Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - avaruuskalkkuna

Sivuja: 1
1
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakkihavainnot 2020
« : Lokakuu 26, 2020, 16:35 »
Pohjois-Karjalasta löytyy vielä, vaikka luntakin tuossa oli pari päivää maassa. Tosin määrät ovat selkeästi pienenemään päin (löytyy 1-5 yksilöä/neliö, kun kuukausi sitten saattoi löytää 20-30/neliö samalta spotilta), mutta yksilöiden koko on mielestäni paljon suurempi keskiverroin verrattuna kuukauden takaiseen. Olen vielä optimistinen ainakin tämän viikon suhteen, kun lämpötilat ovat siellä melkein 10 asteessa.

2
Vapaa aihe / Vs: Normiyhteiskuntaan kuulumattomuuden tunne
« : Lokakuu 22, 2020, 21:33 »
En koe kuuluvani "perisuomalaiseen kateuden, kilpailun ja ansaitsemisen hallitsemaan yhteiskuntaan", mutta tunnen kyllä kuuluvani suomalaiseen yhteiskuntaan. Jossain mielessä kuulumiseni tapa on erilainen suhteessa muiden kuulumisen tapoihin, jossain määrin se on samanlainen kuin monilla muillakin. Tärkeintä on, että se kuuluminen on minun oma aktiivinen päätös. Etsin ja löydän omia kuulumisen tapoja ja se tuntuu hyvältä. Voisin valita toisinkin, ainakin jonnekin asti, mutta valitsen kuulua. Minä tykkään moikkailla tuttuja ja tuntemattomia.

Yhteisesti jaettuja tavoitteita täytyy olla. Ne ovat eräänlaisia työhypoteeseja siitä, millaista yhteistä tulevaisuutta haluamme olla rakentamassa.

Täällä on paljon syvällisiä, ajattelevia ja kauniita ihmisiä. Kaikki me kuitenkin olemme osa tätä ihmiskunnan ykseyttä ja sitä kautta osa myös yhteiskuntaa. Halusin sen vuoksi nostaa tämän Pampulan esittämän ajatuksen esille, koska olen hänen kanssaan täysin samaa mieltä. Jos yksilö samaistuu täysin yhteiskunnan vallitseviin normeihin, hän ei ajattele itsenäisesti, vaan yhteiskunnan normien mukaisesti, jolloin hän seuraa lakia vain, koska laki nyt sanoo niin tai näin. Tällöin hän ei myöskään kykene toimimaan muuttaakseen yhteiskuntaa paremmaksi. Juuri sen vuoksi itse koen tärkeäksi sanoutua irti niistä yhteiskunnan normeista, jotka mielestäni ovat epäoikeudenmukaisia ja yleistä hyvinvointia haittaavia. Samanaikaisesti nään hyvin tärkeäksi sen, että olen aktiivisesti osa yhteiskuntaa ja kiitollinen siitä, vaikka se onkin raskasta.

Suhteessani päihteisiin tämä näkyy esimerkiksi siinä, että en polta tupakkaa tai juo alkoholia, vaikka se olisi yhteiskunnan normien mukaan sallittava keino päihtyä, mutta samaan aikaan yhteiskunnan normien vastaisesti syön taikasieniä ja poltan pajaria, koska ne auttavat ja ovat auttaneet minua kehittymään paremmaksi ihmiseksi. Tästä arvovalinnasta kerron kuitenkin vain sellaisille, joiden koen olevan valmiita siihen. Jeesuksen opetuksia seuratessani en halua heittää "helmiä sioille, koska ne vain tallaavat ne allensa": Jos siis kertoisin kaikille avoimesti suhteestani psykedeeleihin, useimmat haukkuisivat minua siitä. Pidän kuitenkin hyvin tärkeänä sitä, että yksilönä toimin aktiivisena osana yhteiskuntaa, koska ainoastaan sen avulla voin muuttaa yhteiskuntaa sellaiseksi, että joku päivä voin olla oma itseni ja puhua avoimesti suhteestani esimerkiksi psykedeeleihin. Tämä yhteiskunnan muuttaminen tapahtuu mielestäni ennen kaikkea rauhan, yhteiskunnallisen tasa-arvon, hengellisyyden ja syvän luontosuhteen edistämisen kautta kaikilla mahdollisilla eri elämän osa-alueilla (omassa elämässä, ystäväpiirissä, perhesuhteissa, kansalaistoiminnassa ja politiikassa yms.).

