Psilosybiini.info

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Hypnagogic

Sivuja: 1 2
1
Käyttökokemukset / Golden Teacher avasi elämän Kauneuden.
« : Toukokuu 06, 2011, 20:01 »
Olen rakastunut. Nyt se tapahtui lopullisesti.
Kaiholla odotan seuraavaa pääsylippua Wonderlandiin.

Kuulun siihen koulukuntaan, joka näkee parhaaksi ottaa ensin perusteellisesti selvää teoriasta ja lähteä käytännössä liikkeelle varovaisista annoksista. Kyllä sen tajuntansa pirstaleiksi saa räjäytettyä vielä sitten kokeneenakin. Tykkään siis lähestyä kunnioituksella ja pyrkiä etukäteen vastuullisessa määrin ymmärtämään, minkälainen skaala koettavaa sieniin kätkeytyy.

Kätkeytyy kunnes avautuu.
Uskon kokeneeni jotain, mitä voisi kutsua tähänastisen tieni ensimmäiseksi varsinaiseksi psykedeeliseksi kokemukseksi. Ainakin on varpaat kastettu.
Jokainen Siellä ollut mahdollisesti kykenee kanssaelämään taltioimaani, vaikka nämä elämykset eivät yksinkertaisesti sanoihin kotiudu.

Viime kuukausien parin miedomman kokeilun jälkeen söin elämäni ensimmäistä kertaa tuoretta huurumadonlakkia (Psilocybe cubensis Golden Teacher). Vaikka boostaamisesta oli aiemmin epäonnistuneet kokemukset, päädyin ottamaan lauantain edetessä kolme annosta, jonka myötä ihan uudet ihanuudet kauhistuttavilla mausteilla jatkuivat jopa 17 tuntia. En malttanut keskeyttää, enkä kadu.

Matka lähti kokonaisuudessaan hyvin erilaisille raiteille kuin olin "olettanut". Lähtökohtana oli meditatiivinen itseanalyysi ja hengellinen kontemplaatio, mutta annoin lapsenmielisen innostuksen voittaa vapaana intentiokontrollista. Kristillisyys lienee useimmille lukijoille niin häiritsevä tabu, että pari syvintä ja korkeinta kappaletta karsin tekstistä pois. Tapani mukaan tulin jälleen dokumentoineeksi reaaliaikaisena lokikirjana, jonka jaan tähän muuten alkuperäisessä muodossaan.

Toivottavasti on samaistuttavasti nautittavissa. :)


~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

30.4. 2011
Yksin kotona all-day-long. <3
Paastoa n. 12 h.

1300  10,7 g  (6 kpl)

1350  Havahduin siihen, kuinka tahdon keventyä ja metsä ikkunassa hengitti (aiemmin) + pakahtuminen sosiaalisuuden IHANUUDESTA. Nyt en kirjoittele pidemmin → Trampoliinille aurinkoon! :)

1405  Makaan selälläni trampoliinilla. ULKONA, vähä helmee. :D
Kaikki näyttää ja tuntuu aivan vitun upealta.

Aaaahh ihanat sääret tuntuu jaloissa älyttömän hyvältä, koska ne on rennosti paikallaan. Nyt siis alan olla koko olemuksella samoin.

LOL pelästyin ötökkää

Kirjotan vammasesti, koska en käytä Hetkiäni ilmaisusta stressaamiseen.

[Seuraava on kirjoitettuna koko sivulle piirtämäni spiraalin sisään:]
BOOM-HOLYSHIT-WOAH!
Suljin silmät
Ekaa kertaa:
Wahhah hahhaaaaaahah
ahaaah ha haha

1410  Alkaa vähän sataa → Mut eihän se haittaa! :)

1415  Tulin sittenki poies. :P

WAU, MIKÄ FIILIS!!
Liikuskelen vaan ympäriinsä, nautin tästä Todellisuudesta – tilasta, jonka on Luoja lahjoittanut. Viisauden leikkikenttä: Tässä ja Nyt!
Se on – ei hitto! – ympärilläni, ihoni kosketettavissa, tajuntani halailtavissa ja suudeltavissa: tämä kaikki! Ennen kaikkea ILMA! Miten en ole aiemmin fiilistellyt ILMAA ympärilläni? Olemmeko koko elämämme ilman kohdussa?

Tämä on jopa parempaa kuin lapsuus! Tämä on Lapseus. <3

1425  Koko olemuksellani nauraen kävelin pihan poikki ihaillen ja rakastuen luontoon, elämään, kaikkeen, mitä olen lahjaksi saanut.

…Kunnes kohtasin koivun.
Hitaasti painoin kämmeneni sen puhtaan valkoista rintaa vasten ja tunsin sen Elämän.
Se Elää.
Yksittäinen puu. Luonto. Maailma. Kaikki.

Liikutuin äärimmäisen syvästi. Olen NIIN ILOINEN JA ONNELLINEN että todennäköisesti näytän huolestuneelta ja surulliselta. IHANAAKIITOSKIITOSIHANAA

1430  (Aika tuntuu pidemmältä, tai oikeastaan niin sisällyksekkäältä, ettei ymmärrettävissä tavallisina viisi-minuuttisina.)

Itken sisälläni onnesta ja pakahdun. <3
Häpeillen naapuria kävin hiljalleen ja varovasti – itsekin itseäni ihmetellen – lähemmäksi tuota koivua. Ensin minä halasin sitä.
Sitten se halasi takaisin.
Olen niin syvästi liikuttunut ja täynnä kiitosta ja ylistystä, etten tahtoisi käyttää tätä tunnetilaa dokumentointiin. Mutta:
Kun suljin silmät ja syleilimme, tunsin aidosti saavani tältä luontokappaleelta kaiken kaipaamani läheisyyden. Ymmärrän kyllä tämän ”johtuvan” sienistä, mutta kunpa voisin olla läsnä selittämässä tämän kyyneleideni läpi kaikille kaikkialla.
Ja se, että me kaikki Elämme.
Painoin korvani koivun runkoa vasten ja kuulin kuinka se kasvaa (itse asiassa yllätyin; luulin kaiken luonnossa olevan jotenkin, miten sen sanoisi, saavuttaneen kollektiivisen ymmärryksen ja varttuneen kaikkien aikakausien mukana – juuri kokemani sai herkistymään lähemmäksi, ymmärtämään meidän kaikkien vielä varttuvan. Ja tämä tuntuu hyvältä.
Tällä hetkellä – näissä hetkissä – kaikki tuntuu hyvältä. :) Ikään kuin kaikki olisi täynnä Tarkoitusta.) ja tunsin syleillessämme, kuinka se hengittää.
Ja huomioi minut.
Se On.

