Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - FellowDuck

Sivuja: 1
1
Laki ja päihdepolitiikka / Vs: Trippikoti
« : Joulukuu 31, 2018, 00:51 »
Parantaa yleisesti tilannetta koska käyttäjä voi varmentua tuotteen turvallisuudesta .. (se että käyttäjällä on ylimääräinen riski (ja siksi välttäisi aloittamista/käyttöä) terveydelle siitä että jotain paskaa seassa on mielestäni olemattoman pieni pelote suhteessa siihen kustannukseen mikä paskan aineen piikittämisestä tulee - sairaalakulut, invaliiditeetit). eos olisiko yhteiskunnalle järkevä ??

Täysin samaa mieltä. Tosin mä nyt luulen että tuon vastustamisessa on kyse vaan yleisestä kielteisestä suhtautumisesta huumeisiin, jolla ei pystytä eikä haluta nähdä muuta kuin mihin itse jo uskoo.


Pistotiloja koskien ( trippikodin 'seuraava' versio ) .. onko vastaavia maailmalla ja onko näillä ollut tilastollisesti havaittavaa vaikutusta?

Onhan niitä maailmalla, lähde: https://yle.fi/uutiset/3-10275859 En ole ottanut asiasta enempää selvää.

Pistotilan naapurit toki pelkäisivät häiriökäyttäytymistä. Trippikodin funktio varmaan ymmärrettäisiin huonommin, mutta olisi varmaan turvallisempi (*), jahka siellä käytetään tiettyjä aineita .. mutta mihin ne rajattaisiin? Psykedeeleihin (kaikki?), vai myös dissosiatiiveja? Miten valvoa tuota? Miten toimittaisiin häiriökäyttäytymisen suhteen?
* se, että olen tavannut tietääkseni vain psykonautteja ja pössyttelijöitä enkä omaa kokemusta kovista huumeista, synnyttää minussa varautuneisuutta muita huumeita ja niiden käyttäjiä kohtaan ;)

2
Laki ja päihdepolitiikka / Vs: Trippikoti
« : Joulukuu 30, 2018, 19:53 »
Muunto-hanke toimi Helsingissä vain tämän vuoden jos nyt oikein muistan. Jatkolle ei toistaiseksi ole budjetoitu rahaa. Se on toiminut sillä periaatteella, että on voinut tuoda ainejäämiä testattavaksi pussissa tai paperissa sen selvittämiseksi, onko siinä ollut jotain ainetta. Testikappaletta ei palauteta. Hankkeen hyöty tuollaisena näyttää marginaaliselta.

Monipuolistaminen on oma termini, jolla tarkoitan kalliimpien vehkeiden hankkimista sekä mahdollisuutta laittomien aineiden testaamiseksi. Jälkimmäinen kaatuu lakiin, sillä edes laboratorio ei voi saada lupaa laittomien aineiden käsittelyyn edes tieteellistä tutkimusta varten. Lähde: https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005822014.html. Korjaan sanojani: lakiteknisesti kysymys siis ei ole samasta pykälästä, mutta yleisellä tasolla laki on älyttömän tiukka. Tarkoitus ei ollut mainostaa hanketta..Mikä suoremmin koskee trippikotia: siellä kokoontuisi x määrä ihmisiä joita voidaan epäillä laittomien aineiden hallussapidosta. Helppo nakki virkavallalle. Jotta tuo pyörisi julkisvallan alla, lakia pitäisi muuttaa.
Jos tuo pyörisi yksityishenkilöiden rahoittamana (=vuokranmaksu) nykyisen lain puitteissa, näkisin että sillä pitäisi olla jokin veruke, sekä olla vain luotetun piirin tiedossa.

Helsingin virkamiehet yrittivät tänä vuonna järjestää valvottuja pistotiloja suonensisäisten käyttäjille. Poliisin kanta: ”Nykyinen voimassaoleva lainsäädäntö on ristiriidassa aloitteessa esitetyn toimintamallin kanssa, eikä esitys tästä johtuen ole poliisin käsityksen mukaan toteuttamiskelpoinen”. Lähde: https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005705374.html3
Laki ja päihdepolitiikka / Vs: Trippikoti
« : Joulukuu 30, 2018, 15:34 »
Olisiko Suomessa mahdollista pitää julkista palvelua turvallisen trippipaikan ylläpitoon?