Tiivistettynä ehkä viestini kaikille, jotka kokevat etteivät sovi tähän yhteiskuntaan: Se on vaan hyvä asia, ettemme koe olevamme osa tätä sairasta Babylonia, koska silloin ajattelemme itse. Siten voimme vaikuttaa myös itse siihen tässä maailmassa, että pystymme nousemaan pois tästä Babylonista! Ei hylätä yhteiskuntaa, muutetaan se sellaiseksi, että myös meille on tilaa. Se on raskas ja pitkä taival, mutta se on myös jalo tehtävä, joka antaa merkityksen elämälle  ;)

3
Tämä on kyllä hyvä aloitus, on tärkeää pohtia huolella omia valintoja ja hienoa, että mietit huolella.

Itselleni sienet ovat olleet avain syvempään ja merkityksellisempään elämään. Itse monta vuotta sitten tulin uskoon, lopetin alkoholin, tupakan ja "oikeiden" huumeiden (tutkarien, essojen, ketamiinin ja muiden kemikaalipaskojen) käytön ja olen sen jälkeen työstänyt myös muita riippuvuuksiani (mm. pornoriippuvuutta) psilosybiinin ja LSDn avulla. On kuitenkin todettava, että nämä elämänmuutokset ovat vaatineet paljon työtä, meditaatiota, opiskelua ja ennen kaikkea ihan täydellistä pidättäytymistä kaikista tietoisuudentilaa selvästi muuttavista aineista. Kuitenkin sienet ovat käynnistäneet muutoksen minulla ja näyttäneet minulle, että elämässä on niin paljon kaunista ja arvokasta, jota täytyy vaalia.  ;D

4
Kirjoita kattava lista mieleesi tulevista muutoksista (tai vaikka koko opas puhtaaksi muutoksineen) ja ilmoittele vaikka yyveellä, kun olet valmis. Mietitään sitten, kuinka toimitat tiedoston sivuston ylläpidolle, niin katsotaan miltä osin muutokset ovat hyödyllisiä.

Noh, perskules niinpäs mää voin. Palaan muutosehdotuslistan kanssa  8)

5
homekontaminaatioihin huumesienien kasvattajat suhtautuvat hysteerisesti.  Ruokasienikasvatuksessa suositellaan ottamaan homehtunut kohta pois puhtaalla lusikalla. 

Tämä homeisiin liittyvä näkökulma oli kyllä kerta kaikkiaan mielenkiintoinen. Onko jollain kokemusta/onko joku kuullut, että joku olisi ottanut vaan jostain PF- tai maissikakusta homehtuneen osan lusikalla pois ja sen jälkeen olisi kasvatellut kakusta terveen sadon?  ??? Homeitöithän kuitenkin ovat levinneet laajemmalle kuin vaan siihen näkyvään kohtaan, jonka vuoksi esimerkiksi ei suositella esim. leikkaamaan osittain homeisesta leivästä homeista osaa pois. Tosin yksi ystäväni on näin pitkään tehnyt ja tietääkseni ilman ruokamyrkytystä selvinnyt (tosin toisella ystävälläni on juuri päinvastaisia kokemuksia)  :o

HuMy:n hifistelystä kitiseminen on nähdäkseni melko uusi ilmiö, enkä ainakaan muista moista aiemmin juuri huomanneeni. Mikä nykytrendiin sitten liekään syynä, veikkaan kuitenkin, ettei se ole pelkästään HuMy itse.

Tarkoituksenani ei ollut missään nimessä kitistä HuMysta, vaan tuoda esille joitain näkökulmia, joiden avulla voisin estää toisia kulkemasta sellaisia harhapolkuja, joita itse kuljin pitkään noudattaessani liian tarkasti HuMyn ohjeita. Tosiasiahan kuitenkin on se, että HuMyn tekijät ovat tehneet erittäin suuren palveluksen tietoisuuden laajentamisesta kiinnostuneille ihmisille. Tästä itse olen todella kiitollinen kyseisen teoksen laatijoille.  Ja omissakin näkökulmissa on kyse ennen kaikkea pikkuhuomioista, eikä koko teoksen tylyttämisestä, koska hyvä teoshan se on.  ;)

