Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - ruoja

Sivuja: 1 2 3 ... 8
1
Randy Marsh,

Vähän on haastavat kuvat mutta noiden perusteella ensimmäisessä viestissä suurin osa näyttäisi olevan suippumadonlakkeja.

Ensimmäisen viestin 4. kuvan oikeassa laidassa viimeinen sieni jää arvailujen varaan ja 5. kuvan sienet ei ole suippumadonlakkeja.

Toisen viestin alemman kuvan sienet myöskään eivät ole. Ylemmän kuvan sienissä kyllä vahvat suippumadonlakin piirteet on ja suurin osa näyttäisi oikeilta mutta kaikista ei luotettavaa tunnistusta meikäläinen pysty antamaan. Ei kannata kuvata noin läjässä sieniä :)

Seuraavalla kerralla hieman tuoreemmista yksilöistä kuvia mielellään luonnonvalossa kasvupaikalla.

Tervetuloa foorumille! :)

2
Ei oo kokemuksia. Jonkin verran tutkinut aihetta viime aikoina kylläkin ja netin mukaan myydyissä tuotteissa olisi todella isoja eroja, jotkut tuotteet jopa huuhaata.
Itse asiassa Paul Stametsin tuotteita neuvotaan välttämään.  ;D
Hyvä ja kattava tiedonlähde: https://old.reddit.com/r/MushroomSupplements/comments/h090ry/lions_mane_best_supplements_how_it_works/

Ja toisaalla väitetään että ton koosteen tehny nick on orivedan astroturffaaja: https://www.reddit.com/r/Nootropics/wiki/unreliablevendors#wiki_oriveda

Pelkästään jo ton perusteella ainakin itse suhtaudun hitusen kriittisemmin tohon koosteeseen, vaikka hyvältä vaikuttaakin :)

3
Ellei sulla luontainen toleranssi ole normaalia jäsympi tjs. niin nuo annokset kuulostaa aika isoilta jos 5g on tyypillinen annos. Tosin kukapa noihin on mitään sanomaan sinällään kun kaikilla toimii kaikki erillai, mutta etäisesti vastaavassa tilanteessa olleena pidempi tauko ja annosten pienentäminen teki tehtävänsä itselleni. Ja samalla tuli huomattua kuinka pienemmällä annoksellakin pääsee oikeinkin jykeville reissuille kun puitteet on kunnossa. Eihän tämäkään päde varmasti kaikkiin mutta mulle (ja monelle muulle) sienissä on itsessään eräänlainen anti-abuse mekanismi. Kovin tiheään jos reissailee, ja varsinkin isommilla annoksilla, niin tahtoo tulla karttakeppiä kynsille ennemmin tai myöhemmin. Ja se karttakeppi voi ilmentyä hyvin monelaisissa muodoissa :)

Ja yleisesti tuollainen 5g on kyllä sen sortin haipakkaa monella että voi vaatia kuukausien, jopa vuosien sulattelua. Se todellisuuden ja minuuden totaalinen pirstaloituminen jykevillä reissuilla tekee kyllä jotain taikoja mutta hankala siihen on monesti tolkkua saada että niinku mitäs tästä nyt pitäs ottaa opiksi :) Paljon riippuu myös siitä mitä reissuilta hakee. Haluaako pohtia jotain omia juttuja hyvin erilaisessa tajunnan tilassa ja ehkä löytää siten jotain vaihtoehtoisia näkemyksiä miten asioita voi käsitellä ja lähestyä (toimii mulla parhaiten keskisuurilla annoksilla). Vai haluaako sukeltaa syvälle oman mielen syövereihin ja ihmetellä mitä sieltä löytyy (isommat annokset).

Mutta joo. Meikän vinkki ois ennemminki käyttökerrat / annos -akselin säätö vs. että yrittää jotenkin hallita tai navigoida sitä kokemusta paremmin. Isompi reissu sillon tällön joskus välillä kun on taivaankappaleet ja perskarvat suotuisassa asemassa :) Kyllä tuossa navigoinnissakin varmasti kehittyy mikäli tavote on tutkia sitä omaa psyykettä ja katsoa minne asti pääsee. Siinä lienee hyötyä esim. meditointikokemuksesta.

