Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - mansikkapelto

Sivuja: 1 2 3
1
Suippumadonlakki / Vs: Silokkihavainnot 2015!
« : Syyskuu 20, 2015, 14:46 »
Olen täällä vanhempieni luona kylässä ja kävelimpä tuossa aamulla pihalle ja nurmikon poikki niin eikös siinä töröttänyt vanhoja kunnon suippumadonlakkeja. vähän sitten innostuin ohimennen kyykkimään niin johan niitä oli enempikin. Liekö toi äkillinen lämpötilan lasku ja sateet nyt pistäny vauhtia rihmastoon.
Nyt on se aika vuodesta siis :D En oo edes ehtiny varsinaisille paikoille ettimään mutta lupaa hyvää kyllä kun pihanurmeltakin puskee itiöemäksiä niin että rutina vaan käy...
Ai niin, hyvää syksyä kaikille! <3

2
Vieläkö kannattaa ettiä, vaikka on tullu melkein jo yöpakkasia ihan etelääkin myöten? Kannattaako odottaa enää mitään uusia kasvustoja, vai onko kaikki jo kasvaneet eikä uusia tule?

Pienet yöpakkaset eivät suippumadonlakkeihin pahemmin vaikuta. Vasta pidempiaikainen pakkanen tai lumipeite pysäyttävät uusien itiöemien kasvun. Kun päivälämpötila on siinä 5-10 asteen välillä, niin useat sienet, mukaan lukien suippumadonlakki kasvavat vielä oikein hyvin.

Keräsin pari vuotta sitten suppilovahveroita joulukuussa :)
No mutta suppilovafferothan on ihan kuuluja pakkasen siedostaan. Ja ompa niita kanttarellejakin välill' lumen alta kaivettu :D

3
Vapaa aihe / Vs: Itsenäisyyspäivän puhe 6.12.2014
« : Helmikuu 26, 2015, 01:02 »
hyvä topik

5
Vapaa aihe / Vs: Kirjoja
« : Tammikuu 26, 2013, 23:08 »
'ffgh' ootko lukenut waltarin Neljä päivänlaskua. romaani siis kertoo kesästä jolloin jätkä kirjoitti sen sinuhen, joka muuten(jos ei oo jo hypetty tarpeeks) on parhaimpia kirjoja maailmassa.

6
Kävin juuri harrastamassa vanhojen kavereiden kanssa jalkapalloa. Mitään lihastreeniähän se ei oo, mutta hauskaa on ja terveellistä. Siis pitkästä aikaa. Siinä ristuksen hulluudessa alkoi sitten myös uusi uljas tupakkilakko. Edellinen oli keväällä ja vituiks män. Saa nähä kuinka nyt käy. Uhoan nyt ryhtyväni kuntoilemaan jne. Kun vaan saisin pidettyä tän spontaanin energian. Pärrr pärr ja pum pum. :D

7
Ootko froggy joskus aatellu vetää sieniä, ilman sitä blaadia. Varsinkii jos pidät tauon, ja ennenko mitää muuta, niin   kunnon satsi sieniä. Voisit yllättyä, ken tietää.

8
...kun jaloista alkaa se hauska kutina, joka voimistuu vaan ja alkaa lähtä aaltoja jotka yuntuu sit munaskuissa asti..

9
Elämäntavat ja harjoitteet / Vs: Veganismi yms.
« : Elokuu 14, 2012, 12:46 »
Lainaus
Vaikka kana munisikin luonnollisesti munan päivässä sen olisi mukavampi munia se metsän siimeksessä siinä toivossa, että munasta kehittyy uusi kana.
Jonka kettu söisi, ehkä jo sen ensimmäisen elinpäivän aamuna. siinä siis pointti. Luonnossa lähinnä taistellaan elintilasta ja ravinnosta. Jätkät saikin sen sanottua jo tuossa, että yleisesti ottaen turha keinotekoisen etiikan pohdinta on tosi kaukana oikeasta luonnonjärjestyksestä.
Tasapainoinen luontosuhde ei tarkoita mulle riistoa, mutta ei myöskään typerää yliopistohumanismia. Jossa asutaan kaupungissa ja syödään muualta rahdattua luomuruokaa ja ollaan niin vitun eettisiä että. Siis menkää metsään, menkää kalaan, ja jos ei ei tahdo tappaa, niin syökää niitä mustikoita! Joita on muuten tänä vuonna ollut paljon ja tosi isoja sekä herkullisia :P. Rauhaa.

