Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - tseppedeus

Sivuja: 1 2
1
Käyttökokemukset / Vs: Psilosybiinisienet pienillä annoksilla
« : Maaliskuu 09, 2016, 23:23 »
Kissani söi pienen määrän abortteja hieman epäonnistuneesta kasvatuksesta. Mitään trippiä ei tullut, mutta selkeitä muutoksia aisteissa ja niiden käsittelyssä, pientä pintojen aaltoilua. Kissani olo näytti hyvin raukealta ja muistutti hieman saunan jälkeistä raukeutta. Ja näin kuinka pakahduttava rakkauden tunne poltti kissani rinnassa tyttöystävääni kohtaan.

2
Tietoa kasvattamisesta / Vs: Kasvatustarvikkeita myyvät kaupat.
« : Maaliskuu 09, 2016, 15:41 »
Bongasin paikallisesta Prismasta vermikuliittia, perliittiä ja kookoskuitua! Kookoskuitua myydään nimellä "kasvualusta esikasvatukseen ja yrteille". Vinkkinä vaan kaikille! :)

3
Kuinka suuri riski on jäädä kiinni, jos ei harrasta muuta laitonta, eikä harrastuksesta tiedä kuin muutama läheinen kaveri?
Riski on lähestulkoon mitätön. Sienet eivät haise, eikä niiden tarvitsema valo aiheuta suuria sähkölaskuja. Painekattilan pihinä tuskin kiinnittää pinttyneimmänkään kerrostalokyttääjän huomiota.

Ainoa tsäänssi jäädä kiinni on siinä, jos ajautuu syvälle psykoosiin ja alkaa keskellä yötä ulisemaan niin, että naapurit soittaa poliisit - ja virkavallan saapuessa on tatti kourassa.

Tai no, on sekin mahdollisuus, että sienten syöminen aiheuttaa persoonallisuusmuutoksia, jotka ovat kavereiden mielestä etäännyttäviä, ja he päättävät tehdä karhunpalveluksena ilmiannon.
Näin ajattelinkin. Jos en itse tuo asiaa ilmi, sitä tuskin kukaan saa selville. Mahdolliset verkkoliikenteen seuraamiset ym. tuntuu hieman foliohattuilulta, joten tällaista tuskin kannattaa pelätä.

4
Kuinka suuri riski on jäädä kiinni, jos ei harrasta muuta laitonta, eikä harrastuksesta tiedä kuin muutama läheinen kaveri?

5
Tutkimusten mukaan sienet vähentävät aivojen aktiivisuutta tai jotain. Alkuun ajatus saattaa tuntua mahdottomalta, mutta mietin tätä ja tulin siihen tulokseen, että tutkimustulos saattaa hyvinkin pitää paikkaansa. En tunne aivokemiaa juurikaan, mutta aivomme prosessoivat ja filtteröivät aistien välittämää dataa jatkuvasti. Mitäpä jos sienet ottavat näitä filttereitä pois päältä? Esimerkiksi itselläni maailma näyttää hieman huojuvalta ja elävältä. Luulen, että normaalitilassa aivoissa on kokoajan pieni kuvanvakautus päällä, joka eliminoi pienien silmien liikkeiden vaikutuksia, mutta sienissä tämä toiminto ei vain toimi. Myöskin jatkuva arviointi siitä, mikä on todellista, mahdollista tai omaan käsitykseen sopivaa, kytkeytyy pois jne. Jatkuva analysointi ja vertaaminen aiemmin opittuun siitä, mikä on totta tai ei, ei toimi, joka johtaa uusien ideoiden ja tuntemusten syntyyn ja vaikuttaa siihen, miten asiat koetaan.

Kuulostaako mitenkään järkevältä mietinnältä? :D

6
Itse olen huomannut, että alkaa korvissa sirisemään. Tinnitusta on joskus muutenkin, mutta tämä "sirinä" kuuluu korkeammilla taajuuksilla kuin tavallinen tinnitus.

7
Tietoa kasvattamisesta / Vs: Kasvatussanastoa
« : Helmikuu 16, 2016, 20:12 »
Mitä tarkoittaa Shroomeyssä käytetty lyhenne FAE?
"Fresh air exchange" elikkäs ilmanvaihto.
Kiitos :) Jotain tällaista päättelinkin.

8
Tietoa kasvattamisesta / Vs: Kasvatussanastoa
« : Helmikuu 16, 2016, 19:14 »
Mitä tarkoittaa Shroomeyssä käytetty lyhenne FAE?

9
Suippumadonlakki / Vs: Silokkihavainnot 2015!
« : Joulukuu 06, 2015, 23:00 »
Enää on varmaan turha toivo, vaikka on ollut lämmintä ja sateista, vai mitä luulette? Parit pakkaset ollu täällä etelässä.

10
Nyt on ollut taas plussaa ja sadetta. Voisiko vielöä löytyä sieniä, vai menevätkö ne johonkin horrokseen kun on ollut kymää? :)

11
Itse koen saaneeni henkistä jaksamista, uusia näkökulmia maailmaan ja sen olemukseen ja lisäksi tunnen, että sienet auttoivat löytämään taas onnen parisuhteeseen. :)

12
Omalta spotilta tuntuu löytyvän sieniä edelleen, mutta ne ovat tummia, lähes mustia ja kuivuneen oloisia. Ovatkohan raukat paleltuneet? Näitä tuntuu kuitenkin puskevan silloin tällöin maasta lisää. Ovatko paleltuneita vai mistä mahtaa olla kyse?

13
Kuinka yleisiä on potentiaalisen oloiset paikat, joissa ei kumminkaan pidemmänkään tarkastelun jälkeen valokuvattavaa löydy? Tässä tulee ristiriitaisia tunnelmia lukiessa tätä foorumia ja etenkin tarkastellessa "nolla havainto" ja "havainto" thredejä. Olen pyörinyt Porvoon seudulla noin viidessä eri lokaatiossa, joista lähes kaikki oli valtaosin nurmilauhan peitossa toiset pidemmässä heinässä ja toiset lyhyemmässä, mutta kumminkin nilkka kainalo välillä menty. Kosteutta on ollut reilusti ja huurretta ja kastetta on havaittu.

Voiko olla että näissä potentiaalisen oloisissa paikoissa ei vain yksinkertaisesti ole kuvattavaa?

Itsekin melkein jo turhauduin. Olin jo muutaman vuoden etsinyt potentiaalisen näköisiltä paikoilta melko laajalta alueelta, mutta en löytänyt mitään. Lopulta löysin spotin, joskin hieman yllättävältä paikalta. Urheilukenttää reunustavalta nurmikolta!

14
Mahtaako kausi jatkua vaikka ilmassa on jo pakkasta?

15
http://imgur.com/B1QpYjD

Mikähän sieni tuo on. Kuvasta sitä ei niin huomaa, mutta väriltään oli todella kellertävä. Erityisesti jalka kellersi. Pönötti läheisen puiston polun vieressä.

Sivuja: 1 2