Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Herra käpy

Sivuja: 1 2
1
Just hyvä juttu ja paljon onnea uuteen elämään :)

Mullakin on kaikki muuttunut nyt ihan puolessa vuodessa, mutta ei liity sieniin... Saas nähdä miten tästä selvitään, eli fiilistellään sitä sitten kesällä, mutta nyt mä oon aika innoissani ja tää on jänskää ! :D

Sain uuden asuinpaikan, eräs ihmissuhde päättyi minkä pitikin päättyä ja olen tutustunut uusiin ystäviin. Lisäksi sain aivan mahtavan työpaikan! + Kaikkea pientä kivaa mitä on tullut harrastettua tässä näin...

En mä tosin ennen masentunut ollut, mutta tuntuu että oon kasvanut ja aikuistunut taas paljon.

2
Ukkini oli kuulemma sitä mieltä että kehitystä ja teknologiaa ei tarvita. Itsekin olen pikkuhiljaa alkanut kallistua siihen suuntaan, yhä radikaalimmin ja radikaalimmin. Minulle aiheuttaa suurta tuskaa se että joudun hankkimaan auton kulkemista varten! Vielä pari kuukautta sitten mietin että pitäiskö oikeasti muuttaa metsään...

Joo ja tää informaatiovirta on ihan yks saatana. Tuntuu että on saapunut sellaiseen pisteeseen että on turtunut uuteen tietoon, kun ennen sitä jaksoi ahmia illasta toiseen. Toisaalta, olen löytänyt juuri ne asiat mitkä minua kiinnostaa ja mitkä meinaan tietää ja taitaa tulevaisuudessa...

Tän vuoden yks suurimmista haasteita on netistä irroittautuinen, tai ainakin netin käytön radikaali vähentäminen... Se on mulle paljon vaikeampaa kuin esim. kannabiksen käytön lopettaminen  :D Hmmh ehkä pitäis ruveta polttelemaan enemmän ja istumaan koneella vähemmän? :D

3
Vapaa aihe / Vs: Jontti haastattelee Arto Lauria
« : Tammikuu 10, 2013, 23:35 »
Salamyhkäisyydestä kertoo ainakin tapaus talvivaara. "Ei me sieltä uraania kaiveta, ei". Facebookista tiesin muuten lukea että australialainen Dragon Mining yhtiö on nyt saanut uusia aluevarauksia pohjois-kuusamosta. Ihanaa.

Niin se maailma näköjään toimii.

4
Vapaa aihe / Vs: Jontti haastattelee Arto Lauria
« : Tammikuu 10, 2013, 21:08 »
https://www.youtube.com/watch?v=xJrfwjrOqPg

"Lets analyze this" ~Mr Pregnant

Video saanut hyvin jakaantunutta tykkäämistä ja ei tykkäämistä, elikkä video on aika biased.
Ota huomioon että tuo catcher ottaa isolta alueelta säteilyn sen sijaan mikä on paikallissäteily, tolla saa isoja lukemia mikronkin tai tietokoneen näytön läheltä.
Esimerkkinä jos otat maasta kourallisen itse maata kouraan, mjaa.... otat symboolisesti 100 kertaisen määrän maata kouraan ja huuhdot sen, sieltä löytyy kultaa!!
Väärällä kalustolla voidaan auheuttaa misinformaatiota mut minkäs teet, meidän on turha taistella suomessa ydinvoimaa vastaan kerta kettutytöt/greenpeace hörhöt itkee ettei tuuli turbiineja voida käyttää.

On ok oll anti-goverment mutta olkaa niin ettei muut kärsi, sama kuin että meillä joilla on ruokaa on mukamas oikeus valita mitä ruokia kehitysmaissa saadaan syödä, fucking hyppocrits sanon minä. Pelastakaa maailma mutta ekana itsekkyys pitää tappaa vaikka egokuolemalla.

Joo noniin tota.

Luultavasti sulla on myös ihan oikea näkymys fysiikasta. Se että tälläinen kama on "biased" ei minua ihmetytä. Akateeminen maailma on jäykkä, ja niin on myös yleiset totuudet oppinut ihmismieli. Hyvin helposti ihmiset ovat naureskelemassa ja nimittelemässä... Ihan normaalia ja luonnollistakin. (mut mua ei nössöjen tukareiden mielipiteet kiinnosta!)