Mainittakoon vielä, että jonkinlaista kootut simppelimmät tekniikat -lisäosaa HuMy:in on kyllä suunniteltu, mutta itse kullakin on tässä kuitenkin sivuprojekti nimeltä muu elämä, joten toistaiseksi moisen tekemiseen ei ole keltään asioista ymmärtävältä löytynyt aikaa. Mutta hei, se voit olla juuri SINÄ joka moisen oppaan naputtelee! Esimerkiksi minua saa oikein mielelläänkin lähestyä vaikkapa yksityisviestitse raakileversioiden kanssa :)

Tämä olisi kyllä mielenkiintoinen ja aiheellinen projekti :)  Onko tietoa siitä, onko päivitettyä versiota suunniteltu toteutettavaksi millä aikataululla? Monista kohdista voisi yksinkertaisilla kappale- ja lausejärjestyksien sekä otsikkotason muutoksilla yms. tehdä vielä entistäkin paremman "ns. yksinkertaisuus ensin"-periaatteella toimivan opuksen  :)

6
Teki mieli valittaa hovioikeuteen, mutta onneksi tulin järkiini, kannoin vastuun ja lopetin meidän oikeusjärjestelmän resurssien tuhlaamiseen, oikeusjärjestelmällä, kun on tärkeä paikka yhteiskunnassamme huonosta huumausainelainsäädännöstä huolimatta.
Henkilökohtaisella tasolla varmaan viisas päätös unohtaa koko asia jos tuomio ei ole paha, mutta yhteiskunnan kehityksen kannalta saattaa olla huonompi juttu alistua väkivaltakoneiston alla. Tällaiset oikeustaistelut kannattaa joskus viedä loppuun asti, jotta lakeja linjattaisiin ennakkotapausten perusteella mielekkäämmiksi. Tällaisissa kansalaisaktivismissa olisi mielestäni hyvä käyttökohde joukkorahoitukselle.

Pari hyvää esimerkkiä miten valtion keulivan mopon eturengas on saatu palautettua maan pinnalle yhden miehen armeijalla:

"Korkein oikeus linjasi: "Taikasienet" eivät ole erittäin vaarallinen huumausaine"
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/korkein-oikeus-linjasi-taikasienet-eivat-ole-erittain-vaarallinen-huumausaine/6454466

"Netistä tilattu yrtti ei ollutkaan huumetta – tuomio nurin"
https://yle.fi/uutiset/3-9104031


Olet aivan oikeassa tässä asiassa! Tosiaan teki mieleni valittaa tuomiosta todenteolla, koska tuomiossa oli monia asioita pielessä ja valittaminen olisi ollut siten perusteltua kansalaisaktivismia. Syy, miksi  hyväksyin tuomion oli ennen kaikkea se, että valehtelin että en ollut tilannut mitään, mikä oli typerää ja oikeastaan jopa nykyisten arvojeni vastaista. Sen vuoksi koen vähän niinkuin ansainneeni sen mitä sain, koska minun olisi pitänyt olla niin pitkälle rehellinen kuin pystyn mielestäni (tässäkin tietysti raja pitää vetää johonkin tässä asiassa, mutta olisin voinut olla rehellisempi kuin olin..). Toinen käytännöllinen syy on se, että mielestäni tuo oikeustaistelu KKOssa kannattaa käydä paremmilla spekseillä kuin mitä minulla oli. Jos olisin siis myöntänyt tilanneeni printin ja näyttänyt tekemääni itiötaidetta käräjillä koen, että olisin ollut huomattavasti "paremmissa asemissa" oikeustaisteluun korkeammissa asteissa. Tästä aiheesta tehtävä korkeimman oikeuden linjaus on niin tärkeä ja keskeinen suomalaisten hippien perusoikeuksien näkökulmasta, että "ei pidä lähteä soitellen sotaan".   ;D

Minun tapaus ei todennäköisesti ja valitettavasti ole viimeinen, joten eiköhän ne paremmat speksit oikeustaisteluun KKOssa tule tässä lähivuosina...

