Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Swamiツ

Sivuja: 1 2
1
Kasvit, päihteet ja lääkkeet / Vs: Coleus Blumei, Pumilus
« : Heinäkuu 11, 2013, 01:22 »
:D Aijaa.. ei ollu ihan hallussa hienot nimet, mut eikö niitäkin ole jotain "ala lajejakin"? Ainakin ne on kovin persoonallisen näköisiä eri puskat..?

2
Kasvit, päihteet ja lääkkeet / Vs: Coleus Blumei, Pumilus
« : Heinäkuu 10, 2013, 17:56 »
Minä oisin kiinnostunu pistokkaasta!:) voin vaihtaa värinokkoseen, chiliin tai anopinkieleen...:p

3
Vapaa aihe / Vs: Unilanka - Unet ja painajaiset
« : Heinäkuu 09, 2013, 14:46 »
Pakko tulla tänne kertomaan kun näin niin ihmeellistä unta edellis yönä.. (liittynee kohtuullisen rankkaan ja unettomaan festariviikonloppuun tämä, mutta kuitenkin :DD)
Näin unta missä seikkailin osittain vielä festaritapahtumissa ja sielä kohtaamissani ihmisissä, mutta tapasin myös monia todella vanhoja tuttuja tai sukulaisia.

Jossain vaiheessa tajusin, että tää on mun uni ja koin, että mun keho oli toisessa ulottuvuudessa, mutten saanut yhteyttä siihen. Siis olin täysin omana itsenäni unen sisällä tietäen, että se on unta. Yleensä kuitenkin herää fiiliksillä olipas uni eikä ole samalla tavalla ollut läsnä siinä unessa tai jos on ei oo havainnollistanut et se oli uni tjtn...
- No tästä eteenpäin mä kerroin ihan jokaiselle tapaamalleni ihmiselle unessani, että; "Moi tää on mun uni jännä et oot täällä vierailemassa, kiva nähä. Oon kuitenkin aika huolissani mun kropasta sillä mä tunnen, että se seikkailee toisessa unessa enkä voi hallita sitä."

Jotenkin mun aivot oli jaotellu mun fyysisen itseni seikkailemaan egopäissäni toiseen uneen ja mielen toiseen uneen enkä saanut kerättyä niitä yhteen. Mutta koin ne yhtä aikaa kuitenkin ja samalla en ollut mun mieleni kanssa ihan varma siitä onko se mun oikea keho vai unikeho, joka tekee omiaan.. aamulla oli oikeesti pakko kysyä oonko mä kävellyt tai puhunut unissaan. :D

Ei ollut ainakaan havaintoja moisesta, mut tuntui et mä olisin ollut kolme osainen yöllä. Aika häiritsevää! :D

Oon myös kerran onnistunut aikasemmin hallitsemaan toimiani unessa. Ikään kuin heräisi uneen? Sitten kävelin haluamiini suuntiin ja tein mitä halusin. Kuitenkin kun se oli eka kerta tällätavalla tapahtuessa säikähdin todella pahasti. Ajattelin et oon eksynyt todellisuuksissa tai kuollut ja rupesin miettimään mihin mun keho on jäänyt nukkumaan, muistin et nukun sohvalla ja rupesin kaikilla mielen voimilla herättämään mun kehoa, että tipahtaisin sohvalta lattialle ja heräisin.
Helpotus! Onnistuin tiputtamaan itseni lattialle ja heräämään TOISEEN UNEEN mikä oli naamioitunut todellisuudeksi? Sitten olin jo ihan super paniikissa et enkö pääse enää normi todellisuuteen ollenkaan, mutta joo täällä ollaan kuitenkin! en muista miten pääsin takas tänne mut jokatapauksessa.. :D

Onko muilla vastaavia kokemuksia?

4
En suosittele lähteä vetelemään värisuoria ulkomaille tai minnekkään maille!:D  Mut viestistä päätellen sen kuitenkin teet niin kandeis varmaan pari ekaa päivää käyttää maaston tutkiskeluun ja voisko kuvitella et nauttii siitä fiiliksestä ilman hirveitä sekiksiä?;D Ite ainakin tutustunu yhteen absolutisti psykettäjään ja se on avannu mulle ihan uusia tapoja (vanhojen siistittyjen tapojen rinnalle) nauttia psykestä. Ei se mömmöily oo niin siistii loppupeleis 8) Ja mun mielestä kohtuu annos tatteja on turvallisempaa ku kemikaalit, mutta olenhan muutenkin muuttanut mun ajatus taajutta niin et kemikaalikeijoihin en enää kuuluu :D Vettä guaranaa ja siihen sit mietoja höysteeks jos tykkää, mut ehei älä lähe mihinkään viikoks ajatuksella et NYT OLLAAN MUUSEISSA. On varmaan jälkikäteenki kiva kertoo muutaki ku et "Oli muuten siisteimmät juhlat mitkä oon unohtanu!" ja kärsiä tärinä darralaskuangtipaska olois kotimatkaa. ;D

Peace and Love!

