Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Lakkahillo

Sivuja: 1 2
1
Käyttökokemukset / Vs: Kärpässienen vaporisointi?
« : Marraskuu 13, 2011, 10:20 »
Olisi aivan hirmuinen duuni ja hyvin vaikeaa tehdä kunnollista tiedettä tästä aiheesta, mulle riittää mun plasebot :)

Mutta jos joku haluaa yrittää niin vinkki: mausta tuskin pääsee eroon exctracteillakaan, mutta jonkin epäaktiivisen kuivatun sienen käyttäminen mikserinä voisi toimia; saattaa maistua hyvinkin samanlaiselta kuin kärppä.

2
Käyttökokemukset / Vs: Taikasienten vaporisointi?
« : Marraskuu 12, 2011, 23:22 »
Tässä viimeisten kahden kuukauden kokemusteni summaus; kaikki tietenkin subjektiivista.

Vihreä + punainen = ei parempi, erilainen.

Nopeampi, pirteämpi, vakaampi, selkeämpi, ei-kuumottavampi, 'normaalimpi'; samalla vähemmän 'peace', aggressiivisempi (kuitenkin paljon vähemmän kuin alkoholi); hassulla tavalla jopa sopiva 'normaalin elämän' tilanteisiin.

Yhteenvetona, molemmat vaihtoehdot ovat hyviä olla cityshamaanin temppupussissa. On tilanteita, joissa toinen sopii paremmin.

Sienimetsälle taas kun punainen loppuu, ei kyllä pariin vuoteen taida olla tarvis :-)

Lakkis

3
Käyttökokemukset / Vs: Taikasienten vaporisointi?
« : Syyskuu 20, 2011, 22:03 »
Vapotellut ~4 kertaa sitten edellisen raportoinnin, kertaalleen ilman kärppää ja loput kärpän kanssa.

Kyllä se vaan näyttäisi menevän niin, että kärpän kanssa tulee parempi pilvi; aktiivisempi, vakaampi, mutta vähintään yhtä euforinen. Reseptinä ollut vihreää vaihteleva määrä ("ruokahalun" mukaan), ja loppupesä kärppää.

Kokeilut jatkuvat.

4
Käyttökokemukset / Vs: Taikasienten vaporisointi?
« : Syyskuu 14, 2011, 13:08 »
Olin jo aikaisemmin kokeillut vapotella pelkkää kärppää; pari kertaa vajailla, ja kerran täydellä pesällä. En niistä juurikaan kostunut, pikkuisen tuli pumpulissa oleva olo useammaksi tunniksi; melko hienovarainen tuntemus kuitenkin.

Tosin tässä on huomioitava, että Iolite speksin mukaan nousee 190 asteeseen, eli aika pienestä voi jäädä kiinni. Tällä hetkellä minulla ei ole muunlaista vapoa ulottuvillani, omistan kyllä sellaisen joka nousee 400'f asti (eli yli 200'C, en muista tarkalleen miten paljon) mutta se on lainassa...

Muistelisin, että en ole netistä penkomalla löytänyt menestyksekkäitä raportteja pelkän kärpän polttamisesta tai vapottamisesta, useampi myönteinen kertomus vihreän kanssa miksaamisesta tosin kuitenkin löytyi.

EDIT - joitakin linkkejä alla:
http://www.shroomery.org/forums/showflat.php/Cat/0/Number/5687642
http://www.shroomery.org/forums/showflat.php/Cat/0/Number/6158260
http://forum.grasscity.com/recreational-marijuana-use/160284-reccomended-mj-fly-agaric.html

5
Käyttökokemukset / Vs: Taikasienten vaporisointi?
« : Syyskuu 13, 2011, 22:22 »
Disclaimer: tämä saattaa olla plaseboa.

Laitteistona siis Iolite -vapo.

Sunnuntaina puolen päivän maissa hiisailin sisuksiini vajaan neljäsosapesällisen (kuva pesästä tuossa: http://www.iolitereview.com/wp-content/uploads/2011/05/Iolite-Chamber.jpg) vihreää, ja loput kärppää.  Erinomainen pilvi; sekä korkealentoinen, mutta kuitenkin varsin stabiili; pystyin toimimaan normaalisti, jopa varsin ripeästi, ja pilvelle tyypillistä "häh, mitäs olinkaan tekemässä" -sekoilua ei mielestäni ollut.

Vaikutukset kestivät voimakkaina noin kolmisen tuntia, mutta päälle jäänyt yleinen hyvä fiilis & hyvinvointi vallitsivat vielä illalla kymmenen maissakin. Arvelen, että jotain siinä kärpässä täytyi olla mikä toisaalta boostasi mutta toisaalta vakautti olotilaa.

