Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Relatiivi

Sivuja: 1 2 3
2
Olen kauniilla toba järven rannalla Indonesiassa. Täällä on saatavilla sieniä lähes joka ravintolassa, joten ajattelin annoksen ottaa jonain päivänä. Mutta oon yksin liikkeellä niin onko antaa jotain hyviä vinkkejä set & settingiin yms?Aikaisemmin trippaillut vain kerran, tyttöystävän kanssa.

Trippivahti on puhelimen välityksellä :D
Hahaa oon itsekin sieniä nauttinut Toballa :) Minä tein niin, että kävin ostamassa pari bintangia valmiiksi majatalolle, kävin nauttimassa illallista ja jälkiruuaksi otin taikasieniomeletin. Majatalolla otin tuolin valmiiksi takapihalle, josta oli hienot maisemat järvelle. Oli ihan oma takapiha, että ei ketään muita siinä pyörinyt. Siinä sitten fiiliksen mukaan olin välillä sisällä ja välillä ulkona nauttimassa kaikesta mahdollisesta samalla juoden hieman kylmää olutta.
Vahvuudeltaan tuo omeletti oli juuri sopiva. Visuaaleja oli jonkin verran ja ihan loistava fiilis koko loppu illan.
Paikalliset suhtautuu sienten käyttöön pääsääntöisesti ihan suvaitsevasti eli sinänsä ei tarvitse kuumotella muita ihmisiä. Kävin vielä illan päätteeksi syömässä mysliannoksen jogurtilla Jenny´sissä (Suosittelen muuten käymään jos et ole vielä käynyt) joka oli aivan uskomattoman hyvän makuista!

Hyvää matkaa!

3
Helou ja tervetuloa

Vastaukset kaikkiin kysymyksiisi löydät täältä:
http://humy.taikasieni.net/

4
Kyseessä on todennäköisesti normi "bruisingia", mikä on ihan normaalia ja kuuluu asiaan. En ole ihan selvillä mistä bruising johtuu, jotkut väittävät, että psilosybiinin hapettumisesta, toiset väittävät että indoleilla on jotain tekemistä asian kanssa. Onko tähän saatu jotain varmaa selvyyttä?

Ota kuitenkin vielä kuva kakusta tänne tai vertaile netistä löytyviin kuviin "bruisingista", jotta saat selvyden.

6
Tälläisia tatteja löytyi tänään kuvan mukaisesta paikasta: http://i.imgur.com/natUfrd.jpg?1

Tässä kuvia sienistä

1: http://i.imgur.com/TFJZbZK.jpg?1

2: http://i.imgur.com/MiMRcLg.jpg?1

Miltä näyttää, onko oikeita?
Ei ole

7
Heippa!

Tänään oli aurinkoinen päivä ja käväisin sieni mettällä. Onko nämä oikeita, vähän näyttävät sekasikoiltä. maasto oli vanha laidun ja hyvin kostea. kuvat pitäisi löytää alla olevastalinkistä

http://www.imageshack.com/i/7gz01pj
Erittäin epäselvä kuva, mutta nopealla vilkaisulla ei yhtään suippumadonlakkia.

8
Hieno teksti! Varmasti apua monelle.

...suippomadonlakki vai suippumadonlakki?  :)

9
http://imageshack.us/f/843/2oib.jpg/

Kellään mitään tietoa näistä? Löydetty metsästä sammaleen seasta.
Jonkinlaisia hiippoja ovat nämä.

10
Suippumadonlakki / Vs: Suippumadonlakkihavainnot 2013
« : Syyskuu 19, 2013, 23:18 »
Syksyn ensimmäiseltä sienestysretkeltä löytyi noin 100 kappaletta suippumadonlakkeja.

[smg id=4860]


Tässä kuva kasvupaikasta. Maasto on melko hiekkaista, kaikki sienet eivät kasvaneet ruohotupoissa, mutta lauhaa esiintyi kasvupaikalla jonkin verran.

[smg id=4859]

Terveisiä Kainuusta!

11
Ok. Itselläni on vain jostain syystä ollut sellainen käsitys, että usein kaikki kakut laitetaan terraan samaan aikaan, mutta kaippa sitä voi sitten porrastaakin. Eli nopeimmat kakut terraan heti kuin mahdollista, ja hitaamat sitten, kun ne ovat valmiita...

P.S. Tarvitseeko terraario valaistusta?
P.P.S Sopiiko alumiinifolio kakkujen pohjaksi terraarioon?
Valaistus ei ole millään tavalla välttämätön.
Rihmasto kasvaa alumiiniin kiinni, joten se ei ole paras vaihtoehto.

12
Mikä on optimaalinen aika sadonkorjuulle? Olen ymmärtänyt, että vaikuttavat aineet eivät enää lisäänny sen jälkeen, kun sieni aukaisee lakkinsa. Jos kuitenkin samassa kasvualustassa on esim. yksi sieni joka on kasvussa paljon edellä muita ja loput sienet ovat vielä hyvin pieniä, kannattaako sadonkorjuu suorittaa, kun ensimmäinen sieni avaa lakkinsa vai odottaa muiden sienien kasvua?
Jotenkin oma logiikka sanoo, ettei sillä ole merkitystä vaikka isoin sieni vielä kasvaisikin nesteen vaikutuksesta, eikö tuo loppujenlopuksi kompensoidu kuitenkin kuivausvaiheessa, kun nesteet haihtuvat pois? Olenko ymmärtänyt jotain väärin?

13
Tämä saattaa ehkä olla kaukaa haettua. Liittyykö ahdistukseesi pakokauhun tunne tai pelko siitä? Itse sain välillä näitä jopa selvinpäin ja olin täysin ymmälläni, mistä ne johtuvat, kun ei koskaan aikasemmin ollut tällaisia. Olin vähällä jättää sienet kokonaan, kunnes tajusin niiden aiheuttajan..Kannabis. Ainakin uskon, että kannabis aiheutti ahdistuksen omalla kohdallani, sillä vähensin käyttöä ja ahdistuskohtauksetkin hävisivät. Et maininnut käytätkö kyseistä päihdettä, mutta something to think about anyway...

14
Mulla on mennyt ihan perus pf-tek 2dl kakulla 3 viikkoa terrassa ennen kun eka sieni lähti kasvamaan. Itsekin ihmettelin silloin, että nyt ei kyllä kaikki ole kohdallaan, mutta kyllä ne sienet sitten loppujen lopuksi sieltä ihan normaalisti kasvoi  :)

15
Vapaa aihe / Vs: Festarit maailmalla
« : Joulukuu 15, 2012, 11:07 »
Muutama vuosi sitten kävin tsekkaamassa Saksassa Summerjam reggaefestarit. Esiintyjinä mm. Inner circle (ihan huippu livenä!) ja Damian Marley. Poliisit kuulemma ummistaa silmänsä festareiden ajaksi. Kannabis paloi kaikkialla ja tooosi rento meininki. Yhtään tappelua en nähnyt koko kolmen päivän aikana. Kelit oli lämpimät keskikesällä ja ehdottomasti yhdet parhaat festarit mitkä oon koskaan käynyt. En muista kuinka paljon kävijöitä tuolla oli, mutta taisi olla samaa luokkaa kuin Suomen isoimmat festarit ellei enemmän. Voin kyllä suositella kaikille!

Sivuja: 1 2 3