Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - bongivedelläkuuhun

Sivuja: 1
1
Vapaa aihe / Nuuskan valmistus kotona
« : Joulukuu 11, 2017, 13:07 »
Elikkäs onko täällä muita nuuskan ystäviä, jotka on myös kokeillu tai haluis kokeilla nuuskan valmistamista itse? Onko joku kenties maistanut joskus jonkun oma tekemää nuuskaa ja tämän jälkeen heittänyt idean kaivoon, koska kyseinen tuote on ollut sama kuin tunkisi röökitupon huuleen? Itselläni jo jonkun verran kokemusta kyseisestä touhusta. Laatuun vaikutetaan parilla yksinkertaisella niksillä, joka tekee tuotteesta oikeastaan täysin samanmakuista, näköistä ja tuoksuista, kun tehdasvalmisteisesta löysästä nuuskasta. On tullut paljon kehuja kavereilta, että "parasta löysää nuuskaa mitä on vastaan tullut koskaan."

Haluaisin jakaa teille yhden suosikkiresepteistäni, jos täällä nyt nuuskan harrastajia edes on, mutta vaikkei olisikaan niin täältä tämä löytyy jos joku innostuu. Hommahan on aivan simppeli eli röökit sekoitetaan liivateveteen soodan ja suolan kanssa. Suolan tarkoitus on säilöä nuuskaa pidempään ja soodan tarkoitus on imeyttää nuuska paremmin limakalvoihin, eli mitä enemmän soodaa, sitä enemmän nuuska "tuntuu, poraa, jytisee, kolisee tai toimii."  Tähän käy mikä tahansa sätkäpussi oman maun mukaan. Vihreästä pussista menthol nuuskaa jne.. Tupakkaa sätkäpussillinen, eli noin 30grammaa.

Tarvikkeet:
Sätkää, Borkum Riff Bronze piipputupakka 30g
Ruokasoodaa 1,5tl (kokenut käyttäjä voi laittaa enemmänkin)
Suolaa 1tl
Liivatelehtiä 1kpl
Vettä 1dl
Fisherman's Friend Spearmint pastilleja 6kpl

Vaihe (1)
Homma lähtee käyntiin tupakan kuivatuksella. Parhaimman maun saatte, kun kuivattaa tupakan huoneilmassa noin viikon ajan. Toki uunissa voi kuivattaa myös 50C 1-2tuntia. Ei mitään huomattavaa eroa vaikka uunissa kuivattaakin. Kun tupakka on kuivaa, se jauhetaan tomuksi jollain sähkökäyttöisellä blenderillä tai sauvasekoittimella. Myös mortteli käy hyvin sillä ihan rutikuiva tupakka murenee tomuksi melkein jo nyrkissä. Lopuksi voi vaikka vetää tuotteen vielä teesiivilän läpi astiaan jotta valmis tuotos on aivan tomua. Ideana saada siis tuotetta joka tomuna ei eroa juuri kaakaojauhosta.

Vaihe (2)
Seuraava vaihe on soodatuhkan, eli natriumkarbonaatin valmistus. Laita ruokasoodaa pari teelusikallista folion päälle ja uuniin puoleksi tunniksi 225C.

Vaihe (3)
Liivateveden valmistus. Liuota 1dl kuumaa vettä 6kpl fisherman's friend pastilleja. Kun pastillit ovat liuenneet, valuta neste kahvin suodatinpussin läpi kerran. Seuraavaksi kuumenna pastillivesi uudelleen vaikka mikrossa ja liuota siihen yksi liivatelehti. Vedestä käytetään ainoastaan noin 0,45dl. Voit mitata alussa myös ainoastaan tarvittavan määrän vettä, mutta miksi teen itse 1dl vesimäärällä sekoitukset on ainoastaan sen takia, että tarvittavat määrät on helpompi suhteuttaa ja liivatelehti helpompi sekoittaa desilitraan. Ota siis 0,45dl liivatevedestäsi talteen ja liuota 1tl suolaa sekaan.

