Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Matias

Sivuja: 1 2 3 ... 51
1
Vapaa aihe / Vs: Kohtaamiset maanomistajien kanssa spoteilla
« : Huhtikuu 14, 2020, 09:47 »
Itse olen liikkunut rennosti säänkestävissä ulkoiluvaatteissa, morotellut ja mennyt jututtamaan oma-aloitteisesti maanomistajia sekä muita vastaantulleita. Vaikuttaa varmasti positiivisemmin kuin huppu päässä hermostuneesti ympärilleen pälyilevät lökäpöksyt, joita on myös tullut nähtyä. Yhden maalaistalon vanhempi isäntä tuli joskus kyselemään että olenko sienestämässä ja iloisen myöntävän vastaukseni jälkeen neuvoi lähiseudulta hyviä ruokasienipaikkoja. Turhaa kuumotella kun voi rehellisesti kertoa olevansa tutkimassa luontoa.

2
Sivuston toiminnasta ja käytöstä / Vs: Päivitysuutisia
« : Huhtikuu 14, 2020, 09:35 »
Lämmin kiitos palautteesta!

3
Toimisto / Vs: Kehitysehdotukset
« : Huhtikuu 14, 2020, 09:25 »
Koska tulee taikasieni/psilosybiini sovellus?

Sivusto toimii uusimpien muutostöiden myötä responsiivisesti mobiililaitteissa ja Discord-chatille on oma sovelluksensa. Erilliselle sovellukselle ei ole nähty tarvetta ja se vaatisi nykysillä resursseilla kohtuuttoman määrän aikaa, rahaa ja ylläpitoa.

Sana "edesmennyt" mädin titteliin.

Hyvä idea, toteutettu.

Helvetti ton Discordin kanssa. Tässä nyt kolme päivää kokeillut päästä sisään ja täyttänyt 100 000 captchaa (jotka hitaimmasta päästä niitä vittumaisia joissa joutuu odottaa 10 sekunttia että bussit ilmestyy ja sitten jos vastaa liian nopeasti niin joutuu tehdä uudestaan) ja sitten niiden jälkeen Discord alkaa kyselemään puhelinnumeroa koska epäilyttävää toimintaa kun on VPN... Ei hyvä.

Ehdota parempaa ratkaisua, joka kuitenkin mahdollistaisi hyvän mobiilikäytettävyyden, notifikaatiot jne.? Vastaavia ratkaisuja toki löytyy paremmilla yksityisyysominaisuuksilla, mutta ne vaativat yleensä enemmän ylläpitoa ja käyttäjille uuden sovelluksen asentamista, siinä missä Discord on monilla jo valmiiksi käytössä. Vähäisillä resursseilla on pakko tehdä kompromisseja, mutta ehdotuksia paremmista vaihtoehdoista otetaan tietysti vastaan.

4
Veden sinertävä sävy voi johtua myös itiöistä ja/tai muista syistä.

Mielenkiintoinen ketju, kiitos!

5
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Vs: Itiönvaihtoketju
« : Huhtikuu 01, 2020, 10:12 »
mitä tossa alhaalla on?
onko siinä joku päiväys. En hahmota ollenkaan! :)

"5-'15", eli oiskohan päiväys toukokuulle vuonna 2015.

Harmittaa kun on vaikea laittaa eteenpäin mitään printtejä jos ei ole varma mitä ne on.

Cubensis on cubensis. Ei sillä kannalla ole oikeasti niin paljon merkitystä.

6
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vs: Monorihmasto
« : Maaliskuu 27, 2020, 07:35 »
Kuulostaa aika epätodennäköiseltä, että valtavasta määrästä itiöitä vain yksi onnistuisi itämään. Vaikka niin tapahtuisi, niin miksi monokulttuuri ei tuottaisi satoa? Siihenhän pyritään usein myös ihan tarkoituksenmukaisesti tasalaatuisen viljelmän ja sadon saavuttamiseksi.

7
Sivuston toiminnasta ja käytöstä / Vs: Päivitysuutisia
« : Maaliskuu 25, 2020, 20:02 »
Hei VeePee, kiitos kehitysehdotuksista ja lämmittävistä sanoista!

Palvelinmaksut olivat tosiaan myöhästyneet muutaman päivän ja sivusto oli hetken pois linjoilta, mutta onneksi tilanne huomattiin ajoissa ja maksujen hoitamisen jälkeen sivusto oli taas käytettävissä tavalliseen tapaan. Samassa yhteydessä tuli itselläkin taas pohdittua, että olisi liian suuri menetys jos näin merkittävä tietolähde katoaisi kokonaan saatavilta.

