Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Oskillos

Sivuja: [1]
1
Saatoinpa löytää ensimmäisen reunuskirjohelttaeräni. Itiöprintit valmistunevat huomiseksi, mutta laitetaan nyt alustavasti kuvia löydöksistä, niin foorumin osaavat voivat sanoa olenko nyt ollenkaan edes mahdollisesti oikeilla jäljillä. :) Here goes:
[smg id=1256]
[smg id=1257]
[smg id=1258]
[smg id=1259]
[smg id=1260]
[smg id=1261]
[smg id=1262]
[smg id=1263]

Itiöprinttejä odotellessa... :)

2
Löydettiin semienhakureissulla kolmea muuta mielenkiintoista sientä aivan muutaman metrin päästä semiesiintymistä. Yksi taitaa olla nurmikirjoheltta, mutta kaksi muuta sienilajia - ruskea ja keltainen, molemmat ulkomuodoltaan aika paljon madonlakkien oloisia - jäi kiinnostamaan. Mitähän nämä sienet mahtavat olla? Nuo keltaiset etenkin näyttivät melko psykoottisilta, lähes hohtivat sellaista neonvihretävää keltaista ja varsi oli täynnä todella tahmeaa nestettä, joka venyi useita senttimetrejä vartta katkaistaessa.

Kuvat ovat näistä ruskeista ja keltaisista sekä kuivina että märkinä, tiedostonimen perässä on (fresh) märkien merkkinä ja (dry) kuivatuissa. Linkki kuviin: http://yfrog.com/n0brownmushroomsdryfjx

3
Suippumadonlakki / Vs: Kuvia suippumadonlakeista
« : Syyskuu 18, 2010, 19:21 »
Syksyn ensimmäinen sienisato, 240kpl 2h kyykkimisen tuloksena. :") I'm happy. Viime vuonna ei löytyny mitään vastaavaa, koko syksyn aikana ehkä noin 50 semiä. Kuvia löytyy täältä: http://img405.yfrog.com/gal.php?g=pic0067w.jpg

Sivuja: [1]