1446  Kirjoittaessa olen välillä liikutukseltani ja hämmennykseltäni nostanut katseeni vihkosta ja todennut, että nautin ensimmäistä kertaa (väsymystä lukuunottamatta) kunnon aaltoiluvisuaaleista. Kuuloni on myös (ja lämpöaisti) huomattavasti herkistynyt.

Kuinka ihanaa onkaan istua tässä autonrenkaan päällä aurinkokylvyssä, pienessä alamäessä, ja katsella kuinka 10 m päässä silmieni tasolla kuivat lehdet kopsuttelevat maata tuulen tanssittaessa kohti ...HM?? Villiä Länttä?!?
Ah, varmaan alitajuinen assosiaatio niistä länkkäreissä tuulen kuljettamista risupalleroista.

Ja joo, kyllä mä tiedostan et tod.näk. kirjottelen tätä jo nyt osittain Taikasieniläisille. Miksi tällainen havahtuminen saa mut aina epäilemään aitouttani? Onko todellisesti aitoa muka vain tieto ja kokemus, jonka käärii itseensä?

Ja nyt tuolta tulee kimalaisia. Tämä on jo liikaa. :D
Käärikäämme kauniin päivän ensimmäinen savuke ja NAUTTIKAAMME KYYDISTÄ... <3

(Tällä kertaa tiedostan, että vaikka kuinka tahtoisin jakaa tätä Kokemista kaikkien kanssa, toisten response vetäisi laantuneemmalle tasolle. En siis soittele. Mutta jos joku tulisi käymään, ei näiden vaikutusten kanssa olisi mikään ongelma avoimesti kohdata ihmistä ja kertoa kaikesta.)

1502  Nyt kuules, pistäpä se vihko jo taskuun. :)

1514  Hymyilen: Ihanaa, että minulla on tällaisissa hetkissä joku, jota palvoa.

Savuke.
Pilvet laakson yllä.
Voimallinen Tuuli.

Miksi ihmisiä harmittaa, että tuulee kovaa?
Miksi ihmisiä harmittaa, että sataa?
Tämä kaikki toimii Tarkoitetusti, ohjatusti,
ja tämä kaikki on ihanuutta.


1550  Palasin sisälle.
Ihmettelen jatkuvasti sitä, kuinka kaikki on niin selkeää ja ”tavallista”: ei lainkaan sellaista sumuista/turtaa oloa kuin usein cannasta.
Hyvin miellyttävää Olla.
Käyn sohvalle (jes, taas auringon valoa tulvii...), syön, ehkä pian kuuntelen musiikkia.
:)

1610  Kolmen tunnin kuluttua vaikutukset vaikuttaisivat oleellisesti hiipuvan. Melkoisen ainutlaatuista päivää omissa oloissa olisi vielä reilusti jäljellä.
Tahdon ottaa lisää.
Taidan ottaa lisää.

1640  9,7 g  + C-vitamiinia
(Tähän mennessä kuivuneet lukemaan 4,3 g.)

1650  Aivan kuin vaikutukset nousisivat välittömästi. Otin kyllä C-vitamiinin kera, mutta todennäköisempi syy lienee [muuan suomalainen, UG happorokkiyhtye 70-luvulta] (estottomasti lauloin mukana ja kävin jopa tanssahtamassa kokovartalopeilin edessä sitä kummallisennimistä Mad Hatter -veivausta)
ja se, että olen niin syvästi onnellinen, että hyödynsin tilaisuuden, valinnanvapauteni ja tahdonvaltani:
Annos tuplattu.
Nyt mennään. o_O'
Pissattaa aikas vinhaan.


1700  Aivan ekstaattista: Musiikkiaallokon keskellä suljin silmät, näin/tunsin kaartuvia muotoja, imitoin niitä tanssimalla hyvin hitaasti ja laulamalla KOVAA. :D Mmmhh! <3

Hyi hitto, katsoin juuri peiliin ja pupillit olivat äskeisestä boostista laajenneet niin paljon, että näytin tuon sykähdyttävän hetken aivan eri ihmiseltä. :D
Eivät ole rehellisesti olleet koskaan aiemmin näin valtavat. Pupillit nämä.

Tahdon mennä ulos käärimään toisen savukkeen ja nauttimaannauttimaan.
Nauttimaan maan.
(Aaltoilu-/hengitysvisuaalit alkavat taas)
Sinne siis. →

1750  (mp3-soittimesta repeatilla Simon & Garfunkel – Sound of Silence)

En koskaan varsinaisesti haaveillut visuaaleista.
Mutta tällä hetkellä näen sen.
Tiedostan näkeväni jotain, mikä ”ei ole todellista”, jotain mitä muut eivät ympärilläni nyt näkisi, jotain mikä johtuu syömästäni huumeesta.
Mutta se mitä parhaillaan tapahtuu.
Minä itken. Vihko muuttuu, taipuu, kuten sitä ympäröivät sormeni.
Mutta se mitä tohdin vain hetkittäin vilkaista.
Se, mikä saa kauneudellaan ja mahdillaan minut itkemään ja itkemään... Tässä selälläni maatessa, pilvisessä ja viileässä kevään alkuillassa:
Minä näen taivaan pyörivän fraktaaleina ja sulavan alas.
Ensimmäistä. Kertaa. Elämässäni.

Lopulta rohkenin katsomaan pitkään. Tämän Ihmeen alle ja valtaan minä jää.
Se, että tiedostan tämän VALTAMAHDIN tapahtuvan Tässä ja Nyt. Itken ja itken ja itken ja hoen kunnioituksella kuiskaten ”kaunista, kaunista, kaunista, kau

en pysty kir2
Minkälaisia toissijaisia kasvualustoja olisi suositeltavaa valmistaa, mikäli kookoskuitua ei ole käytettävissä?

Onko esimerkiksi kolonisoituneilla PF-tek-kakuilla inokuloitava bulkki mahdollista tehdä
  • pelkästä vermikuliitista?
  • vermikuliitista ja kahvista?
  • mistään mullasta?
  • muista helposti löydettävistä materiaaleista?