Vaihe (4)
Ota jokin laakeampi astia, esim keittolautanen. Laita tupakkatomu sinne ja heitä sekaan n. 1,5tl soodatuhkaa. Sekoita. Lisää liivatevesi joukkoon. Sekoita huolella jotta maku on tasainen jokaisella annoksella. Tähän vaiheeseen paras työkalu on haarukka, jolla saa helposti sekoitettua ja survottua veden tupakan sekaan. Tämän vaiheen jälkeen voit testata tuotetta, maku ja koostumus on lähes valmis, mutta itse pidän tuotetta "valmiina" vasta, kun se on ottanut tummaa väriä lisää ja maustunut jääkaapissa suljetussa astiassa, noin 12tuntia.

Makuja on helppo soveltaa, itse tehnyt monista eri pastilleista, inkivääristä, lakritsiuutteesta jne.. Kokemuksista oppii. Myös nuuskan pussittaminen on helppoa, mutta hidasta. Pussitukseen tarvitsee teepusseja, löytyy myös marketeista nimellä Eskimo haudutuspussit. Jokin jolla "hitsata" pussin saumat kiinni, esim juotoskolvi tai silitysrauta. Parin millin apteekin injektioruisku, josta leikataan kärki irti ja pyöristetään terävät reunat. Viimeistele tekemällä "stoppari" männän juureen esim. sähköteipistä siten, että kun männän painaa pohjaan, tiiviste ei karkaa leikatun reunan ulkopuolelle. Tällä siis helpompi survoa tuote pussin sisään. (Toimii myös nuuskatykkinä.) Tässä on yksinkertainen opetusvideo nuuskapussien tekemisestä2
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakkihavaintoja 2016
« : Elokuu 11, 2016, 17:50 »
Löytyihän noita eilen muutama yksilö. Osa tosin todella pieniä mutta kunnolla sateita ja aurinkoa niin eiköhän ole spotti lakkipäitä pullollaan.
Joensuun seudulta siis löytyivät nämä.


3
Vapaa aihe / Vs: Mitä biisiä fiilistelet tällä hetkellä?
« : Heinäkuu 13, 2015, 15:40 »
Joo en olevinaan löytäny tätä palstaa enää.. :D

4


Siinä ois kuvaa salviasta ja jälleen kiitokset. :) Toinen ei valitettavasti juurtunut ollenkaan. Ei vedessä eikä mullassa, mutta kyllähän tuosta pistoja saa myöhemmin.
Kiitokset Kosminen Nauraja

5
Vapaa aihe / Musiikkia korville 2015
« : Heinäkuu 12, 2015, 02:49 »
Minkälaista musiikkia täällä kuunnellaan nykypäivinä? Linkatkaa jotain artisteja/biisejä joista diggaatte ja muut voi sit jakaa samanlaista musiikkimakua lisää ja tietysti myös erilaistakin. Mistä kukakin tykkää. :)

Mä alotan tälläsellä suomalaisella psykedeelimusalla -> Luomuhappo - Haapaneitty


6
Vapaa aihe / Vs: Mitä biisiä fiilistelet tällä hetkellä?
« : Huhtikuu 05, 2015, 05:33 »
https://www.youtube.com/watch?v=a4H3nauiaUc

Tää instrumentaali iski ittee kyl kovaa

7
Kiitos Kosminen Nauraja!

Salvian pistokkaat pääsi onnellisesti asettumaan ikkunalaudalle kehittämään juuriansa. Pistokkaat olivat hyvässä kunnossa eikä pakkasen puremia näkynyt vaikka täällä Itä-Suomessa yöpakkaset olivat aika rajut.Siinä kuvaa vielä pistokkaista ja eikun odottelemaan kasvua!  ^-^

8
Vapaa aihe / Vs: Mitä biisiä fiilistelet tällä hetkellä?
« : Marraskuu 20, 2014, 19:39 »
RAAPPANA - YKSINÄISTÄ (SINGLE)

Raappana - Yksinäistä

Ofc, yksin pimeinä iltoina :)

Sivuja: 1