Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Arosusi

Sivuja: 1 2 3 ... 5
1
Vapaa aihe / Vs: 30 päivän DMT tutkimusmatka (Actualized.org)
« : Huhtikuu 29, 2020, 20:40 »
Mielenkiintoinen kertomus.

27 päivää putkeen näin voimakasta psykedeelistä-päihdettä kuulostaa kyllä omaan korvaan tarpeettomalta overkilliltä.
Samanlaiseen ymmärrykseen kuin mistä hän kertoo ja jauhaa kun voi päästä jo hyvällä sieni-tripillä.

Puhe tajunnan eri tasoista ja niiden vertailu kuulostaa omaan korvaan samalta kun dickkien mittailu ja siitä tehty johtopäätös ostaa isompi hummeri.
Lisäksi väite siitä ettei tällaista heräämistä voi kokea ilman psykedeelejä on yhtä totta kuin väite siitä ettei todellista euforiaa voi tuntea ilman heroiinia.
Siihen sanon vain sen että hyppää poika avantoon ja opettele uimaan.
Pitkään henkisissä piireissä on pyörinyt vääristynyt käsitys siitä että herääminen olisi tai johtaisi pysyvään tajunnantilan muuttumiseen, mutta miksi herääminen olisi jotain muuta kuin se mitä koet juuri nyt?
Jos etsit jotain muuta kuin sitä mikä on suoraan silmiesi edessä kannattaa suunnata psychonautwikiin ja sieltä valkata sellane sopiva motivoiva vaihtoehto.
Eikö Totuus/Rakkaus/jumala ole universaali ja siten tarkkaavaisen ja päättäväisen etsijän löydettävissä kaikkialta? Tai kai tälläkin kolikolla on kääntöpuolensa...

Yksi pulmallinen tilanne näin voimakkaissa kokemuksissa on se että niihin alkaa uskomaan totuutena. Psykedeelisten kokemusten integrointi ja aktualisointi on äärimmäisen tärkeää, mutta ei se tarkoita sitä että niihin kannattaisi uskoa. Avoin perspektiivi voi vinoutua vuosiksi kun puhutaan mieltä murtavista kokemuksista, oli kyseessä sitten trauma tai transsendentaali tila.
Maadoittuminen ja kokemuksesta irti päästäminen on yhtä tärkeää kuin totuuden toteuttaminen käytännössä. Helppoihin ja valmiisiin vastauksiin ei kannata tyytyä tai uteliaisuuttaan tappaa uskomalla että on vihdoin kräkännyt kaiken. Olisikin mielenkiintoista kuulla vaikkapa vuoden tai viiden vuoden päästä, miten tämä koe on käytännössä muuttanut miestä. Videollahan hän on vielä silminnähden high ja jälkihehkuissa.
Sanottakoon vielä se että erilaiset tzaikedeelisen metafyysiset kuvaukset maailman rakenteesta on about yhtä mielenkiintoisia kuin aamuripuli ja yhtä monipuolisia kuin mäkkärin ruokalista. God damn mä haluun tietää kuinka hellä sun kosketus on ja kuulla kuinka kyynel vierähtää sun silmäkulmasta, kuinka sä kävelet kärsimyksen keskellä avoimin jaloin ja miten sä hengität hiljaa yksin kotona.

Varoituksena vielä, tällainen syväsukellus voi nostaa mielensyövereistä ja pohjamudista siellä aiemmin uinuneita krotteja. Vaikka psykedeelit voivatkin tarjota näitä solmuja avaavia ja parantavia tunteita niin todellisen Jaakobin painin joutuu käymään aina arjessaan. Joskus esiin nousseet asiat voivat patologisoitua jos aloittamaansa prosessia ei voikkaan voimillaan viedä loppuun. Kaikkea ei voi Thanoksen logiikalla napsauttaa rakkaudeksi. Tuntekaa itsenne, tuntekaa päihteenne ja ennen kaikkea rakastakaa.

3
Mikrodosettelulla pientä afterglowta jatkuvasti ylläpitämällä tulee helposti oltua liian tyytyväinen kaikkeen elämässä (myös epäkohtiin) ja sitten ei koe tarvetta / jaksa nähdä vaivaa muuttaakseen mitään, vaikka ainakin itsellä olisi yhtä sun toista parannettavaa.

Tää voi olla looppi. Mutta tietoiseksi tuleminen on ensimmäinen askel muutokseen ja inspiraatio on hyvä kannustaja jatkamaan matkaa. Tottakai kaikki muutos mitä muutettavissa on, on tehtävä hengitys kerrallaan.
4
Toimisto / Vs: Sivuston tulevaisuudennäkymät vuonna 2019
« : Helmikuu 28, 2019, 09:32 »
Foorumin ja yksityisviestit oon kokenu erittäin mainiona työkaluna näinkin ug henkisen opetuksen opiskeluun.