Tai on tietysti mahdollista, mutta ymmärtänette: jotta bulkki kolonisoituisi ja tuottaisi satoa siinä määrin, että sellainen on pelkkien kakkujen sijaan kannattavaa valmistaa.

Soveltuvatko maissinjyvät toissijaiseksi kasvualustaksi? Voisiko esim. Matyaksen metodia hyödyntää bulkkina? Vai hahmotankohan nyt PF-tekin ja popcornin yhdistelyn jotenkin aivan väärin.

3
Laki ja päihdepolitiikka / Huumausaineluettelo
« : Huhtikuu 01, 2011, 01:04 »
Valtioneuvoston asetus huumausaineina pidettävistä
aineista, valmisteista ja kasveista:Ettäs tiedätte.
Satoja huumausaineita, joista olemme saaneet kunnian olla listan viimeinen.

Huomioi, että huumeeksi saatetaan luokitella substansseja, jotka eivät vielä löydy luettelosta.
Tuoreimpia lisäyksiä on ilmeisesti mahdotonta selvittää internetin hakukoneilla (jos mitenkään)?
Mahdolliset päivitykset ovat tervetulleita tähän viestiketjuun.


Yllä on siis uusin luettelo. Sen rakentumista nykyiseen muotoonsa voi seurata
sosiaali- ja terveysministeriön aikaisemmista asetuksista:
| 2003 | 2001b (pdf) | 2001a | 2000 | 1999 (pdf) | 1996 | 1993 (alkuperäinen) |

4
Noh, tuo otsikko nyt on vähän tuollainen.

Heräsi mielenkiintoni. Tällä hetkellä sivustolla on 532 jäsentä, ja kiinnostaisi tietää, kuinka suuri korrelaatio sivuston jäsenyydellä on sienimyönteiseen suhtautumiseen. Usein tulee oletettua, että aiheesta kiinnostuneet ovat kaikki puolestapuhujia, mutta äänestyksellä voisi kartoittaa tätä.

Triviaali kysymys: Ovatko sienet mielestäsi "hyvä asia"? Toisin sanottuna arvioitko psilosybiinisienten saatavillaolon ja päihdekäytön hyvät puolet suuremmiksi kuin niiden huonot puolet?


Ei mitään varsinaista hiustenhalkomista.


EDIT: Tai sitten saamme tutkimustuloksen siitä, kuinka paljon keskivertokäyttäjiä kiinnostaa ylipäätään vastailla äänestyksiin.

5
Laki ja päihdepolitiikka / Huvittaviakin huomioita huumelaista
« : Maaliskuu 16, 2011, 21:12 »
Kutkuttavia kuriositeetteja

Miksemme myös keventäisi lakipykälien pähkäilyä?
Alueen keskustelua seuratessa koin tällaisen erillisen leikkikentän ilmapiiriä raikastavaksi.

Tämäkin lintu on tietysti valmis ammuttavaksi.


Pyytäisin siis vienosti jotakuta valtuutettua siirtämään tästä alkaen kolme tuoretta offtopic-viestiä tähän ketjuun.


EDIT: Kyseiset viestit alkavat tästä.

On nämä lait kyllä melkoisesti muotoiltu. Tuossa alustavasti silmäiltyäni Avalonin lisäyksiä totesin, että "3 § Huumausainerikoksen valmistelu" -kohdan mukaan esim. tulitikkuaskin ostaminen on itsessään rikos, mikäli sitä aikoo joskus käyttää jointin sytyttämiseen. Samoin kuin vaarin saappaiden vastaanottaminen tai omien tumppujen neulominen, jos mielessä on hyödyntää niitä suippumadonlakkien keräämisessä. Ellen nyt ymmärrä jotain aivan väärin, voi tällaisesta teoriassa saada jälleen sen kahden vuoden vankilatuomion. Eikä siinä vielä kaikki: niiden tumppujen neulomisen yrittäminenkin on rangaistava.

Totta kai he ovat kuitenkin (vielä) ihmisiä, jotka nämä tapaukset sitten käytännössä arvioivat, mutta valtakunnallisilta lakiasetuksilta saa mielestäni vaatia järkevämpää muotoilua.

EDIT: Esim. voisit provokaatioksi kieltää rikoksesi jo sen perusteella, että laissa kielletään "Psilosybe-sienet". Vtt. (No okei, psilosiini ja psilosybiini löytyvät erikseen ja ne sentään tarkoittavat jotain olemassa olevaa substanssia.)


EDIT: Whoa. Enpä myöskään tiennyt, että passatessasi ringissä tuota edellä mainittua jointtia alaikäiselle kaverillesi sinut "on tuomittava törkeästä huumausainerikoksesta vankeuteen vähintään yhdeksi ja enintään kymmeneksi vuodeksi".
Tai jos passaat sen kenelle tahansa "muuten häikäilemättömällä tavalla". :)

6
Muu sienikeskustelu / Rakkailla sienillä on monta nimeä.
« : Helmikuu 17, 2011, 20:50 »
Tiedonjanolla-aloittelevien sivistämiseksi ja mielenkiinnosta eri asuinalueiden termistöä kohtaan.

Psilosybiinisieni eli...

Taikasieni.

Tatti.

Psilo.

Jumalten liha.

Silokki. (Psilocybe semilanceata, suippumadonlakki.)

Cubis. (Psilocybe cubensis, huurumadonlakki.)

7
Käyttökokemukset / Yleinen videoketju käyttökokemuksista
« : Helmikuu 17, 2011, 15:31 »
Kokisitteko hyväksi perustaa yhden viestiketjun myös internetistä löytyville trippivideoille?
Joku minä taisi joskus kokea. Jakakaa hyviä pätkiä lyhyillä johdantoselostuksilla.

Koska itse käytän sieniä lähinnä henkisissä ja syvyyspsykologisissa tarkoituksissa, koen hauskaksi aloittaa esimerkillä eräästä vaikutusten skaalan keveämmästä ääripäästä.
my brother tripping on shrooms
Viihdytän itseäni usein YouTuben kommenteilla:
"He is being tickled by little marshmallow people."
"30 minutes later, he doesn't say a word and over thinks his whole life"

Six questions Before, and after eating Shrooms
1. Response the following words with one word only...
2. If you could produce any invention, what would it be?
3. What are you most afraid of right now?
4. What do you think about Hillary Clinton's speech of the democratic convention?
5. If you could incenteniously(?) grow any type of facial hair, what would it be?
6. How's life?