Kuvagalleriaa ollaankin jo mietitty useamman vuoden ajan ja asiaa harkitaan tälläkin hetkellä. Palvelinkustannuksetkaan eivät siitä lisääntyisi ihan heti, sillä nykyinen palvelinpaketti sisältää sen verran hyvin tallennustilaa ja muita tarvittavia ominaisuuksia, että rajat tuskin tulevat ihan heti vastaan. Hyvä kuulla että tällainen ominaisuus kiinnostaa käyttäjiäkin. Myös mainosmateriaalia tullaan luultavasti työstämään jossain vaiheessa.

8
Sivuston toiminnasta ja käytöstä / Vs: Päivitysuutisia
« : Maaliskuu 24, 2020, 18:58 »
Olen taas mukana toiminnassa ja iloiseksi yllätykseksi ylläpidossa on aktivoitunut myös muita vanhoja ja uusia kasvoja.

Viimepäivien tapahtumia:
  • uusi etusivu lisätty
  • foorumisofta päivitetty
  • foorumille lisätty uusi responsiivinen oletusteema, tumma versio saatavilla sivun ylälaidasta kuunsirppi-ikonista
  • foorumin toimimattomat sähköposti- ja avatarjärjestelmät korjattu
  • Discord-chatserveri lisätty, vanha pikakeskustelu poistunee käytöstä jossain vaiheessa
  • kaikenlaista pientä korjailua ja säätöä
Discord-chat on aktivoitunut mukavasti, linkki löytyy etusivulta.

Palaute ja kehitysehdotukset ovat tervetulleita.

9
Kaikki vuosien aikana foorumille kertyneet yksityisviestit tullaan tyhjentämään otsikossa ilmoitettuna ajankohtana tietoturvasyistä. Annamme siis reilun kuukauden aikaa käydä tarkistamassa vanhat viestit tärkeän sisällön varalta.

Harkitsemme ylläpidon kesken myös yksityisviestien säännöllistä tyhjentämistä niin, että esimerkiksi yli kuukautta vanhemmat viestit poistetaan automaattisesti. Tiedotamme aiheesta lisää myöhemmin.

10
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakkihavainnot 2018
« : Elokuu 28, 2018, 16:29 »
Osaako joku noiden mun kuvien perusteella sanoa, että onko noista oikeasti edes osa silokkeja?

Liian kuivia tunnistettavaksi. Heitä pois ja etsi tuoreita yksilöitä.

11
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakkihavainnot 2018
« : Elokuu 28, 2018, 15:48 »
Tänään Pohjois-Pohjanmaalla:

12
Käytössä oleva pikakeskusteluohjelma näyttäisi tallentavan IP-osoitteet keskustelupalstan antaman tiedon mukaisesti, eli tällä hetkellä käyttäjien todelliset IP-osoitteet eivät tallennu foorumille eivätkä myöskään chattiin! Aloitusviestiä muokattu uuden informaation mukaisesti.

13
Toimisto / Vs: Yksityisviestien tietoturva
« : Maaliskuu 13, 2017, 12:09 »
Tein edelliseen viestiin merkkaamani toimenpiteet myös päivitetylle foorumille.

Sama juttu hoidettu jälleen viimeisten päivitysten jälkeen.

14
Huomasin juuri ongelmia vanhassa toimintatavassamme yksittäisen bitcoinosoitteen käytön kanssa, kts. https://en.bitcoin.it/wiki/Address_reuse

Olisiko Greatmaster tai joku muu riittävän aktiivinen luottofoorumilainen valmis käyttämään omaa Bitcoin-lompakkoaan välikätenä ja toimittamaan tilauskohtaisia BTC-osoitteita itiötilaajille ja siirtämään varoja tasaisin väliajoin yhteisölompsaan? Voin opastaa lompakon asentamisessa ja käytössä tarpeen mukaan.

15
Jos hajamielinen mykologi unohtaa kakun nesteytymään (lillumaan vedessä ainoastaan osittain veden alla) noin seitsemäksi tunniksi, meneekö se pilalle?

Ei. Usein on ihan käytännöllistäkin jättää kakku nesteytykseen vaikkapa yöunien ajaksi.

Sivuja: 1 2 3 ... 51