Pehmolla paljon hyviä pointteja ja toivon myös että:
voitaisiin vähentää työn määrää kuitenkaan vaarantamatta sivuston tietoturvaa. Pääylläpitäjät voisivat siten käyttää aikansa pelkästään sivuston koodin päivittämiseen ja tietoturvasta huolehtimiseen ja modet voisivat sitten tehdä työtä alhaisemmilla oikeuksilla huolehtien sivuston sisällön asiallisuudesta ja järjestyksestä.

5
Kaikki spotit samanlaisia kuin kuvissa "seisomassa n.jpg".

Heltat jokaisessa samanväriset kuin kuvassa 'heltat.jpg'.

Mainiot kuvat, silokkeja ovat! :)

6
https://imgur.com/a/ZZOTyfr

Silokkeja?

Ensimmäisen kuvan toinen oikealta saattaisi ollakkin, heltat tarkistasin tarkemmin ja jalan taipusuuden. Myös sinertymistä käsittelyn seurauksena silmällä pitäsin. Muut kolme sientä ei oo silokkeja.

7
Ovatko nämä niitä mitä luulen niiden olevan? Pimeässä kännykän valolla pikaisesti löytyi. Jos ovat, niin pitääpi mennä valosalla.

Hyvältä näyttää, tuosta liiskaantuneesta yksilöstä on vaikea sanoa että mikä on. Kävisin kattoon mestan uudestaan paremmalla valolla ja rauhassa ajan kanssa. :)

8
Miul oli aikoinaan salvia altakasteluruukussa, mullassa ja lecasorassa, hyvin tuntui viihtyvän. Pistokkaan totutin rauhassa tovi kerrallaan huoneilmaan. Aluksi rakensin isosta cocacola-pullosta ja hedelmäpussista kasvihuoneen pikkuselle. Kasvihuonetta sitten sumuttelin säännöllisesti ja kun pistokkas alko näyttää juurtumisen merkkejä tein muovipussiin pieniä reikiä, joiden avulla vähensin kasvihuoneen ilmankosteutta pikku hiljaa normaalin huoneilman tasolle. Inspiroiva kasvi! Valitettavasti ei selvinnyt muutosta vaan kuoli hiljalleen käsiin. Olisi varmaankin pitänyt huomioida mahdollinen ilmankosteuden vaihdos asuntoa vaihtaessa ja rakentaa väliaikainen kasvihuone uuteen kotiin.

9
tänään ois tarkotus keitellä maissit ja kokeilla ekaa kertaa kasvatusta printeistä (2 kasvatusta takana growkiteillä, jotka molemmat onnistu useammilla flusheilla). vähän jännittää ku yksi printti vaan mut laitan tod.näk koko printin yhteen purkkiin, tai vaihtoehtoisesti puolet toiseen ja puolet toiseen. vähän mietityttää myös toi printin raaputus, kannattaa varmaan jotenki desifioida se veitsen kärki esim. sytkärillä (ainoo vaihtoehto tsosin tällä hetkellä).

Humy:ä kin luettu joskus aikoinaan jonkun verran , mut on sellanen tietopaketti kumminkin et ei sen läpi luvusta mitään hyötyä oo ku jos ei kokeile lukemaansa käytännössä ni eihän ne päähän jää, mut oonko oikeessa että jos/kun noi maissirasiat nyt ikinä päättää kolonisoitua kunnolla, niin ois hyvä laittaa johonkin terraarioon ja suihkutella ja tuuletella (vrt. Growboxit), mut mites dunkkaus?? tartteeko sitä tehä? koitin lukee tota threadiä mut en oo vielä päässy niin pitkälle et ois kolonisoitumisen jälkeisistä jatko toimenpiteistä puhuttu, ainakaan siihen sävyyn et tällänen maallikko ymmärtää ;) ja jos noi nyt menee jostain syystä vituiks niin menkööt, sit täytyy vaan hommaa uus printti ja parempia vehkeitä ja opiskella ja kokeilla. tän hetkinen rahan vähyys on ainoa syy tän tekniikan kokeiluun ( maissit 0,95 € , pakasterasiat 1,40, printti fsre:ltä 2 € )

Mie oon desinfioinu raaputus veitsein ihan käsidesillä tai apteekin desinfektio alkoholilla, ja muutenkin suihkutellu ainetta suihkepullolla ympäriinsä. Monesti kuitenkin jokin home tai bakteeri pääsee jylläämään kakkuihin joten oon tavannu laittaa useamman kakun kolonisoitumaan kerralla. Valmiit kakut sit terraan juu. Joskus oon dunkannu kolonisoituneen kakun ennen terraarioon laittamista, voi nopeuttaa ja suurentaa ekaa satoa. Sadon tuottaneen kakun oon aina nakannu veteen ja jääkaappiin yön yliks.

