Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Ystävällinen Apina

Sivuja: 1 2 3 4
1
Täytyykö kahvinpurujen olla käytettyjä? Löytyykö kahville vaihtoehtoa?

En itse juo kahvia, joten ajattelin onko se käytetyt purut lisätty tuohon Ghetto Oppaaseen vain säästö tarkoituksessa vai onko sille joku muu merkitys, esim. käyttämätön kahvi on liian hapokasta? Jos se kahvin huuhteleminen on itse asiassa tarpeen ennen pästörointia, niin mikä olisi paras tapa tehdä se ilman kahvin keitintä? Kiehauttaminen ja siivilöinti?

Ilmeisesti kahvi on mukana reseptissä ravinteiden takia, ja se onkin halpa tapa lisätä nuo ravinteet kasvualustaan mutta tuli vaan mieleen että löytyykö jokin korvike tälle jos jostain syystä kahvia ei olisikaan saatavilla?

Hyvää päivän jatkoa kaikille ja loistavaa viikonloppua! Täällä meilläpäin on ainakin erittäin mukavat kesäsäät.  :D

2
Vapaa aihe / Vs: Humoristiset lööppiotsikot
« : Maaliskuu 26, 2013, 23:53 »
No ei nyt ihan mene lööppiotsikoihin, mutta tarpeeksi läheltä liippaa:
http://www.adressit.com/konemusiikki
Lainaus käyttäjältä: adressit.com/konemusiikki
Poliisi ratsasi taas kerran tänä vuonna Konemetsä-tapahtuman, jossa useat sadat ihmiset jäivät kiinni huumeidenkäytöstä. Kuinka tämä voi olla mahdollista hyvinvointivaltiossa!? Syynä on tapahtuman edustama ns. konemusiikkikulttuuri, joka salakavalasti houkuttelee nuoret käyttämään erilaisia huumausaineita suonensisisesti jopa poliisitoimien uhalla.
Vajaa tuhat ihmistä on jo allekirjoittanut. :D

Täytyy perään linkata edellisestä adressista tehty miltei eeppinen parodia:
http://www.adressit.com/hevimusiikki

Hmmm... Vaikuttaa kyllä mulle että toi ensimmäinenkin parodioi jotain. Ei vaikuta vakavalta addressilta minulle  :D

3
Ensinnäkin kiitos kaikille tuesta ja vastauksista! Huomasin, että jo pelkästään asiasta kirjoittaminen helpotti ja vielä mukavampaa on saada tukea. Jälleen tajuaa sen, että on niitä muitakin, samanlaisia olentoja, elämässä omia elämiään  :D
Alan Watts on mullekin tuttu. Ensimmäinen joka sai mut kiinnostumaan idän filosofiasta. Hieno mies  :)

Voimia vaan ja jaksamista. On se elämä vaan ihmeellistä. Mihin kaikkeen tässä vuoristoradassa joutuukaan. Jos auttaa yhtään voin sanoa että tuut pääsemään yli tästä. 100% varmasti.

4
Mutta eikö olekin toisaalta hienoa että sulle tulee tollaisia ajatuksia? Itse olen aina tykännyt todellisuuden luonteen mietiskelemisestä ehkä olen vaan outo sillä tavalla  ;)
Jos ahdistaa suosittelen omien kokemusten perusteella jättämään sienet toistaiseksi ja keskittymään ennemminkin niitten edellisten matkojen täydelliseen sisäistämiseen, mietiskelemiseen ja elämiseen vaan. Mun mielestä toi vaikuttaa vähän tollaselta flashback kokemuksen tapaselta ilmiöltä joka menee kyllä ohi aikanaan tai niitä oppii käsittelemään.
 Kyllä kaikkia varmaan ahdistaa välillä ja sienet nyt vaan on niin vahva kokemus että sehän voi saada melkein kenen tahansa pään pyörälle.
Itteä tänään ahdisti kun kuulin läheisen sairastumisesta. Pelko ja ahdistuminenkin on vaan ihmisen tunteita ja koska me omataan kaikki ihmiskehot täällä näin niin joudutaan me (tai saadaan) kokea tunteiden koko kirjo tän ihmeellisen matkamme aikana.