7
Olet varmasti aivan oikeassa. Olen itse huomannut, että terraa voi pitää parikin päivää selkeästi vähemmässä auringonvalossa, melkeinpä pimeässä (eli esim. kaapissa) ilman, että sato kärsii kohtuuttomasti <-- Tämä toimii varsinkin silloin, jos yksilöt ovat jo selkeästi pinnausvaihetta pidemmällä, mutta luonnollisesti tälläinen menettely ei voi olla täysin vaikuttamatta satoon. Kuitenkin jos esim. ystävä tulee pariksi päiväksi kylään ja ei halua pitää laatikkoa näkyvillä, menettely passaa oikein mukavasti  8)

8
Kuitenkin, tämä väite
pilvisenäkin päivänä auringonvalon värilämpötila on moninkertainen verrattuna päivänvalolamppuun
on paskapuhetta, sillä auringonvalon värilämpötila on noin 5900 K ja oppaan mukaan
Lainaus käyttäjältä: HuMy
Parhaat tulokset saadaan kun käytetään
ns. päivänvalolamppua tai energiansäästölamppua, jonka värilämpötila on 6500K.
Auringonvalon intensiteetti lamppuihin verrattuna on sitten toinen asia.
[/quote]

Kiitos korjauksesta, tämä on hyvä huomio!  Nyt kun asiaa selvitelin sehän on juuri näin, että värilämpötila vaihtelee auringossa ja on keskimäärin juuri tuo 5900. Sekoitin värilämpötilan lukseihin, eli juurikin valon intensiteettiin, joka auringossa on hyvin korkea verrattuna lamppuihin. Tämän korjauksen voisi editoidakkin viestiin jossain vaiheessa.  :) <-- Tämä asiavirhe ei muuta kuitenkaan kokemustani siitä, että auringonvalolla ja luonnollisella päivä-yö -syklillä (isompienkin vaihteluiden kanssa) saa erinomaisia satoja, eli ajastimia tarkasti säädetyn syklin mukaiseksi asennettuna ja korkean värilämpötilan omaavia lamppuja ei tarvita (ellei nyt välttämättä halua tehdä hommaa näitten kanssa).

9
Ajattelin aloittaa tämän topicin sen vuoksi, koska kasvatusoppaassa melkeimpä KAIKKI on tehty mielestäni liian vaikeaksi:

1) ITIÖRUISKUJEN VALMISTUSTA EI TARVITA, VAIN PRINTTI RIITTÄÄ.  --> Maissinjyvät voi keittää kattilassa, laittaa lasipurkkeihin, joihin metallikannet, joissa muutama reikä, jotka on peitetty micropore teipillä. Nuo purkit painekeittimeen kasvatusoppaan ohjeitten mukaan, jonka jälkeen jyvien jäähdytys. Tämän jälkeen purkin kannen voi avata lyhyeksi aikaa ja raaputtaa itiötä steriilillä veitsellä (veitsen sterilointiohjeet kasvatusoppaassa) purkkiin ja laittaa purkin kannen kiinni ja ravistaa. Ei siis tarvitse säätää neulojen ja itiöruiskujen kanssa, turhaa ajanhukkaa mielestäni!! <-- Tämän tekniikan onnistuminen vaatii luonnollisesti kuitenkin perushyvää siisteystasoa, hyvin pestyjä käsiä, muovihanskat ja perusjärjen, mutta jos maissijyvät on steriloitu painekeittimellä ohjeiden mukaan, kannen lyhytaikainen avaaminen ei aiheuta siistissä ympäristössä liian suurta kontaminaatio riskiä!


Huom. tämäkin on mahdollista tehdä Matyaksen ohjeistuksen (ks. topic "HELPPOA: Maissin keittäminen kasvatuskäyttöön") mukaan, jolloin kontaminaatioriski on kylläkin vähän isompi, mutta työtä entistä vähemmän. Tässä mainitulla tekniikalla kuitenkin kontaminaatioriski on jo huomattavasti pienempi kun mukana on painekeitin.

