Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Ideakonsultti

Sivuja: [1] 2 3
1
Tossa on sellainen 2,5 desin kakku kuivaterruna ja miettinytkin mikä olis oikea annos niin sai vähän osoittaa siihen. Tietty kaikki on monen asian summa mutta en koko rihmastoa kerralla.

2
Ystävällä on Metyylifenidaatti eli ritalin, conserta jne lääkitys niin mitenkähän mahtaa vaikuttaa sienten toimintaan? Kun ei ole serotoniinin takaisinestäjä jne

3
Kiitos badtrip!

Kohta mennään siihen vaiheeseen kun alkaa itiöorinttien otto tulevaisuuden varalle. Eli jos ottaa ensimmäisestä flushista samasta lakista kaksi printtiä niin onko mitään suurempaa riskiä että toinen olsi helpompi kontaminaatioon kun ensimmäinen? Kun muistaakseni täältä luin että lakista voisi ottaa kaksi printtiä.

4
Eikös sato olisi mielellään kerättävä samaan aikaan? Kakussa kuitenkin 2 nopeammin kasvanutta ja paljon sellasia suunnilleen samaa nopeutta kasvavia eli annanko noiden isompien vaan olla ja odottaa että muutkin vähän kasvaa? Kun niiden ympärillä on paljon itiöemiä ettei niiden kasvu häiriinny.

5
Juu toi menee kompostiin. Tor verkon kautta laitan kuvat ja ilman metatiietoja

6
Mikähän tän kolonisaation on pysäyttänt? kaks muuta on kohtapuoleen terraan valmiita mutta tän yksilön kulma https://anonfiles.com/P298Nc68n6/Kuvakaappaus_2019-09-26_17-52-40_png Jos ei kolonisoidu niin kannattanee heittää kompostiin

7
Tietoa kasvattamisesta / Vs: Riisitek
« : Syyskuu 02, 2019, 11:25 »
Nyt mennyt riisi-tek pieleen kun ei ollut samoja riisejä kaupassa ja ostin sellasen halpapussin prismasta ja nyt 2 viikkoa mennyt ja ei ole minkäänlaista kasvustoa eli ei edes hometta ilmestynyt eli sisäsiköhän niin paljon torjunta-aineiden jäämiä? Pitää mennä hakemaan luomuna tummaa riisiä.

8
En haulla löytänyt tietoa eli kun on itiöemät jo nousseet ja vielä ne pikkasen tosta kasvaa. Voinko jättää tuuletuksen ja sumuttelun väliin n.30 tuntia kun tulossa äkillinen reissu?

9
Itsellä menee kipuun tällä hetkellä norspan 40mikrog/tunti laastari ja se ei ole blokannut sienen vaikutusta. pitäs varmaan ottaa joku 1-2 milliä jotta se blokkais. Ja samaten aamulla jos tarvinut diapami ottaa niin ei ole päivällä enään vaikuttanut. Voi olla että jos aamulla samaan aikaan ottaisi sienet ja diapamin niin heikentäisi vaikutusta.

10
Mulla ei oikein kolonisoidu noi maissikakut niin olisko vika jyvissä? Pitäs varmaan tehdä ihan luomujyvillä eikä noilla halpismerkeillä. Aikasemmin kokeilin luomulla ja hyvin meni mutta ns markettien omat tuotemerkit ei ole onnistunut.

11
Tietoa kasvattamisesta / Vs: Riisitek
« : Heinäkuu 21, 2019, 09:32 »
Lakki aukesi ja itiöt tippui sienistä ja tuorepaino n 1g ja viereisessä kakussa n. 4-10g tuorepainot eli aika jännän pieniksi jäi. Tosin noita pieniä yksilöitä tuli kappalemäärältään enemmän kun isompia eli haitanneeko toi mitään sitten.
Ei paljoa eroa ollut pienempiä kasvavan kakun sadossa koska niitä tuli kappalemäärältään huomattavasti enemmän kun isommat vastaavat.

12
Tietoa kasvattamisesta / Vs: Riisitek
« : Heinäkuu 16, 2019, 09:25 »
Jos olet ihan vaan printistä itiöillä inokuloinut ilman mitään eristämistä, niin niissä kakuissa on täysin eri kannat kasvamassa. Toinen on vaan parempi fruittaamaan.
Juu hyvin mahdollista että mennyt joku toinen printti mukaan. No onneksi on varmoja cambodian printtejä niin tehdä niistä puhtaat itiöprintit suosikkikannasta.

13
Tietoa kasvattamisesta / Vs: Riisitek
« : Heinäkuu 14, 2019, 20:38 »
Mikähän mahtaa olla kun on 2 kakkua terrassa ja kummassakin sama kanta. Dunkattu samaan aikaan ja kumpikin puskee pinnejä ja itiöemiä mutta toisessa kakussa itiöemät on sellasia tulitikun varren paksusia ja toisessa normaalin kokosia. Kyseessä on cambodia. Eli olosuhteet samat jne eli en ymmärrä miksi noi toiset on tollasia pikkusia vaan.

14
Kiitos enille vastauksesta. Ite painiskellut saman asian kanssa ja nyt sitten otan varovasti steriilillä veitsellä pelkät lakit irti ja printit talteen.

15
Tietoa kasvattamisesta / Vs: Riisitek
« : Kesäkuu 12, 2019, 19:17 »
Oli printtejä mitkä olin ite ottanut ja laitoin litran riisiä ja sinne sekotin printin ja nyt on hyvin kolonisoitunut eli hyvä keino kasvattaa riisissä.

Sivuja: [1] 2 3