Tähän koko hommaan on paha sanoa mitään, mutta erittäin paranoidin maailmankatsomuksen takia olen taipuvainen epäilemään että jotain tälläistä voi hyvinkin tapahtua. Teoria että ydinvoimaa käytetään ydinpommien valmistukseen tarvittavan plutoniumin takia kuulostaa hyvin uskottavalta korvaani... Voisin jopa uskoa että todellisuudessa ydinenergian käyttö on energianegatiivista, niinkuin Arto kai on joskus maininnut. Palan mielenkiinnosta tietää miten tämäkin asia oikeasti on! Ehkä jonain päivänä menen itse kentälle ottamaan asiasta selvää.

5
Vapaa aihe / Vs: Jontti haastattelee Arto Lauria
« : Tammikuu 10, 2013, 19:39 »
Mitään tutkimuksia tai mittauksia EI saa kukaan tehdä.

Mutta silti väki voi ostaa geiger mittareita ja valittaa ydinvoiman "uusista havaituista vaaroista"? ;) Millä tasolla siis EI saa tehdä tutkimuksia ja mittauksia?
Se pelottaa mitä ei näe paljain silmin, eipä meitä kauheasti pelotella luonnon omalta säteilyltä (jos asuntosi lähellä on peruskalliota, olet paljon isomman säteilyn kohteena kuin asuisit 1km päässä ydinvoimalasta [RADON])

https://www.youtube.com/watch?v=xJrfwjrOqPg

6
Elämäntavat ja harjoitteet / Vs: Shamanismi
« : Marraskuu 25, 2012, 15:31 »
http://yle.fi/elavaarkisto/artikkelit/saamelaisnoita_kavi_maanalaisessa_maailmassa_11860.html

Minkälainen olikaan se vanha maailma... Olkaa kärsivällisiä kun kuuntelette tuota. Tyyppi avautuu hitaasti. Siinä on 2 osaa jotka kannattaa ladata mp3-tiedostona.

7
Tein kaksi maissilaatikkoa tällä tyylillä, mutta kummatkin saastuivat. Maississa kasvaa valkoisen rihmaston lisäksi mustia pisteitä siellä täällä. Ehkä tein jotain väärin, ehkä printtini oli huono? Ehkä laatikoista tuli hieman liian kosteita? Pohjalla on pieni tilkka vettä. Toinen laatikko on kyllä ihan hyvin rihmastoitunut ja mustia pisteitä on vain päälimmäisessä kerroksessa. Harkitsen että laitanko sen kasvamaan.


8
Näyttäisi olevan OK.

Tuon voi nyt esim. laittaa muovilaatikkoon kasvamaan: Tuuleta ja suihki joka päivä muutaman kerran niin saat parissa viikossa ensimmäisen sadon.
Nyt jo laatikkoon?
Eikö pidä odotella, että boxi on täynnä rihmastoa, sitten veden alle yöksi
ja laatikkoon?

Toi näyttää muin mielestä aika valmiilta, ja joo jos se on vasta äskettäin valmistunut niin kannattaa antaa muutaman päivän-viikon stabiloitua ja sitten veden alle ja laatikkoon... Onko boksi pohjia myöten yhtä rihmastoitunut? Nuo eivät ihan välttämättä rihmastoidu 100%, eli jos jää vähän maissintähkiä näkyviin niin ei haittaa.

9
Näyttäisi olevan OK.

Tuon voi nyt esim. laittaa muovilaatikkoon kasvamaan: Tuuleta ja suihki joka päivä muutaman kerran niin saat parissa viikossa ensimmäisen sadon.

10
Elämäntavat ja harjoitteet / Vs: Överimätöt
« : Lokakuu 15, 2012, 18:05 »
Jep, yliarvostettua!

http://raakaruoka.com/2010/11/17/proteiinimyytti/

 8)

Tämä oli hyvä kirjoitus ja musta tuntuu myös että me voitaisiin paremmin syömällä kasvispitoisempaa ruokaa, mutta pari hommaa pisti silmään.

