Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Joonas

Sivuja: 1 2 3 4
1
Ja niin, selitys eläinten trippailuun tulikin jo aikaisemmin. Mutta siis, sienissä vain huomaa miten on eläinten kanssa paljon lähempänä, samoilla taajuuksilla. Siitä olen päätellyt, että eläimet ovat aina niillä leveleillä, mille itse pääsee psykedeeleissä. Nämä nyt on vaan mun tuntemuksiani.
Joo hei mää oon kans huomannu joskus saman, että ku ottaa tajuntaa laajentavia aineita niin sitten tuntuu niinku tajunta jotenki laajentuis. Tosi outoo ja ehkä vähän creepyäkin  ???

2
Kiitos.

Käytinpä vähän väärää termiä, piti kysyä että onko tuo hunajan määrä helppo arvioida silmämääräisesti kun ei mitään tarpeeksi tarkkaa vaakaa ole (gramman tarkkuudella toimiva mutta se rupiaa temppuilemaan aika nopeaa jos yritän jotain mukiviritelmiä, muutenki vähä epäluotettavan oloinen). Kuinka tarkkaa se hunajan määrä on, eli voiko sen vaan sanua sillee teelusikallisena että paljonko mun pitäs esim. desiin vettä sitä hunajaa laittaa?

3
Jos haluan steriloida lasipurkin (jossa siis vettä ja hunajaa) painekattilassa niin Hullu Mykologi sanoo ajaksi että puol tuntia, mutta missä lämpötilassa?

Ja sitte, heh, miten tuo hunajan määrä on helppo punnita?

4
Käyttökokemukset / Vs: Nukkuminen vaikutuksen alaisena
« : Tammikuu 08, 2011, 02:08 »
Mitä sieniä? Amanitojen kans nukkumaan meneminen taitaa olla osa trippiä.

Psilosybiinisienet taas ei annakaan salli mun nukahtaa sitten millään, ja kaveri väittikin joskus että psilosybiini vaikeuttaa nukahtamista aika paljon, tosin en tiedä sitten pienistä annoksista.

5
Musta on alkanu nykyään tuntua että sieniä jotenki on hyvä annostella sillee fiiliksen mukaan; trippi tuntuu iskevän oikein kunnolla kun huomaa että on nauttinut juuri oikean annoksen sieniä. Ainaki mulla on käyny usein sillee, että alkaa ajatella että osas valita itelleen ja keholleen tosi hyvin sen annoksen.

6
Poltan savuja ja juon alkoholia, tosin alkoholia käytän vähenevissä määrin ja muutenkin aika hallitusti.

Psilosybiinisienet on sellanen jolla vedän aina lyhyessä ajassa useamman tripin ja sitte piä kuukauden / muutama taukoa ja nautin lisää. Kai.

LSAta käytin kesällä kun tuli tilattua HBWR:n siemeniä. Oli iha metkaa ja ois kiva kyllä tilata lisää, mutta kuumottaa ku sain vasta jälkeenpäin tietää että ovat jo huumausainelistalla!?

Sitten yksittäisinä kertoina oon koittanu LSD:tä, PCP:tä, ayahuascaa ja dexmiä.

Kärpässieniä oon myös testannu (muskimolia ja iboteenihappoa siis) ja mukavaa menoa on ollu, mutta hengellisemmät annokset olen jättäny toistaiseksi rauhaan; tuntuu että tää on vielä vähän liian raju aine mulle, pitänee kehittyä.

Nuorempana tupakkaa ja jotai lääkkeitä kokeilin myös mutta molemmat oli jotenki turhan olosia.

7
Käyttökokemukset / Psilosybiinisienet suurilla annoksilla
« : Lokakuu 07, 2010, 12:12 »
Haluaisin kuulla kokemuksia suurimmista annoksista, joita olette ottaneet.

Itse otin muutamien ensitrippien yhteydessä 5 grammaa kuivattua cubensista, ja homma karkasi käsistä totaalisesti ja mieli tuntui sulkevan koko tripin pois (jälkeenpäin), enkä saanut siitä oikein mitään irti. Nyttemmin olen kuitenkin alkanut kokea että pystyn hallitsemaan itseäni tripillä taidokkaasti, ja annoskoon voisi nostaa jälleen takaisin.

Mitäs mieltä esim. 100-200 silokin annoksesta?

8
Elämäntavat ja harjoitteet / Vs: Jooga, meditaatio ja muut
« : Lokakuu 06, 2010, 15:04 »
Mikä on syy näihin yhtäläisyyksiin?
Todellisuus!

9
Mulla on jotai 50x caapi extractia, voisinko käyttää sitä sekottamalla kannabikseen / johonkin muuhun yrttiin ja polttamalla piipusta tripin aikana? Vai kannattaisko se sekoittaa vaikka samaan teeveteen silokkien kans?

10
Olen tripannut toistaiseksi vain kolme kertaa ja joka kerta olen tripin lähentyessä loppuaan kokenut puhdistautumisen ja "uuden alun" tunteita, mutta nukkumisen ja heräämisen jälkeen kaikki on taas samaa paskaa  :(
Ehkä sun on opittava tykkäämään paskasta.
Paskan määritelmä kannattaa hajottaa pienempiin osiin, koska musta paskan negatiivisuus on vaan asioiden kattomista liian kaukaa tai liian suurena kokonaisuutena.

EDIT: Tai liian pienenä kokonaisuutena. Tai ei tarpeeksi kokonaisuutena. Suhtautumisen muuttaminen toimii, jos paskaa ei saa muutettua.