Omaan makuuni hieman liian viihteellisellä tuulella, mutta omatpahan ovat huippuhetkensä.

tripping on shrooms 3
Tahtoisin sivustollamme käsiteltävän enemmän myös taikasienten rankempia vaikutuksia, etteivät pääse ensikertalaisia yllättämään. Tämän matkan kaksi aiempaa osaa löytyvät tuolta YouTube-sivulta. Mielenkiintoisen skaalan kokemusta kävi tyttö läpi.


Tästä alkaa kokoelma tavallisten ihmisten ja epätavallisten sienten kohtaamisia.
Rakennetaan ketjua huomioiden se, että monet sivustolla vierailevat etsivät
todennäköisesti ensimmäisenä tietoa psilosybiinin käyttövaikutuksista.

8
Tarkkuusvaaka on kannattava ostos substraatin ainesosia valmistellessa, satoa korjatessa ja etenkin käyttöannoksia mitatessa. Tahdoin pelastaa pikakeskustelusta pätkän vinkkejä aiheesta ja aloittaa viestiketjun, jossa voi kysellä ja kommentoida harrastuksen tätä osa-aluetta. (Dubbu ja Lamdpa: kertokaa, jos tahdotte jotain editoitavan tuosta. Hymiöt poistin esteettisistä syistä.)

Lainaus käyttäjältä: Taikasieni.net Pikakeskustelu
Dubbu [16/02 04:39]:   ei oo tuota fiktiä tullu hankittua.. itsetehdyllä vaa'alla oon tähänmennes punninnu
Dubbu [16/02 04:39]:   mutta se on taas sitte sitäluokkaa ettei tuommosia sieniä sillä noinvain punnitakkaa
--
Dubbu [16/02 04:42]:   piti sanoa et itsetehty vaaka = kaksi kippoa (tuikkujen alumiiniset aluset) + narua + pieni ripustinteline + puinen viivoitin
Dubbu [16/02 04:44]:   kipot pienellä liimamäärällä viivoittimen eri päihin, sit naru teipillä kiinni keskelle viivoitinta sillai että se viivoitin pysy tasapainos ja sen jälkeen vaaka ripustetaan narusta siihen telineeseen
Dubbu [16/02 04:44]:   toiseen kippoon punnittava tavara ja toiseen kippoon mitataan ruiskulla vettä "punnukseksi"
Dubbu [17/02 03:03]:   Unohtu muuten mainita tuosta vaa'asta vielä semmonen homma et siinä keskellä oli neula osoittamas suoraan alaspäin, neulan alle piirsin ennen punnitsemista pienen pisteen josta voi kattoa sit koska se on tarkalleen vaakatasos se vaaka
Hypnagogic [16/02 05:46]:   Semmone.
Lamdpa [16/02 19:37]:   Monta tuntia vanha viesti mutta kannattaa tilata ihmeessä ebaysta, pari euroa maksaa vaan ja kannattaa useampi samalla tietenki
Hypnagogic [16/02 21:20]:   Itse sain tänään uuden tarkkuusvaa'an (rikkoutuneen tilalle) postissa. Lähetys onnistui kirjeenä, postikulut 1,9e ja 0,01g-tarkkuinen digitaalivaaka 15,90e. Lisäksi on vielä sen verran hyvä, että tilasin siis samanlaisen edellisen tilalle.

Suosittelemani vaaka on digitaalinen Mania50 0,01 gramman tarkkuudella. Ainoa kokemani ongelma on, että näyttö sammuu automaattisesti noin puolen minuutin jälkeen - vaikka sitä tällöin käyttäisi, kokemukseni mukaan. Silti pitäydyn tässä ja olen keskustelukanavilla huomannut sen varsin suosituksi. (Tuli postilaatikkoon tilausta seuraavana päivänä!)
http://www.mania33.com/webshop/cat/product_details.php?p=1044


Katso myös tiedon kartuttamiseksi samalta keskustelualueelta
Sienten annosteleminen ilman vaakaa.

9
"Sienten haitat, riskit ja negatiiviset sivuvaikutukset" viestiketju vanhalta forumilta:

http://www.trippi.info/taikasieniforum/viewtopic.php?f=3&t=331

Eikö meillä tosiaankaan oo täällä vielä vastaavaa viestiketjua? En äkkiseltään löytäny.
On meillä.

10
[Voisiko topicin siirtää Sienet päihteinä ja lääkkeinä -alueelle?]

Näkisin tärkeäksi koota pohdiskelua siitä, kuinka epämiellyttävät psykedeeliset kokemukset olisivat ennaltaehkäistävissä tai paremmin ymmärrettävissä / varmemmin käsiteltävissä. Keskustelu koskee psilosybiinisieniä (olisi samalla mukava nähdä sivuston keskittyvän jatkossa enemmän teemaansa). Puheenvuoro on vapaa.

Aloitan Aukikcon vanhalle foorumille lähettämällä videolla:
MAPS: Working with Difficult Psychedelic Experiences
http://www.maps.org/wwpe_vid/wwpe_hiqual.swf

Samasta viestistä toinen hyödyllinen infopaketti - tekstimuodossa.
Psychedelic Crisis FAQ
Helping someone through a bad trip, psychic crisis, or spiritual crisis

http://www.erowid.org/psychoactives/faqs/psychedelic_crisis_faq.shtml
Suosittelen.
Lainaus
Introduction
There are a lot of different situations in which someone might need help while using psychoactives. Deciding what to do in any particular instance requires calmness, clear thinking and the ability to make decisions. This FAQ is intended to provide ideas of what one can do. Which particular method(s) should be used is unique to each situation. Remember, while not easily done in the most severe situations, the single most important thing an aide can do is to STAY CALM and as clear-headed as possible.