2) Ghetto pästorointi toissijaiselle kasvatusalustalle ja kasvatuslaatikko. <-- Näissä ei ole yhtään mitään uutta, vaan nämä löytyvät Hullusta mykologista sivuilta 48-49. Haluan kuitenkin tuoda nämä esille erikseen, koska Hullussa mykologissa nämä kuuluvat osioon "edistyneemmät tekniikat", joka on mielestäni hyvin ongelmallista. Tämä oppaan otsikko antaa jollain tavalla kuvan siitä, että "aloittelijan tulisi aloittaa aina perustekniikoilla eli PF-tekillä ja Shotgun-laatikolla, jossa on pohjalla perliittiä." Shotgun-laatikon tekeminen perliittipohjalla, jonne laitetaan PF-kakkuja on mielestäni erittäin työlästä ja laatikon hoitaminen vaatii paljon työtä, puhumattakaan kakkujen valmistuksesta suhteessa saatavaan satoon. Ghetto pastoröinti perus vermikuliitti-kookosuitu-kahvinpuru- kasvualustalle on TODELLA helppoa ja kasvatuslaatikko, johon tuo laitetaan, on PALJON helppohoitoisempi kuin shotgun-laatikko ja sato on KOVA. Kasvatusoppaassakin lukee seuraavalla tavalla laatikosta: "Sienilaatikko on suhteellisen hoitovapaa, mutta joskus voi olla tarpeen sumutella sitä." --> Laatikko, jossa on muutamia suht hyvän kokoisia reikiä, ylläpitää ilmankosteutta erinomaisesti siltikin niin, että hapensaanti laatikossa ei jää liian vähäisesti (VS. Laatikkoa ei siis tarvitse reijittää täyteen ja laittaa perliittiä pohjalle ylläpitämään ilmankosteutta, samalla kun laatikkoa tuulettelee ja suihkuttelee monta kertaa päivässä). Kumma, että näin helppohoitoisen laatikon sijaan jotkut alkavat jopa väsäämään täysin automatisoituja laatikoita hirveällä työllä  :o

Kehoitan siis aloittelijoitakin lukemaan ilman pelkoa noista hurjista "edistyneemmistä tekniikoista" oppaan sivuilta 48-49, koska kyseessä ei mielestäni ole edistyneempi tekniikka, vaan pikemminkin yksi perustekniikka, johon aloittelijan kannattaisi tutustua.

3) AURINKO PILVISENÄKIN PÄIVÄNÄ ON PAREMPI KUIN PÄIVÄNVALOLAMPPU!! Kasvatusoppaassa ei korosteta tarpeeksi luonnonvalon, eli auringonvalon erinomaisuutta kasvatusvalona. Sen sijaan oppaassa sanotaan "Parhaat tulokset saadaan kun käytetään ns. päivänvalolamppua tai energiansäästölamppua, jonka värilämpötila on 6500K." <-- Tämä väite ei kokemukseni tai tieteen mukaan pidä kuitenkaan paikkaansa, koska pilvisenäkin päivänä auringonvalon värilämpötila on moninkertainen verrattuna päivänvalolamppuun. Valon ja pimeän syklin pieni ja isompikin heilahtelu (esim. kesä vs. syksy) ei myöskään mainittavasti mielestäni vaikuta satoon. Talvisin pimeimpinä aikoina auringonvalon lisäksi on hyvä käyttää jonkin verran tukena päivänvalolamppua, mutta se siitä. Laatikkoa voi siis toisin sanoen pitää lähellä ikkunaa yötä päivää ja sato on erinomainen ja myös orgaanisempi, kun valaistuksena ei ole keinotekoista valaistusta. Tämä vaihtoehto ei tietysti kaikilla ole mahdollinen, mutta jos on niin voin kertoa, että ei tarvitse käyttää aikaansa korkean värilämpötilalampun etsimiseen ja ajastimen hankkimiseen, mihin itse käytin aikoinani aivan turhan määrän energiaa...


Toivottavasti tästä viestistä on joillekkin hyötyä proseduuriensa yksinkertaistamisessa. Henkilökohtainen toiveeni on myös, että Hullun mykologin seuraavassa painoksessa tässä viestissä tuomani näkökulmat tulisivat hieman selkeämmin esiin, koska itse voin myöntää, että olen nuoruudessa käyttänyt todella paljon turhaa energiaa huonojen satojen parissa.. Eri mieltäkin saa toki olla näistä  esittämistäni huomioista ja täydentääkkin saa.

10
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakkihavainnot 2020
« : Syyskuu 15, 2020, 15:24 »
Pohjois-Karjalasta bongattu vajaa 300 yksilöä, nythän tämä sienikausi lähti käyntiin! Heinäpeltoa missä nurmilauhaa, mutta itse sienet oli harvoin nurmilauhatupsuissa! Itse ainakin yllätyin miten paljon muitten heinälaatujen juurelta sai suippuja keräillä 😁 en oo ikinä näin hyvää saalista saanut, nyt on onnellinen olo!

