Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - JPR

Sivuja: [1] 2 3
1
Paikka jaettu eteenpäin!

2
Aion jättää nämä sienihommat taakseni, ja haluaisin jollekin innokkaalle sienestäjälle paljastaa hyvän paikan Pohjois-Pirkanmaalta. Viime syksynä keräsin sieltä 300+ silokkia ja niitä jäi sinne vielä vaikka kuinka. Laita vaikka yksityisviestiä jos ensi syksyn sienestyskausi on jo mielessä. :)

3
Vapaa aihe / Yhteiskunta
« : Joulukuu 18, 2018, 16:12 »
Olen pitkään miettinyt näitä yhteiskuntaan liittyviä asioita ja mikä tässä mättää. Äänestäminen eduskuntavaaleissakaan yms. ei ole oikeastaan pahemmin kiinnostanut koska tuntuu että siellä ei ole ketään joka ajattelisi samalla tavalla kuin minä eikä puolueistakaan löydy mitään minulle täysin sopivaa. Eilen löysinkin sattumalla netissä pyöriessäni seuraavanlaisen: www.kristallipuolue.fi, suosittelen käymään katsomassa. Tuntuu että kaikki mistä siellä lukee on kuin suoraan omista ajatuksistani.

4
Käyttökokemukset / Vs: Kokemuksia tripeistä
« : Marraskuu 24, 2018, 21:26 »
Itse asiassa, minähän olen juuri sellainen ihminen joka on aina ottanut kaiken vakavasti yms. Tai en aina, nuorempana en ollut tällainen ja haluaisin jälleen olla sellainen. Tuntuu että kaikki mitä teen on pakko tehdä kun taas nuorempana ei ollut mitään pakkoa, kaiken tekeminen vaan oli hauskaa. Tässähän on ilmeisesti kyse tässä hetkessä läsnäolemisesta, olen pyrkinyt siihen koko ajan mutta nyt alkaa tuntumaan että tämä läsnäoleminenkin on "pakkoa" ja "täytymistä". Täytyy olla läsnä tässä hetkessä, pakko hyväksyä kaikki mitä tapahtuu. Tiedostan tämän ongelman, mutta pelkkä tiedostaminen ei riitä, pitäisi jollain syvemmällä tasolla ymmärtää tämä asia jotta unohtaisin tämän täytymisen ja pakon. Ehkä ongelma on että yritän liikaa kontrolloida asioita.

5
Käyttökokemukset / Kokemuksia tripeistä
« : Marraskuu 24, 2018, 17:50 »
Olen tässä mietiskellyt, että millainen on hyvä/paha trippi. Itse koen, ettei mitään hyvää trippiä ole minulla ollut oikeastaan kertaakaan (kun jotkut kertovat, että on hauskaa, kaunista ja kaikki naurattaa), jokainen on ollut jollain tapaa raskas. Eilen pitkästä aikaa otin 3,1g silokkeja ja trippi oli taas henkisesti raskas ja jossain vaiheessa aloin jo miettimään että en jaksa enää. Mutta, aina näiden JÄLKEEN olo on mitä mahtavin: olo tuntuu "kevyeltä" ja tuntuu että pystyn mihin vain. Ja seuraavina päivinäkin tuntuu että jotain "pahaa" on poistunut kehosta. Ja nykyään puhun paljon enemmän tunteista yms., en ole koskaan osannut puhua tällaisista mitään vaan olen aina padonnut kaiken sisälleni. Ovatko nämä tripit raskaita sen takia että sisälläni on niin paljon kaikenlaista? Ja vielä eilisestä, jossain kohtaa tuli yhtäkkiä kummallinen olo että olin intiaanien opastamana jossain ihmeen aavikolla ja että minun pitäisi seurata jotain, en tiedä mitä... :D

6
Pf-tek kyseessä, ja lasin sisällä näkyy jo muutama sienen varsi mutta alusta ei ole silti vielä kunnolla rihmastoitunut: pitääkö se jo siirtää kasvatustilaan vai odottelenko vielä?

8
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakkihavainnot 2018
« : Syyskuu 09, 2018, 18:54 »
Tänään löytyi samalta pellolta kuin viimeksikin vielä 80 kpl. Alue on niin laaja että todennäköisesti niitä löytyy vielä lisääkin.

9
Hieno homma, kiitoksia!

10
Ovatkohan nämä silokkeja, aloittelin viime syksynä harrastusta mutta saaliit jäivät aika laihanpuoleisiksi joten tunnistus ei ole vielä varmaa? Kaikki kasvoivat näissä nurmilauhamättäissä pellolla, muita sieniä ei oikeastaan näkynyt ollenkaan.

