Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Jedfox

Sivuja: [1]
1
Kiitoksia neuvoista :)

2
Eli sellasta pikaista apua kyselisin täältä näin nyt kun sienet ovat siinä vaiheessa että laskevat itiönsä tänäpäivänä/yön aikana. Abortoituvatko muut keskenkasvuiset sienet/pinnit jos päästän valmiit sienet pudottamaan itiönsä jos kuolevat miten minun kannattaisi nuo valmiit ottaa pois? Saksilla nappasta lakki irti ja jättää muu varsi vielä kiinni? Kauanko kestää sitten että varsi mätääntyy yms että tiedän ajoissa ottaa pois ettei boxi pilalle mene. Kiitoksia jo valmiiksi avuista ja vinkeistä. Tulisi täydellisiä gt printtejä jos jotakin kiinnostaa.

3
Jätin dunkkauksen pois kun oli astia sen verran kostea että olisi todennäköisesti ollut enemmän vain haittaa ja en raapinut pintaa pois (vaikka monissa videoissa näin tekevät) nyt parinpäivän odottelun jälkeen näyttäisi että pinnit lähteneet kasvuun.

4
Eipä sieltä kuin muutama jaksanu ylös nousta loput kuolivat astian sivuun. Kakattaako nuo kuolleet nytten ottaa pois vi haittaavatko kakussa mitenkään. Ja sienet tulivat valmiiksi ja laskivat itiönsä astiaan kannattaako minun nytten ottaa pinnalta maa ainesta hieman pois ja jäädä odottelemaan uutta kasvua vai ola vain sörkimättä ja odottaa. Kiitos vastauksista jo etukäteen

5
Kysymyksiä kasvattamisesta / Pitääkö olla huolissaan
« : Toukokuu 09, 2019, 07:28 »
Sienet alkaneet kasvaa kuvan mukaisesti. Pitääkö tästä olla huolissaan

Sivuja: [1]