Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - hemulaattori

Sivuja: 1
1
Elikkäs nyt laitetaan pienet testit tulille. Psilocybiinin ja psilocinin erottelu ja kuivatus olisi siis tämän testin aiheena ja tarkotuksena olis saada 15-50% puhdasta jauhetta/kristalleja. Jotkut ovat tätä jo yli 20 vuotta sitten foorumeilla kokeilleet ja käytän tätä sivustoa yleisenä lähteenä kokeelleni: http://www.fanaticus.com/mycoalki.htm

Lähden nyt ensimmäiseksi testaamaan vettä ja sinolia liuottimina tässä prosessissa. Metanoli olisi kaikista paras tähän hommaan mutta sitä on ilmeisesti aika vaikeaa löytää mistään. Teen tämän prosessin niin pienessä kaavassa ja niin kotikonstein että en edes lähde yrittämään tuota nesteessä kiteyttämistä vaan haihdutan nesteet pois ja katotaan mitä tahmaa jää jäljelle. Päivittelen tähän sitä mukaa miten prosessi etenee.

Noniin nyt on 31.3.2020

Aloitin 6g kuivista sienistä, jonka jaan kahteen eri kokeeseen eli 3g per.
https://imgur.com/E2nYeeV

Koko paska blenderii ja blenderi laulaan
https://imgur.com/t48M0q8

Jaoin jauhetut sienet kahteen astiaan
https://imgur.com/xGA9CSa

Vasempaan lisäsin 1dl vettä, joka voi olla aika liikaa koska haluttavat kemikaalit liukenevat helposti veteen. Vasempaan lisäsin sitten 1dl sinolia ja pienen tipan vettä auttamaan liukenemisprosessia.
https://imgur.com/e2qh2DP

Näitä sitten sekottelen aina kun muistan. Veden kanssa ei todennäköisemmin mene kauhean kauaa mutta pidän sitä yön yli jääkaapissa varmuuden vuoksi.
Sinolilla voi sitten mennäkkin pidempään ja aines pitää huuhtoa pari kertaa että kaikki varmasti saadaan talteen. Tämän jätin ihan pöydälle istumaan huoneen lämpöön. Annan sen muhia pari päivää ja huuhdon sitten toisella kierroksella sinolia uudestaan.

Sivuja: 1