Allekirjoitan Pohjois-Karjalan osalta. Lukuisia isoja flusheja (joskin pienikokoisia yksilöitä) havaittu :) Kuvausonnea kaikille, mukavaa kun oma kova vaivannäkö vihdoin palkittiin tänä syksynä!

11
Kokemuksesi on jossain määrin tuttuja itselleni, myös juurikin isommilla annoksilla. Egokuolemaan liitttyvät asiat tulevat varmaan hyvin lähelle sitä syytä, mikä aiheuttaa kokemuksesi. Itse olen havainnut seuraavanlaisia näkökulmia siihen, mikä synnyttää epämukavuutta:

a) Olen erittäin käsitteellinen ihminen ja yritän käsitteellistää aina kaiken, minkä koen. Käsitteet kuitenkin aina vääristävät ja yksipuolistavat asioita ja ilmiöitä. Kun menen voimakkaasti käsitteellisen ajattelun toiselle puolen ison annoksen saattelemana niin, että yritän edelleen käsitteellistää kokemaani, tunnen oloni *hyvin* voimakkaasti ei-tervetulleeksi. Tuolla toisella puolella käsitteellinen logiikka ei toimi, tuo tila on tietynlainen paradoksi, kuten erilaiset piirretyt mahdottomat esineet; kun tilaa toisella puolen yrittää käsitteellistää, on sama kuin yrittäisi tehdä mahdotonta esinettä konkreettisesti tässä todellisuudessa. <-- Tuo tajunnan tila on rajattu ihmisen arkikokemuksen ulkopuolelle, eikä sitä ole tarkoitettu selitettäväksi tässä todellisuudessa.

b) Jos olet sitoutunut tietynlaisiin käsitejärjestelmiin/ dogmeihin tai maailmankuvaan (kuten itse olen jossain määrin omanlaiseeni kristinuskoon) ja haluat pitää tuosta kiinni matkallasi, tuntee olonsa jälleen hyvin ei-tervetulleeksi.

c) Käsitteet, logiikka ja maailmankuvasi sitoutuvat luonnollisesti hyvin voimakkaasti egoosi, eli kokemukseesi siitä kuva olet ja miksi olet. Itse olen kokenut, että voimat tuolla toisella puolella näkevät, että egoni aiheuttaa häiriötä siellä, jonka vuoksi siitä halutaan eroon tajunnan tietyllä tasolla. Tämä taas aiheuttaa voimakkaan painokkaan tunteen siitä, että jotain yritetään viedä minulta, joka ei tunnu hyvältä, mutta isoilla annoksilla nuo egoa hajottavat voimat ovat niin suuria, että niitä on jo todella paljon vaikeampi vastustaa kuin esim. pienillä annoksilla.


Tässä omia kokemuksiani ja jälleen käsitteellisiä tulkintoja kokemuksistani. Nämä kokemukset ovat auttaneet minua ytodella paljon siinä, etten ole alkanut samaistamaan käsitteellisiä tulkintoja ja käsitejärjestelmiä totuuden kanssa, joka on auttanut minua menemään syvemmälle hengellisessä elämässä ihan selvinpäin. Yleisesti sanoisin kuitenkin, että 2-3 kuukauden välein isoja annoksia on jo todella tiheä tahti, jota sitä kehotan kyllä miettimään; ehkä olet oikeasti mennyt toistuvien isojen annoksien myötä tasoille, joista ei enää ole hyötyä sinulle ja siten sinulla ei ole asiaa sinne vielä. Tällöin ratkaisu olisi, että ota harvemmin. Itselle on tullut kokemus siitä, että kerran vuodessa olisi parempi tahti (jotenkin vuodenkiertokin vihjaa siihen suuntaan, kun miettii että psilosienet kasvaa vain syksysin;)).

Toivottavasti näistä näkökulmista on apua kokemusten työstämisessä.

12
Tilasitko Euroopasta vai sen ulkopuolelta?

Euroopan sisältä, ei epäilyttävästä maasta, kuten esim, Alankomaista.

13
Kannabiksen siemenet ovat luonteeltaan samalla tavalla ongelmallisia kuin itiöprintti, eli jos ostaja ei kykene osoittamaan muuta käyttötarkoitusta siemenille kuin päihteidenkasvatus, niin voi joutua käräjille syytettynä huumausainerikoksen valmistelusta. Tästä on ihan KKOn päätös esimerkiksi olemassa, jossa henkilö sai 3 kuukauden vankeustuomion siitä hyvästä kun hänen tilaaman takin sisältä löytyi 530 kannabiksen siementä. Tosin tämä on harvinaista, mutta tätäkin tapahtuu...