11
Tietoa kasvattamisesta / Vs: Itiöprintin ottaminen
« : Elokuu 24, 2018, 06:53 »
Cubensis kyseessä. Voi olla että otin ne liian aikaisin tai jotain.

12
Tietoa kasvattamisesta / Itiöprintin ottaminen
« : Elokuu 22, 2018, 08:17 »
Mikähän on ongelma, kun otin viisi printtiä samankokoisista ja samassa vaiheessa olevista sienistä: ainoastaan yksi printti oli kunnollinen, muut olivat vain ehkä n. 1/4 siitä. Vai onko tämä normaalia?

13
Vanha aihe, mutta vastaanpa kuitenkin:

Lähden katsomaan tätä asiaa hengellisemmältä puolelta. Katsoisin, että tripillä ihminen matkaa alitajuntaan jota voisi myös sieluksi kutsua. Normaalisti ihmiset elävät koko elämänsä erilaisten rajoitusten, odotusten, käskyjen ja lakien yms. sekamelskassa, tripillä pääset eroon kaikista näistä. Taasen kun trippi on ohi, tulee surumielinen/alakuloinen olo koska lähdet jälleen erkaantumaan sielustasi ja aika, ajatukset sekä muut rajoitteet alkavat taas hallita elämääsi. Meditointi ja tietoinen läsnäolo ovat asioita, jotka pikkuhiljaa auttavat pääsemään sieluun myös ilman sieniä.

14
Käyttökokemukset / Vs: Ensimmäinen kokeilu
« : Elokuu 11, 2018, 14:40 »
Joo mulla oli sienet vielä vähän kosteita ja vaaka näyttää vain 1g tarkkuudella joten sillä ei tehnyt tässä tapauksessa mitään joten yritin fiiliksen mukaan valita oikeaa määrää, en halunnut mitään övereitäkään koska tilanne vähän jännitti. Ensi kerralla kuivaan sienet kunnolla ja hommaan tarkemman vaa'an.

15
Käyttökokemukset / Ensimmäinen kokeilu
« : Elokuu 10, 2018, 23:56 »
Tänään kokeilin ensimmäistä kertaa cubensiksia. Olen vielä hiukan jälkimainingeissa, joten pahoittelen jos teksti hyppii tms. Minulla ei ollut tarkkaa vaakaa, joten napsaisin muutaman sienen naamaan teen seassa. Siitä sitten menin hiukan jännittyneessä olotilassa sängylle makoilemaan ja kuuntelemaan musiikkia, erilaisilla hengitysharjoituksilla sain itseni rauhalliseksi. Olotila muuttui pikkuhiljaa jotenkin tyyneksi ja rauhalliseksi, ja siihen se sitten jäikin,olin siis ottanut turhan vähän sieniä ja kaikki tuntui jotenkin vajavaiselta. Pari tuntia nauttimisesta söin vielä muutaman sienen sen kummempia miettimättä.

Tästä se olo sitten alkoikin muuttumaan. Menin tekemään hiukan evästä, kun alkoi tuntumaan että aivan kuin olisin laivassa joka on kovassa aallokossa, kaikki huojui. Sen jälkeen (en tajunnut silloin mitä tapahtuu mutta analysoin tämän myöhemmin) aloin jollain tapaa irtaantumaan todellisuudesta. Tätä on vaikea sanoin kuvailla, joku ehkä ymmärtää mitä tarkoitan. En tuntenut yhteyttä mihinkään ja kaikki tuntui jotenkin vieraalta. Tässä muuttuneessa todellisuudentajussa tein myös erään huomion: minulla on huono näkö, ja aloin katsomaan kaikkea, kaikki näkyi "normaalin epäselvästi", kunnes oivalsin että ei minun näössäni ole vikaa, kaikki vain näyttää tältä. Okei, ei kuulosta kirjoitettuna miltään, sillä hetkellä se oli mahtava oivallus. :)

Hiukan pelokkaissa tunnelmissa menin takaisin sänkyyn kuuntelemaan musiikkia, ja sitten alkoi jokin "sisimpää piinaavien asioiden käsittely". Tästä en sen tarkemmin kerro muutakuin että se oli kaikkea muuta kuin mukavaa, epämiellyttäviä asioita vaan tulvi mieleen. En tiedä kuinka kamalaa se olisi ollut ellen osaisi joogan ja meditoinnin ansiosta rauhoittavia tekniikoita. Loppujen lopuksi nämä asiat jotenkin ratkesivat, ja tilalle tuli uskomaton rauhallisuus ja tyyneys jotka jatkuvat edelleen. Tässä ensimmäinen kokemukseni. Epämiellyttävä, mutta kannatti kokea.

Sivuja: [1] 2 3