Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Nikotin

Sivuja: 1
1
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakkihavainnot 2011
« : Syyskuu 26, 2011, 21:22 »
Omalta spotilta tuntuu löytyvän joka kerta vaan enemmän ja enemmän sieniä. Tänään kolmen tunnin reissun jälkeen tulos 156 grammaa tuoreita suippumadonlakkeja. ;D Edellisellä reissulla kolme päivää sitten tuli poimittua 90g, joten olen löytänyt kyllä ihanteellisen paikan.

[smg id=1595]
(sienet toki hävitettiin punninnan ja valokuvauksen jälkeen)

Komeita sieniä! Olet hyvän spotin löytänyt. Poimintataktiikkasi on väärä. Jos haluat vielä ensivuonna semejä tältä ihanteelliselta spotilta kerätä, niin et revi sieniä juurineen, vaan kasvatat vaikka peukalon kynnen hieman pitkähköksi, jolla saat hyvin sienen jalan maasta asti poikki, siis et revi sientä maasta. Voit myös ottaa juuresveitsen tai vaikkapa kynsisakset spotille mukaan, pienen harjoittelun jälkeen homma käy leikiten. Tämä on sitten vain minun mielipiteeni ja neuvoni, makunsa kaikilla. Sry offtopic.

2
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakkihavainnot 2011
« : Syyskuu 05, 2011, 17:10 »
Tuli taas viikonloppuna käytyä mökillä ja muutama tuhat siloa tuli mukaan. Ohessa vähän videota, teidoksi vielä kaikille että videossa näkyvät sienet jouduin jättämään pellolle, koska kämppäni on aivan täynnä sieniä, katsoo sitten kun osa kuivunut. Video on kuvattu puhelimella Silokkihavaintoja 2011
 Lapista sieniä löytyy niin paljon kuin jaksaa kerätä ;)

En osaa upottaa, joku voi tehdä sen puolestani jos tuntee tarpeelliseksi.

Hauskaa syksyä kaikille!

EDIT: Taisi sittenkin onnistua :)

3
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakkihavainnot 2011
« : Elokuu 14, 2011, 19:13 »
Joo elikkäs kalaan olin lähdössä, mutta kävellessäni pellon poikki en ollut uskoa silmiäni, koko pelto täynnä siloja. Keräsin reilut kuusi tuntia ja reilu tuhat siloa sain saaliksi :P. Pellosta en tutkinut kuin murto-osan, koska pimeä yllätti. KAtsoa tässä että millon lähtisi uudelle reissulle. Mädäntyneitäkin löytyi, eli viikon ovat ainakin lapissa kasvaneet.  Tosiaan jos ette asu lapissa missä yöt ovat säkkipimeitä ja lämpötilat alle 10 asteen niin en suosittele että lähdette vielä etsiskelemään. http://imageshack.us/photo/my-images/543/12082011473.jpg/ Kuva otettu puhelimella.

4
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakkihavainnot 2011
« : Elokuu 12, 2011, 18:55 »
Älkää nyt innostuksissanne ryntäilkö tallomaan näin etuajassa sienestysheinikkoja piloille, mutta tänään näitä näkyi jo vähän Oulussa. Muutama taliaivo oli jo selvästi löytöpaikalla käynyt roskaamassa kaljatölkeillä ja jyräämässä heinikkoa kuin norsulauma, vaikka saaliiksi tuskin ovat saateen kourallistakaan suippumadonlakkeja.

[smg id=910]
Jos Oulussa näkyy niin käyn kyllä sedän laidun alueet tarkistamassa. Asun siis reilusti napapiirin yläpuolella. Jos löydän jotain niin toimitan mahdollisesti kuvia.

5
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakkihavainnot 2011
« : Heinäkuu 29, 2011, 01:31 »
Muutamia yksilöitä voi kyllä löytyä jo tähänkin aikaan vuodesta ainakin pohjoisemmasta, mutta niiden tähden vielä ei kannata alkaa polkemaan kasvupaikkoja pilalle.
Mitä luulisit joko reilusti napapiirin yläpuolelta löytyisi? Vettä sataa melkein joka päivä ja lämpötilatkin ovat jo siinä 15 asteessa. Olisi spotteina lampaiden, hevosten ja lehmien laitumia.

Sivuja: 1