Sitten tuosta tuskasi existentiaalisesta luonteesta... Totta kai kuvitelma siitä että olet vain aivot pääsi sisällä voi saada kenet vaan klaustrofobiseksi. Sienet on nyt raottanut sulle ihmeellistä todellisuutta mitä et voi koskaan edes kuvitella. Tarvitset kuule oppaan. Siis "gurun" (toivottavasti tuo sana ei saa sua hylkäämään tätä neuvoa, tiedän että se on saastunut sana mutta tykkään käyttää sitä silti).
 Joku joka on nähnyt jo sua ennen tän illuusion läpi mitä me kutsutaan "todellisuudeksi" ja "minäksi" voi ehkä auttaa sua näkemään tän asian selvemmin. Mä en ole mikään guru mutta olen paljosta velkaa eräällä Mooji nimiselle. En tiedä puhuuko se sun kieltäs vai tarviitko jonkun muun. Kenties et tarvi ketään ja voit ratkaista tän palapelin ihan omillas. Suosittelen ainakin pistämään ton Mooji:n hakuun Youtubeen näin ensi alkuun jos kiinnostaa. Sanotaan että kun oppilas on valmis niin opettaja ilmaantuu. Mun mielestä sä kuulostat ihan valmiilta  :D
Toivottavasti en herättänyt pelkkää närää postauksellani  :)

5
Vapaa aihe / Vs: Testaa oletko introvertti
« : Maaliskuu 19, 2013, 23:10 »
Jeb 14/20 eli introvertti olen. Tuon "introvertin henkinen energia latautuu yksin ollessa" tajuaminen on tuonnut mun elämääni käsittämättömän paljon lisää rauhaa ja onnea.

6
Käyttökokemukset / Vs: Raajaväsymys?
« : Maaliskuu 19, 2013, 22:55 »
http://en.wikipedia.org/wiki/Vasodilation

Mulla on ollu tarkoitus kokeilla toimisiko joku vastavaikuttaja tarpeeksi tehokkaasti, mutta on vielä testaamatta. Lähinnä ajattelin niasiinia, koska sitä on helpoiten saatavilla ja sen toiminnan tosiaan huomaa, kun tulee hiki jos ottaa liikaa. Arginiinia ois myös helppo, mutta en tiedä onko se tarpeeksi. Tai oisko lihastreeni sopiva vaikutuksia odotellessa?
Ite oon havainnu parhaaksi vaan pukeutua lämpimästi. Viltti niskaan ja patterit täysille.
Nimittäin jos syön ylimääräistä ni saattaa tulla oksennus + sienien kanssa yhteisvaikutuksessa saattaa olla joillain aineilla ikäviäkin seurauksia joten pyrin nykyisin ottamaan varman päälle. Ja myös jos liikun enemmän kuin on tarpeeks ni rupeen voimaan pahoin.

7
Käyttökokemukset / Vs: Tunteiden sekamelska. (2g thai)
« : Maaliskuu 19, 2013, 22:49 »
Hey kuulostaa siltä että oli haasteellinen mutta palkitseva matka! Onneksi olkoon. Tykkään myös tyylistä, jolla tämän kirjoitit. Kiitos jakamisesta  :)

8
Käyttökokemukset / Vs: Se ensimmäinen kerta..
« : Tammikuu 08, 2013, 01:54 »
Hymyilin, koska muistutti omaa ensimmäistä kertaani  :)
Hyvin kerrottu.
Tuli mieleen, että noi lahja ajatukset voisi johtua sienten aiheuttamasta verbaalisesta laiskistumisesta. Niinku, kaikki yksinkertaistuu ja kokee vaan sen oleellisen. Random ajatus vaan, saatan höpistä omiani :)

9
Joo, ymmärrän, että jos mennään guru-käsitteen spekulaation yhteyteen tämän uutisen ja henkilön kohdilla, niin voidaan kyllä todeta, että käsite ja henkilön sanomiset eivät kohtaa. Luulen, että noissa iltapäivälehdissä ei hirveästi etymologioita mietitä ;)

En vain usko, että Suomi on senkaltainen maa, että biologianprofessorit sanoo - oliko tuo nyt iltasanomissa /-lehdessä - mitään, muuta, kuin korkeintaan paskaa tälläisistä aiheistä. Eivät ne mitään Paul Stametseja ole. Ei näistä kannata yllättyä.
Lisäksi pienen googlauksen jälkeen selvisi, että kyseinen Mauri Korhonen on syntynyt vuonna 1927 Täällä lisää Maurista jos kiinnostaa. Ehkä sekin selittää jotain.