5
Kiinnostava aloitus! :) Itsellä ei ole tähän vielä juurikaan annettavaa, mutta lukisin mielellään toisten vastaavista kokemuksista ja itse ainakin haluaisin uskoa sieni henkiin! ;D

6
Leikkasin sieltä saastuneet osat kokonaan jo pois! tai toisen ala kulman leikkasin varotoimenpiteenä ku näytti kans uhkaavalta. miten sitä 3% tulisi sitten käyttää?

7
http://i.imgur.com/6Y2VAwO.jpg

Elikkäs tuommoinen kuokka vieras! Näyttää pelottavasti siltä et myös vastakkaiseen alakulmaan saattaa muodostua jotain ei toivottua! :C Voiko mitään enää tehdä terran pelastamiseksi!??

Kaikki ehdotuksen otetaan ilolla vastaan!

Tää on eka minkä oon tehny ja taisin nuolasta ennen ku tipahtaa! :/

8
Kiitos vastauksesta! Jes! :D Oon vähän hätähousu näitten ohjeitten lukemisen suhteen, mut tähän mennessä pakko sanoa et ghettomeiningillä eka setti ja upeesti menny!! Je'Jeee!  O:-) Eihä tämä ookkaa rakettiteidettä!  ;D

9
Joop eli joku oli unohtanut katekerroksen - vaikuttaako miten? Tai voiko sen lisätä jo kolonisoituneen kasvualustan päälle? Jos voi pitääkö odottaa ennen kun avaa ilmastoiti räppänät?   ::)

10
Uudenlaisia näkökulmia sienet tuntuvat avaavan, tästä on subjektiivisia todisteita ja myös muiden kertomasta sen voi päätellä. Ehkä sienet ovat yksi tekniikka ja/tai apuväline muiden joukossa, esim. luovaa ajattelua voi boostata monin eri menetelmin, mitkä kaikki eivät suinkaan pidä sisällään päihteiden käyttöä. Päihteitä väheksymättä toki...

Näin tätä asiaa tarkastellen toki näkemykset ovat subjektiivisia. Koska ne on vain kokialla, ehkä johdin harhaan sanavalinnoillani, mutta tarkoitin pähkinän kuoressa juuri yllä mainitsemaasi. Omat kokemukseni kuitenkin tuntui siltä, että minulle olisi näytetty itseni täysin ulkopuolisen silmin, vaikka silmäni minun olivatkin.;D

Jos omaat filosofista mielenlaatua, niin tutustuminen filosofiaan antaa hyviä työkaluja pohdiskeluun sekä ideoiden jalostamiseen. Itse aikoinani luin paljon olemassaolosta (onko toi hyvä käännös eksistentilaismille?), mahdollisiman monen onnellisuudesta eli utilitarismista jne. Lisäksi vanhat tutut moraaliongelmat ovat herkkua aivoille.

Komppaan Samulia...
"Viisaat asuvat kirjoissa ei tietokoneen ruudulla."
Vaikka eihän nämä tyhmiä täälläkään ole, mutta olen sitä mieltä, että ihmiset lukevat aivan liian vähän kirjoja - myös minä.  ::)
Itse olen myös ihastunut filosofisiin olemassaolo - onnellisuus skaalan kirjoihin.

-Ja jos ei suoraan filosofiset opukset jollekkin uppoa niin Paulo Coelholta löytyy filosofialla maustettuja mielenkiintoisia teoksia.
Kipin kapin kaikki kirjastoon! ;)

11
Kiitos! :) Pitää oikein kunnolla vielä tutustua tohon HuMy:n!

12
Heips!

Katsoin Matyaksen laittaneen kuvia rihmaston tuplaamisesta niin että sekoitteli jo rihmastoutuneen ei rihmastoutuneiden maissien joukkoon...?

Tästä heräsi kysymys (jokseenkin tyhmä).. :D

Voiko kakut "rikkoa" rihmastoutumisen jälkeen isommaksi yhtenäiseksi "kakuksi" jos näin voin sanoa. Kun olen nähnyt noita lasin mallisia tötteröitä terroissa, niin voiko toteuttaa sen erilailla ns. isommalla yhtenäisellä kasvualustalla kuitenkin niin et nää kakut on ensin kasvanut rihmastoa täyteen.

