Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Kaaleppi

Sivuja: 1 2 3 4
1
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakkihavainnot 2021
« : Lokakuu 08, 2021, 17:29 »
Joo mulla sama. Spotilla näkyy aina peurojen jätöksiä. Peuroja kanssa näkyy usein. Ihan tuuristaan kiinni löytyykö sieniä vai ei. Jännä.

2
Kasvit, päihteet ja lääkkeet / Vs: LSA
« : Elokuu 31, 2021, 13:43 »
Itse tosiaan tuossa loppu keväästä/alku kesästä testasin 300 siemenen annosta. Tein siemenistä uutetta jota ravistelin ja pidin kylmässä kuukauden päivät. Vaikutus oli selvä, mutta jouduin silti hieman pettymään. Siis liian pieni annos. Alussa oli huono olo, mutta ei tarvinnut oksentamaan mennä. Todella vahva päihdyttävä fiilis ja hyvänolon tunne muttei oikeastaan psykedeelinen kokemus ollut. Pupillit laajeni ja kenties jotain pienen pientä hallusinaatiota. Kuvittelin välillä näkeväni jotain kärpäsiä huoneessa. Trip sitterini ei moisia nähnyt. Kokemuksen kesto n. 1-1.5h.

3
Jos haluaa olla varma, ettei kyseessä ole pantterikärpässieni, ruskokärpässienessä malto pintanahan alla on kellertävää. Pantterikärpässienessä malto kokonaan valkoista. Tämä on helppo tarkastaa.

4
@raavitus. Ruskokärpässieni

5
Nyt näitä löytyy.

6
Nyt löytyi myös heinikossa kasvavaa reunuskirjoheltta. Paremmalla säällä laittelen kasvupaikasta kuvia.

7
Nyt sain luonnossa kuvattua.

8
Okei kiitos! Hämäsi koska en ole lyhyeltä nurmikolta mitään näin suurta ennen löytänyt.

9
Löytyi paikalta, jossa muita (reunus)kirjohelttoja kasvaa. En ole tällaista vanhempaa yksilöä ennen nähnyt. Lakki oli aika erikoinen mielestäni. Voiko olla mahdollisesti jotain muuta lajia?

10
Kiitos tunnistusavusta! Itsekin sitä samaista lupaavannäköistä yksilöä pidin ainoana "varmana" pajulahorusokaana. Ja nyt kun tarkemmin katselen niin tosiaan yksi sienistä helttojen suhteen eroaa muista, hyvin huomattu. Tässä eroavassa yksilössä ei myöskään keskikohoumaa kuten muissa. Koitan jatkossa saada parempia kuvia.

11
Pahoittelut useasta viestistä, kuvakoko liian suuri. Onko näissä sinertymää?

12
Nämä ovat lupaavia

13
Useampi kuva mahdollisista pajulahorusokkaista. Osassa hieman ruskeampia värisävyjä, toiset mielestäni aika varmasti oikeita tapauksia...

14
Itse olen suunnitellut siiliorakas growboxin tilaamista, josta sitten väsäisin kotitekoista tinktuuraa Laittelen kuvia tänne kunhan saan aikaiseksi.

Itse en niistä kaupan pillereistä mitään eroa itsessäni huomannut vaikka pari kk otin. Tietenkään en paljoa myöskään odottanut. Nämä hyödyt eivät ilmeisesti ala näkymään samantien vaan pikkuhiljaa, eikä siksi eroa välttämättä huomaa laisinkaan.

15
Tässä vielä kuvat luonnossa.

Sivuja: 1 2 3 4