4


Kyseessä ei ole lajike vaan kanta ja kantojen erilaiset vaikutukset kokemukseen ovat nykytiedon ja omien kokemustenkin perusteella lähinnä urbaanilegendaa, jota myös hyödynnetään kyseenalaisesti kaupankäynnissä. Käyttökokemukset ovat luonnostaankin usein hyvin erilaisia toisiinsa verrattuna ja psykedeelien kohdalla omilla ennakkokäsityksillä ja odotuksilla on valtava merkitys itse kokemukseen.
[/quote]

Epäloogiseltahan se tuntuu, että kannalla olisi merkitystä, kun vaikuttava aine on kuitenkin sama. Vaikutuksen alkaminen oli vain niin hidas aikaisempiin settehin nähden, että väistämättä ainoaksi muuttujaksi tuli mieleen tämä kanta-asia. Saattaisiko olla kuitenkin, että jokin sieni vapauttaa ruuansulatuksessa hitaammin psilosybiiniä kuin toinen? Ruokasienikokemusten perusteella olen huomannut esim tattien sulavan paremmin kuin suppilovahveroiden.  Suppikset saattavat tulla ruuansultuksen läpi välillä lähes sulamatta, kun tatit puolestaan häviävät matkalla tyystin ja oikeastaan poikkeuksetta näin. Tällä logiikalla vaikuttava aine tulisi elimistöön hitaammin ja pidempään jos sieni on hitaasti sulavamapaa sorttia. Syyhän voi olla toki puhtaasti psilosybiinin määräkin.  Olisiko siis myös mahdollista noin teoriassa, että sillä olisi jotain merkitystä, missä kohden suolta psilosybini irtoaa. Tämä nyt on mutuilua, mutta onhan suolen eri osissa eri entsyymitkin.
[/quote]

Voi noissa olla eroja. Tarvis lisää tutkimusta: https://thethirdwave.co/beta-carboline-alkaloids-found-in-psilocybe-mushrooms/ (tutkimuslinkki löytyy artikkelista)

5
Tatit istu 2 päivää kaapissa sit heitin ne vaan sanomalehden väliin ja painoa päälle

No ilmankos. Ei niitä passaa tuoreeltaan säilöä yhtään sen kauempaa kuin pääsee spotilta kotia. Heti kuivamaan, enkä ite kyllä laittais sanomalehteä päälle. Kosteuden pitää tuulettua pois sitä mukaa kun se haihtuu. Oppirahojen makselua, ens kerralla menestyksekkäämmin  ;)

6
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakkihavainnot 2020
« : Elokuu 30, 2020, 14:34 »
Oulun suunnalta ei ole löytynyt, tosin ensikertalainen tässä etsii... Kuljen luonnossa tosi paljon ja ehkä kuvittelin että löytyisi vähän helpommin vaan ei ole ollut tuuria yhtään 😕

Onko muilla tällä suunnalla? Onko mitään vinkkejä? Kiitos!

No semmonen vinkki tuli mieleen että jos spotti ei oo ihan vaaterissa, vaan viettää johonki suuntaan edes loivasti, on havainnot helpompia tehdä kun kulkee ns. ylämäkeenpäin. Ja kun kyykistyy välillä ja kattelee ruohonjuuritasolta vähän kauemmaskin näkyvyyden niin salliessa saattaa löytää yllätyksiä :)

7
Madot lisäänty ja meni syömään mun silokit, mitä voi tehdä estääkseen tätä tapahtumaan uudestaan. Kuoleeko nuo kusipäät uunissa jossai 60-80 asteessa

Kun on tuuletus ja lämpötila kuivatuksessa kohdallaan, vaikkei käyttäis uuneja tai kuivureita, oman kokemuksen mukaan ne madot kyllä häippäsee aika äkkiä kun sieni alkaa kuivumaan. Mimmoset oli olosuhteet kuivauksessa? 60-80 on kyllä liian kuuma tosiaan. 40-50 kuivatellu ite kuivurilla tai ~24 asteen huoneessa jossa ilma kiertää ja vaihtuu.

8
Joo en missään nimessä koita asiantuntijaa esittää😅 jatkossa pidän suun supussa ja jätän tunnistustehtävät isommille pojille/tytöille

Just niinku velho sanoi :) Kuvista tunnistamalla kehittyy myös tunnistusskilli kun on vaan osa informaatiosta tarjolla.