Tai jos on valmiiksi isommassa astiassa tää kakku niin pitääkö se ottaa pois siitä kun oon lukenut et pitää kumota pois, et onko sienillä joku kasvusuunta vai rupeevatko vain kasvaa valoa kohti automaattisesti?  :o
-Mietin vaan ku nähny tollasen grow kit setin et sehän wörkkii ku "avaa vaa kannen". :D
 

13
Vapaa aihe / Vs: Mitä biisiä fiilistelet tällä hetkellä?
« : Marraskuu 19, 2011, 13:35 »
Tää on aina yhtä mahtava aamu biisi!   O:-)
Breathe in Magic (chillout mashup)

Tätä kulutettu iltaisin mieltä tyhjennellessä päivän tomuista! :)
El Bosque Encantado / Musica: Tara Verde Mantra

Ja tääkin niin mahtava et vie mennessään oli vibat mitkä vaan! Smooth!
Reso - Namida


Toivottavasti pidätte! ;D
Oli pakko laittaa lempparit soivalta listalta!
Luojan kiitos oli postaus raja muuten olisitte menettäneet hermot muhun! :D

14
"Sienitrippi tai muu psykedeelimatka ei tuo ratkaisuja minulle suoraan vaan jälkeenpäin nuo uudet näkökulmat jäävät minulla pyörimään mieleen ja keskustelut näistä uusista asioista vaimoni sekä ystävieni kanssa johtavat sitten lopulta näiden uusien asioiden omaksumiseen. Se on kuin hidas henkinen kasvuprosessi, joka saattaisi tapahtua ilman psykedeelejäkin (ja onkin tapahtunut)."

Juuri tämä on hienoa näissä luonnon oikuissa mitä tykkäämme popsia! ;) Se että vaikutus jää tavallaan ja ihminen eheytyy niin halutessaan.
Matkat tuo yleensä puolueettomia näkökantoja - mitä ehkä perus pertsa voisi joutua lähteä hakemaan niinkin epäpätevältä henkilöltä kuin (tuntemattomalta) psykiatritohtori poloiselta, joka yrittää nähdä kertojansa tarinoiden saatossa ja etsiä vastuksia näkemyksistään ja lukemistaan kirjoista.
Toivottavasti moni löytää itsensä niiden kallonkutistajien sijaan tälle hinolle foorumille! :D

Hienokuvaus myös tuo harmaalankakerä, hienoa jos oot löytänyt sen sisältä punaisen langan ja onnistut jatkossa pitämään siitä kiinni! ^^15
Käyttökokemukset / Vs: "Huonot" tripit
« : Marraskuu 19, 2011, 12:20 »
Hyviä tekstejä! :)
Itse en ole kovin huonoille tripeille koskaan joutunut, johtunee kunnioituksen tuomasta varovaisuudesta annoksien suhteen, sekä käyttö kertojen vähäisyydestä.. ;D

Tuli mielenkiintoisia ajatuksia tuosta Matwan kertomasta huonosta tripistään...
Eräs edes mennyt ihminen kertoi mulle tarinan (totena tietenkin..;) Jokainen päättäköön itse meneekö uskomusten piikkiin..  :P

Nuoressa iässä tää tarina teki aikamoisen vaikutuksen (lukuisine yksityis kohtineen ja vakavan mies äänen kertomana. Itse en kykene teille välittämään sitä tunnelmaa minkä itse sain kokea! :D)

"Muuan Pappi oli riidellyt vaimonsa kanssa ja lähtenyt autollaan sopimatta riitaa töihin. Matkalla hän joutui onnettomuuteen eikä häntä saatu enää elvytettyä, ruumis siirrettiin odottamaan hautausta.
Päiviä myöhemmin pappi kuitenkin "palasi kuolleista" kertoen tarinaansa.

Hänelle oli ilmestynyt "enkeli" kuolemansa jälkeen ja näyttänyt hänelle "helvetin".
Kadotukseen joutuneet ihmiset söivät itseään ja kaikkialla kuului ikuinen itku ja valitus, syvä kärsimys.. (tietoisuus?)
Enkeli viittasi helvettiin sanoen; tänne kuuluisit, koska et antanut vaimollesi anteeksi.
Enkeli antoi hänelle kuitenkin toisen mahdollisuuden valita tiensä ja vaikuttaa sielunsa määrän päähän."

Jostain syytä tämä pulpahti mieleeni.
Kuulumatta mihinkään uskonto kuntaan tajunnan laajentaminen varmasti herättää ihmisille suuria oivalluksia ja kysymyksia maailmankaikkeudesta. (varsinki nää huonot matkat, luulen.)

Matwan kuvaama olotila kuullosti siltä, että jos sellainen ruumiin pois menon jälkeen jäisi osakseen tekisi asioita varmasti toisin, jos saisi uudelleen valita.

Jos jollekkin tuottaa ongelmia pappien ja enkeleiden siivittämä stoori niin koittakaa nähdä jutun punainenlanka. ;)

Olen samaa mieltä kuitenkin kuin edelliset, että nää "huonot tripit" ovat kuitenkin hyviä, lopuksi - tarkoitettu koettaviksi..
Klisee loppu imellykseksi vielä;D

-Se mikä ei tapa vahvistaa.


Sivuja: 1 2