Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Skeeba

Sivuja: 1
1
Tästä jo chatissä olikin, mutta jätän tän tähän nyt muillekin:

"Korkeimmassa oikeudessa (KKO) erittäin vaaralliseksi huumausaineeksi on katsottu ainakin amfetamiini,[6] kokaiini,[7] heroiini,[8] buprenorfiini,[9] ekstaasi,[10] gamma,[11][12] ja fentanyyli[13][14] sekä käräjäoikeudessa psilosybiinisienet.[15] KKO:n ennakkoratkaisu ohjaa tuomioistuinten ratkaisukäytäntöä alemmissa oikeusasteissa."

http://fi.wikipedia.org/wiki/Huumausainerikos_Suomessa#Eritt.C3.A4in_vaarallinen_huumausaine
http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/se-oli-typera-paahanpisto-mies-sai-tuntuvan-tuomion-sienikokeilustaan/3393618

2
Tietoa kasvattamisesta / Vs: Suklaakakku
« : Helmikuu 08, 2012, 04:48 »
Mulla on jostain syystä jääny päähän sellainen käsitys että liika öljyisyys/rasvaisuus olisi rihmastolle huono juttu (?)

Samoin, mutta en ole koskaan tutkinut väitettä sen enempää... esimerkiksi tämä tuli vastaan kun mietin että voisikohan auringonkukan siemeniä käyttää, joku sanoi että ovat rasvaisia.

Auringonkukan siemeniä voi käyttää, mutta Käytäntö on osoittanut, että niiden tumman värin takia tervekin rihmasto saattaa näyttää harmaahomeelta.

Sisältäähän esim. kasvualustana käytetty WBS (WildBirdSeed) suurilta osin pähkinöitä, joiden ravintosisällöstä yli puolet on rasvaa.

Monet nyppii ne pähkinät pois.

Tämä sama herra Käytäntö on osoittanut, että pähkinät menevät epämääräiseksi mössöksi projektin aikana ja niinpä hän syöttää ne pikkulinnuille tai itselleen.

3
Tietoa kasvattamisesta / DIY Antibiootti Agar
« : Joulukuu 20, 2010, 19:23 »
Trippi.infon taikasieniforumilla oli joskus keskustelua tästä ja ajattelin postata tännekkin.

Antibioottisena ravinnonlähteenä toimii hunaja, josta itseasiassa on yritetty kehitellä jopa seuraavaa sairaalabakteerin tappajaa.

Itiön antibiootti-agar suorana lainauksena:

Lainaus käyttäjältä: itiö
Lainaus käyttäjältä: Tattiritari
    antibiootti pohjaista agaria
[/url]

Aika turha, kannattaa ottaa sitä halvempaa agarmixiä ja sekoittaa siihen vähän hunajaa.

Itse käytän sitä tavallista agarmixiä. Laitan yhtä petrimaljaa kohden 20ml vettä, n. 1g agarmixiä sekä 0.4g hunajaa. Tästä tulee oiva antibioottinen agarlautanen, en ole saanut yhtäkään bakteerikontaminaatiota vielä näin tehdylle agarille.

Hunaja on luontainen antibiootti, ja helvetin tehokas vieläpä.

4
Tietoa kasvattamisesta / Vs: Itiön kookoskuitusubstraatti
« : Marraskuu 16, 2010, 13:30 »
Näin olen käsittänyt, mutta päätinpä vielä varmistaa :)
Kiitos.

5
Tietoa kasvattamisesta / Vs: Itiön kookoskuitusubstraatti
« : Marraskuu 15, 2010, 21:49 »
Käytättekö tuoretta kahvia substraattiin vai keitättekö ensin sumpit?

6
Toimii, mutta leviämisnopeus fruittaamattomaan rihmastoon verrattuna on hidas ja kontaminaatioriski suurempi. Ja toki jos puolet lopullisesta substraatista on jo kerran/kaks fruitattua rihmastoa niin satokin jää kyl aika vaisuks verrattuna siihen fruittaamattomaan.

7
Itse kävin clas ohlsonilta ostamassa pakasterasioita 1,2l 3kpl olikohan joku 4€ ja toinen samankokoinen vähän laadukkaampi ~8€. Halvemmat osoittautui paremmaksi kun olivat kokonaan läpinäkyviä, kannet olivat kyllä avautuneet vähän lämpölaajentumisen takia, Mutta jesaria reunoille niin pysyivät. :)

Joo kannet tykkää vääntyillä ja kääntyillä, eli perus pakasterasiaa tukevampi muovi olis parempi, mut toimiihan noikin jotenkin. Alemmat vääntyy luonnollisesti enemmän mikäli lastaat rasiat päällekkäin ja yks asia kans minkä huomasin oli se, että jostain syystä pakasterasioiden sisälle kerääntyi enemmän (kondensaatio?) vettä kuin lasipurkkiin.

8
Ihan oman maun mukaan. Mikäli käytätte kyseistä yhdistelmää olisi hyvä osata päästää irti koska kun poltatte tripillä hatsit niin paluuta ei enää ole siihen samaan oloon kun ennen hatseja vaan ainakin juoppohullun mielikuvituskaverini virolainen ystävä nimeltään Itse koki lähes totaalisen kommunikointikyvyn menetyksen ulkomaailmaan ja kertoi tämän kokemuksen olleen jopa voimakkaastikkin euforinen, mutta samalla myös jokseenkin ahdistava kommunikointi- ja ajattelukyvyn katoamisen myötä. Hän kuitenkin osasi päästää irti ja alkoi jopa ajatella, että "mitä helvetin hyötyä koko kommunikoinnista muka on - ihan yliarvostettua, so fuck it! Nyt nautitaan olosta!" ja vaipui näin omaan hyvänolon tunteeseensa - ei nähnyt, kuullut eikä tuntenut muuta kuin yhden ja ainoan puhtaan tunteen joka oli hyvä olo, euforia.

9
Tietoa kasvattamisesta / Vs: Yleisten harhaluulojen oikaisua
« : Heinäkuu 01, 2010, 15:51 »
Painekattilan pakollisuus

Paskapuhetta.

Allekirjoitan.


Onhan sitä monesti ilman painekattilaa steriloitu ja onnistuttukkin siinä, mutta sitä on paha kiistää etteikö kunnon painepönttö tai autoklaavi olis varmempi, kätevämpi ja nopeampi.

10
Toimisto / Vs: Kehitysehdotukset
« : Kesäkuu 30, 2010, 12:50 »
Ei taida ainakaan tänään olla vika forumissa vaan jossain muualla. Mulla ainakin toimii ihan yhtä hyvin kun ennenkin.

11
Toimisto / Vs: Kehitysehdotukset
« : Kesäkuu 29, 2010, 15:57 »
Toi on mun muistaakseni adminpaneelin asetus.

Sivuja: 1