"... ja ns. ‘karppaajat’ perustavat hiilihydraattien pelossa proteiiniin lähes koko ravitsemuksena."

Karppauksen yksi idis oli myöskin se että rasvaa ei tarvitse tai kannata pelätä. Rasvaa 0 % tuotteet ovat turhaa, tyhmää ja epäterveellistä tuotteiden jalostusta.

"...Siemenet ja pähkinät ovat ehkä ensimmäisenä raakaruokailijan mieleen tulevaa proteiinipitoista ravintoa, ja esim. hampunsiemenistä saakin kaikki välttämättömät aminohapot ja liudan muitakin. Kuitenkin nämä ovat ensisijaisesti rasvan lähteitä, sillä rasvan osuus kaloreista on erittäin suuri. Itse käytän siemeniä ja pähkinöitä nykyään vain pieninä määrinä täydentämään vihannes- ja hede..."

Onko tämä sitten sitä rasvojen pelkoa? Vai miten tämä pitäisi tulkita?

Mä elän siinä uskossa että ruokavalion monipuoliset rasvat on hyvä asia. Tuntuu että etenkin täällä kylmässä pohjolassa se on tärkeää... Inuiititkin pitävät hyvänä ravintona rasvaisia kalan osia.


JA ETTEI AIHE UNOHTUISI, OMA HERKKUMÄTTÖ #1:

Itse kasvatetuista juureksista ja muista herkuista lasagnea:

Siivuta ja esikeitä nauriit, punajuuret ja perunat.

Pilko sipulit, herneet, pavut.

Heitä kaikki sekaisin vuokaan, lisää lasganelevyjä väliin jos tykkäät.

Kaada yksi 2DL kuohukerma kulhoon ja lisää joukkoon halutut mausteet(itse tykkään currysta, chilistä ja paprikasta sekä vähän pippuria ja suolaa...). Yleensä lisään vielä perunoiden ja punajuurten keittämisestä jääneet vedet mukaan, ja sekoitan. Sitten kaadan kulhon sisällön lasagnevuokaan, lisään päälle vähän juustoa ja sitten lasagne uuniin n. tunniksi. Hyvää nam nam :D

11
Vapaa aihe / Vs: Talouden ongelmat
« : Syyskuu 28, 2012, 21:24 »
Kyllä!

Tuo credit-talous tuntuisi ihan järkevältä askeleelta kohti vakaampaa maailmaa.

Mä luulen että poliitikonkin on jossain vaiheessa pakko tajuta että se on ihan hölmöä hommaa se talouskasvusössötys. Tässäkään asiassa ei maalaisjärki petä.!

Se on aika suuri näkökulman muutos mikä tarvitaan että maailma kyetään muuttamaan.

Yhteiskunta teho-tuottaa aivan liikaa turhaa: Turhia&laaduttomia esineitä ja myös turhaa työtä. Ihmisten tekemän työn arvo tälle maailmalle on heikentynyt - sen arvo tälle maailmalle on jopa negatiivinen. Liian suuri osa työstä tähtää rahaan, mutta ei tämän maailman parantamiseen tai kehittämiseen. Työllä ei yksinkertaisesti ole korkeampaa tarkoitusta.

Asia on hyvin monimutkainen, mutta uskon että ymmärrys kasvaa kokoajan, ja jonain päivänä tämä kaikki on niin selvää että se jo itsessään auttaa ihmisiä ottamaan askeleita parempaan ja tarkoituksenmukaisempaan suuntaan.

12
Vapaa aihe / Ekstraterrestriaaliset elämänmuodot
« : Huhtikuu 16, 2012, 23:11 »
   
The awardwinning movie Day Before Disclosure

Tajunnanräjäyttävä dokumentti kauan vaietusta aiheesta.
 
Suosittelen erittäin paljon katsomaan tämän hyvin tehdyn ja todella mielenkiintoisen dokumentin.

Linkki: http://vimeo.com/13150886

Ihan kiva video.

Oon kuullu tarinan siperiasta ihmiseltä johon voin luottaa. Hän asui keski-siperiassa nuorempana neuvostoliiton aikaan, ja näki ufoja kävellessään kotiin illalla. Hän ei ollut ainoa joka niitä näki. Ne pystyivät kiihdyttämään ällistyttävän nopeasti ja tekemään nopeita käännöksiä.

