Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Eridanus

Sivuja: 1
1
Hei!

Millaisia kokemuksia foorumin poppoolla on psilosybiinin "tehon" vaihtelusta eri käyttökertojen välillä?

Oma kokemukseni on, että vasteeni cubensiksia kohtaan on ajan saatossa voimistunut. Nykyään saan tietyn tason vaikutukset noin 50-60% annoksella harrastuksen ekoihin kertoihin verrattuna. Näin siitäkin huolimatta, että tavara on kuivattua tasalaatuista jauhetta ja vieläpä samaa erää, eli psilosybiinin määrä pitäisi olla hyvin vakio.

Mikähän moisen voisi selittää?

Kiitos ajatusten jaosta!

2
Jos matka käy liian painajasmaiseksi ja luomukeinot rauhoittumiseksi on jo kokeiltu, niin mitä toivoisitte "ensiapulaukustanne" löytyvän?

Netin syövereistä on muutamaa ehdokasta löytynyt. Pari päältä: mirtazapiini tai benzot.

Mirtazapiinin raportoidaan jotakuinkin tappavan tripin puolessa tunnissa, mutta eriäviäkin näkemyksiä/kokemuksia löytyy. Mekanismi lienee jotakuinkin päinvastaunen 5HT2A/B-reseptoreihin kuin psykedeeleillä.

Benzoista en taas tiedä miten nämä auttavat. Ilmeisesti rauhoittavat mieltä ja hidastavat aivotoimintaa, mutta trippi jatkuu.

Ajatuksia ja kokemuksia alle. Kiitos!

3
Tietoa kasvattamisesta / Suihkun käyttö puhdastilana
« : Maaliskuu 02, 2020, 13:17 »
Hei,

Mitä mieltä olette DIY-puhdastila-ajatuksesta:

- siirrä kasvatustarvikkeet yms suihkuun
- ovi kiinni
- yläsuihkusta kuumaa vettää tulemaan ja odota 5 min

Suihkutilassa on tämän jälkeen 100% ilmankosteus ja se tiivistyy jokaiseen pintaankin. Ideana on se, että höyry vie kaiken leijalevan pölyn yms pois ilmasta ja liimaa sen kosteisiin seiniin. Hetki suihkun sulkemisen jälkeen suihkussa saattaa olla periaatteessa aika laadukas puhdastila esim inokulointiin tai itiöruiskujen tekoon.

- suihku kiinni
- hoida steriiliyttä vaativat hommat ovi suljettuna

Itse olen tuota temppua käyttänyt kömpelön hanskalaatikon sijaan hyvin tuloksin. Tosin vertailukohtaa minulla ei ole (eli tekisi samat temput suihkun ulkopuolella).

4
Moi,

Aloittelin viljelemään Cubensis Hawaiita PF-tekillä ja ei ihan ongelmitta ole parilla yrityskerralla edennyt:

- Rihmaston kasvu on todella hidasta. Koko lasin kolonisoituminen kestää 3-5 viikkoa.
- Kokonaan kolonisoituneet kasvulaustat on siirretty poor man's podiin. Yhestä sain pari kpl 2 cm tynkää kasvamaan kunnes alkoi olla jo hometta. Loput 3 vielä odottelevat ensimmäisiä pinnejään (nämä ovat noin viikon olleet podissa). 12-24h kosteutus tehty kaikille.

Foorumin kasvatusopasta on seurattu hyvin täsmällisesti ja kontaminaatiot eivät tässä ainakaan ole syynä (niistäkin on jo kokemusta). Omia arvauksia hitaan/olemattoman kasvun syiksi:

- huonot ravinteet? (onko riisijauhoissa / vermikuliiteissä eroja?)
- huonot itiöt?
- liian kostea kakku? (tosin en usko, on ilmavaa. liian kosteita tein aluksi, niissä rihmasto ei kasvanut lainkaan)
- väärät olosuhteet (lämpötila/kosteus, podi on n 25C ja kosteuspisaroita sisäseinillä)?

Kiitoksia ideoista!

Sivuja: 1