Omilla kybermatkoilla löytämäni "Avoiding a Bad Trip".
Tiivis, objektiivinen opastus. Suosittelen.
http://www.erowid.org/archive/hyperreal/drugs/psychedelics/misc/badtrip.html
Lainaus
Treat the activity with the respect it deserves. Understand that things do not always go as planned, and be prepared for the worst. -- The key to safe, wise and fun recreational drug use is KNOWLEDGE. Research the drug thoroughly before you try it. -- The way to avoid a bad trip is thoroughly educate yourself as to what effects to expect, and then plan what you'll do if you start to get scared. -- NEVER, EVER take a psychedelic drug if you're feeling down. -- A safe and experiened climber or tripper maintains a calm, relaxed, and focused mind, manages fear if it arises, and makes only smooth, fluid movements of body and mind, never allowing her/himself to be swept away with sudden thoughts, emotions, or circumstances into reckless deeds or senseless panics.
Toisaalta, jälkimmäiset voivat olla myös antoisia. Joskus on aika päästää irti.

11
Aluksi muutama seikka:

1. En ole vieläkään lukenut muiden käyttökokemuksista kuin yhden (senkin vain otsikon "set&setting" vuoksi). En osaa siis verrata kuvailuani muihin, enkä tiedä "kaavoista", joita kertomuksissa mahdollisesti toivottaisiin noudatettavan. Oletan, ettei sellaisia ole.

2. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun nautin psilosybiinisieniä päihdyttävän annoksen. Jos olisin tehnyt sen pari kuukautta aiemmin, tuntisin tekemäni johdosta todennäköisesti (Taikasieni.netissä) syventynyttä yhteenkuuluvuutta ja yhteisössä hyväksytymmäksi tulemista. Onneksi maltoin odottaa motiivien käyneen itseäni miellyttävämmiksi. Kuten toisten trippistoorien lukemisessa.

3. Matka ei ollut spirituaalisesti tai eksistentialistisesti käänteentekevä, enkä sitä ollut vaatinutkaan (toivonut kenties, mutta maltillisesti realistisena pessimistinä). Tämä ei tietenkään estä jakamasta kokemaani. Tahdon vain lähtökohtaisesti mainita, ettei kertomukseni ole täällä minkäänlaisen tajunnanräjäyttävyyden vuoksi.

4. Pidän tekstissä erityisen arvokkaana sitä, että olen kirjoittanut sen reaaliaikaisena lokikirjana varsinaisen matkan varrella. Jokainen merkintä alkaa kellonajalla.

5. Teksti on itseni kirjoittamaksi monelta osin naiivia ja kielioppivirheellistä, mutta päätin kopioida sen vihkostani tänne täysin alkuperäisessä muodossaan. Koen tämän välittävän merkittävän osan noiden hetkien tunnelmista.

6. Tekstissä esiintyvät nimet on kuitenkin muutettu.

7. Olen täydellisen tyytyväinen siihen, että ensikokeilu tapahtui oma-alotteisesti kerätyillä tiedoilla (kiitos Teille) itse löytämältäni spotilta yksin kerätyillä ja rakkaudella käsitellyillä suippumadonlakeilla. Tällä en argumentoi tuntemattomalta diileriltä ostettujen cubensisten nauttimisen olevan väärin. Mainitsen sienien alkuperän, koska se antoi minulle ratkaisevalla tavalla kokemusta syventäneen kuukausien set&settingin.

8. Nielin kolmisenkymmentä suippumadonlakkia (Psilocybe semilanceata) kahdessa erässä, teenä.

9. Vaikka teksti näyttää aivan järjettömän pitkältä (ja on autenttisuuden vuoksi alkuperäisen ruma), se on yllättävän nopealukuinen.


~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Neitsytmatka 26.12.2010

Paastoa 15-20 h. (jatkui tripin ajan)

Yksin huoneessani.


1900 Tee alas. Makuulla, hiljaa, kynttilät. Sain rauhoituttua. Väsyttää hieman.

1915 Ambient Voyage to South America -cd. Toimii. Katto aaltoili hieman. Huone ikään kuin herää eloon (kynttilänvalot ja varjot tanssivat perkussioiden tahtiin & korppi).

1935 Suljin hetkeksi silmät, koska Track05 kuulosti yhtäkkiä kaikkien aikojen parhaalta biisiltä. Tahdon vain olla tässä olossa.

Nyt se alkaa.

Aivan uudenlaisia mielleyhtymiä, ajatuksen ja kokemuksen yhteys selittämättömällä tavalla hetkittäin uudenlainen. Kun suljen silmäni, alkaa huone pyöriä (siis kieriä paikallaan) ja näen metsää, juuria...

1940 En tahdo tuhlata tätä samanhetkiseen kirjaamiseen. On kaikin tavoin miellyttävä olo. Nyt mennään. KOE ELÄMÄ.

1945 Olotilassa aivan selkeä vaikutus. En ole aiemmin felt this way, joten vaikeahko  a) tunnistaa "päihtymys"-tilaksi  b) selittää sanoin.

Aika venyyyy, tuntuu pidemmältä. Tahdon toistuvasti sulkea silmät, laittaa kädet pään taakse ja venytellä. Ihan kuin sienet tuoksuisivat kaikkialla.

Olen erittäin onnellinen, etten koskaan lukenut muiden kokemuksista ennen omaa, suggestioista täten vapaata ensimatkaa.

Biisi07 oli kyllä.. hurja. Nousin istumaan, tunsin kuinka meidän on tarkoitus katsoa Nuuskamuikkusen (pyyhe joulukynttelikön eteen aseteltuna) kanssa toisiamme tyynesti.

! Ennen tunnistamattomia tuntoaistimuksia. (Koen nyt ja jatkuvasti.)

1952 Nyt tahdon vain nauttia, lopettaa kirjoittamisen.

...Onneksi kellonajat eivät pääse vuosiin 1960-1999. Olen siltä osin turvassa. :)
Pitkästä aikaa hymyilen pitkään.

1957 (Ensimmäiset kyyneleet.) Sain kokea vielä hyvästeiksi Sofian tuoksun (mielikuvassa halaten niemenkärjessä). Liina sylissäni, sammal, muistot.

On hyvin paljon (jopa merkittäviä) ajatuksia/kokemuksia, joita en ehdi/tahdo/vaivaudu jne. ...joita minun ei tarvitse dokumentoida tai ehkä edes muistaa.

2005 Heti kun laskin vihkon, aloin itkeä vuolaasti jostain nimettömästä onnellisuudesta, itkin tietämättä miksi, enkä vaihtaisi tätä tunnetilaa mihinkään aiemmin kokemaani.
Tämä tuntuu paremmalta kuin voisin edes (tunteesta/hyvinvoinnista) kuvitella.

