Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - BadTrip

Sivuja: [1] 2
1
Tietoa kasvattamisesta / Vs: Yleisimmät mokat kasvatuspuuhissa
« : Helmikuu 11, 2020, 14:27 »
Jaiks :S

2
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Homeiden tunnistuspyynnöt
« : Marraskuu 19, 2019, 10:06 »
Tai sit sulla jyllää joku pöpö siellä. Haiseeko kakut pilaantuneelta?

Kosteus on kunnossa kun terran seinät pysyy huurussa. Mittari saattaa hyvinkin heittää siihen ei kannata aivan sokeasti uskoa.

3
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Homeiden tunnistuspyynnöt
« : Marraskuu 18, 2019, 17:41 »
Aborteilta näyttää ainakin koko toinen kakku. Onko kasvu pysähtynyt? Näyttäisi, että rihmasto syö abortoituneita itiöemiä, tuskin on hometta.

Olosuhteet ei taida olla ihan kunnossa, liian kuivaa, kylmää? Paha sanoa mistä johtuu.

4
Todella epätarkkoja kuvia, mutta onko noi vähän paksujalkaisia silokeiksi? Älä syö! ennenkuin on tunnistettu

5
Tietoa kasvattamisesta / Vs: Riisitek
« : Lokakuu 17, 2019, 00:45 »
Nuohan näyttää oikein hyviltä ja terveiltä :)

-Vanhemmat sienet voi katkaista saksilla juuresta silloin harvemmin tulee abortteja. Voit myös kasvattaa ne ylikypsiksi ei sitä mikään estä.
-Ota vanupuikko ja pyyhkäise sinertävästä kohdasta, jos vanuun jää selvästi tummaa tavaraa on kyseessä home. Kuvassa takana on ainakin selvä bruising.
-Kosteutta ei voi olla liikaa, kunhan ilma vaihtuu myös ja näyttää vaihtuvan kun noin terveen näköisiä ovat.

Bruising johtuu psilosiinin reagoimisesta hapen kanssa, mitä enemmän psilosiiniä sitä vahvempi bruising. Sitä en tiedä meneekö psilosiini ja psilosybiini pitoisuudet jotenkin käsikädessä vähän epäilen. Psilosiini häviää kuivatessa anyway

6
Jos ne alkaa näyttää liian vanhoilta niin ne voi napsasta saksilla poikki juuresta niin ettei rihmasto vaurioidu. Harvemmin tullut abortteja tällä tavalla.

7
Lecasora ei luovuta kosteutta yhtä hyvin kuin perliitti ja siinä vesi jää lillumaan pohjalle=bakteerit tykkää.

Jos sun kakut on kontaminoitunut jollain tapaa (bakteeri,home) se harvoin tuottaa terveen näköisiä itiöemiäkään. Kannattaa pyöritellä vermikuliitissa ennen terraan laittoa ja suihkia kosteaksi.  Auttaa huomattavasti itiöemien muodostumisessa kun rihmasto pysyy kosteana vermikuliitin alla.

Ps. ylin linkki ei toimi.

Edit: tossa alemman linkin kuvassa mun mielestä näkyy just sellasta rihmastoröpelöpaakkua mitä tulee kun kakku alkaa homehtumaan.

8
Tällänen kerran tänne oli perustettu niin meikän käytännön elämää helpottava vinkki on kaataa ne perliitit sukkahuosujen sisälle ja sitten vasta boksin pohjalle, ne venyy aika mukavasti peittää isommankin boksin pohjan.  Säästyy paljolta siivoomiselta ja murustelulta. Niitä voi sitten huljutella puhtaassa vedessä jos on putsaamisen tarve.

Edit: tähän malliin,kuvassa 70l smartstore laatikko. Pysyy paikat siistinä :) https://imgur.com/S60nKWY

9
Jos lainsäädännön lisäksi kiinnostaa myös oikeuskäytäntö, niin tässä liittenä olevissa kuvissa tuore tuomio itiöiden tilaamisesta.

Olisiko tähän tullut yhtä herkästi sakkoa jos ei olisi valheellisesti väitetty itiöiden sisältävän huumaavia aineita?

Miksi ei saa tutkia näitä kaverin kanssa, miksi kerroitte kasvattavanne?

10
Vapaa aihe / Vs: Nuuskan valmistus kotona
« : Elokuu 12, 2019, 12:34 »
Tämähän oli mielenkiintoinen, nostamisen arvoinen ohje. Laitetaan testiin :)

11
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakki kasvatus?
« : Kesäkuu 30, 2019, 22:52 »
Cubeilla se onnistuu, jos saat puhtaan printin. IMHO ei kannata kurottaa vielä kuuhun jos tietotaitoa ei vielä ole. Silokit joudut esikasvattaa agarissa jokatapauksessa kun ei luonnosta saa steriiliä printtiä.

12
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakki kasvatus?
« : Kesäkuu 30, 2019, 22:30 »
Oon itsekin miettinyt että syksyllä koittaisin agarilla ihan koemielessä kun niitä alkaa taas tupsahtelemaan, mutta silokkien kanssa on varmasti paljon tuntemattomia muuttujia että ne saa menestymään. Cubeille löytyy koko foorumillinen infoa ja kokemusta. Kysymykseen onko vaativempia kasvattaa kuin muut sienet: On ainakin monta kertaa haastavempia kuin Cubet.

Kyllä niitä printtejä varmasti ilmestyy kirppikselle kun hetken vartot.

13
Lainaan vähän vanhaa topiccia, kuinka kauan n.8l jyviä/siemeniä pitää steriloida noin suunnilleen? Jyvät yhdessä isossa unicorn pussissa.

Ei taida ihan tunti riittää 15psi

14
Ilmeisesti kokojyväriisistä teit? Onnistuuko kyykkyriisillä (xtrat sun muut pitkäjyväiset n. 0.7e/kg)

Ja kauan kolonisoituminen kesti nuilla riisikakuilla, luulis että niistä tulee kauheen tiiviitä?

Jos tekisi esim ak siiduista kakkuja niin saako niistä hauduttumalla teetä tehtyä, onko kokemusta? Vähän ikäviä syötäviä varmaan ovat

15
Lähinnä oli pointtina saisiko sen rihmaston vaikuttavan aineen myös hyödynnettyä, esim jos tekis kakut ns. syötävistä aineista ja hauduttelis teetä niistä tai pistäis poskeen. Säilynee se rihmastokin pakastettuna tai kuivattuna

Sivuja: [1] 2