Pelkään että ei, johtuen lainsäädännöstä. Varmaan osittain samoihin pykäliin törmää, kuin Muunto-hankkeen monipuolistuminen.


Jaa, tämähän ei ollutkaan uusi lanka. No, väliäkös sillä.

4
-

5
Hatunsyöntihommiksi meni. Eivät ole reunuskirjohelttoja tai mitään muitakaan kirjohelttoja. Varmaa tunnistusta en osaa antaa, mutta lähtisin vertailemaan ehkä rusokkaisiin (Entoloma) tai vahakkaisiin (Hygrophoraceae). Kuvailemasi kasvuympäristö kuulostaa myös väärältä reunuskirjoheltalle. Alkaa olla jo vähän myöhänen vuodenaika reunuskirjohelttoja ajatellen, mutta ehkä eteläisemmässä Suomessa.

Ok kiitos. Katoin että tuo isompi on niin lähellä näitä https://en.wikipedia.org/wiki/Panaeolus_cinctulus#/media/File:Panaeolus.subbalteatus.5.jpg
mutjoo, poimimassani sienessä vaaleat/valkoiset heltat ja jalka..

Pk-seudulta nuo löytyivät.

6
Tietoa kasvattamisesta / -
« : Lokakuu 08, 2018, 22:36 »
-

7
Tänään tuli 24 kpl poimittua, joista uskon ainakin 22 olevan silokkeja.

Mätäsympäristö, paikoitellen sammalta. Sienet löytyivät 4-5 eri pieneltä puolen metrin spotilta ehkä 25 metrin säteellä toisistaan. Kaikki spotit samanlaisia kuin kuvissa "seisomassa n.jpg".

Heltat jokaisessa samanväriset kuin kuvassa 'heltat.jpg'.
Parissa yksilössä nänni ei ole koholla. Muuten en keksi yhtäkään asiaa, mikä noissa voisi poiketa silokeista.
Jokainen tahmautuu folioon. Kolmisen tuntia olleet nyt kuivumassa, väri vaihtunut hiekanruskeaksi kuten valokuvausopas kertoo.

8
Syön hattuni ellei ainakin isompi rasiassa olevista ole reunuskirjoheltta!

Löytyivät helposti alla olevan osoitteen viittaaman kuvan kaltaisen siistityn ulkoilualueen vierestä, paksun sammaleen peittämältä kalliolta. Kallion päällys ei ole siistitty.
https://files.shroomery.org/files/12-42/086877900-vacation_2006_167-8620.jpg

Isompi oli tavattaessa valmiiksi kumossa. Ihmettelen mikä sen on kaatanut -- olisiko joku poiminut ja todennut ettei kaipaa moista?
Pienempi oli noin puolen metrin päässä, kaverinaan vielä pienempi. Poimin näistä kahdesta isomman, jättäen pienemmän kasvamaan korkoa.

Rasiakuvat otettu 2,5 h poimimisesta.

Pitäisiköhän/tarvitsisiko näistä ottaa itiöprintit nyt? :O

Älkää antako alun uhkauksen haitata tunnistamista.

9
Silokeille epätodennäköisestä maastosta löytyi mm. näitä kahta lajia. Kasvoivat tuollaisessa hakkeessa ("ympäristö"-kuvat) aivan golf-kentän ulkopuolella.


Molemmissa nänni oli niin seesteinen ja varsinkin "A" näytti niin kovasti silokilta ("A sivusta.jpg"), että.. mutta taitaapa olla kiillemustesieniä kuten Keke22:lla. 8 kpl, olivat ryppäässä. Kovin isoja ja paksujalkaisia silokeiksi.


Kun nuo meiramin kuvat katsoin, ajattelin josko "B" olisi sittenkin silokki (B-alkuiset kuvat).


Miten on?

Lähikuvat otettu 3000 K ledivalaistuksessa n. 6 h poimimisesta.

Sivuja: 1