Ja kysymykseesi vastaus: Kyllä uskon, että jos tilitiedoissa ei olisi ollut bitcoin-ostoa niin eivät olisi lähteneet syyttämään.

Pystyn hyvin kuvittelemaan tullin laboratorion pöydän, jossa on Hullun mykologin uusin painos ja kasapain ihmetteleviä tullin viranomaisia ihmettelemässä "missäköhän täällä meillä on se painekeitin? Käytkö juuso sinä hakemassa niitä maissinjyviä ässästä?  ;D

14
En nyt halua olla mitenkään kuumotteleva, mutta varmaan ihan mukava teidänkin kaikkien saada tästä vähän uutta tietoa.

Nyt on siis Tullin ja virkavallan resurssien haaskaus viety aivan uudelle tasolle. Tilasin erikoisemman itiöprintin ulkomailta, se jäi tulliin. Tullissa oli ilmeisesti niin vähän aseita, heroiinia, amfetamiinia ja kaikkea muuta YHTÄ VAARALLISTA KUIN NE KAUHEAT TAIKASIENTEN ITIÖPRINTIT etsittävänä, että näkivät hyödylliseksi ottaa printtini, lähettää sen tullin laboratorioon ja kasvattaa siitä rihmastoa, tehdä sille kemialliset kokeet ja todeta että "itiöistä kasvaa  psilosybiinia sisältävää rihmastoa". Siitä sitten kuulusteluihin, jossa minä hölmönä kielsin kaiken kun ajattelin, että eihän tästä voi nyt herranen aika ongelmia seurata. Poks, bitcoin ostosta tiedustelu pankkiini, josta en siitäkään uskonut, että ne yhden kämäsen printin takia jaksaisivat senkin tehdä (nuorempana kun tilailin ketkua, DMTä ja essoja yms. ja jäi joskus tulliin, eivät ikinä kattoneet tilitietojani :O). No väärässä olin ja hoomoilasena hämmästelin kuulustelussa, että mitäköhän täällä tapahtuu.

Sitten kuulusteluista meni vielä noin puoli vuotta ja sitten vielä syyttäjäkin näkee hyödylliseksi tuhlata käräjäoikeuden resursseja yhden itiöprintin takia. Poks, siitä käräjille ja elämäni ensimmäinen merkintä sakkorekisteriin nimikkeellä "Huumausainerikoksen valmistelu". Ja lasku oli 30 päiväsakkoa tästä seikkailusta. Teki mieli valittaa hovioikeuteen, mutta onneksi tulin järkiini, kannoin vastuun ja lopetin meidän oikeusjärjestelmän resurssien tuhlaamiseen, oikeusjärjestelmällä, kun on tärkeä paikka yhteiskunnassamme huonosta huumausainelainsäädännöstä huolimatta. Ja olinpa onneksi siinä välissä saanut jo hyvityksenä uuden printin ja jakanut sadon ja kasapäin printtejä eteenpäin 8) .

Jos saan antaa oman henkilökohtaisen suosituksen tämän kokemuksen jälkeen niin se on: Älkää kieltäkö ja valehdelko, että ette olisi mitään tilanneet. Sen sijaan hankikkaa mikroskooppi ja tehkää sen lisäksi mieletöntä ja kantaaottavaa itiötaidetta (joka on oikeesti vaikuttavaa!) ja siinä vaiheessa, jos meidän rakas oikeuslaitos päättää jatkaa vieläkin arvokkaiden resurssien tuhlausta niin näytätte teidän taideteoksia ja mikroskooppia osoittaaksenne, että kyseisellä printillä on teille muita käyttötarkoituksia kuin huumausainerikoksen valmistelu.

Ps. Yllättävää oli, että kotietsintää ei ikinä tullut.. Saapa nähhä aikooko ne vielä minnuu kiusata tulevaisuudessa nyt kun kunnollisena kansalaisena ja päihteettä olen elellyt jo pitkään (psilosybiini on ollut ennen kaikkea terapiaväline, jota harvoin olen käyttänyt).

Sivuja: 1