Mitenkään erityisen tripauttavana en tuota kokenut, pikemminkin päin vastoin. Pilvi höystettynä annoksella tietynlaista "vakautta" - vaikea ehkä kuvata tarkemmin tällä kokemuksella. Kysymyksiä voi toki esittää!

Pidän pari päivää taukoa, sitten kokeilut jatkuvat!  ;D

6
Käyttökokemukset / Vs: Taikasienten vaporisointi?
« : Syyskuu 11, 2011, 12:53 »
Se toimii sittenkin!  :D  :D  :D

Myöhemmin pidemmin

7
Käyttökokemukset / Vs: Taikasienten vaporisointi?
« : Syyskuu 10, 2011, 10:52 »
Eilisen kokeilun perusteella kärppä tuntuisi voimistavan, ja samalla jotenkin hassusti vakauttavan pilveä. Ei lainkaan epämiellyttävää! Kirjoitan pidemmin (ja linkitän joitakin löytämiäni kirjoituksia ja muita matskuja) kunhan ehdin.

Yksinään kärpästä ei ainakaan minun välineistölläni hirveästi vaikutuksia vapottamalla saa.

8
Käyttökokemukset / Vs: Taikasienten vaporisointi?
« : Syyskuu 09, 2011, 11:19 »
Eilen illalla laitoin tupla-annoksen pesään, ja tein ns. perushiisauksen (Ioliten yksi lämmityssykli, sitten virta pois, minkä jälkeen laite lämmittää vielä 3 kertaa; yhteensä 4-5 imaisua). Taas tapahtui jotain, mutta edelleen varsin hienovaraista. Tuntuu kuin olisi vähän piristänyt ja ehkä rentouttanut. Voipi olla plaseboakin.

Tänä aamuna tuuppasin pesän täyteen tavaraa, ja vapottelin menemään vartin verran. Samat "efektit", hieman voimakkaampina vain, hieman kuin olisi pumpulissa, ajatus kyllä pyöri ihan normikirkkaana koko ajan. Ei epämiellyttävä fiilis, ei mitenkään erityisen miellyttäväkään. Noin viiden tunnin kuluessa vaikutukset lähtivät hiljalleen pois. Maku hyvin lähellä Taffelin Raffel-sipsejä  :D

En siis usko että on pelkkää plaseboa, mutta ei kyllä erityisen päräyttävääkään. Kenties isompi pesä ja hitusen kovemmat lämmöt (tuo vehje lämpenee 190'C asti) ehkä auttaisivat...ehkä eivät.

Myöhemmin tänään, tai ainakin viikonlopun aikana tulee sitten kokeilu pienellä määrällä vihreää + loppupesän täydeltä punaista. Toiveissa on edelleen että tuota voisi käyttää yrtin jatkeena. Haittapuolena se, että kun vapotetun matskun uusiokäyttö (esim. alkoholiin liuottamalla kuten tähän mennessä tehnyt) monimutkaistuu ... tai siis tuottaisi kertaluokkaa tripauttavampaa uutetta  ;)

9
Käyttökokemukset / Vs: Taikasienten vaporisointi?
« : Syyskuu 08, 2011, 00:15 »
Taste like potato chips...eli ensimmäinen kokeilu suoritettu.

Laitoin muutaman palasen, ehkä peukalonkynnen verran tavaraa Iolite-vapon pesään (ehkä neljäsosan pesän koko vetoisuudesta) ja hiisailin menemään muutaman henkosen kahteen otteeseen. Kyllä siitä jotain tapahtui, mutta varsin hienovaraista. Hyvä niin, tilanne ei olisi ollut suotuisa millekään megapärähdykselle muutenkaan. Vastaava määrä kannabista olisi ollut jo ihan riittävä annos omiin tarpeisiini, ainakin pariksi tunniksi. Eli veikkaisin, että vapottamalla ei övereitä ainakaan ihan ilman yrittämistä pääse tapahtumaan.

Maku oli ihan miellyttävä, ja toimituksesta lähtenyt tuoksu olematon. Tästä on hyvä jatkaa, tupla-annoksella sitten huomenissa... :)

Kukkaa sekoittelen mukaan vasta kun olen saanut jonkinlaisen otteen kuivatun kärpän vapovaikutuksista yksinään.

Ja nyt on taas motivaatiota kasvattaa stashin kokoa. Hyvä niin, sillä melkoisia roiskeläppäpitsoja tuolla pyörätien reunoilla tänään pullistelikin!

10
Olen ollut onnekas, sillä ns. tavallisten reittieni varrella on ollut muutama runsassatoinen spotti, ja näin ollen kärpässsieniharrastukseni ei ole vaatinut juurikaan ylimääräistä vaivannäköä.