9
Morjens!

Uusi jäsen tässä kaipaisi tunnistusapua. Oheisten kuvien sienet löytyivät vanhalta pellolta josta myös kuva liitteenä. Sienet löytyivät nurmilauhaksi sopivan mättään vierestä.

Odota vielä vahvistus joltain näistä luotettavista tunnistajista mutta kyllä ruoja noista uskaltais itelleen teet keittää :D

10
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakkihavainnot 2020
« : Elokuu 29, 2020, 12:57 »
Oulun suunnalta ei ole löytynyt, tosin ensikertalainen tässä etsii... Kuljen luonnossa tosi paljon ja ehkä kuvittelin että löytyisi vähän helpommin vaan ei ole ollut tuuria yhtään 😕

Onko muilla tällä suunnalla? Onko mitään vinkkejä? Kiitos!

Oulusta 30km johonki suuntaan oon löytäny reilu pari sataa tälle kautta. Eipä oikein muuta vinkkiä tule mieleen kuin että koittaa vaan etsiä oikeista paikoista. Tämä on eeppisen pätevä teos: https://psilosybiini.info/taika/taika2015-final-print.pdf

11
Mitähän nämä? Liiterin edestä löyty. Tuli mieleen risumadonlakki mutta eipä ole moisiin ennen törmänny. Printtaus myös käynnissä.

EDIT: jalka "rusahti" poikki. Samantyylinen kalvo kuin suippumadonlakissa mutta hankalampi nyhtää/repiä. Lakki murenee samalla tavalla ku suippumadonlakissa. Tuoksu myös hyvin lähellä. Vertasin juuri poimittuun silokkiin.

EDIT2: printti meni vituiksi ku lakit oli märkiä.. Lisää kuvia. Kuvamäärärajoituksen vuoksi loput täällä: https://imgur.com/a/v3jN9iC

EDIT3: Lisää kuvia uusista itiöemistä https://imgur.com/a/G1E0Pqb ja https://imgur.com/a/cthtrxm

12
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakkihavainnot 2020
« : Elokuu 26, 2020, 13:51 »
27kpl omalta pihalta pohjois-pohjanmaalta.

13
Ei kannata murehtia yksittäisen sienen yhtään mistään ominaisuudesta. Eikä välttämättä kymmenenkää sienen. Pitoisuudet vaihtelee paljon yksilöiden välillä. Jos huolettaa vajaa reissu niin potenssia voi tasata keräämällä isomman satsin sieniä ja murskaamalla niitä vähän ja sekottamalla keskenään ja tästä seoksesta punnitsee sitten haluamansa annoksen. Ja ne kokemukset vaihtelee laidasta laitaan, ja joskus tuntuu että sillä määrälläkään ole niin väliä. En silti toki tarkoita etteikö annosta kannattaisi kontrolloida. Jänskättäähän se varmasti ja niin pitääkin, mutta ei kannata liian hankalaa tehä asiasta :)

14
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakkihavainnot 2020
« : Elokuu 24, 2020, 14:29 »
Pari kuvaa omalta pihalta pohjois-pohjanmaalta.

15
Käyttökokemukset / Vs: Kolmas trippi, 1,7g cubensiksia
« : Elokuu 07, 2020, 12:20 »
Hieno kertomus ja määrästä päätellen taidat olla sinäkin kaveriani lainaten "lahjakas" näiden taikatattien suhteen. Itse en varsinaisesti ole tuollaisia portinvartijoita kokenut mutta parikin kaveriani on. He kuvailivat kokemusta juuri sellaisena teaserinä tai trailerina tai DMT-kuvioissa käytettävänä odotushuoneena. Isommilla annoksilla molemmat eivät ole odotushuoneitssa pyörineet vaan rysäyttäneet suoraan koko klinikan läpi  ;D

Se vaan on aina se toinen juttu että mitäs sieltä sitten lopulta löytää. Hyvin vaikeahan näitä on tulkita itsellä (eli tässä tapauksessa valokvantilla) ja vielä vaikeampi jollain toisella, mutta olisiko tosiaan nyt käynyt vain niin että ns. löpö loppu kesken. Ehkä kokemuksen karttuessa voi pienemmälläkin annostuksella toivottaa portinvartijalle vaan hyvää päivää ja jatkaa matkaa.

Sivuja: 1 2 3 ... 8