2010 --> "Repeat All."

Siinä vaiheessa, kun aloin silmät suljettuina tuottaa kurkunperältä/rinnasta monotonista alkuääntä seuratakseni näkemiäni (ihania, puunjuuren lailla taittuvia) spiraaleja, päätin soittaa Aulikselle kertoakseni tilani (nopeasti jakaakseni hyvää) ja jatkaa sitten.
Ehkä jopa kutsun Matin jossain vaiheessa kylään.

Luonnonpsykedeeleissä ei ole mitään pelättävää. :)

Yliminäni taitaa olla poissa, ikään kuin nukutettuna, niin kuin on Hyvä olla.

2020 Ei avoimin silmin selkeitä visuaaleja (ei haittaa).

2015-2020 Puhelu sekä --> NAUHOITUS (Rec2? kakskyt-jotain)

Olin jo kirjoittamassa "kutsun Matin tänne, jotta hän näkee hyvät vaikutukset HETI", kunnes ymmärsin voivani jakaa dokumentit myöhemmin. Voisin silti soittaa hänelle pari minuuttia (kuten Aulikselle), kertoakseni olosta. En kuitenkaan suostuisi yhdenkään Egon astuvan tähän tilaani tänä taivaallisena Hetkenä ja Kokemuksena.
...ja täsmälleen samalla hetkellä Elina soittaa.

Päätän toimia yhteydenotoissa tänä iltana seuraavasti: juttelen pari min, kerron olostani (kynä hädin tuskin pysyy tajuntani kanssa yhteistyössä KOHOTESSANI MIELEN PYRAMIDEIHIN) ...where were we? No, siinähän se jo tuli. :)

(Elinan puhelun jälkeen --> ks. myös NAUHOITUS)

2035 Koska näihin kokemuksiin ei kykene rajatummasta tajunnasta myöhemmin palaamaan, nämä psykedeelit eivät ole addiktoivia. Jos asia olisi toisin ... voi veljet.

Ja sanokaa mulle (kysyin seuraavaa yksin ääneen) missä vaiheessa koko huoneeni valo on muuttunut punaiseksi?

2045 Tuntuu, että vaikutus on (tod.näk. "oikean maailman" kanssa kommunikoinnin vuoksi) selkeästi laskenut puheluja aiemmasta.
Otanpa siis hieman lisää. Saan samalla lähes puoleksi tunniksi mukavaa ja meditatiivista puuhailtavaa sienten, vaa'an, saksien, teen keittämisen ja tuon tuommoisen saralla.


"Ongelmia"
1. Tämän muistaminen kokemustasolla myös myöhemmin.
Ratkaisu: Kuten suuria asioita, aion ratkaista myös tämän ratkaisevan ongelman. Siihen asti suosittelen: Ota uusiksi. Ota lisää.
2. Tripillä lisäannosten/boostaamisen halu. Saattaa akuutisti johtua liian pienestä annoksesta ja kokemattomuudestani, jonka tiedostan ja myönnän.
En siis etene omilla ehdoilla. Ja juuri näin on hyvä. Tämän tahdon valita.

2055 Kappas. Vedenkeitin napsahti. Timeforsomemore.

Aika kuluu jo kokemusloogisemmin. Paikantaju täysin kunnossa (lukuunottamatta tietty tarkoituksellisia mielimatkoja silmät kiinni).

Tämä ON KÄÄNTEENTEKEVÄÄ.
Saada ymmärtää ja kokea elämänkaikkeudessa todella olevan näin uskomattomahtava potentia todelliseen hyvään oloon ja Onnellisuuteen. "Kiitos käynnistä, tervetuloa uudelleen." Minulla on henkilökohtainen motivaatio jatkaa. Neitsytmatka jätti minuihin jälkensä, joita seuraan.
2100

2115 Hikoiluttaa. En ole vieläkään syönyt. Toisaalta ei ole nälkäkään. Teen juuri lisää teetä. Aulis soitti, hoidin nopsaan ja kiitin.

Punnitsin 0, --> Punnitsemisen vaikeus on erittäin lähellä aikaansaada ahdistusvitutuksen, että murskaan määrän "n" sellaisenaan, ja hyvä näin. murskasin lähes höyryävään teemukiin hautumaan.

Nyt tuntuu siltä, että savukkeen polttaminen tuntuisi nyt siltä. <3 :)

Esim. Sofiaa koskevat asiat tuntuvat nyt niin täysin toissijaisilta, että niiden käsittelyyn tarvitsee todella motivoituneesti etsiä merkittävää käsiteltävää.

21?? Teen hautuessa kirjoitin Matille pian lähetettävän viestin: "Koputa yksin sivuikkunalleni mukanas tupakkaa ja veljellinen vieraanvaraisuus, niin saat siellä vastalahjaksi tietoa ja jakamista, joka todella on sen arvoista." Smileytä en vielä lisännyt. Irl sitten. ;)

2142 Juon toisen teemukillisen.

Meditoin hetken selälläni. Ambient Voyage to South America soi vieläkin. Toimii. Kehystää ja sisäistyy.

Jostain syystä tahdon olla alasti tästä lähtien.

2155 Riisuudun alasti.

Ai niin, teetä juodessa suuhun tuli pala sientä, jota pureskellessa heräsin miettimään, onko se elossa. Totesin sen pian olevan elossa osana minua, ja niin olevan hyvää, luonnollista ja tarkoituksenmukaista.

22?? Syön banaanin ja pari suullista vettä. = Koko vuorokauden ateria.

2258 Olo on hyvä. Lähetän Matille äsken kirjoittamani viestin ja nousen ikkunan ääreen savukkeen ja rakkaan veljen toivossa. Tuntuu kihelmöivän ja kutkuttavan ihanalta kertoa pian hänelle. x) <-- [Etukäteen kirjoitettu n. 21:50]

2200 Maatessani alasti viikon peseytymättömyyden levossa, aistin hajuaistillani ihmisen. - Se on luonnollista ja miellyttävää. Uskon todella, että Herra on tarkoittanut tämän viikon toteutuneen juuri näin. --> Nyt palaan Kokemaan. -->

!!! 2208 Rukoillessani saavani taas sitä, mitä ensimmäisissä nousuissa, ymmärsin Ratkaisun.
Ratkaisu: Päästä irti.