Poppareiden sekaan veteen kannattaa muuten nakata kourallinen hamppuproteiinia, sienet meinaan tykkää siitä melkoisesti ja kasvavat kokoa ja satoa :)

10
KYSYMYS MUILTA

Onko kellään kokemusta psilosybiinisienten pitkäaikaisesta, päivittäisestä, pienten annosten käyttämisestä? Ns. microdosaamisesta.

Täältä löytyy lissää tietoa: https://psilosybiini.info/keskustelu/index.php?topic=2033.msg25334#msg25334

:)

11


Tää kuva kuvaa miun mielestä salvia-kokemusta aika osuvasti.

12
Kasvit, päihteet ja lääkkeet / Vs: LSD
« : Elokuu 21, 2015, 12:28 »
Huh tulipas sitten syötyä "vähän" happoa. 750µg
Aloitin matkan yhdentoista maissa illalla ja istuin zazenia läpi yön, välillä jalkojani oikoen. Avaruutta ja mustia aukkoja, luiden värähtelyä pyhässä, päästäen irti
uudestaan ja uudestaan.
 Aamun sarastaessa paluu ja elämän ja kuoleman kysymys. Naurahdus omalle hölmöydelle ja avautuminen elämälle sellaisenaan. Rakkaus.
Mantraten matka läpi kaupungin metsään, joelle. Parantumisen paikka, loputon suru ja kyynelten virta, kuinka kaunista kaikkinaisuus onkaan! Päästäen irti
uudestaan ja uudestaan.
Enkä enään etsi.
Minä olen se,
Se ei enään ole minä.

Näin koin yhden ohi kiitävän hetken:

Painovoima repii kappaleiksi
   kaiken taivaan
alta paljastaen tulen
tuhoutumattoman ytimen
yhteisen sykkivän
luun lain lakkaamattoman
halun halata avoinna olevaa
    hyppyä
mahdollisuutta mahdottomaan
kurottaen kohti toista
valona välkkyvää virtaa
    sirpaletta
silittäen sisimmän kehrän kutoen
avaten
     avaten

Antaen ja saaden
     kaiken taivaan

13
Psilosybiinisienet ja LSD kyllä ajavat hyvin pitkälti saman asian, kunhan annokset sovittaa. Haluaisitko kuitenkin kommentoida sitä, miten tuo vertaantuu isojen annosten sienitrippeihisi?

Minun kokemuksieni mukaan LSD on suurillakin annoksilla hallittavampi, rationaalisempi & analyyttisempi,
huomattavasti energisempi, ulospäin suuntautunut ja ulkoavaruuteen ampuva.
Enemmän kiinni konsensus maailmassa ja näyttäen kaiken lävistävän elämän tanssivan silmiesi edessä ja takana.

Sienet taas tuntuvat vievän suurilla annoksilla enemmän vuoristorataa sisäänpäin, alitajuntaan ilman hallintaa, mystiseen opetukseen, kehoon ja sen läpi
kohti pyhää.

Mutta kuten sanoit kun annos on kohillaan erot hälvenevät ja erottelu loppuu.
LSD:n huomattavasti pitempi vaikutusaika voi olla siunaus tai kirous. Koin viime tripillä pitkän laskeutumisen valtavalta huipulta ajoittain melko tuskalliseksi (lähinnä kaupungin läpitunkevan melun takia), mutta myös erittäin otolliseksi ajaksi työstää ja merkityksellistää koettua. Sienten kanssa sitä monesti mennään sinne ja takaisin hyvinkin nopeasti ja sit taas ihmetellään ihmisyyttä,
 integraatio jää tehtäväksi selvinpäin.
Kehoni kertoo myös että monet näiden aineiden vaikutuksista tapahtuvat kehomielen sellaisilla tasoilla jotka eivät ole arkitietoisuuden havaittavissa tai hallinnassa.
Avautumista auttaa voi, väistämätöntä se kuitenkin lopulta on.

14
750µg LSD:

Painovoima repii kappaleiksi
   kaiken taivaan
alta paljastaen tulen
tuhoutumattoman ytimen
yhteisen sykkivän
luun lain lakkaamattoman
halun halata avoinna olevaa
    hyppyä
mahdollisuutta mahdottomaan
kurottaen kohti toista
valona välkkyvää virtaa
    sirpaletta
silittäen sisimmän kehrän kutoen
avaten
     avaten

Antaen ja saaden
     kaiken taivaan

15
Mitä taikasienet tai psykedeelit yleensäkin ovat sinulle antaneet?

Eivät mitään!
Pois ne ovat vieneet paljonkin,
turhia jännityksiä ja pelkoja, mieleni,
aaltoja tyynnyttäneet , heijastaneet valoja.
Nyt ymmärrän yskän kivunkin.

Miten elämän voisi antaa elävälle?

Sivuja: 1 2 3 ... 5