Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Kaaleppi

Sivuja: 1 2 3
1
Näistä olenkin jo aiemmin kuvia laitellut. @Velho taisi vastata silloin, että mahdollisesti olisivat psykoaktiivisia. Nyt keräsin noita lisää ja otin paremmat printit. Onko tuo nyt teistä mustaa? Ja onko kyseessä reunuskirjoheltta?

Itseni yllätti sienten odotettua suurempi koko. Jalka on paksumpi, jopa 0,5cm paksuinen, ja lakki auetessaan halkaisijaltaan jopa n. 5cm. Sienet vastasivat mielestäni kuitenkin muilta foorumeilta näkemiini kuviin reunuskirjoheltoista.

2
@hazardi. Ei minusta näytä oikeanlaiselta maastolta. Suippumadonlakit eivät tietääkseni kasva suoraan sammalesta.

3
Mikäs ihme tämä on?

4
Siinä vielä kasvuympäristöstä

5
Osuiko vihdoinkin? Todella vähän löytyi. Onkohan ollut liian kuivaa keliä. Toivottavasti ovat oikeita. Jouduin muutaman punkin näitten takia karistamaan😅

Printit tulossa. Näyttivät luonnonvalossa purppuran/mustan värisiltä ainakin osa.

6
Harmaakirjoheltta vai jokin muu? Itiöt mustia.

7
Kiitos velho!

8
Nyt on vähän vaikeuksia viestien lähettämisessä... mutta tosiaan olin kysymässä, että onko tämän näköisiä myrkyllisiä sieniä suomessa, onko siis vaaraa jos lähden popsimaan?

9
Mitäs nämä ovat?

10
Joo en missään nimessä koita asiantuntijaa esittää😅 jatkossa pidän suun supussa ja jätän tunnistustehtävät isommille pojille/tytöille

11
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakkihavainnot 2020
« : Elokuu 30, 2020, 00:47 »
@psykedeelinen isännys. Itse uutena valokuvaajana pohdin mistä sienen lakin vaalea reunus johtunee? Jos vaikka @velho tai muu osaava taho voisi selventää minulle🙏 onko kyse vain sienen varhaisesta iästä??

12
Näyttävät oikeilta!

13
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakkihavainnot 2020
« : Elokuu 29, 2020, 17:11 »
@Mikale. jos alueella ei näy muitakaan sieniä niin ei siellä todennäköisesti ole suippumadonlakkejakaan. Sienet ylipäätään ovat hyvä indikaattori tietysti sen nurmilauhan lisäksi. Koita käydä katsomassa sateiden jälkeen. Entä millaiset ovat olleet lämpötilat? Jos keskilämpötila on luokkaan 17 astetta, kuten taitaa oulun seudulla olla, niin viiletessä voi vielä ihmeitä tapahtua.

14
Yksinäinen vanhus, hyvässä kunnossa tosin. Luontoon jäi.

Edit: tulipas epätarkka kuva🤔 en ole valokuvausmestari...

15
Kuvat ensi löydöistä kuitenkin tänne niin kokeneemmat voivat vielä varmistaa.

Sivuja: 1 2 3