Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - MaZa1

Sivuja: 1
1
Piiitkästä aikaa taas harrastus tuli mieleen ja kattelin että jääkaapissa ollu ehkä vuoden verran pilttipurkki jossa itiövettä ja tässä vähän mietin että mitähän siitä viittis värkätä.

Ykskään maissitekki ei oo itellä onnistunu ja riisitkin meni vituralleen mutta pitäskö niitä kuitenki viä kokeilla?
Ruiskua en jaksa käydä osteleen nyt eli kaatamalla varmaan itiöveden laitan..

Ehdotuksia otetaan vastaan miten kannattais tehdä, jos vaikka menny joku "makaronitekki" ohi :D

2
En tästä löytäny oikeen jutun tynkää niin päätin sit tehdä uuden aiheen.

Eli missä ihmiset tykkää trippailla? Omassa kotonaan vai ulkona?

Ittee vähän tässä on mietityttänyt toi kotona trippailu varsinkin jos on kasvatukset menossa viä, kun mitä täälläkin lukenu et joillakin meno on vähän kovaäänistä niin alkaako ikinä kuumotteleen naapurit?

Ite tykkään jossain ulkona rauhassa trippailla tai mökillä yms jossa ei naapureita ole.

3
Kysymyksiä kasvattamisesta / Pf-kakkujen käyttö
« : Toukokuu 06, 2011, 13:18 »
Moro! Sellasta kyselen että kun mulla on muutama kakku joista pitää varmaankin karsia osia pois, niin mietin et voisko ne kakut murskata ja heittää vaikka samaan tai pariin isompaan kippoon? Mielestäni oon jostai lukenu mutten löytäny sellasta mistä voisin varmaksi ruveta tekeen. Kakut on siis kokonaan rihmaston peitossa eli valmiita.

Kiitos ja anteeksi

4
Kysymyksiä kasvattamisesta / Vesi terraarion pohjalla
« : Joulukuu 19, 2010, 03:36 »
Moro! Eka postaus nyt vasta vaikka oonki tätä ja aiempaa foorumia lueskellu jo vuoden jos toisenkin  ^-^

Sellasta olis nyt sitten kun laitoin ekat Pf-kakut terraan ja pohjalle leca-soraa. Oon kastellu ja tuuletellu nyt muutaman päivän niitä, mutta tuo kosteus mittari näyttää silti vähän alle 90. Suihkepullolla olen terran reunoille sumutellut mutta silti jököttää samoissa lukemissa. Mittari on mallia motonet, http://www.motonet.fi/web/guest/etusivu#productid=46-6991 , ja näyttäs siltä osin toimivan että kun nostin sen vaatekaapin hyllylle ni jonkin ajan päästä näytti n. 40.
Mutta juttu onki siinä et tua terran pohjalla näyttäs olevan vettä jonkin verran ja terran reunat on enemmän ton soran kohdalta ns. huurussa kuin muualta. Eli onko normaalia et tua pohjalla näyttäs olevan tota vettä, ei nyt suunnattomia määriä, mutta sen verran että näkyy kun ulkoa päin katselee?
Annanko olla vaan vai nostanko kakut pois ja kuivaan pohjaa ja sorat ja kakut takas? 


Sivuja: 1