Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - ruoja

Sivuja: 1
2
Mietinpä tuossa että mitenkä syvällä lienee esim. Suippumadonlakin rihmasto on, ja voiko kuivat olosuhteet vahingoittaa sitä kuinka herkästi. Mitään tieteellistä tai tutkimukseen perustuvaa ajatusta mulla ei tästä ole mutta ihan vaan kuivana kautena multaa kaivelleena havaitsin kuinka elotonta pölyä se on siitä parin kymmenen sentin syvyydestä kokeiltuna.

3
Terve,

On ollut pidemmän aikaa tarkotuksena kääntää suomeksi muutama raportti mitä olen reddittiin kirjottanut englanniksi omista kokemuksista mutta ei vain ole löytynyt motivaatiota tehdä niin. Linkitän siis tähän ne alkuperäiset rapsat, toivottavasti joku saa niistä jotain irti mikäli jaksaa lukea :)

Disclaimer: tän ei oo tarkotus kerryttää mitään reddit karmaa tms. vaan tosiaan ihan vaan jaan omia kokemuksia siten kun ne on alunperin (1-2 päivää reissusta) kirjotettu. Reissuista on myöhemmin ilmennyt paljon paljon muutakin mitä en ole noihin alkuperäisiin rapsoihin enää editoinut mukaan.

1. https://www.reddit.com/r/shrooms/comments/73lh88/autumnal_enlightenment/

- ensimmäinen reissu, hyvä kokemus

2. https://www.reddit.com/r/shrooms/comments/7fu7s6/into_the_magical_world_and_beyond/

- toinen isompi reissu, re-dosing.

3. https://www.reddit.com/r/shrooms/comments/8qgh1j/broken_reality/

- vähän ikävämpi kokemus vaikka hyvääkin oli mukana

Jos joku jaksaa lukea nuo kaikki läpi ja kysymyksiä herää niin vastailen tähän mielelläni mutta en ala nyt lähtökohtaisesti kirjottelemaan mitään tyhjentävää selontekoa nykyhetkestä.

Tulevaa sienikautta odotellessa :)

EDIT: lisäsin nyt edes jotain pientä kuvausta reissuista.

4
Suippumadonlakki / Milloin kausi alkaa?
« : Heinäkuu 25, 2018, 23:55 »
Mitenkähän lienee tuleva syksy sienten kannalta. Kokenut en ole enkä voi sanoa että olisin kovinkaan perehtynyt mykologiaan mutta näin maalaisjärjellä ajateltuna ei taida hyvältä näyttää näiden helteiden ja sateettomuuden takia? Sienet ei taida ihmisten keksimää kalenteria osata tai ennemminkin kunnioittaajoten lienee mahdollista että kausi vaan viivästyy. Oisko täällä jotain enemmän asiaan perehtyneitä ja heidän näkemyksiä tai mielipiteitä asian suhteen?EDIT: Topic siirretty ja otsikko muutettu. --Ylläpito

Sivuja: 1