10
Vapaa aihe / Vs: Uutisia
« : Maaliskuu 11, 2012, 23:25 »
Juu sieniä ollaan kaikki. :)

11
Vapaa aihe / Vs: Runoja ja muuta sanataidetta
« : Marraskuu 27, 2011, 19:07 »
Lainaus
Määpallo on paikka jossa MINÄ OLENto havaitsee itsensä tuntemalla.
Ajattelemalla MINÄ OLENto sijoittaa itsensä paikkaan ja aikaan Määpallossa.

Määpallon aika kaikkeudessa mitataan silmänräpäyksessä, joka katkaisee ajatuksen ja aloittaa sen taas uudelleen. Määpallon MINÄ OLENnon MINÄ tuntuu samalta kaikkien MINÄ OLENtojen kanssa, joskaan yksikään MINÄ OLENto ei voi vakuuttua asiasta täysin, koska kokee Määpallonsa aina hiukan erilaisena.

MINÄ OLENnolla on loputon määrä yksiä elämiä, joiden ajatteleminen Määpallolle johtaa aina loputtomiin yksinäisiin kuolemiin.

Määpallon loputtomat silmät näkevät loppuja ikuisuuteen saakka.
Se on ainainen tragedia joka lisää kipunarkoosin syvyyttä Määpallon MINÄ OLENnossa.
kolahtaa mulle, vähän niinku määpallo olis sääpallo, mut ei kai sittenkään.

Lainaus
   
Lainaus
Kuusi tuntia, yhteensä kahdeksan
    Join, söin.
    Maistoin lihan,
                       itsenikin.
             Jännittää pirusti.
    Jännittää!
    Raketti lähtee.
          Keskipakoisvoima, tiedäthän?
                 Sammuttaa moottorit avaruudessa.
                         Jättää kellumaan.
                         Olen siellä.
                                        Palaan pian.

Pakostakin tullee sienitrippi mieleen tuosta, ei mikään tietty mut ihan näin yleensä ;)
no olinko sanomas samaa!:D

Ja pampula, aivan ihana tuo sinun "legenda" jotennii sellaist jänskää tunnelmaa, johon sekoittuu hekuma ja pelko yhTaikaa. etten sanoisi mystistä. myös tuosta tyylistäsi kirjoittaa pidin. mulle tippuu hyvin aina tuollanen vähän kansanomaisempi ja perinteisempi sanailu. ja se metsä on tuossa lähellä.

Että näyttääpi hienolta tämä kun on näin hienoa taidetta saatu aikaan. itseppä en ole vähään aikaan kirjoittanut vaikka alkaa hiukka tuntua siltä et olis aika. vanhemmat kirjoitukseni jostain syystä tuhoan ajoittain itse-kriittisyys tahi -sääli päissäni.

12
Juu elikkä kävin tuossa kotiseudullani viikonloppuna ja tsekkasin vanhan spotin. oli kirkas lauantaipäivän ilta, kun saavuin laitumelle mukanani muovipussi ja kolme olutta.
katselin ympärilleni ja aloin pikkuhiljaa havaitsemaan monenmoisia sieniä, laitumen toisella puolella oli pikkupoikia huutelemassa ja heilumassa joten kuumottelin hieman. kunnes rohkaisin mieleni ja kävin sille puolelle kumpua jossa silokit usein ovat oleskelleet. pojat huutelivat jotain joten heilautin kättäni ja painuun ladon taakse ''piiloon''. poltin savukkeen ja odotin kunnes läksin taas haahuilemaan ja törmäsin ensimmäiseen suippumadonlakkiin ja olin liikutuksesta soikeana.. kun väki oli poistunut löysin vielä pitemmän heinän seasta sen parikymmentä mokomusta. katselin kun ilta tuli asteittain. auringon laskettua vielä usvan tuloon asti. Sitten painuin saunaan.