2212 Mittasin veren sokeriarvon 5,8. (aiemmissa kahdessa outo "Error", josta otin valokuvan)

2228 Katselen nenän etäisyydeltä namibialaista puuveistosta, jossa mies ja nainen kiertyvät maasta spiraalina toisiinsa - ja saan Vastauksen siihen, mitä todella (nytkin) Kaipaan. Kaipaus on kokemus, ehkä suurimpia. KOE ELÄMÄ.


2232 Olen kovin vakuuttunut selittämättömällä Tietoisuuden tasolla ollut jo hyvin kauan siitä, että
todennäköisesti kuolen lähitulevaisuudessa.
Kenties minut jopa johdatettiin tälle tripille yksinomaan kirjoittaakseni tämän ihmisille. Jaettavaksi. Minä en pelkää lähestyvää kuolemaani. :) Minä tiesin jo kauan. Miten tiesin, en vieläkään tiedä, ja se on toissijaista. Tärkeintä on kertoa, että minä en pelkää lähestyvää kuolemaani. Olen Turvassa. :)


2242 Ellei sienien vaikutus enää palaa ensinousujen syviin korkeuksiin, se on toissijaista. Merkittävintä on, että nyt Tiedän. Minulla on jälleen motivaatio jatkaa, kysellä, kaivata, ihmetellä, rakastaa, viehättyä, kärsiä, odottaa,
Minulla on jälleen motivaatio jatkaa tätä kokemusten ja kohtaamisten kokoelmaa, jota olen tottunut kutsumaan elämäksi.
...Sen aikaa, kun Hän tahtoo. Sitten vielä parempaa. :)

2307 Matti koputti ikkunaan nopeammin kuin osasin odottaa. -- [Tekstiä sensuroitu.]

2325 PÄÄSTÄ IRTI. Kenties oma kahleeni ja sienivaikutusten suuntaa rajaava tekijä on jälleen se, että oletan olevani oikeassa. Oletan vaikutuksen maksimoituvan, kun makaan yksin hämärässä meditoiden. Siksi tämä syksy: oppiakseni, todella oppiakseni: Kenties minun tulisi ymmärtää omaksi parhaakseni päästää irti.

PS. Ihossani on ennennäkemättömiä pigmentti-omituisuuksia. Hmm.

[Tekstiä sensuroitu.]
2340 Kenties ärtynyt pettymykseni johtuu siitä jostakin, joka sai tuon jumalallisen hetken rikkoutumaan julmasti.
[Tekstiä sensuroitu.]
2355 Pari minuuttia myöhemmin, korjattuani kynän kirjoituskuntoon: Ehkä tämä on KÄÄNTEENTEKEVÄ OPETUS JA LAHJA: Jatkossa yhtä paljon tai enemmän kerralla ja ihmiskontaktit katki ensimmäisiksi tunneiksi.
[Tekstiä sensuroitu.]
Yksin.
Parempi.
[Tekstiä sensuroitu.]
0030 Realistisen aidosta syvän surun tunteesta hyvästini:
Square Zero: Mitä merkitystä millään kokemuksilla edes on? Vittu. Kauanko enää jaksamme?

0045 Matti palasi. Revin ikkunan auki ja istuin paljain jalkavarsin savukkeelle. Saimme tilanteen käsiteltyä.


~ ~ ~ ~ ~ ~ ~


Toivon, ettei huomio matkakertomuksessani keskity ikävämpiin tunnelmiin, vaikka matka sinne päätyikin. Ahdistavimmat pätkät päätin jättää pois - olen todennut (tarkoituksettoman) avoimuuden toisinaan pahentavan ajankohtaista unettomuuttani. Mitä lopputunnelmiin tulee, yllätyin kovasti sienien vaikutuksen totaalista katoamista ahdistuksen noustessa. Hyvä kai niin, mutta täysyllätys. Syitä pettymysalttiuteen olivat tuolloin-vaikeampi depressioni sekä se tunne, joka useimmille lienee jostain yhteydestä tuttu: kun sinut äkillisesti revitäänkin Taivaasta takaisin Maahan.

Jos vielä kaiken tuon tekstivyöryn jälkeen joku osoittaa mielenkiintoa lokikirjassa mainittuja (ääni)nauhoituksia kohtaan, voisin ne etsiä ja mahdollisesti tänne litteroida.

Mikäli se tahdostani riippuu, tämä ei todellakaan ollut viimeinen sienimatkani. (Tuntuu jotenkin hölmöltä edes mainita.) Koen miellyttäväksi, että ensimmäinen oli (arvioni mukaan) melko lievä kokemus. Jännitin sen toteuttamista ilman trippivahtia, ja jatkon suhteen en koe enää tuolle jännitykselle tarvetta. Kaiken kaikkiaan sieneily on itselleni (ainakin tässä mystisessä alkuvaiheessa) hyvin henkilökohtaista askeltamista. Kuten kaikkien uusien päihteiden kanssa, tahdon edetä maltillisesti ja levollisella itsevarmuudella. Ehkä jopa hymyillä tämän kaiken tiimellyksessä.

Nyt on kuitenkin perusteellinen teoreettinen tutkiminen saanut seurakseen käytännön kokeilut - ja nämä seuralaiset ovat rakastuneet toisiinsa ensisilmäyksellä. <3 Kiva että saan olla heidän kantoaluksensa. Uskon vahvasti, että syvimmät korkeudet ovat vielä edessä. Tunnen sen. Seuraan.

12
Kuulisin mielelläni laillisesti saatavilla olevista vaihtoehtopäihteistä - luonnosta, kaupasta, apteekista tai ulkomailta hankittavista. Mikäli saat päihteen yhteydessä mainittua huomioitavat riskit ja linkitettyä jonkin lisätietolähteen, sen parempi. Viestiketjusta rajattakoon pois reseptilääkkeet. Mitään rakettitiedettä tämänkään ei tarvitse olla, ja jokaisella on tietysti aina vastuu omista valinnoistaan käyttää eri myrkkyjä. Huomautettakoon myös, että tiettyjen aineiden laillisuus ei automaattisesti tarkoita niiden päihdekäytön laillisuutta.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Alkoholi, kofeiini, nikotiini
Saatavilla todennäköisesti jokaisesta suomalaisesta elintarvikeliikkeestä. En usko tarpeelliseksi kuvailla vaikutuksia. Huomaa, että suomalaisten suosikkipäihteen voit nauttia nyt myös anaalisesti. Tamponit löytyvät samalla kauppareissulla.

