimi jos miettii et nälkä vaik kasvaa syödessä, et ostaa kerralla tarpeeks ison

13
musisointi vaikutuksen alaisena on just parasta! kannattaa kokeilla vaikka ei osaisikaan soittaa, ite omistan rummut ja kitaran, mut sienissä ollessa kyl ne on rummut mitä tulee soiteltua aika paljon symbaalipainotteisesti jotain psykedeelisen tyylistä , ku muuten selvinpäin tulee enemmän rock/ heavy komppeja vedeltyy :)

14
Vapaa aihe / Vs: Kuka tunnustaa?
« : Lokakuu 04, 2018, 21:10 »
täytyy kyl sanoa , et ei ihan ruokasieniltä välttämättä näytä :D tosin ruokasienistä tunnistan muutenkin vaan kanttarellin  ja suppilovahveron :)

15
Nyt ollu viikon jääkaapin päällä noin 4 dl rasiassa. Onko kuinkakin normaalia että vielä ei oo mitään tapahtunu, ei kontaminaatiota eikä rihmastoa. Tai vähä jotain pörröistä valkosta ilmestyny yhteen
kulmaan, toivottavasti on rihmastoa eikä cobwebbiä.

Kyllä se taitaa rihmastoa olla, nyt on muutamakin pesäke missä on saman näköistä valkoista :)

Sivuja: 1 2 3