11
Muu sienikeskustelu / Vs: Sieniharrastusten salassapito
« : Lokakuu 01, 2010, 15:24 »
Jos olisin rehellinen sukulaisilleni ja virkavallalle omasta päihteiden käytöstäni, tulisin kyllä vahvasti tuomituksi ja rikosoikeudellisiin ongelmiin asiasta.
Aika monella kuitenkin on aivan hulvattomat johtopäätökset asiasta. Siis mun mielestä tosi moni heittäytyy vitunmoiseksi ennustajaksi siitä, että mitä tapahtuu, jos omat päihdetaipumukset tulevat ilmi. En tarkoita etteikö sitä vois päätellä että mitä tapahtuu, ja onhan se nyt järkevääkin ottaa huomioon että mitä kannattaa kellekkin sanoa.  Mutta eikö sillä ole susta yhtään väliä, miten asian kertoo? Kyllä mää oon huomannu että varsinkin psilosybiinisienistä ihmiset ei näytä oikein tietävän paljoakaan, ja monelle on helppo tuoda esiin niiden tajuntaalaajentavat ominaisuudet. Itse myös yleensä tartun heti siihen, jos keskustelukumppani puhuu "pään sekoittamisesta" ja sanon että käytän sieniä pään selventämiseen. Auttaa meditointiin; helpottaa tunteiden käsittelyä. Olen myös äitini mielestä elävä esimerkki siitä, että sienet ovat helpottaneet mun tunteidenkäsittelyä, eli jos näytät että sienet tekee sulle mitä sanot niiden tekevän, ihminen voi helpostikkin nähdä asian positiivisemmassa valossa. :)

Näistä asioista ei ole helppoa alkaa väittelemään; on suotuisampaa saattaa toinen ymmärrykseen. Yleensä on kyse siitä ettei tyyppi tiedä sienistä ja elää käsityksessä että ne on huume josta menee toisiin maailmoihin ja onhan se nyt vittu ihan vaarallisen kuulosta pelkistettynä tuolleen.

mutta toi sun kyssäris on musta niin turhaa pilkunnussintaa
Btw, aika radikaalisti osoitat ettet ymmärtänyt toisen pointtia :(

12
Olen kuullut, että mustaherukkamehun juominen ennen silokkejen nauttimista jotenkin buustaisi näiden tehoa? Pitääkö tämä paikkaansa, vai onko vaan urbaanilegenda?
Useat kokeilleet ovat väittäneet että buustaisi. Siitähän täällä foorumilla oliki jo keskustelua että onko mustaherukka MAO-inhibiittori vai ei, koska MAOIt ainakin buustaa.

13
Lainaanpa aihetta kun liittyy edes jollakin asteella ongelmaani.

Eli sain haltuuni n määrän tatteja, joista osassa näkyy kuitenkin jotain homeentapaista juuressa ja/tai lakin paikkeilla. Kuinka vaarallista tämä on jos oletetaan että nauttisin nuo tuollaisenaan? Selviääkö tästä sillä että leikkelen saastuneet osat pois?

[smg id=542]
Sinertävä voi olla bruisingiakin, en saa oikein kuvasta selkoa. Jokatapauksessa, haiseeko sienet homeelta?

14
Ite kombotin vasta ruskokärpässientä ja silokkeja, eli samat vaikuttavat aineet kai siinä kombossa mulla oli siis. En oikein tiedä, musta se meni vähän samaan kategoriaan ku alkoholi + silokit. Että ne vaikutukset soti jotenki toisiaan vastaan ja psilosybiini vaimentaa toista substanssia.

Kärpässienet alkaa vaikuttaan paljon hitaampaa, joten kannattaa juoda niistä tehty tee jotai 1-2 h ennen silokkeja. Sitten musta tuntuu että ois parasta koittaa pitää pää mahollisimman tyhjänä ja maata vaikka pimeässä huoneessa. Tuntu siltä että kaikki mitä sitä tekikään niin tuntu heittävän sen kokemuksen jommankumman sienen puolelle, että molemmille pitää jotenkin antaa erityisesti tilaa tai huomiota että vaikutukset pääsee valtaan.

15
Toivottavast myös kysymykset Amanitojen käyttöön liittyen kuuluvat tähän triidiin.

Eli tilanne on siis tämä: Kaverini koiranulkoiluttaja oli kerännyt punakärpässieniä. Hän poisti niistä heltat ja jalat ja laittoi ne kuivumaan uuniin 50C kuivumaan yön yli. Seuraavana päivänä kun sienet olivat kutistuneet pieniksi korpuiksi hän otti 1 ison ja 1 pienen lakin ja murensi ne lasilliseen jogurttia. Kahden tunnin jälkeen hän söi 2 isoa lakkia lisää. Koko illan aikana hän ei tuntenut muuta kuin polttamansa kannabiksen vaikutuksen.

Sienet olivat kaikkien tuntomerkkien perusteella kärppäreitä. Punaisia ja pilkukkaita tietenkin, kasvoivat ison puun juurella ja itioprintti oli valkoista. Lisäksi niissä oli se rinkula siitä suojakerroksesta jalassa.

Ystäväni tuttu nyt miettii, miksi mitään ei tapahtunut.  >:(

EDIT: Hän kertoo syöneensä muutama tunti ennen sieniä suhteellisen paljon. Tämä varmaan voisi vaikuttaa asiaan, tosin en usko tuolla määrällä sen poistavan kaikkia vaikutuksia.
Oliko uunin ovi raollaan?

Sivuja: 1 2 3 4