Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Eni

Sivuja: 1 2 3 ... 24
1
HuMy sanoo 6-12h "katetuille jyville", mutta sama sopii kattamattomillekin. Lykkää vaikka nukkumaan mennessä likoamaan ja ota aamulla pois, tai anna nesteytyä työpäivän tms. ajan.

2
Laittaisin kakun sopivaan rasiaan ja sitten dunkkaisin koko kakku+rasia -häsmäkän.

3
Ei siitä haittaakaan ole.

4
Käyttökokemukset / Vs: Kokemuksia tripeistä
« : Kesäkuu 01, 2020, 20:30 »
Joo kyllä abortit ja pikkusienet on usein (jopa yleensä) reilusti isoja tatteja vahvempia.
Siitä lyhtypylväsnuijapääsienestä (hieman ennen kalvon repeämistä) täysikokoiseen itiöemään kasvaessa lisääntyy lähinnä vesimäärä, eikä itiöemiä ole printtien ottamisen lisäksi oikeastaan mitään syytä päästää sitä nuijavaihetta suuremmiksi.

5
Laki ja päihdepolitiikka / Vs: Mimosa Hostiliksen tilaaminen
« : Toukokuu 17, 2020, 12:47 »
Hakusanoilla "mimosa tenuiflora" Googlen ensimmäinen osuma on "Rusomimosa, kasvi"

6
Niin, vaan eikös sitä ole vasta spekuloitu, että ihmiskeho EHKÄ tuottaa DMT:tä.
Ja mihin kaikkeen keho käyttäisi sitä. (Unien näkemiset ja kuolemanrajakokemukset?)

Toisaalta jos sitä on löydetty eläimistä ja monesta kasvista, niin miksi sitä ei löytyisi myös ihmisestä...? ???
No ei ole vaan spekuloitu https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6088236/

7
Ei ole pakollista tehdä pohjaan reikiä. Moni on onnistunut hienosti hieman modifioidulla versiolla sgfc:sta. Tuossa vielä aiheesta ulkomaanelävien foorumilla.

8
Kuulostaa ihan asialliselta, tosin vartin haudutus riittänee, sekoittele ainakin ajoittain.
Jos juot puolet annoksestasi ja odotat vaikutuksen tasaantumista ja olet tyytyväinen oloihisi, luultavasti voit pidentää tasaista vaihetta ainakin hieman hörppäämällä toisenkin puolikkaan. Jos kuitenkin toivoisitkin pääseväsi kauemmas matkallasi, ei lisäannos välttämättä sinua paljoa syvemmälle puske.
Ymmärtääkseni on jonkinlainen konsesus siitä, että se sitruunamehu sellaisenaan saattaisi olla riittävän hapanta hydrolysoimaan psilosybiiniä psilosiiniksi, mikä siis johtaisi nopeampiin nousuihin, kun sitä fosfaattiaei tarvitse maksassa metaboloida.
En kuitenkaan usko, että joku pieni loraus sitruunamehua teekupillisessa vaikuttaa juuri muuhun, kuin makuun (mikä ei välttämättä ole huono asia).
Psilosybiinin biosaatavuus on po. annosteltuna enivei jotain 50 % luokkaa, niin sitruunan lisääminen on pitkälti makuasia.1

Lähteet:
1. T. Passie, J. Seifert, U. Schneider ja H.M. Emrich, The pharmacology of psilocybin, Addict. Biol., 2002, 7, 357–364.
2. Dude, trust me.

9
Käy ne pienetkin ruiskut periaatteessa, isommat on vaan näppärämpiä kun saa tehtyä monta purkkia samalla ruiskulla. Neulan olisi syytä olla pitkä inokuloinnin helpottamiseksi ainakin pf-kakuissa. Jyviä voi tietysti aina ravistella, joten itiöveden voi ruutata vaikka yhteen kohtaan ja levittää sitten helistelemällä purkkia.

10
Juu eikö tuo ummessa ole jo.

11
Tuosta kuvasta on vaikeaa sanoa. Mikä kohta mielestäsi olisi hometta?

12
Mittaa ainekset tilavuuksina, sekoita hyvin.
Ei tarvitse omaa huonetta tai edes komeroa kasvatuslaatikolle, mutta joku yläkaappi tai huoneen nurkka olisi toki hyvä pyhittää fruittauslootalle. Jos elät jotakuinkin normaalin siististi, pöly tuskin on valtavan suuri ongelma. Hyvin vetoisaa paikkaa on kuitenkin syytä välttää.
Täysin kolonisoituneet kakut tosiaan vastustavat aika mukavasti kontaminaatioita.

13
Kuulostaa vähintäänkin turhalta, jollei suorastaan tyhmältä/vaaralliselta viritelmältä. Cubensisrihmasto kasvaa hyvin huoneenlämmössä (optimi about 24 °C - 27 °C) ja ihan ok jopa hieman alle kahdessakympissä. Rihmasto tuottaa myös itse lämpöä, joten kääri vaikka purkkisi villapaitaan ja laita koko mytty sopivaan laatikkoon.

14
Periaatteessa voit tehdä isompia kakkuja, mutta ne on syytä saada kipattua kokonaisena ulos törpöstään. Ongelmana on lähinnä sopivan muotoisten suurten purkkien löytäminen. Kuten itsekin kirjoitit, suurisuupurkkeja ei ihan joka lähikaupasta löydy. Kerro ihmeessä muillekin, jos jostain Suomesta sellaisia bongaat. Toki jotain tuoppeja tai vastaavia voi harkita, mutta ne tuppaavat olemaan usein harmillisen ohutta lasia.

Esimerkiksi tuolta tietysti voi tilata 7 x 12 kpl ja myydä ylimääräiset foorumin kirpputorilla hyvään hintaan. Menekki on melko varma, jos et ala ahneeksi.

15
Toimisto / Vs: Uuden keskustelupalstan testaus
« : Huhtikuu 13, 2020, 17:32 »
Youtubetesti


Edit: Eli vaatii jotain tekstiä pelkän youtubetägin ja linkin lisäksi.

Sivuja: 1 2 3 ... 24