Olen Ystävällinen Apina sinun kanssasi ihan samaa mieltä, että olisi mielekkäämpää, jos sieniexpertit antaisivat julkisuudessa ""totuudenmukaisia" lausuntoja. Onko tämä maa muka päihdepolittiikkansa ja yleisen päihdeasenteen kanssa sellaisessa tilassa, että tämä Korhosen lausunto jotenkin yllättää?
Sienet ovat päihteinä todella marginaalisen porukan käyttämiä, joten mua ainakin kummastuttaisi jos minkä-tahansa-alan professori antaisi lausunnon jossa todetaan, että tämänkaltainen päihde on ihan ok.

En osaa sanoa, miksi tästä uutisesta riehuminen sai minut näin innostumaan.
Saattaa johtua siitä, että mielestäni asioiden suhteen ei kannata olla fanaattinen. Kannattaa ymmärtää asiayhteydet ja kokonaisuudet. Esim. huumesieniartikkeli + iltalehti.. mitä vittua muutakaan siellä voi lukea :D
Kyllä joo. Oon vähän ulkopuolella siitä maailmasta ja sen takia ehkä vähän shockeeraa. Ja vielä kun asia on henkilökohtaisesti niin rakas.
Tavallisesti yritän pysyä erittäin kaukana keltaisen lehdistön tuotoksista, juuri sen takia, että harvoin sieltä lehtien välistä löytyy mitään muuta kuin sitä itseään. Toisaalta yritän kyllä suhtautua huumorilla, jos joskus eksyn niitä lukemaan, koska eihän se raivoaminen tai pöyrisyminen oikeasti mitään auta.

Muuten, periaatteessahan sillä tosiasialla että on syntynyt sinä ja sinä vuonna ei pitäisi olla paljoakaan tekemistä sen kanssa mitkä ovat mielipiteet sienien tai minkään muunkaan suhteen. (Esim. Timothy Leary s.1920.) Totta toki sekin että Suomi on pieni maa ja tyhmyys on tiukassa.

10
Musta on täysin loogista ja ymmärrettävää, että ruokasieniharrastuksen guru antaa tämänkaltaisia kommentteja sienistä joiden päihdekäyttö on tässä yhteiskunnassa kiellettyä.
Mitä muuta se voisi ihan oikeasti sanoa?
Gurun pitäisi kyllä käyttäytyä ihan toisella lailla. Vaikka ymmärrän kyllä että sen sanan käyttö on väärisynyt meilläpäin aika tavalla. Sanan varsinaisessa merkityksessähän guru tarkoittaa henkilöä joka johdattaa pimeydestä valoon eli ts. valaisee. Siinä mielessä, koska tämä kyseinen henkilö levittää väärää informaatiota on hyvinkin oikeutettua kutsua häntä itseasiassa anti-guruksi. ;)
Lisäksi tämä henkilö on mm. Helsingin yli-opiston filosifian kunnia tohtori tj. sellaista. Ei se taida olla kummoinenkaan filosofi oikeasti kun ei edes näytä ymmärtävän että väärän informaation levittäminen on erittäin epä moraalista.

Mitä muuta se voisi oikeasti sanoa?
No, vaikka jotain joka pitää paikkansa. Ihan vitun sama vaikka ne (sienet) sattuu olemaan laissa kiellettyjä. Tossa asemassa oleva ihminen voisi oikesti muuttaa mielipiteitä ja vaikka valaista ihmisiä mutta mitä tekee hän? Pitää rohkeasti yllä status-quoa. Sieni experttinä esiintyvänä sillä pitäisi kyllä olla oikeaa tietoa asiasta. Ja jos ei ole, parempi että pitäisi suunsa kiinni.

Ok enköhän mä ole sanonut riittävästi mielipiteitäni tästä tyypistä.

11
Ilta-Sanomat 6.9.2012

[smg id=3050]
Vika virke  8)
Eiiiiiiiii saamari :D On siinä meillä "sieniguru". "Viihtyy hevonpaskassa", "Annosta pitää suurentaa koko ajan", "Alkosta saa ostaa voimakkaampia huumeita, joilla pääsee pilveen helpommin". Siis kuka tää pelle oikein on? Joku trolli vai onko se ihan tosissaan?

