Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - clupus

Sivuja: [1]
1
Käyttökokemukset / Matkalla Hollannissa
« : Helmikuu 20, 2018, 17:30 »
Hieman taustaa alkuun. Olen käynyt Hollannissa pari kertaa maistelemassa tryffeleitä ja loppuvuodesta kävin siellä myös kokeilemassa Ayahuascaa (mikä oli hyvin merkittävä kokemus mutta ei siitä tässä nyt enempää). Nyt sitten helmikuussa kävin taas Hollannissa ajatuksena viettää rauhallinen viikonloppu tryffeleiden parissa. Tällä kertaa menin Leideniin jota voin lämpimästi suositella. Schipolin kentältä juna menee sinne 15-20 minuutissa, majoitus on luonnollisesti Amsterdamia halvempaa ja turisteja ei näy. Saavuin paikalle perjantai iltana, heitin kamat hotelliin ja käppäilin läheiseen & kaupungin ainoaan Smartshopiin. Siellä tuli heitettyä läppää mukavan myyjän kanssa jonka kanssa tuli keskusteltua minkä tyyppisiä asiakkaita siellä käy & miten paikalliset suhtautuvat psykedeeleihin. Ostin sieltä jo ennalta päättämäni tryffeliannoksen eli 22 gramman High Hawaiian boksin ja syömässä käynnin jälkeen palasin hotellin chillailemaan & nukkumaan. Aamulla heräsin tyypilliseen tapaan hyvin aikaisin ja jonkin aikaa katselin videoita & luin kunnes puoli kymmeneltä avasin boksin ja söin tryffelit tyhjään vatsaani tumman suklaan kera. Laitoin youtubesta meditointimusiikkia soimaan ja aloin odottamaan.

Huoneessa oli suhteelliseen viileää ja vaikka normaalisti en palele helposti niin aika pian alaruumiini alkoi vapisemaan & palelemaan. Vaihdoin pitkähihaisen paidan päälle ja menin peiton alle. Suljin silmäni ja aloin pian näkemään kuvioita. Kuvioiden & tunteiden intensiteetti yllätti minut sillä tämä ei muistuttanut lainkaan aiempia tryffelikokemuksiani vaan oli samantyyppinen Ayahuasca kokemuksen kanssa. Muistinkin kuinka Ayahuasca oppaani oli kertonut että hän kokeili tryffeleitä vasta Ayahuasca kokeilujen jälkeen ja yllättyi niiden vahvuudesta. Aivan kuin DMT kokeilu avaisi jonkun portin ja muuttaisi sienikokemukset erilaiseksi sen jälkeen. Siltä se tosiaan vaikutti ja ensireaktioni ei ollut erityisen ihastunut koska olin kuvitellut kokevani huomattavasti rauhallisempaa menoa. No, kokemusta vastaan oli tietysti turha taistella joten antauduin sille nopeasti mutta avasin silmäni kun vuoristorata tuntui vaan kasvattavan vauhtia. Kehossani alkoi tuntua samankaltaisia Purge-tunteita kuin Ayassa joten siirryin vessan puolelle. Välillä istuin meditoimassa vessan lattialla, välillä makasin siinä, välillä pidin päätäni vessanpöntössä. Oksennusta ei missään vaiheessa tullut mutta kaikkea muuta kyllä tuli. Vessan pyyhe esimerkiksi alkoi elämään & virtaamaan ja sitä tuli ihasteltua. Käteni alkoivat hohtamaan sinistä valoa ja kun painelin kämmeniäni lattiaan siitä jäi sininen hehkuva jälki. Näin paljon kirjaimia & sanoja joita oli vaikea lukea. Lisäksi abstrakteja symboleja joista muistan selvästi vain sellaisen suipon kuvion jonka jotenkin ymmärsin symbolisoivan sientä sekä yksinäisen silmän. Vessanpöntössä näkyi kaikenlaista outoa, esimerkiksi katselin silmät suurina suurta putousta joka johti jonnekin univesrumiin. Tunsin miten mielellä oli uskomattoman vahva vaikutus koko kehoon. Se pystyi esimerkiksi säätämään jonkin kehonosan kuumuutta & kylmyyttä hetkessä.

