Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Kitten

Sivuja: 1
1
Itselläni oli "etähoidossa" eräs migreenipotilas, joka söi/joi teenä (tarkkaa käyttötapaa en tiedä) cubensista kolmena peräkkäisenä päivänä 0,3g. Kohtaukset jatkuivat normaalisti. Ilmeisesti sieniä täytyisi kerralla siis ottaa vähintään reilu gramma (joka vastaa n. 6mg psilosybiiniä, jos pidämme sienten vaikuttavista aineista juurikin tätä lääkkeenä), jotta migreeni loppuisi. Erään ystäväni ottama annos oli 1,3 grammaa cubensista ensimmäisellä kerralla, ja hänen kohtauksensa loppuivat siihen.

Minkä kokoinen tuo 0,3g annoksen nauttinut suurinpiirtein oli? Onko tietoa?
Entä ystävä, joka otti 1,3g? Millainen oli olo heti nauttimisen jälkeen?
Mietin vain tulevaa ensimmäistä kertaani, että paras jos ei ns. tuntuisi oton jälkeen kovinkaan kummoiselta. Ihan lääkekäyttöön tulisi.
Suippomadonlakkeja olen miettinyt. Ilmeisesti toimii hyvin migreenihoidossa(?)

Tuolla yllä puhuttiin jotain 8 kpl sienimäärästä ensimmäisellä kerralla: kuivattuna vai vetisenä?
Onko tosiaan niin, että henkilön kg-määrällä ei olisi vaikutusta? vrt 50kg nainen ja 90kg mies.

2
Heippa

Olen uusi foorumilla ja migreenipotilas.

Jonkin aikaa sitten oli kahden kuukauden jakso, jolloin migreenejä tuli usein. Sitä ennen oli useamman vuoden väli ko. jaksolle. Välissä tuli silloin tällöin migreeniä.

Vuodenvaihteessa meinasi taas sessio pukata päälle ja sain estolääkityksen, joka helpotti. Migreenit kuitenkin tulevat reilun kuukauden välein vaikka estolääkitys on nyt päällä.

Olisin kiinnostunut kokeilemaan nyt sientä sekä migreeniin että lamauttavaan pelkotilaani. Mursin jalkani pari kk sitten ja nyt olen niin pelosta lamautunut, että en usko pääseväni tästä ahdingosta ulos. Ensimmäistä kertaa elämässäni jotain murtunut. Kuntoutus ei ota sujuakseen, koska olen pelosta jäykkänä. Auttaisiko sienet myös tähän? Olen lukenut, että esim. kuoleville potilaille on auttanut kuolemanpelkoon. Meikäläisellä nyt sentään vaan joku ihme "jäykkäkouristus" murtuman jälkeen ja tästä on pakko päästä että saan jalan kuntoon.

Millä annostuksella kannattaisi kokeilla? Siis jos vaikka yrittäisi kahta kärpästä yhdellä iskulla: migreeni & tassupelko?

En oikein pääse luontoon nyt tuotteita keräämäänkään (jalan vuoksi) saatikka että tunnistaisin lajeja muuta kuin kärpässienen.
Kaverin saisin tuekseni mahdollisen terapiasession ajaksi.

Mitä mietteitä & ehdotuksia teillä muilla on? Entä sienestys migreenin estolääkityksen aikana, onko kellään kokemusta?

edit: saa laittaa yksityisviestejä myös :)

Sivuja: 1