Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - BadTrip

Sivuja: [1]
1
Tällänen kerran tänne oli perustettu niin meikän käytännön elämää helpottava vinkki on kaataa ne perliitit sukkahuosujen sisälle ja sitten vasta boksin pohjalle, ne venyy aika mukavasti peittää isommankin boksin pohjan.  Säästyy paljolta siivoomiselta ja murustelulta. Niitä voi sitten huljutella puhtaassa vedessä jos on putsaamisen tarve.

Edit: tähän malliin,kuvassa 70l smartstore laatikko. Pysyy paikat siistinä :) https://imgur.com/S60nKWY

2
Jos lainsäädännön lisäksi kiinnostaa myös oikeuskäytäntö, niin tässä liittenä olevissa kuvissa tuore tuomio itiöiden tilaamisesta.

Olisiko tähän tullut yhtä herkästi sakkoa jos ei olisi valheellisesti väitetty itiöiden sisältävän huumaavia aineita?

Miksi ei saa tutkia näitä kaverin kanssa, miksi kerroitte kasvattavanne?

3
Vapaa aihe / Vs: Nuuskan valmistus kotona
« : Elokuu 12, 2019, 12:34 »
Tämähän oli mielenkiintoinen, nostamisen arvoinen ohje. Laitetaan testiin :)

4
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakki kasvatus?
« : Kesäkuu 30, 2019, 22:52 »
Cubeilla se onnistuu, jos saat puhtaan printin. IMHO ei kannata kurottaa vielä kuuhun jos tietotaitoa ei vielä ole. Silokit joudut esikasvattaa agarissa jokatapauksessa kun ei luonnosta saa steriiliä printtiä.

5
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakki kasvatus?
« : Kesäkuu 30, 2019, 22:30 »
Oon itsekin miettinyt että syksyllä koittaisin agarilla ihan koemielessä kun niitä alkaa taas tupsahtelemaan, mutta silokkien kanssa on varmasti paljon tuntemattomia muuttujia että ne saa menestymään. Cubeille löytyy koko foorumillinen infoa ja kokemusta. Kysymykseen onko vaativempia kasvattaa kuin muut sienet: On ainakin monta kertaa haastavempia kuin Cubet.

Kyllä niitä printtejä varmasti ilmestyy kirppikselle kun hetken vartot.

6
Lainaan vähän vanhaa topiccia, kuinka kauan n.8l jyviä/siemeniä pitää steriloida noin suunnilleen? Jyvät yhdessä isossa unicorn pussissa.

Ei taida ihan tunti riittää 15psi

7
Ilmeisesti kokojyväriisistä teit? Onnistuuko kyykkyriisillä (xtrat sun muut pitkäjyväiset n. 0.7e/kg)

Ja kauan kolonisoituminen kesti nuilla riisikakuilla, luulis että niistä tulee kauheen tiiviitä?

Jos tekisi esim ak siiduista kakkuja niin saako niistä hauduttumalla teetä tehtyä, onko kokemusta? Vähän ikäviä syötäviä varmaan ovat

8
Lähinnä oli pointtina saisiko sen rihmaston vaikuttavan aineen myös hyödynnettyä, esim jos tekis kakut ns. syötävistä aineista ja hauduttelis teetä niistä tai pistäis poskeen. Säilynee se rihmastokin pakastettuna tai kuivattuna

9
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vanhan rihmaston hyödyntäminen
« : Tammikuu 26, 2018, 01:06 »
Kävi tälläinen mielessä, pystyykö vanhoja kakkuja yms käyttää hyödyksi esim pakastamalla/kuivattamalla ja hauduttaa niistä teetä? Vai onko Ihan hullun hommaa?

Sivuja: [1]