Kestävän kehityksen nimissä olen pohtinut miten kannattaisi toimia, jotta tulevinakin vuosina saisin nauttia näiden spottien antimista. Muutama pohdinta spotin säilymisen kannalta vain mainitakseni:
- yhden kauden sadon maksimoimiseksi, kannattaako kerätä nuoria, keski-ikäisiä vai vanhoja?
- miten tämä vaikuttaa tuleviin kausiin?
- kun kerää sienen, kannattaako jalka jättää maahan törröttämään vai ottaa mukaan?
- voiko spotille syystä tai toisesta (esim. kovin riekaleisia, valmiiksi jo huonossa kunnossa olevia, etc.) jätettävien sienten lisääntymistä edesauttaa jotenkin?

Muitakin kysymyksia asiaan varmasti liittyy, mutta tuossa noin alkajaisiksi!

11
Käyttökokemukset / Vs: Taikasienten vaporisointi?
« : Syyskuu 06, 2011, 20:31 »
Kärpässienen vapottamisesta ja/tai polttamisesta löytyy yllättävän vähän tietoa netistä.

Alkaa melkein olla pakko kokeilla itse ja tehdä pioneerityötä raportoinnin saralla...joudun olosuhteista johtuen kokeilemaan erittäin erittäin varovaisella annostuksella tosin.

12
Bridge trolls!  :-X

Hirvittävä tarina kerrassaan!

13
Vuorokauden kuivurin huristamisella olivat muutama keräämäni punakärppälakki muuttuneet korpuiksi. Hassua, miten nuo vauva/nuorukaislakit oikeastaan eivät kutistuneet prosessissa lainkaan; mistä tietää, että lopputulos on todellakin tarpeeksi kuiva?

Otin pois, ja tänään iskin sisään kymmenen mahdollista pantterikärppälakkia (tunti keräämisestä kuivuriin); seurannut maanläheinen odööri on jo kohtuullinen, mutta ei vielä häiritsevä.

14
Käyttökokemukset / Vs: Taikasienten vaporisointi?
« : Elokuu 29, 2011, 22:15 »
No niin, nyt alkaa olla kuivattua punakärpässientä jo vaatimaton mutta kuitenkin jonkinlainen stashi kasassa.

Olen ymmärtänyt, että vaikuttavat aineet piilevät nimenomaan lakin pinnassa tai hivenen sen pinnan alla. Tämän vuoksi olen kaavaillut, että voisin viipaloida lakin pinnasta pieniä, vajaa sentti x sentti kokoisia, muutaman millin paksuja lastuja vaporisointikäyttöä varten. Kuulostaako järkevältä, vai tuleeko mieleen jotain suositeltavampia tapoja?

Toinen pohdintani liittyy toleranssiin vapottamisen yhteydessä; millä tahdilla tolet nousevat? Ainakin psilosybiinitryffelien kohdalla olen ymmärtänyt että aika vauhdilla, lieneekö muskimoli käyttäytyvän kovinkin samalla tavalla? Tästä varmaan saisin vielä kaiveltua tietoa lisääkin, mutta erityisesti tuo vapotusnäkökulma kiinnostaa, siitä onkin vähän haastavampi löytää infoa.

Tärkeimpänä vinkkelinä ehkä se, että yritän hahmottaa millaista nippua materiaalia aion varastoida ensi syksyä odotellessa, päällimmäinen fiilis on että noita löytyy tuolta metsistä ihan niin paljon kuin jaksaa kerätä & kuivatella...

15
Riittävän kuivaamisen kestosta en osaa sanoa mitään muuta kuin että pari tuntia ei ollut vielä tarpeeksi. Maanantaina sitten taas hurinat päälle, tämä paussi [viikonlopun yli] tuskin haittaa? Lakit kuitenkin jäivät lämpimälle ritilälle köllöttelemään.

Kärpässienistä siis kyse. Paussin aikana keski-ikäiset lakkiyksilöt olivat ehtineet mädäntyä, toinen todella pahasti, ja toinen jonkin verran. Yök, en syö. Vauvayksilöt/nuorukaiset olivat puolestaan ehtineet ilmeisesti kuivahtaa jonkin verran jo perjantaina, koska olivat selvinneet mädäntymättä. Ja eikun lisähurinaa, jatkoa seuraa...

EDIT: Rautalangasta vielä taivuttaen; minun hyvin rajallisen kokemukseni perusteella olisin antanut itselleni vinkiksi jättää sienet metsään jos välitöntä kuivaamismahdollisuutta ei ole tiedossa.

Sivuja: 1 2