Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Ideakonsultti

Sivuja: [1] 2
1
Kiitos enille vastauksesta. Ite painiskellut saman asian kanssa ja nyt sitten otan varovasti steriilillä veitsellä pelkät lakit irti ja printit talteen.

2
Tietoa kasvattamisesta / Vs: Riisitek
« : Kesäkuu 12, 2019, 19:17 »
Oli printtejä mitkä olin ite ottanut ja laitoin litran riisiä ja sinne sekotin printin ja nyt on hyvin kolonisoitunut eli hyvä keino kasvattaa riisissä.

3
Onko muilla kokemusta sellaisesta asiasta kun sienet alkaa vaikuttamaan niin alussa ahdistaa mikä menee kyllä ohi hetken päästä?

Hyvin lievänä, mutta olen tuntenut tuollaista.
Ei itelläkään kauhean kova ahdistus ole ollut ja miettinyt että voi johtua ihan siitä kun odottaa millanen vaikutus tulee.

4
Onko muilla kokemusta sellaisesta asiasta kun sienet alkaa vaikuttamaan niin alussa ahdistaa mikä menee kyllä ohi hetken päästä?

5
Vapaa aihe / Vs: Kesän avaus
« : Toukokuu 15, 2019, 13:24 »
Täytyy se viikonloppuna mennä mettään kävelemään ja istua nauttimaan sieniteetä ja ihmetellä luonnon kauneutta.

6
Tietoa kasvattamisesta / Vs: Riisitek
« : Huhtikuu 12, 2019, 17:32 »
Miksihän vain pinta kolonisoituu? Onko pohjalla liian märkää. Kontaminaatio ei mahdollinen ja sama homma viidessä eri kakussa. Mistä tietää että olisi liian kosteaa se riisi. Voiko olla muita syitä?
Ite tein niin että keitin noin 10 minuuttia ja valutin veden ja hetken laitoin takas levylle ja sekotin niin isoin kosteus lähti. ravistitko rasiaa kun laitoit itiöt vai teitkö itiöruiskun? Mä tein omista printeistä niin että laitoin rasiaan ja raaputin sinne itiöt ja hyvin lähti.

7
Tietoa kasvattamisesta / Vs: Riisitek
« : Huhtikuu 10, 2019, 17:35 »
Käynti optikolla paikallaan kun tarkastelin tänään niin ihmettelin ettei jyvät sentään kasva ja sienen alkuja reunat täynnä eli suoraan terraan ilman dunkkausta

8
Tietoa kasvattamisesta / Vs: Riisitek
« : Huhtikuu 08, 2019, 08:25 »
Kaksi kakkua jo terrassa mutta yhdessä rasiassa päällä ja pohjassa muutama jyvä mitkä ei kolonisoidu mutta muuten kaunis rihmasto ja sienimäinen tuoksu. Kannattaako antaa vielä hetki olla ja seurailla ja jos ei muutosta tapahdu leikata steriilillä veitsellä ne kohdat pois?

9
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Rihmaston jatkaminen...
« : Lokakuu 12, 2018, 11:56 »
Ite laitan seuraavan flushin jälkeen toissijaseen suhteessa 1:2

10
Omat kakut tekee kovaa vauhtia toista flushia ja nyt sato on paljon isompi kuin ekalla kerralla niin meneekö se yleensä niin? Ekassa flushissa itiöemiä vähemmän kuin nyt. Ja ekat kakut on omasta printistä kolonisoitumassa ja on alkanut jo selkeästi rihmastoa kasvamaan eli olen onnistunut ja antaa luottoa eteenpäin

11
Mulla oli aamulla pientä alakuloa mutta se on nyt alkanut väistyä. En tiedä vaikuttiko aikainen metsäretki siihen kun sai rauhassa mennä ja samalla onnistui löytämään ihan ruokasieniä joista tänään kastikkeen saa.

12
Psilosybiini lääkkeenä ja päihteenä / Ensimmäinen kerta
« : Lokakuu 06, 2018, 10:09 »
Eli tämä kanta kyseessä http://www.en.psilosophy.info/species/psilocybe_cubensis_cambodia.htm Otin alkuun 1gramma kuivattua jota suussa pureskelin ja sen jälkeen nielasin mössön. n.30 minuttia ja alkoi tuntua euforiaa mutta kun oli vähän yli tunti mennyt alkoi tietokoneen näytöllä hiiren kursori näyttämään erilaiselta ja värit kirkastuivat. menin petiin ja tablettia selasin niin sormi millä scrollasin sivua alaspäin näytti isolta ja huomasin kuinka suri kokonaisuus ihmisruumis on kun aivot antaa käskyn jollekkin ruumiinosalle niin se tapahtuu ja sormi näytti isommalta kuin normaalisti ja kaikenkaikkiaan hyvä kokemus. Alussa mietitytti miten kipulääkitys mikä jatkuvaa mulla vaikuttaa mutta ei näköjään pahemmin vaikka vertailukohtaa nyt ei ole mitä sama määrä olisi sanonut ilman lääkitystä. Valoa alkaa näkyä että pääsen pois kipulääkityksestä mikäli leikkaus onnistuu ja tuli sellanen tunne että se onnistuu. Onko muilla samanlaisia kokemuksia että saanut johonkin konkreettiseen elämäntilanteeseen varmistuksen sienien avulla?

13
Tuolla jotain https://psilosybiini.info/keskustelu/index.php?topic=1100.0 ja itellä se musta kohta lähti pois ja rihmasto sen söi

14
Tietoa kasvattamisesta / Vs: Riisitek
« : Lokakuu 04, 2018, 18:14 »
Viimeks kolonisoitu niin hyvin että tänään laitoin omala printillä muutaman kakun. Tuli aika tumma ruisku kun 10 ml vettä ja isokonen printti

15
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakkihavainnot 2018
« : Lokakuu 02, 2018, 19:07 »
Ensviikolla luvatu 12 astetta ja yöpakkasia ei luvassa eli kerkeen mennä vielä kuvailemaan

Sivuja: [1] 2