Impattavat liuottimet ja kaasut
Riski: Älkää impatko. "Yliannostuksen ja äkkikuoleman riski on huomattava. Imppaus tuhoaa aivosoluja jokaisen käytön yhteydessä lopullisesti."
http://www.paihdelinkki.fi/Pikatieto/?c=Imppaus
http://fi.wikipedia.org/wiki/Imppaus

Kapsaisiini
Chilien tulinen ainesosa, mittayksikkö scoville. Suurin kapsaisiinipitoisuus tunnetuissa chileissä on naga morich -lajikkeella (n. miljoona scovillea) ja heikoin tavallisella paprikalla (0 scovillea). Aiheuttaessaan kipuaistimuksia kapsaisiini aktivoi aivojen oman endorfiinituotannon välittömästi korkeuksiin (perustelen useiden subjektiivisella kokemuksella, en tieteellä). Lisäksi suosittelen ruokahaluttomuuteen, vaikka wikipedia jostain syystä tiedottaa päinvastaista. Päihtymystila hyvin lievä ja hillitty.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Kapsaisiini
Riski: Suurilla annoksilla voi (kuulemma) vaikuttaa neurotoksisesti eli hermosoluja vaurioittavasti.

Muskottipähkinä
Siirrytään hieman eri tasolle. "Hallusinogeeniset aineet, kuten sienet, LSD, muskottipähkinä tai fensyklidiini --" Kokemukseni mukaan kaupan jauhepussi (23g) toimii, mutta varsinaiset pähkinät kerrotaan potentiaalisemmiksi. Halpa ja psykedeelinen.
Riski: Tee ehdottomasti allergiatesti pienellä annoksella ennen trippailua. Kyseessä kuolemanvaara.
Riski: Olen kuullut useamman käyttäjän itse kertoneen näkökenttäänsä pysyvästi ilmestyneistä, hiusta muistuttavista vertikaalisista viiruista.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Itsekin lisäilen tänne aineksia vielä paremmalla ajalla. Mikäli en siihen mennessä ole etsinyt vastauksia seuraaviin mietteisiin, sopii näihin myös vastailla:
- Ovatko päivänsinin siemenet (LSA) yhä laillisia?
- Koiruohon kerääminen, hallussapito, maahantuonti jne.?
- Matkapahoinvointiin ilman reseptiä saatavat (hallusinogeeniset) "marsut": infoa?
- Jostain ymmärsin, että JWH-018 olisi laillisesti tilattavissa ulkomailta. Voiko tämä pitää paikkansa?
- Onko lainkaan todennäköistä, että tämän viestiketjun myötä näitä laillisia päihteitä kriminalisoitaisiin virkavallan toimesta?

13
Vapaa aihe / Psykedeeleihin liitettäviä raamatunjakeita.
« : Marraskuu 29, 2010, 01:02 »
useita löytämiäni jakeita Raamatusta (näistä voisin joskus koota jonkinlaisen viestiketjun, jos kukaan ilmaisee kiinnostusta sellaiseen).
Yksityisviestein osoitettiin mielenkiintoa tutkimaani aiheeseen, joten päätin luoda viestiketjun Raamatun psykedeelikannasta, jota uskonnollista keskustelua vierastavien ei tarvitse seurata. Olen kriittisesti avoin joka suuntaan, enkä enää näe kristillisyydessäni ja huumausaineharrastuksessani ristiriitaa. Lisää pohdinnoistani voi lukea ja kanssapohtia esittelyssäni.

Tämän topicin alle kokoan siis satunnaisesti päivittäen raamatunjakeita, jotka mielestäni ovat yhdistettävissä argumentontiin psykedeelien "puolesta" tai niitä "vastaan". Keskustelu on avoin. Itsestäni lyhyesti sen verran, että olen kristitty teologian opiskelija ja hallitsen sekä Vanhan testamentin heprean että Uuden testamentin koinee-kreikan. Keskustelu on avoin.
Na.

14
Laki ja päihdepolitiikka / Virkarikekokemukset
« : Marraskuu 28, 2010, 15:18 »
Joutuuko virkavalta edesvastuuseen rikkomuksistaan?
Jaa kokemasi ja kuulemasi kanssamme.


Keskustelun aloittakoon esimerkkinä oma mainintani toisesta viestiketjusta (ei koske taikasieniä, mutta tämän alueen viestien ei mielestäni täydykään orjallisesti teemaamme sitoutua):

Poliisia on tietääkseni [en ole löytänyt tietoa vahvistavaa lähdettä] aina oikeus 1) kuvata 2) pyytää virkamerkkiä näkyville 3) pyytää kertomaan nimensä.

Tiedän tämän siksi, että Tampereen Hempsteriin tehtiin juuri tutun myyjän työvuoron aikana törkeä etsintä. Kaikki edellä luettelemani oikeudet oli estetty, kaveriani oli kädestä kiinni pitäen kielletty kuvaamasta. Mitään ei löytynyt, ja lopuksi poliisi oli vannottanut myyjää: "Parempi että pidetään tämä sitten meidän välisenä."

Huh huh. Tämän takia tahdon rakentaa alakulttuurillemme informaatiota oikeuksistamme.

tämä on käsitykseni [em. kolmea oikeutta koskien] sen pohjalta, että kolme asianomaista (liikkeen omistaja, paikalla ollut myyjä sekä body-searchattu asiakas) tekivät kaikki valituksen (en nyt muista viraston nimeä, mutta se missä hoidetaan poliisien virkarikkeet). Oikeutta ja selkeämpää oikeustietoisuutta odotellessa.

15
Laki ja päihdepolitiikka / Uutisia (sieni)huumausainerikoksista
« : Marraskuu 28, 2010, 15:09 »
Otsikonmukaiset uutiset vapaasti jaettavissa.

EDIT 19.12.: Mielestäni Shironin jakama uutinen sopii alueelle, koska se koskee yhtälailla (vähemmän tunnetun) sienten viljelyn juristiikkaa. Kiitos ketjun avauksesta!

Sivuja: 1 2