Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Trinde

Sivuja: 1
1
Pitäs kyllä näkyä, kun lisäät liitetiedoston ja klikkaat tuota lähetä-nappia. Sen jälkeen odottelet tarpeeksi pitkään, että kuvat latautuvat palvelimelle. Esikatselussa ei näe liitekuviaan, samoin yksityisviestinä toiselle henkilölle ei voi lähettää liitetiedostoja.

Kiitos, kyllä näkyi kun hetken odotti. Ihmettelin ensin vikaa, kun viestin esikatselutilassa ei kuvia näkynyt.

2
Tämä on tyhmä kysymys, mutta miten viesti-ikkunan alapuolella olevan liitteen (kuvatiedosto) saa näkymään itse viestissä?

3
Ylemmässä kuvassa vähän suippumadonlakkia muistuttavia sieniä rykelmässä. Alemmassa erikoisen näköinen "munasieni".

4
Jos löytää muutaman, niin onko mahdollista opettaa koiraa etsimään suippumadonlakkeja hajun perusteella?

5

Nuo bentsot taas on vaan kuultuja juttuja, et ne mahdollisesti rauhoittaa matkaa, mut eivät varsinaisesti pysäytä sitä.

Wikipedian mukaan ketanseriini olisi se "aito ja oikea", varsinainen trippikilleri sanan varsinaisessa merkityksessä ???
https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Ketanseriini

Muuten hyvä, mutta bentsot ja ketanseriini ovat Suomessa repetilääkkeitä. Ehkä yksityiseltä lääkärilta resepti olisi mahdollista helpoiten saada. Jos Suomeen tilaa ulkomailta reseptin alaisia lääkkeitä niin kyseessä on lääkeainerikos.

6
Tuleeko esim. tällainen:
https://www.tatanka.nl/product/trip-stopper/
Hollannista Suomeen ongelmitta vai kannattaako jättää ostamatta?

7
Heips! Mistä löytyy ohjetta tryffeleiden kasvatukseen? On kuulemma paljon helpompaa kuin tattien, mutta vie aikaa noin 3 kk.

8
Lokakuussa on esiintynyt jo hallaöitä Pirkanmaallakin. Kävin tänään tutkimassa yhtä otollista kesällä laidunkäytössä ollutta niittyä, jonka läpi virtaa pieni puro. Ei mitään näkynyt, pitää ehkä viikonloppuna yrittää uudestaan.

Sivuja: 1