Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - JPR

Sivuja: [1]
1
Vapaa aihe / Mitä näet tripillä?
« : Kesäkuu 14, 2019, 23:33 »
Olen tässä jo pitkään miettinyt, että näkeekö tripillä "outoja asioita". Elokuvista saa sen käsityksen, että kannabiksen/sienien käyttäminen saa aikaan sen, että näkee kaikkea eriskummallista. Itse en ole koskaan nähnyt mitään, isoilla sieniannoksillakaan. Ainoastaan silloin kun olen silmät kiinni näen ikään kuin unia hereillä ja nekin katoavat jos en keskity niihin. Ja se, etten halua katsoa muita ihmisiä koska he näyttävät jotenkin pelottavilta. Mutta elokuvista ja monien kokemusten perusteella saa sen käsityksen, että näkee ihmeellisiä asioita. Olenko jotenkin "viallinen" vai mistä tämä johtuu?

2
Aion jättää nämä sienihommat taakseni, ja haluaisin jollekin innokkaalle sienestäjälle paljastaa hyvän paikan Pohjois-Pirkanmaalta. Viime syksynä keräsin sieltä 300+ silokkia ja niitä jäi sinne vielä vaikka kuinka. Laita vaikka yksityisviestiä jos ensi syksyn sienestyskausi on jo mielessä. :)

3
Vapaa aihe / Yhteiskunta
« : Joulukuu 18, 2018, 16:12 »
Olen pitkään miettinyt näitä yhteiskuntaan liittyviä asioita ja mikä tässä mättää. Äänestäminen eduskuntavaaleissakaan yms. ei ole oikeastaan pahemmin kiinnostanut koska tuntuu että siellä ei ole ketään joka ajattelisi samalla tavalla kuin minä eikä puolueistakaan löydy mitään minulle täysin sopivaa. Eilen löysinkin sattumalla netissä pyöriessäni seuraavanlaisen: www.kristallipuolue.fi, suosittelen käymään katsomassa. Tuntuu että kaikki mistä siellä lukee on kuin suoraan omista ajatuksistani.

4
Käyttökokemukset / Kokemuksia tripeistä
« : Marraskuu 24, 2018, 17:50 »
Olen tässä mietiskellyt, että millainen on hyvä/paha trippi. Itse koen, ettei mitään hyvää trippiä ole minulla ollut oikeastaan kertaakaan (kun jotkut kertovat, että on hauskaa, kaunista ja kaikki naurattaa), jokainen on ollut jollain tapaa raskas. Eilen pitkästä aikaa otin 3,1g silokkeja ja trippi oli taas henkisesti raskas ja jossain vaiheessa aloin jo miettimään että en jaksa enää. Mutta, aina näiden JÄLKEEN olo on mitä mahtavin: olo tuntuu "kevyeltä" ja tuntuu että pystyn mihin vain. Ja seuraavina päivinäkin tuntuu että jotain "pahaa" on poistunut kehosta. Ja nykyään puhun paljon enemmän tunteista yms., en ole koskaan osannut puhua tällaisista mitään vaan olen aina padonnut kaiken sisälleni. Ovatko nämä tripit raskaita sen takia että sisälläni on niin paljon kaikenlaista? Ja vielä eilisestä, jossain kohtaa tuli yhtäkkiä kummallinen olo että olin intiaanien opastamana jossain ihmeen aavikolla ja että minun pitäisi seurata jotain, en tiedä mitä... :D

5
Pf-tek kyseessä, ja lasin sisällä näkyy jo muutama sienen varsi mutta alusta ei ole silti vielä kunnolla rihmastoitunut: pitääkö se jo siirtää kasvatustilaan vai odottelenko vielä?

6
Tietoa kasvattamisesta / Itiöprintin ottaminen
« : Elokuu 22, 2018, 08:17 »
Mikähän on ongelma, kun otin viisi printtiä samankokoisista ja samassa vaiheessa olevista sienistä: ainoastaan yksi printti oli kunnollinen, muut olivat vain ehkä n. 1/4 siitä. Vai onko tämä normaalia?

7
Käyttökokemukset / Ensimmäinen kokeilu
« : Elokuu 10, 2018, 23:56 »
Tänään kokeilin ensimmäistä kertaa cubensiksia. Olen vielä hiukan jälkimainingeissa, joten pahoittelen jos teksti hyppii tms. Minulla ei ollut tarkkaa vaakaa, joten napsaisin muutaman sienen naamaan teen seassa. Siitä sitten menin hiukan jännittyneessä olotilassa sängylle makoilemaan ja kuuntelemaan musiikkia, erilaisilla hengitysharjoituksilla sain itseni rauhalliseksi. Olotila muuttui pikkuhiljaa jotenkin tyyneksi ja rauhalliseksi, ja siihen se sitten jäikin,olin siis ottanut turhan vähän sieniä ja kaikki tuntui jotenkin vajavaiselta. Pari tuntia nauttimisesta söin vielä muutaman sienen sen kummempia miettimättä.

