Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Siemestäjä

Sivuja: [1]
1
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Rihmaston jatkaminen...
« : Elokuu 08, 2018, 16:33 »
Nii mäki aattelin et kaiken järjen mukaan sen pitäs onnistuu. Pitää kokeilla kuin pitkälle pystyy jatkaa :D

2
Kysymyksiä kasvattamisesta / Rihmaston jatkaminen...
« : Elokuu 08, 2018, 12:15 »
Mietin tässä että voiko toissijaiseen substraattiin kasvaneen rihmaston, jatkaa uuteen "toissijaiseen" substraattiin? Ja niin edelleen, ja niin edelleen...?

3
Joo, okei kiitos vastauksesta.

4
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Mitä tämä on?
« : Heinäkuu 27, 2018, 20:11 »
Se tuli siihen fruittauksen aikana. Huomasin sen yhtäkkii ilmestyneen siihen. Lähempää ku haistoi, ni oli ilkeen tuntunen, vähän imelä ja pistävä haju, jos niin voi sanoa. Heitin koko kakun menee.

5
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Mitä tämä on?
« : Heinäkuu 27, 2018, 06:16 »
Eikun tuo oranssi kuplivan näköinen juttu..

6
Kysymyksiä kasvattamisesta / Mitä tämä on?
« : Heinäkuu 26, 2018, 09:39 »
Keräsin tuossa satoa ja huomasin kakussa tällaista, mitähän lie? Ei haise homeelta.

7
Miksi tää sivu herjaa virhettä kuvia ladatessa, vaikka kuvat ovat alle sallitun koon? Ois aika tärkeet kysyttävää ja kuvat sen kertoisi..

8
Ihmettelen miksi joidenkin sienien heltat ovat vaaleat, lakin ollessa kuitenkin miltei samanvärinen, hieman vaaleampi kuin muillakin sienillä? Kyseessä ei siis ole albiino. Laittaisin kuvia, mutta tää herjaa virhettä, vaikka kuvat eivät ole liian suuria.

9
Tietoa kasvattamisesta / Vs: Yleisimmät mokat kasvatuspuuhissa
« : Heinäkuu 15, 2018, 05:17 »
Ite sössin puolet kakuistani homeeseen kun kiinnitin foliokannen huolimattomasti. Tein kaiken muun oikein, mut siin kohtaa tuli joku ajatus katkos. Enskerral sit teippaan ne kannet huolel kii, ettei pöpöt pääse sisään. Oppia ikä kaikki.

10
Okei kiitos. Olis viel kiva tietää että mikä kylmässä vedessä on hyvä? Sekö että siinä on vähemmän bakteereja? Vai onko kylmäshokki rihmastolle jotenkin hyödyksi? Sit mietin vielä että kuinka valonherkkä kasvava rihmasto on? Että haittaako jos esim. päivittäin ziigailee kolonisoituvaa rihmastoa ja niin ollen altistaa valolle?

11
Terve toverit! Mietin että kun nesteyttää pf-kakkuja tai muuta kasvualustaa, niin onko vedenlämpötilalla merkitystä? Toinen kysymys: Jos oon vaikka flushannut pf-kakut muutaman kerran, niin voinko sen jälkeen käyttää ne vielä toissijaiseen substraattiin? :) Kiitos vastauksista.

Sivuja: [1]