Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Laipalepiö

Sivuja: 1
1
Käyttökokemukset / Psilosybiinisienet pienillä annoksilla
« : Elokuu 29, 2010, 22:14 »
Olimme tässä eräs päivä ystäväni kanssa niityllä, yllättäen etsimässä näitä pieniä kavereita, suippumadonlakkeja. Yhden ja puolen tunnin etsinnän tuloksena löysimme jopa kolme, melko suurtakin yksilöä. Myöhemmin illalla olimme kämpilläni ja koska ajattelimme, että on turha kuivata kolmea sientä, päätimme popsia ne ihan huvin vuoksi teen kera. Kaverini söi yhden, suurimman ja itse söin kaksi. Eli tarkoituksena ei siis ollut odottaa yhtään mitään vaikutuksia, vaan puhtaasti "just for the lulz" juhlia sitä, että löysimme edes ne kolme. Kuitenkin, puolen tunnin/tunnin sisällä alkoi ilmetä lievää raskasta oloa, mietimme olisiko se vain placeboa. No, kohta kävi ilmi, että ei ollut.

Istuimme täysin pimeässä olohuoneessa, valot pois päältä ja aurinko laskenut. Yhtäkkiä nousi äärimmäisen selviä ja intensiivisiä visuaaleja pimeydestä, kirkkaita pintoja ja kuvioita. Silmät kiinni aivan uskomattomat CEV:it. Myös mielellisesti tuli hieman sienipäihtynyt olo, visuaalinen puoli oli kuitenkin paljon vahvempi. Ihmettelimme tilojamme siinä hetken, ja päätimme antautua trippailulle. Trippiä tai jonkinnäköisiä vaikutuksia ilmeni jopa vielä kuuden tunnin päästä sien(t)en nauttimisesta.

Eli kysymys kuuluu: miten ihmeessä tämä on edes mahdollista? Koska placeboa se ei ollut. Voiko esim. pelkkä set & setting vaikuttaa tilanteeseen/oloon noin hirvittävällä teholla? Kummallakaan ei siis ollut ensimmäinen trippailukerta, molemmilla kuitenkin vuoden mittainen tauko takana.

Sivuja: 1