Tästä se olo sitten alkoikin muuttumaan. Menin tekemään hiukan evästä, kun alkoi tuntumaan että aivan kuin olisin laivassa joka on kovassa aallokossa, kaikki huojui. Sen jälkeen (en tajunnut silloin mitä tapahtuu mutta analysoin tämän myöhemmin) aloin jollain tapaa irtaantumaan todellisuudesta. Tätä on vaikea sanoin kuvailla, joku ehkä ymmärtää mitä tarkoitan. En tuntenut yhteyttä mihinkään ja kaikki tuntui jotenkin vieraalta. Tässä muuttuneessa todellisuudentajussa tein myös erään huomion: minulla on huono näkö, ja aloin katsomaan kaikkea, kaikki näkyi "normaalin epäselvästi", kunnes oivalsin että ei minun näössäni ole vikaa, kaikki vain näyttää tältä. Okei, ei kuulosta kirjoitettuna miltään, sillä hetkellä se oli mahtava oivallus. :)

Hiukan pelokkaissa tunnelmissa menin takaisin sänkyyn kuuntelemaan musiikkia, ja sitten alkoi jokin "sisimpää piinaavien asioiden käsittely". Tästä en sen tarkemmin kerro muutakuin että se oli kaikkea muuta kuin mukavaa, epämiellyttäviä asioita vaan tulvi mieleen. En tiedä kuinka kamalaa se olisi ollut ellen osaisi joogan ja meditoinnin ansiosta rauhoittavia tekniikoita. Loppujen lopuksi nämä asiat jotenkin ratkesivat, ja tilalle tuli uskomaton rauhallisuus ja tyyneys jotka jatkuvat edelleen. Tässä ensimmäinen kokemukseni. Epämiellyttävä, mutta kannatti kokea.

8
Jos kuvittelemme sellaisen tapauksen, että paikassa, jossa kasvatetaan sieniä, alkaa ilmenemään omituisia sairastumistapauksia joihin liittyy bakteeri-infektioita joista lääkäritkään eivät osaa sanoa mitään (mikä tauti on kyseessä ja mistä peräisin), niin voiko olla mahdollista että aiheuttajana olisi jokin bakteeri tms. mikä on pesiytynyt kasvatustilanteessa alustoihin tai muuta vastaavaa?

9
Mitä muita vaikuttavia aineita sienissä on psilosybiinin lisäksi? Mitä kärpässienellä on? Luin kyllä siitäkin mutten jaksa alkaa penkomaan. Onko muita sieniä joissa on vaikuttavia ainesosia, eri aineita kuin psilosybiini?EDIT: Topic siirretty alueelle "Muu sienikeskustelu" -Ylläpito

10
Vapaa aihe / Hieno sivusto
« : Kesäkuu 08, 2018, 22:27 »
On nyt kyllä kehuttava tätä sivustoa. Kaikki toimii kuin junan vessa (en ole kyllä kertaakaan käynyt junassa vessassa). Tietoa löytyy ja monet viitsivät vastata "typeriin" kysymyksiin.
Olen ilman muuta mukana vastailemassa sitten kun kokemusta karttuu. En ole koskaan edes miettinyt että sieniä voisi kasvattaa kotona. Huikeaa... Okei on ehkä tällä hetkellä liian ylienerginen olo mutta what ever...

11
Vapaa aihe / Normiyhteiskuntaan kuulumattomuuden tunne
« : Marraskuu 16, 2017, 22:46 »
Onko teillä sellainen tunne ettette kuulu tähän perisuomalaiseen kateuden, kilpailun ja ansaitsemisen hallitsemaan yhteiskuntaan? Minulle tuli jo ajat sitten tunne, että en vain halua olla ihmisten parissa. Nykyään mietin osittain samaa, mutta toisaalta taas haluan jotain tukea jostainpäin. Tahdon ympärilleni ihmisiä jotka omaavat saman ajatusmaailman. Normi-ihmiset eivät ymmärrä ajatusmaailmaani, se on selvä. Olen täälläkin pari kertaa käynyt chatissa, mutta sieltäkin tulee sellainen tunne etten sovi joukkoon. En ole enkä halua olla sekaisin aamusta iltaan. Haluan osata olla myös "selvin päin" skarppina. Erilaiset tajuntaan vaikuttavat aineet haluan käyttää itse valitseminani aikoina ja siten, että ne edistävät ns. henkistä polkuani. Elämän pitäisi olla hauskaa ja mahtavaa jo sinällään, nämä aineet vain auttavat siinä tässä yhteiskunnassa. Onko täällä muita jotka ajattelevat samaan tapaan?

Sivuja: [1]