Pään sisällä kävin paljon eri teemoja läpi, tässä muutamia mitä vielä muistan:

- Vastauksena kysymykseen "kuka sinä olet?" sain "Minä olen sinä, sinä olet minä. Muista se" - ymmärsin tämän ykseytenä. Olemme kaikki samassa ykseyden meressä.
- Meissä on aina sekä hyvä että paha. Kannamme molempia ja meistä riippuu kumpaa kanavoimme esiin.
- Ykseys & autuus & kaikkien todellinen koti - sen mahtavan euforisen tunteen kokeminen.
- On vain tämä hetki. Aikaa ei ole.
- Mikä on todellinen nimesi? Vastauksen näin vessan pöntössä tekstinä mutten enää muista sitä.
- Kaikella on tarkoitus. (tämä tuli yllätyksenä koska henk kohtaisesti olen aina ollut eri mieltä)
- On olemassa meitä suurempi voima.
- Pahuus tuli teemana pari kertaa esille. Pääkalloja alkoi näkymään aina kun ajatukset kääntyivät tähän. En sinänsä pyrkinyt vastustamaan näitä ajatuksia mutta yritin ohjailla hyvällä menestyksellä ajatukset muihin aiheisiin.
. Yhdessä vaiheessa tuntui että aika hidastui & pysähtyi kokonaan. Tosin kuulin edelleen toisesta huoneesta tulevan musiikin mutta olin jotenkin vakuuttunut että aika oli täysin pysähtynyt. Tässä tilassa tuli sitten kommunikoitua usean läheisen & ystävän kanssa ajatuksen tasolla. Kerrottua heille kuinka tärkeitä he ovat.
- Olin ennakkoon yrittänyt hieman miettiä mitä haluaisin käydä läpi ja yksi sellainen oli että halusin yrittää nähdä mitä eräät läheiseni tekevät juuri nyt. Halusin että saisin tietää jotain mitä en voisi millään itse tietää. Muistan kuinka minulle sanottiin jotain tähän tyyliin "vai halusit saada todistuksen? tässä saat!" ja sitten minua vietiin ympäri avaruutta. Näin jonkin ihmeellisen tapahtuman siellä josta ei valitettavasti jäänyt muistikuvaa.
- Tunsin kuinka vahvasti kaikki me haluamme tulla hyväksytyksi & rakastetuksi ja tunnemme tästä asiasta suurta pelkoa. Kuulin kuinka olin aina paennut itseäni tämän pelon johdosta.
- Jossain vaiheessa muistan tuskailleeni "mutta miten minä muistan tämän kaiken, unohdan kuitenkin" ja sain siihen jonkin hyvän vastauksen jonka - unohdin.

Noin neljän tunnin matkan jälkeen kehoni ohjaus palautui kutakuinkin normaaliksi ja menin sänkyyn lepäilemään. Pääsin vielä mahtavaan seesteiseen tilaan & yhteyteen kaikkeuden kanssa. Jonkun ajan päästä lähdin ulos auringonvaloon ja kävelin katuja ilman päämäärää kevyellä askeleella. Seuraavana päivänä alkoi sitten pitkähkö paluumatka kotiin. Yritin muistella kaikkea kokemaani mutta joudun myöntämään että siitä valtavasta tajunnanvirrasta muistamme vain ripauksellisen. Näin jälkikäteen tuli mieleen että ehkä paras tapa yrittää dokumentoida trippiä olisi nauhuri joka olisi vieressä koko matkan ajan ja johon voisi mumista kaikki mitä mieleen tulee. Se on sitten eria asia vähentäisikö sellainen jatkuva kommentoiminen kokemusta - voi hyvinkin olla.

Sivuja: [1]