takaisin helsinkiin palattuani sienet polttelivat kapissa joten päätin tiistaina hieman bisseä nauttineena pistää poskeeni ne. kävin kaupassa ja palasin kämpille tekemään teetä. teen lorpittuani menin ulos tupakalle, ja ihmettelin sammakkoa ja muuta. kuulin askelia ja ölinää joten tein nopean päätöksen lähtä kävelemään. aloin tuntea tutinaa ja väristyksiä. kuten myös visuaalit hiipivät esiin. kusin polunvarteeen ja kävelin pieneen metsikköön. maahan pudonneet lehdet loistivat kuin neonvalot ja tavailin kraftwerkin biisiä. kasvien luomat kuviot alkoivat symmetrisoitua ja maa allani aaltoili ja keinui. kuljin pienestä portista tielle ja esimieheni talon ohi. kun nousin rantavallille oli visuaalinen maailma jo kovin sieninen, ajattelin kokoajan kuin olisin laulanut. laskeuduin rantakalliolle  ja katsoin merta. näin taas jopa meren aalloissa outoja merkkejä ja kirjaimia kui jotan koodia. niin makuupaikan löydettyäni katsoin tähtiä jotka heiluivat ja lisääntyvät kovasti pian koko taivas aaltoili odostaen kuopan ylleni vaikka taivaanranta näytti tasaiselta. koitin myös siirtää tähtiä mutta käteni jätti vain tracereita ja oli kadota taivaaseen. ylläni lensi lentokone ja se vaikutti poksahtavan kuin tulitikku, itseasiassa paljonkin poksahteli taivaalla. olin jo luopunut ajatuksesta että, ''kylläpäs sienet pärisee'' kyllä se oli meikä joka pärisi ja pörisi... meren pauhu oli kaunista ja e jotenkin yhtyi taivaan liikkeisiin. Luonnonvoimat soittivat kauniin konsertin muttä lähdin kesken pois koska miun oli kylmä ja olenkin tänään hieman vilustunut. matkallani takaisin ystävättäreni soitti ja kysyi kuinka kalsarikännit edistyy. Vastasin syöneeni sieniä ja puhelu menikin sitten aivan kikatteluksi. lopulta pääsin kotiovelle jonka olinkin, kas kummaa, jättänyt auki. mankassa pauhasi SIG ja kerroin tohkeissani kaverille että sieltä tulee jatsia :D muutenkin musiikki ol kovasti hitaampaa välillä.puhuimme puhelimessa vielä noin pari tuntia ja välillä pidimme taukoa ja kävin vessassa keskustelemassa peilikuvani kanssa, sekin oli sellaista hupsuttelua ja nauramista koko homma. jossain vaiheessa ''tanssin''. jutut ystäväni kanssa olivat jotain sitä luokkaa että höpömpöppöö ja rauhaa kaikille, puhuimme myös jonkun hänen tuttunsa seinällä olevasta naisesta. sekä kaikkea muuta. lopulta sienet alkoivat laskea ja raadollinen totuus iski; olin kännissä. join vielä yhden oluen ja menin nukkumaan.

minulla oli myös hulluruohon (datura stramonium) lehteä kotona mutta kotiin päästyäni rannalta heitin ne ikkunasta, kun päätin että vanha kaveri ei kyllä delirianttia kaipaa tähän kylkeen. miksi myrkkyjä kun on huumeita! eli homman pointti oli se kuika kiva oli taas huomata ettei ne o tässä ajan varrella mihkään muuttunu. pitkän tauon jälkeen en ollut muistaakaan miltä psykedelia tuntuu, näin lieväkin.
mutta lopputuloksena kai, että sienet rules! :D

13
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakkihavainnot 2011
« : Syyskuu 16, 2011, 16:19 »
[smg id=1193]

ihana!


EDIT: Kuva muutettu näkyväksi. -Matyas

14
Vapaa aihe / Vs: Vapaa aihe
« : Syyskuu 16, 2011, 15:44 »
jep jep! ja lisäksi vielä tuo byrokratia on ihan muuten vaan tosi vttumaista ja tarpeetonta. mut valitettvasti on jo niin paha byrokratiakoneisto että sen hajottamiseen vaadittaisiin valtavasti byrokratian sietämistä. yksi hauska tai ei niin hauska esimerkki on hiljattain olleesta anarkistimeiningistä epsanjassa. kun tämä kertoja oli maininnut että porukkansa järjestää jonkun häslingin jossain päin kaupunkia, oli vastaus nopasti syntyneelä lautakunnalta tjs. että ei voi kun aluelle ei ole sektoria. johon tämä että,tehkää sellainen. a jätkät oi vaan sillain et ''ei pysty''. en muista koko jutua mut löytyy kai esmes täältä,http://takku.net/
anteeksi kirjoitusvirheet näppäimistö on kovin paska, tai sit kone, en tiedä.

15
Vapaa aihe / Vs: Vapaa aihe
« : Syyskuu 14, 2011, 21:29 »
Kiitos Shiron, hyvän tekstin oot löytänyt. Tätä oon itsekkin tuskaillut, kun ihmiset (niin minäkin) eivät käytä  sittä JÄRKEÄ! Kun on nimpal ongelmia jotka voisi hoitaa käytämällä ihan tavallista talonpoikais järkeä.. tuota järjen asiaa pitäisi levittää kun tuntuu unohtuneen, nykyajan turhaamaisuuksien ja vammaisten kulutuskulttuurin luomien assosiaatioiden sekä sääntöjen ja direktiivien myötä. jokainen ihminen ottakoon ruohonjuuritasolla järjen käteen. niin tai siis, lukekaa tuo shironin linkki.

Sivuja: 1 2 3