12
Ei eroa tämä touhu kovinkaan paljoa muutama sata vuotta sitten olleista noitavainoista.
 
Kummaa populismia, kun samasta aiheesta olisi voinut faktojen pohjalta vääntää uutisen, että nuoret muokkaavat aivojaan pysyvästi fiksumpaan suuntaan..
Lainaus
kerää päivässä tuhatkin sientä ja syö niitä sata.
Eeppisiä väitteitä :D Mä haluun nähä sen joka syö 100 silokkia päivässä, varsinkin kun sen pitäisi vastata 75g amfetamiinia.
Ns. Journalisti on tonkin artikkelin tahallaan muokannut siihen uskoon että siitä saa helposti väärän käsityksen. Periaatteessahan toi voi myös tarkoittaa, että kerää jopa tuhat sientä päivässä ja kerta-annos voi olla 100 sientä.


On myös aika kiristää foliohattua, koska poliisi myöntää ratsaavansa tunnettujen sienipäiden kämppiä näin syksyn kunniaksi. Mikä nyt ei taida olla ihan kaikkien sääntöjen mukasta.  C:-)


Tota ihmettelen kyllä suuresti. Miten voi olla mahdollista että raidataan joku kämppä vanhan rikoksen, eikä epäilyn perusteella?

Ei siinä olen kyllä menettänyt uskoni jo kauan sitten tämän järjestelmän oikeudenmukaisuuteen ja ihmisten kykyyn käyttää tervettä järkeä mutta aina nää jutut jaksaa ihmetyttää

13
Olen levitellyt viime aikoina tällaisia julkisille paikoille, tässä tapauksessa lyhtypylvääseen:

[smg id=2849]
Tosi hienoa ja kekseliästä. Pisteitä tästä.  :)

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012090516044099_uu.shtml
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288497166652.html
 :D
Masentavaa lukea noita iltasanomien lukijakommentteja tosta "uutisesta" (lue: propagandasta). Miten ihmisten mielenmaisema voikaan olla matalalla!

14
....Mutta poste restanteen tilattaessa paketit/kirjeet tutkitaan paljon tarkemmin joten on todella suuri todennäköisyys että jää tulliin.

onko tämä faktaa? pitäisikö siis ottaa riski ja tilata omaan osoitteeseen?
Omaan osoitteen tilatessa riskeeraat useiden satojen eurojen kokoiset sakot ja kuumottavat asioinnit virkavallan kanssa. Poste restante on parempi vaihtoehto näistä kahdesta huonosta vaihtoehdosta.

15
Aina yksin. En ole koskaan nauttinut sieniä seurassa. Pyrin myös pitämään yhteydet ulkomaailmaan minimissä. Eli puhelin kiinni ja tietokone korkeintaa musikiin kuuntelemista varten auki. Mutta yleensä en kuuntele edes musiikkia. Aktiviteettina toimii se että yritän olla mahdollisimman paljon mukavassa asennossa paikallani. Silmät kiinni tai auki. Kuuntelen. Haistan. Näen. Laulan. Hengitän. Olen. Jos tuntuu siltä että on pakko liikkua, niin liikun, mutta liikun hitaasti mahdollisimman tarkkaavaisesti. Tai sitten hallitsemattomasti jos siltä tuntuu. Joskus on tullut tanssittua.

Ennen trippiä rajaan alueen itselleni. Pysyn täällä kunnes vaikutus lakkaa. Poislukien vessassa käynti ja juomisen hakeminen. En anna itselleni lupaa lähte esim. ulos hortoilemaan. Jos asuisin landella ja olisi omaa tonttia niin voisi olla mielenkiintoista tutkia myös luontoa tripin matalammilla kohdilla. Kaupungissa on aivan liikaa asioita jotka voivat saada sienipään sekavaksi.

Ja lisäksi vielä ennen trippiä käännän kalenterit kiinni (mikä ihme on tämä päivämäärä ja merkintä. Pitääkö mun tehdä silloin jotain? Enhän mä edes tiedä kuka mä olen? Sekavaa) ja kaikki muutkin sekavuutta herättävät asiat piiloon.

Eli siis tl;dr suht kohtalaisen puritanistinen trippausmentaliteetti meikäpojalla. (eikä tässä vielä kaikki mutta tuleepas kirjoitettua romaania.) Se on vaan mun trippausta tällä hetkellä. Kuka tietää mihin suuntaan tää menee. Kokemuksen perusteella mitä vähemmän ärsykkeitä ja enemmän meditatiivista mielentilaa, sitä parempi trippi.

Sivuja: 1 2 3 4