Uskon tarinaan, mutta en usko ET - otuksiin. Ufot ovat olleet hallituksien salaisia projekteja jo toisen maailmansodan aikoihin. Niin Venäjällä kuin Amerikalla ja varmaan myös Kiinalla on näitä härveleitä. Miksi niitä alkoi tulemaan 50-luvulla, liittyy ehkä ennenkaikkea ydinvoiman keksimiseen... Olen kehitellyt päässäni teorian että ydinvoimalla voimistettu sähkömagneetti voisi olla tarpeeksi vahva nousemaan maan magneettikentässä ylös! Mutta tiedähäntä.

Oli vain pakko kommentoida...

13
Psilosybiinisienet luonnossa / Vs: Laillinen tekosyy
« : Huhtikuu 15, 2012, 17:46 »
Jos oisin jossain muualla kuin kotipaikkakunnalla niin voisin harkita että kertoisin ihan koko totuuden. Mä jotenkin uskon kuitenkin että pelon sijasta on mahdollisuus myös ihan puhtaalle uteliaisuudelle ja ois kyllä kiva avartaa jonkun satunnaisen tientallaajan maailmankuvaa :) Jos se ois vielä joku kivan näkönen vastakkaiselta sukupuolelta niin siinähän piilis vielä muutakin potentiaalia! :D

14
Elämäntavat ja harjoitteet / Vs: Luonnosta eläminen
« : Huhtikuu 13, 2012, 17:26 »
Kuulemma osmankäämin juuret ovat erittäin hiilihydraattipitoisia!

Osmankäämi on kyllä muutenkin mielenkiintoinen kasvi: sehän tuottaa ison pampun täynnä karvaa! Voisikohan siitä tehdä kankaita?

Olen tullut siihen lopputulokseen että ainoa "oikea" tapa elää näillä leveysasteilla on viljely / saamelaistyylinen (poro)karjanpito. Yksinkertaisesti Suomen luonnossa ei kasva tarpeeksi hiilihydraatteja että se ruokkisi meidät... Kyllä periaatteessa voisimme elää täydessä keräily/metsästyskulttuurissa, mutta riistaa ei taida riittää kaikille nykyisellä väestönmäärällä?

15
Elämäntavat ja harjoitteet / Vs: Luonnosta eläminen
« : Huhtikuu 05, 2012, 15:52 »
Ohoo!

Kiitos kirja-vinkistä. Meni heti varaukseen! :D

Lainasin myös toisen aiheeseen kirjan : Taigan Erakot.

Se kertoo Venäjän Siperiaan muuttaneista kristittyjä vanha-uskovaisista, jotka menivät Siperiaan vainoja & syntistä maailmaa karkuun. Taiga paljasti salaisuutensa vasta 80-luvulla, jolloin löydettiin vanha-uskovaisten yhteisön viimeinen jäljellä oleva perhe. Perhe, tai ainakin sen lapset olivat eläneet askeettista ja kurinalaista uskovaisten elämää siperian ankarissa olosuhteissa. Kaikki tehtiin itse: Hamppua viljeltiin vaatteisiin(ja köysiin?), kävyistä kerättiin pähkinöitä ja peruna/nauris/sipuli kasvoi pelloilla. Pulaa oli vuosien varrella oikeastaan vain metallisista asioista. Puhkikuluneilla kattiloilla ja kirveksillä ei paljoa juhlita.

Perheen löytyessä Taigan kätköistä, retkikunta tutustui heihin ja he saivat muunkinlaista kiinnostusta osakseen. He ottivat vastaan heille tuotuja lahjoja, mutta eivät suostuneet esimerkiksi syömään "syntisen maailman ihmisten" ruokaa. "Me emme saa".

Kirja on mielenkiintoinen tosikertomus askeettisesta selviytymisestä kiinnostuneille. Tämä kulttuuri on unohtunut nykypäivän Suomesta. Vielä 50 vuotta sitten mummot olivat kotona kitkemässä perunamaata, nykyään laitoshoidossa...

Sivuja: 1 2